Διαφημίσεις

Οι πληροφορίες που ήλθαν στη δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με συνωμοσία της Αλ Κάιντα για συντονισμένες επιθέσεις σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και ΗΠΑ είναι γνωστές στις Αρχές, αλλά δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για επικείμενη επίθεση στη Γερμανία, ανακοίνωσε η γερμανική κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι το επίπεδο συναγερμού στη χώρα παραμένει αμετάβλητο. Σταθερή -στην κατηγορία «σοβαρή»- η τρομοκρατική απειλή στη Βρετανία. Σε ύψιστη επιφυλακή η Γαλλία.

«Οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας γνωρίζουν τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αμερικανικά και βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία η Αλ Κάιντα σχεδιάζει επιθέσεις μακροπρόθεσμα στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στη Γερμανία» αναφέρεται σε ανακοίνωση του που εξέδωσε την Τετάρτη το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Αναλύονται και θα συνεχίσουν να αναλύονται τα στοιχεία που προέρχονται από τις υπηρεσίες πληροφορίες σε συνεργασία με τους διεθνείς εταίρους, αναφέρει το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών υπογραμμίζοντας ότι «οι σημερινές ενδείξεις δεν δικαιολογούν καμία αλλαγή στην αξιολόγηση της επικινδυνότητας της κατάστασης».

Οι υπηρεσίες Πληροφοριών της Δύσης αποκάλυψαν σχέδια της Αλ Κάιντα για επιθέσεις σε πόλεις της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Εκτιμάται ότι πίσω από τη συνωμοσία -που φέρεται να είχε περάσει στο στάδιο του σχεδιασμού- κρύβεται η ηγεσία της Αλ Κάιντα στις απομονωμένες περιοχές των φυλών στο Πακιστάν.

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ανωνύμως ότι οι πρόσφατες επιθέσεις μη επανδρωμένων αμερικανικών αεροσκαφών της CIA στις περιοχές αυτές είχαν στόχο τους διοργανωτές.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν τουλάχιστον 20 επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις περιοχές των φυλών από τις αρχές Σεπτεμβρίου -τις περισσότερες επιθέσεις σε διάστημα ενός μήνα τα τελευταία έξι χρόνια.

Οι Υπηρεσίες Πληροφορίες της Δύσης φαίνεται ότι επιζητούσαν να κρατήσουν την όλη υπόθεση μακριά από τη δημοσιότητα για περισσότερο καιρό ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία, αλλά οι πληροφορίες διέρρευσαν στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το BBC, εκτιμάται ότι σχεδιάζονταν καταδρομικές επιθέσεις με στόχο να πάρουν ομήρους και στη συνέχεια να τους εκτελέσουν, όπως είχε γίνει με την κατάληψη των δύο ξενοδοχείων στη Βομβάη της Ινδίας το 2008.
** Ο Πύργος του Άιφελ εκκενώθηκε το απόγευμα της Τρίτης για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες, μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας λόγω φόβων για βομβιστική ενέργεια.

Είχε προηγηθεί προειδοποίηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών για «απειλή για επικείμενη βομβιστική επίθεση», σύμφωνα με την αστυνομία στο Παρίσι.

Newsroom ΔΟΛ

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek