Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:46 - 31/07/2013

Δηλαδή θα πεθάνουμε το Σεπτέμβρη;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Είμαστε λέει εκτός στόχων, το grexit άρχισε πάλι να κουβεντιάζεται και το Σεπτέμβρη που έρχεται πάλι για έλεγχο η τρόικα θα πάρει κεφάλια γιατί θα μας βρει με ελλείμματα, πιο μεγάλη ύφεση, πιο μεγάλη ανεργία, με πλήρη αδράνεια στις αποκρατικοποιήσεις και μεγάλες τρύπες στα φορολογικά έσοδα.

«Θα είναι η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση αυτή του Σεπτεμβρίου», μας προετοιμάζει ήδη ο κ. Στουρνάρας.

Δηλαδή τι θα γίνει χειρότερο από ό,τι μας συμβαίνει το Σεπτέμβρη; Τετέλεσται η χώρα;

Σ’ αυτό το καλοκαίρι της αγωνίας όπου ελάχιστοι Έλληνες θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές λίγων ημερών, τρία ερωτήματα βασανίζουν όλους μας:

Μπορούμε ή όχι να βγούμε από την κόλαση; Πού πάνε τα δισεκατομμύρια που μας δίνουν; Θα μας οδηγήσουν σε ξαφνικό θάνατο οι δανειστές μας;

Για την ώρα οι απαντήσεις είναι ορατές:

1. Αυτή η κατάσταση οδηγεί μαθηματικά σε μία πλήρη «αφρικανοποίηση» της Ελλάδας όπου όλα θα ξεπουλιούνται όσο όσο στους ξένους, τον όποιο φυσικό πόρο έχουμε (ενέργεια, ήλιο, θάλασσα, νησιά) θα μας τα πάρουν «μπιρ παρά» που λένε και θα χουμε για τα επόμενα τουλάχιστον 20 χρόνια μία κυβέρνηση κυριολεκτικά διαχειριστή πολυκατοικίας με κατοίκους μόνο πλούσιους ξένους.

2. Τα δισεκατομμύρια που μας δίνουν σε ποσοστό 80-85% πάνε σε εξόφληση προηγούμενων δανείων και επειδή χρωστάμε 360 δισ., που μαζί με τους τόκους φτάνουν τα 400 δισ., δανειζόμαστε συνεχώς για να ξοφλάμε δάνεια που έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει για να ξοφλάμε προηγούμενα δάνεια. Ελάχιστα από τα χρήματα αυτά μπαίνουν στα κρατικά ταμεία για τις άμεσες ανάγκες της χώρας. Δηλαδή ένας ολέθριος φαύλος κύκλος, με τους Γερμανούς να έχουν κερδίσει ήδη γύρω στα 40 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση.

3. Όχι, δεν θα μας οδηγήσουν σε ξαφνικό θάνατο –εξάλλου ο θάνατος αυτής της χώρας είναι καθημερινός- γιατί δεν θέλουν να χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα λεφτά που μας έχουν δώσει. Άρα θα μας συντηρούν με σωληνάκια στην εντατική, μέχρι να μας πιουν και την τελευταία σταγόνα αίματος και μετά να έχουν να κάνουν με μία χώρα–ζόμπι που θα την κάνουν ό,τι θέλουν.

Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν μας πονάει. Κι αν δεν πουν επιτέλους ένα εθνικό, πατριωτικό όχι οι κυβερνώντες αυτής της χώρας στην τρόικα, μπορεί να μην πεθάνουμε τον Σεπτέμβριο αλλά θα έχουμε ήδη μπει με το ένα πόδι στον τάφο μας.

newsbomb



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. και τι προτεινεις ρε ΠΑΣΟΚΕ χαρδαβελα;

  2. και τι προτεινεις ρε ΠΑΣΟΚΕ χαρδαβελα;

  3. http://www.youtube.com/watch?v=ZTgjQlEeYlI

    http://www.youtube.com/watch?v=OyEc3Pf

    το δευτερο λινκ αφιερωμενο σε ολλες τις κοτες,σε μαλακες και σε φοβισμενα ανθρωπακια!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!

    Υ.Γ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ!!!

    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!!

  4. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 10:57 ΠΜ

    ti le re xardabela pou tosa xronia ta arpazes apo to ΠΑΣΟΚ ANTE RE………………………..

  5. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 11:33 ΠΜ

    Αγαπητε Κωστα(τροπος του λεγειν) ,στα μερη μου, λεμε μια παροιμια : <>,αυτο, επειδη ο ρολος σου ειναι γνωστος τοσα χρονια πια…Αν γινει το μπαμ, πολλοι απο εσας τους αυτολεγομενους δημοσιογραφους, θα πατε πρωτοι.Εχετε το υποψιν σας ..Τωρα γιαυτα που γραφεις,απο αυτο εδω το site , εμεις, βρε θλιβερο οργανο του σαπιου συστηματος , τα εχουμε πει εδω και χρονια..Βεβαια πολλα παιδακια, σε αυτο, και σε αλλα sites μιλανε για επανασταση , αλλα εννοουν, «δωστε μας κανα φραγγο, να βγουμε το βραδυ , γιατι αλλοιως , θα θυμωσουμε» ..Εν κατακλειδει, εσυ, και πολλοι αλλοι,που κλαψομουνιαζετε, γυρω απο αυτο το θεμα, πρεπει να ευχεσθε, να μην συμβει αυτο που περιγραφεις….επειδη, και εγω, αλλα και αρκετοι αλλοι, γνωριζουμε, και την πραγματικη μας ιστορια, αλλα και τι πρεπει να γινει, αυτη τη φορα , οριστικα και αμετακλητα…

  6. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 12:01 ΜΜ

    Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ, ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970.

    ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 25% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ 75%.

    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΥΛΑ… ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΑΡΥΒΔΗ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΕΝΑΣ, ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ…

    ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΟΥΣ… ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…

    ΚΩΣΤΑ… ΚΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ;

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΤΟΥ 90, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010… ΣΧΕΔΟΝ.

    ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ… ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΡΕΥΝΩΝ… ΑΡΧΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ U.F.O. ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΦΟ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΚΤΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… Η Η.Π.Α. ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ. ΗΤΟ ΕΝΤΡΟΜΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ… ΑΟΡΑΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!!!

    ΚΩΣΤΑ… ΚΩΣΤΑ!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ… ΣΑΛΤΙΜΠΑΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΚΩΣΤΑ… ΚΩΣΤΑ!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!

  7. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 12:42 ΜΜ

    που κολλαει το πασοκ ρε μαλακισμενα οντα!!! ειστε αμυαλοι εντελως!!! δεν ειναι ψεματα αυτα που λεει,, αμεσως να τον κατηγορισετε αντε πιειτε τον φραπε σας και παιξτε το γνωστο ταβλι ελληναραδες τεμπελιδες…….. βουτηρομπεμπεδες μαθατε στα ευκολα και η αληθεια σας τσουζει τωρα δεν ειμαι ανωνυμος νικο με λενε!

  8. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 1:31 ΜΜ

    Αν κάποιος δεν έχει εμπεδώσει την κατάσταση όπως περιγράφεται ή ειναι ηλίθιος, γκαβός, παράφρων, ή κομματόσκυλο, πρακτορίσκος και βολεμένος . Δυστυχώς όταν φτάσουμε στα σωληνάκια όπως το περιγράφει ο Χαρδαβέλλας δεν θα γλυτώσει κανείς. Ούτε οι πλούσιοι ούτε οι βολεμένοι. Μόνο οι τρελλοί θα είναι ευτυχείς. Αυτούς να φοβάστε. Τρελλός και Ελλην είναι ένα πολύ επικίνδυνο υπερόπλο. Ουαί και αλλοίμονο στους προσκυνημένους.

  9. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 1:54 ΜΜ

    μεσιοε χαρδαβελας,δεν λεω καλα τα γρεφεις αυτα που γραφεις αλλα εγω εν ξεχναω κωσταμ οτι και εσυ εισαι μια παπαγαλινα του συστηματος που μας εφτασε εδω ,γιαυτο ασε τωρα τα φουστικα που κοπτεσε για την ελλιαδα και εμας και μας συμπονας και μας ενημερωνεις..ενα σλεω κωσταμ,καυτο κλεμενο απο τον καραισκαρο
    ΕΧΩ ΕΙς ΤΟΝ ΠΟΥΤΖΟ ΜΟΥ ΒΙΟΛΙΑ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΜΠΕΛΕΚΙΑ,ΚΙΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΒΑΡΩ ΚΑΙ ΣΑς ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ,και μη νομιζεις δεν ειμαστε ολοι του σαλονιου,θα καταλαβετε ποσα σκυλια του πολεμου εχει αυτη η χωρα ,σαν θαρθει η ωρα
    σωπα πουναναι θα σημανουν οι καμπανες….,.

  10. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 2:00 ΜΜ

    εσεις μερικοι μερικοι κωστα μου εισαστε ολοκληροι στον ταφο,απλα δεν το εχετε καταλαβει ακομη,

  11. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 3:12 ΜΜ

    Τωρα το θυμηθηκες ; Οταν περυσι πιν τις εκλογες εβγαζες αφτρες να ψηφισει ο κοσμος ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δε σου περναγε απο το μυαλο η εξελιξη του εργου ; Αντε να χαθεις παλιομαλακα σκατογερε που εχεις πιασει τρακοσα ποστα , μασας απο εκατο μεριες ,δεν αφηνεις ενα νεο ανθρωπο να φαει ψωμι και λες οτι παπαρια σου ερθει καθε φορα . Τραβατε σπιτια σας εσυ και οι ομοιοι σου και φτιαχτε βαλιτσες γιατι οσο κι αν νομιζεται πως θα τη γλυτωσετε δεν υπαρχει περιπτωση . ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ . ΑΠΛΑ ΚΑΡΤΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ . ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .

  12. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 4:15 ΜΜ

    Ο Χαρδαβέλλας τα γράφει αυτά; Μάλλον βόλεψε πρώτα το "παιδί" και τώρα επέστρεψε στην επανάσταση…

  13. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 8:46 ΜΜ

    πως να το πουν το οχι οι πολιτικοι οταν ειναι παντα αλιμενοι με λιπαντικο και φορανε στριγκ!!!!!

  14. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 9:20 ΜΜ

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ( ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ…) ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΜΕΙΣ ΡΕ.
    Μιχάλης

  15. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 9:21 ΜΜ

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑΓΡΑΨΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ

  16. Ανώνυμος 08/06/2013 @ 1:20 ΜΜ

    Το θέλουμε και το παθαίνουμε. Αν θέλετε να βρείτε από που αντλούν τα ποσοστά τους τα δύο κόμματα εξουσίας ψάξτε στον Δημόσιο Τομέα. Αυτοί έχουν τύχει πραγματικής ασυλίας συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Ψάξτε στα κλειστά επαγγέλματα, στην δικαιοσύνη.
    Αυτές οι ομάδες όχι μόνο τους ψηφίζουν, αλλά εκτελούν και το καταστροφικό τους έργο, για να σώσουν το άχρηστο σαρκίο τους από την λαίλαπα. Αυτοί είναι που αποφασίζουν τις μονήμερες απεργίες και τις διαδηλώσεις του μισάωρου. Αυτοί εκτελούν τις παράνομες δημεύσεις βάσει παράνομων διαταγμάτων, αυτοί είναι που συντάσσουν τα εκκαθαριστικά των άνεργων με τεκμήριο την αναπνοή τους και το σπίτι των γονιών τους. Αυτοί είναι που τσεπώνουν τα λάδια των ημέτερων και εκβιάζονται από τους πολιτικούς αποκρύπτοντάς το από την υπόλοιπη κοινωνία (το παραδέχτηκε ο Στουρνάρας με τη δήλωσή του περί πολιτικής ασυλίας των εφοριακών).
    Αν θέλετε λοιπόν να βρείτε την αιτία του κακού κοιτάξτε τον διπλανό σας που σας σκάβει το λάκκο. Κοιτάξτε αυτούς που σας εξυπηρετούν με κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, που έκαναν τα εθνοκτόνα swaps που εκβίαζαν για απίστευτα επιδόματα, που ακόμα προσπαθούν να καπελώσουν τους ικανούς που θα βγούν στην διαθεσιμότητα.
    Αυτοί είναι οι ηλίθιοι που στήνουν το Ελληνικό Απαρτχάιντ.
    Θα μου πείτε ότι υποθάλπτω τον εμφύλιο. Είναι εμφύλιος να απαιτήσουμε ισονομία έναντι των κομματικών στρατών? Είναι εμφύλιος όταν 500.000 άνθρωποι κραττούν μία κοινωνία 10 εκ. όμηρους επί 30 χρόνια??? Όχι! Αυτό λέγεται κοινωνικό ξεκαθάρισμα…
    Με χαρακτήριζαν υπερβολικό όταν έλεγα ότι η χούντα θα πέσει μόνο με τη βία πριν 3 χρόνια. Τώρα όμως σιγά σιγά γίνεται συνείδηση.
    Που είναι η δικαιοσύνη, αν τα εκατομύρια ανέργων βγούν στους δρόμους, χύσουν το αίμα τους, και την άλλη ημέρα ψάχνουν πάλι για δουλειά αφού θα επιστρέψουμε στην προ 2009 κατάσταση με τους κηφήνες, τα ρουσφέτια την αργομισθία??? Σε πόσο καιρό λέτε θα την ξαναπατήσουμε????
    Τέτοια Ελλάδα δεν τη θέλω και αυτούς τους "Έλληνες" τους έχω για εχθρούς μου.
    Ας βγεί κάποιος εφοριακός να δικαιολογηθεί…. Ή κάποιος από τους υπόλοιπους….

  17. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

  18. Ανώνυμος 08/09/2013 @ 7:58 ΠΜ

    6 Αυγούστου 2013 – 4:20 μ.μ.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ:

    1) ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ
    2) ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
    3) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    4) "ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ"-ΣΤΕΧΕΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (αυτοί είναι τα ροδάκια στις καρέκλες των λαμόγιων)
    5) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (αυτοί πρώτοι στην κρεμάλα γιατί είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες του συστήματος)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*