Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

30 σχόλια στο “Δε Νιαρ Ριαλιτι Οφ Γιορ Φιουτσερ…”
  1. Τώρα θα δεις τα χρώματα ν' αλλάζουνε
    Και τα βουνά να σμίγουν ένα-ένα
    Άγγελοι σαν θνητοί θα σ' αγκαλιάζουνε
    Εχθροί θα σου μιλούν αγαπημένα

    Ακούγεται δυνατά…

    Καλημέρα σε όλους
    Ιω

  2. Αν ολα αυτα τα…υπεροχα μας περιμενουν τους επομενους μηνες…ζητω που καηκαμε φιλε μου! Ε, τοτε τι νοημα εχει να περιμενω τον "απεθαντο" να ξυπνησει, η το γιο του "φωτεινου" να ερθει?! Η να προσπαθω να καταλαβω ποιος ειναι ο ενας και ποιος ειναι ο αλλος? Σωσμος απ οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει! Αν η Ελλαδα χασει εδαφη, αν οι Ελληνες φτασουν στο πατο, μετα…τι?!! Ποιος σωσμος? Αφου λες πως τα χουν προβλεψει ολα. Ακομα κι αν ολοι εμεις ξαφνικα ξυπνησουμε και ξεσηκωθουμε, θα βρουν τροπο να περασουν τα δικα τους. Θα βρουν τροπο να φανουν "σωτηρες". Θα μας φερουν στο σημειο του "το μη χειρον βελτιστον"…. Τοτε ΤΙ ακριβως να ελπιζω? ΤΙ ακριβως να περιμενω ν αλλαξει?! Πες μου σε παρακαλω, ΤΙ?

  3. Stranger,
    Με την δική σου λογική, όλα είναι χαμένα και το μόνο που μένει στον Έλληνα είναι να δέσει μια πέτρα στον λαιμό του και να πέσει στην θάλασσα. Εκτός εάν θέλεις να άφήσεις να εννοηθεί, ότι η μόνη λύση σε όλα αυτά είναι η ενασχόληση με τον διαδικτυακό χρυσό. Δεν τα λές όμως όλα, και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αυτά που είπες για τις τράπεζες και το χρηματοοικονομικό σύστημα, είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που εδώ και καιρό λένε και εκείνοι, μόνο που εκείνοι πηγαίνουν και πιο πέρα, εξηγώντας και την συνέχεια.
    Εκείνοι, εξηγούν το πώς ακριβώς πως μπορούμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε το ίδιο το σύστημα σε αυτοκτονία, με τα δικά του εργαλεία, δηλαδή με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΧΡΕΩΓΡΑΦΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ.
    Εξηγούν επίσης και τον τρόπο με τον οποίο τα έθνη μπορούν να βοηθηθούν απο ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, απο εκείνο το ''θησαυροφυλάκιο'' που πολύ σωστά ανεφερες.
    Stranger,
    υπάρχουν καλοί μασώνοι και.. κακοί μασώνοι. Υπάρχουν καλοί πράκτορες και.. κακοί πράκτορες. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι και.. κακοί άνθρωποι, καλές ''πυραμίδες'' και κακές επίσης.
    Θα ήταν πάντως καλό και διαφωτιστκό, να κανόνιζες μία συνέντευξη με κάποιον απο ''εκείνους'', όπως εκείνη με τον μασώνο, και να άφηνες τον κόσμο να κρίνει.

    Κώστας

  4. Ολα καλα λοιπον, το προγραμμα συνεχιζει οπως ξεραμε , οπως το ειχε ανακοινωσει και η Μπενακη πριν χρονια.
    Αυτα αγαπητε τα διαβαζουμε απο παντου εδω και χρονια, το βλεπουμε να ερχεται , το ερωτημα ειναι τωρα , εσυ τί μας προτρεπεις να κανουμε ?

    Εστω οτι δεν εχω λεφτα να μου κουρεψουν , αρα δεν με αγγιζει το επερχομενο κουρεμα, εσυ ως Στρειντερ μου προτεινεις να ετοιμαστω πως?
    Με ποιο τροπο και γιατι ? Να φυγουμε απο τις πολεις αν μπορουμε και να παμε στα χωρια , οκ το λενε πολλοι αυτο , αν δεν γινεται τί κανουμε?

    Εδω σε θελω , μπορεις να αλλαξεις το πεδιο ?

    υγ. Οι σωτηρες δεν θα μπορουσαν να ειναι ευρωπαιοι αλλα μονο Αμερικανοι , κανω λαθος ?
    Μ.

  5. ο καθένας πολεμά για την πατρίδα που έχει γεννήθη(γη) η για την πατρίδα από που έχει έρθει(ουρανός φωτισμένος). και στις δύο περίπτωσης γυρνάνε, δεν θέλουν η θέλουν. είναι όμως η αμαρτία η μεγάλη που βασανίζει και μπορεί να κρατάει αιώνιος. επειδή για αυτούς που παλεύουν για να ξυπνάνε Άνθρωποι την στιγμή που ο αιθέρας θα τινάχθη σαν παλιό σάκο με στάχτη, που το σύμπαν θα τρέμει και η γη θα χορεύει σαν μεθυσμένη γυναικα, και δεν θα τα καταφέρουν θα είναι αργά να καταλάβουν πως τα χρήματα, η κουκίδα γη χωρισμένη με σύνορα που πλανιεται στο πουθενά, καποιοι επιτηδειοι φανεροί και μη, κατάφεραν να τους κλέψουν της αρετές και της ποιότητες, την αθανασία και το θάρρος που κληρονομήσαμε μέσα μας για λίγο καιρό εδώ στην γη. είναι ανόητο πως ο φόβος να νικήση το θάρρος, πως ο θάνατος που μας ντύνει να νικάει την αθανασία μέσα μας, πως το ελλημα και τα ελλατώματα να νικάνε της ποιότητες και της ομορφιές του Ανθρώπου, και η αμαρτία (α-μαρτία=αποτυχία) να νικάει της αρετές. ανόητο λέω, είναι να συμβούν αυτά, αλλά καθόλου έκπληξη αν κάποιος θέλει να παραμεινει Α-νόητος και η στην λήθη. Για αυτό και επιμένο από αγάπη για όλους, γυρνάτε στην Αγία Τριάδα, από όπου πηγάζουν όλα τα καλά, η αρετές, η ποιότητα, το θάρρος, για να κερδίσετε και πάλι την αθανασία. μάθετε να κοιτάξτε τον εαυτό σας σαν τον τέταρτο πρόσωπο μπροστά στην Τριαδική Δυναμη, έτσι θα πετάξετε όσο έχετε χρόνο τα άχρηστα και θα δείτε τον αληθινό εαυτό σας και μόλις γυρίζετε το πρόσωπο σας παντού θα δείτε τα αμέτρητα αδέρφια και της αδερφές του πατήρ φωτός και της μήτηρ ζωής σε ένα απέραντο φωτισμένο τοπίο που δεν χάνετε ποτέ. Άλλη ελπίδα δεν θα έχετε, και με αυτό δεν θέλω να σας πικράνω, αρκετά πικραθηκε κανείς από το να είναι μακριά από τον εαυτό του μακριά από την αθάνατη οικογενια και τον αληθινό τόπο. H κατάσταση δεν τακτοποιείτε με τα μέσα του κόσμου αυτού αλλά με την πνευματική σας δυναμη. Κάθε μέρα και κρατηθείτε ζωντανή σε αυτό που δεν πεθαινει, και κρατήστε και τους άλλους στην ζωή, το θάρρος θα σας δώσει γαλήνη, και η γαλήνη θα σας δυναμωση το θάρρος ——-O ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  6. Βρωμισε ζιιρατ ? Κατάλαβα καλά ? Έχει καιρό που βρωμάει η δουλειά εκεί …
    Ένας ακόμα …

  7. ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΦΥΠΝΗΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΠΟΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ? ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΦΥΤΕΥΤΩΝ? ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ? ΑΝ ΜΑΧΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΘΟΛΑ ΤΟΠΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

  8. ΠΩς ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑς ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΟΥ!!!!
    ΕΙΣΑΟ Ο ΠΡΩΣΟΠΙΚΟς ΜΟΥ ΜΕΛΟΟΝΤΟΛΟΓΟς ΝΑ ΟΥΜ ΝΑΟΥΜ

  9. Απο τα λαθη δεν μαθαμε ποτε μας????εν γνωση μου γιαυτο που που γραφω….κοιταξτε την ιστορια και διαλεξτε ενα σεναριο που εχη πεχτη και φανταστητε τι μας περιμενη….να ειστε προετοιμασμενοι για ολα….Στρεινζερ ποτε δεν μπορης να προεξοφλισης την επιτυχια ενος σεναριου οσο καλος συγραφεας και δολοπλοκος και να.εισε….το ξαναγραφω ….και το τονιζω….το συμπαν δονητε απο.τον θυμο τον πονο την απελπισια και την καταγραυγη.του κοσμου….εαν θεωρητε οτι αυτο θα ξεσπαση καλως παω πασο ….σε αυτους που θεωρουν οτι εινε βολεμενοι ποτε οταν το αδικο συσορευη ενεργεια δεν ειχαμε καλα.αποτελεσματα….καπου.παντα ξεσπα…

  10. Οι πράξεις κάθε ανθρώπου αποκαλύπτουν τις αξίες του και προσδιορίζουν την αξιοπιστία του.
    Δεν είμαι σωστός γιατί επαναλαμβάνω τα λάθη σου σε μικρότερη κλίμακα.
    Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλά πράγματα αντί για φύκια.

    Η αναγγελία ως τετελεσμένων γεγονότων μετέωρων φημών είναι επικίνδυνη και ύποπτη (κυρίως).

    Νίκη

  11. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΧΞΣ(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)666 ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ(666) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ(777,888) ,ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ! ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ!

    7+7+7=2(+)1=3

    8+8+8=2(+)4=6

    6+6+6=1(+)8=9

    ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ 9!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 666!

    3+6+9=1(+)8=9

    ΕΠΙΣΗΣ:ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 6 ΜΕ ΚΑΤΟΠΤΡΟ/ΠΥΛΗ? ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ 9

    (1+2+3+4+5+6+7+8+9=45) ΔΗΛΑΔΗ 4+5=9.ΤΟ 9 ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ 6 ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ( ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ)

    ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

  12. Γιατί δεν τους λες και το μέλλον μετά από 20 χρονάκια? Που θα είμαστε όλες οι φυλές της γης μαζεμενοι (όπως είναι οι ηπα σήμερα) και θα δουλεύουμε στα εργοστάσια που θα κατασκευάσουν σαν δούλοι (όπως οι κινέζοι). Πες ότι η Ελλάδα τέλος. Εκτός αν γίνει το θαύμα του καλού θεούλι και μας σώσει το ξανθό γένος! (αστείο να γελάσουμε!) πές τα όλα stranger αφού τα ξέρεις! Μην τους τα λες σιγά σιγά και τους αγχωνεις…

    Που είναι η ο.ε.α. να μας πει για το μεγάλο σχέδιο του σιν σιων?

  13. ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΟΛΑ…..ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ… ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙΣ.ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ.

    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ.
    ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ….ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΚΟΦΙΝΙΑ.
    ΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ. ΑΛΛΑΞΕΙ.

    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΑΡΕΥΑΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΦΙΝΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ?

    ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ …. ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ . ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΗΣ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ:

    ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ? Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ. ΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ…. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ….ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ.

    ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΔΕΛΦΙΑ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ …
    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΥΛΟΓΙΑ.
    ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ… ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ…

    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΑΔΕΛΦΙΑ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ …ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ..

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ…..

  14. Σε αυτό & αρκετά τελευταία ηχητικά, βρίσκω μόνο τη φωτογραφία & στοιχεία ήχου πουθενά.
    Άλλαξε κάτι στον τρόπο μετάδοσης & δεν το γνωρίζω?
    art

  15. ΟΚ ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ .ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΜΑΣΩΝΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ……..ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?

  16. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??? ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΞΕΝΕ. ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑΡΡΑΛΕΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. Ο ΛΟΓΟΣ??? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !! ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ…. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Α Γ Α Π Η, Π Ι Σ Τ Η , Ε Λ Π Ι Δ Α…… ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ…………..

  17. Στρέϊντζερ, τάϊμζ απ, πουτ δε πενσιλς ντάουν εντ τερν ιν γιορ πέϊπερς !!!

    Φέτος οι βάσεις ήταν πολύ χαμηλές, δεν πιάσαμε την κρίσιμη μάζα, οπότε ποπκορν ή όχι είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθήσουμε την ταινία παρ΄ ότι είναι θρίλερ και δεν μας αρέσει !!!

  18. Α ρε φίλε Stranger πόσο δίκαιο έχεις…..Μακάρι αν είχες άδικο άλλα δυστυχώς τα πράγματα έτσι είναι….Να δω πότε όλοι οι άνθρωποι θα δούμε τον πραγματικό εχθρό που είναι πίσω από τα παρασκήνια και ενορχηστρώνει αυτή την άθλια παράσταση…
    Keep going…. Η νίκη είναι κόντα φίλε πολύ κοντά!
    Όσο για αυτούς που χλευάζουν και βρίζουν….
    ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

  19. Θαχουμε λοιπον στο μενου ενα πιθανο ψιλοεμφυλιουλη ενα ψιλοκουρεματακι σε εδαφη καπου βορειοανατολικα καθως και στις καταθεσουλες μας και στο τελος σαν επιδορπιο λιγο απο σωτηρες πρωην ψιλοαπατεωνες κατοπιν εθνικοι ΣΩΤΗΡΕΣ ισως παιζει και καποιο φυσικο ψιλοφαινομενο.
    Λυπαμαι που θα στεναχωρησω τους μεγαλους σεφ αλλα οι κοποι τους θα πανε χαμενοι
    ΓΙΑΤΙ
    Γιατι απλα δεν ΔΕΝ ΘΕΛΩ
    ΝΙΚΗ

  20. δεν υπαρχει προφητεια που να λεει οτι θα χαρισουμε εδαφη δεν νομιζετε οτι ενα τοσο σημαντικο γεγονος θα ειχε προφητευτει?

  21. ολα αυτα με κανουν να νιωθω οργη και ανημπορη.να τα αλλαξω….αν η Ελλαδα χασει εστω κιενα μικρο κομματι της Θρακης τιποτα μα τιποτα πια δεν θα ειναι το ιδιο για τη χωρα.Για να λες εσυ stranger οτι θα χρυσωσουν το χαπι με την υποτιθεμενη σωτηρια που θα μας προσφερουν,εγω αναρωτιεμαι τι σοκ και δεος θα περασουμε ,τετοιο ωστε να ξεχασουμε οτι μας παιρνουν κομματι της χωρας μας και να δεχτουμε ησυχα οτι μας δωσουνε?Θα΄ναι τοσο φοβερο ωστε θα τυφλωθουμε απο το φοβο?Αν καταφερουν να εχουν τους Ελληνες ησυχους την ωρα αυτη ,τοτε ειναι πολυ δυνατοι,νιωθω οτι δεν εχω τα οπλα για να πολεμησω…..

  22. Από ΤΟ 2008 είναι γνωστό στουΣ κύκλους του ΥΠΕΘΑ σχετικά με τη Θρακη. Οπωσ επίσης ότι θα βγούμε από ΤΟ ευρώ το 2014… Αυτό που νομίζουμε εμειΣ ότι συμβαίνει, απλά έχει σχεδιαστεί χρόνια πριν…

    ΕιλωταΣ

  23. 4.02 Aν καταφερουν να κρατησουν τους Ελληνες ησυχους….;;;; Ξεχνας φαινεται το φιασκο των Ιμιων που τωρα πια ειναι το μοτο τους , καθως και το γεγονος πως οι Ελληνες πλην ελαχιστωτατων εξαιρεσεων-που τωρα κατηγορουντε για εσχατη προδοσια κλπ για να ειμαστε δικαιοι- οχι μονο εκατσαν ησυχοι , αλλα ξαναεκαναν κυβερνηση τους προδοτες και πρωθυπουργο το Σιμιτη . Τι σε κανει να πιστευεις πως αλλαξε κατι ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek