Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:41 - 28/08/2013

Δεν τους ενδιαφέρει η Συρία, αλλά η εξασφάλιση του ελέγχου της νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας, τα Ιεροσόλυμα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

Το παζλ ολοκληρώνεται. Το σχέδιο ελέγχου της περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα, την μέλλουσα παγκόσμια πρωτεύουσα φθάνει στο τέλος του.

Με το που θα καθαρίσουν με την Συρία, έρχεται η σειρά της Ιορδανίας την οποία θα καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικάσίες.

Το κλασικό παραμύθι με τα δήθεν χημικά όπλα που χρησιμοποιούν μισθοφόροι πεμπτοφαλαγγίτες που πολέμησαν στο Κοσυφοπέδιο και ίσως συμμετείχαν στο κάψιμο της Αθήνας, έχει επίσης παρουσιαστεί.

Με το καθάρισμα και της Ιορδανίας, μετά οι ειρηνευτικές (!!!!!!!!) δυνάμεις του ΟΗΕ θα μπουν στα Ιεροσόλυμα και εφόσον χρειαστεί θα χτυπήσουν τον εβραϊκό στρατό.

Θα ακολουθήσει κατα πάσα πιθανότητα η ανακύρηξη των Ιεροσολύμων από τον ΟΗΕ και την UNESCO, σε παγκόσμια πρωτεύουσα της ειρήνης και της ελπίδας.

Όπως μάλιστα πάνε τα πράγματα, μέχρι να γίνουν αυτά, ίσως μέχρι το 2016, ξαναλέω ίσως, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, η φτώχεια και η οικονομικλή κατάρρευση θα οργιάζουν παντού.

Τότε,ένας πολύ μεγάλος οικονομικός οργανισμός, η ΜΗΤΡΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (MOTHER COMPANY), θα αναλάβει μέσα στο 2017 το παγκόσμιο χρέος και επομένως τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας.

Αυτό βέβαια ακούγεται ότι είναι το σχέδιο. Τα σχέδια του κακού όμως μιά ζωή δεν βγαίνανε, αφού όπως λέει η αγαπημένη ρήση του γέροντος Παϊσίου, όλοι έχουν τα σχέδιά τους, θέλουν δεν θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού.

prisonplanet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 8:37 ΠΜ

    θέλουν δεν θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού.

  2. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 9:25 ΠΜ

    ειναι ανυποφορω ολο αυτο και μαλιστα για τους αδυνατους χωρις στεγη και τροφη δεν ξερω πως θα την παλεψουν ως τοτε.παντως ολα πανε βαση σχεδιου του Θεου.οποτε να μην φοβομαστε γιατι τι ειναι 3 με 4 χρονια ακομη μπροστα στην αιωνιοτητα.υπομονη συμπατριωτες τα χειροτερα ερχονται.ο Λιακοπουλος τα λεει καλα και επρεπε εδω και καιρο να προετοιμαστουμε.προσωπικα για τον Σεπτεμβρη δεν αισθανομαι καλα πραγματα.

  3. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 11:25 ΠΜ

    Ας γινει λοιπον το θελημα του Θεου και ας μας δινει δυναμη και διακριση να τα βγαλουμε περα , μενοντας πιστοι στο Φως Του και στο Δρομο Του . Καλη κι Αγαθη Τυχη σε ολους μας . ΙΧΝ .-

  4. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 11:31 ΠΜ

    Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω, ενωμένο δυνατό.

    Οι εγγραφές αρχίζουν από 1η Σεπτέμβρη.
    100 ευρώ και σαντουίτς δώρο.

  5. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 11:40 ΠΜ

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΑΣΑΝΤ ΚΕΡΔΑ ΛΟΓΟ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ(ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΚΤΟ) ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ!!! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

  6. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 11:47 ΠΜ

    Και αν τελικά σας φαίνεται "ΑΣΧΗΜΟ" το σχέδιο του ΘΕΟΥ, σκεφτείτε πόσο ΘΕΟ έχει ο καθένας μέσα του και στην ζωή του.

    Chris_

  7. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 12:13 ΜΜ

    Καλά και για τα ιεροσόλυμα δεν χρειάζονται δικαιολογία? Και οι εβραίοι τι είναι τελικά κ.λιακο θύματα???????????lol.

  8. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 12:13 ΜΜ

    ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ φτάνουν οι υστερίες!!!
    Γαμώ τα γενόσημα που παίρνεις ρε Λιακόπουλε. Αλλά τι να πω γι'αυτόν που ακόμη περιμένει να τον "σώσει" ο Βλαδίμηρος !!!

  9. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 1:03 ΜΜ

    ποιο ειναι το ονομα του θεου?Υπαρχει ο Αλλαχ ο Γιαχβε ο Ζευς ο Βουδας ο Κουδας .Γιατι δεν δινετε ονομα στον θεο?Ξυπνατε ολες οι θρησκειες θελουν την υποδουλωση των λαων.

    Αθρησκος ναι Αθεος οχι

  10. μπλακ-αης 08/28/2013 @ 1:09 ΜΜ

    θα γινει η νεα ιερουσαλημ στο ισραηλ με ευθυνη την τηρηση της παγκοσμιας ειρηνης

    η παγκοσμια πρωτευουσα ομως θα γινει η κωνσταντινουπολη με ευθυνη την οικονομικη διαχειρηση ολου του πλανητη

    μεχρι να φυγει ο πλουτωνας απο τον αιγοκερο θα υπαρχει αναστατωση σε ολα τα κοινωνικα πολιτικα οικονομικα επιπεδα και μεχρι το 2023 δεν θα καταφερει κανενα καινουργιο σχημα να εγκαθυδρισει την μορφη του

    ο δε λεγομενος αρχηγος του πλανητη ειναι ηδη εν ζωη -υπαρκτος!
    η πιθανη παρουσιαση του , διαδοση πληροφοριων , κινησεις , κ.τ.λ. που θα αφορουν τον δηθεν λυτρωτη των δεινων ισως να ειναι η 1.11.2013

    αυτο ειναι μια πιθανη ερμηνεια του τετραγωνου ουρανου / πλουτωνα και σε συνδιασμο με των εκλειψεων στον σκορπιο

  11. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 1:27 ΜΜ

    Το παζλ ολοκληρώνεται…οχι-καθολου–μολιςξεκινησε…κινα…ρωσσια…αφρικη…και-βαλε!!!!

  12. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 1:58 ΜΜ

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ:
    "θέλουν δεν θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού"

  13. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 2:03 ΜΜ

    και ποιο ειναι το σχεδιο του θεου αγαπητε σχολιαστη 11.37 ;

  14. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 2:05 ΜΜ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο Κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ Κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ !!!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ…..

  15. Έχουμε ξεφύγει τελείως, μία τα Ιεροσόλυμα παγκόσμια πρωτεύουσα, μία η Κωνσταντινούπολη που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μία η Αστάνα στο Καζακστάν και ποιός ξέρει τί θα βγει σε λίγο, ένας Θεός οίδε. Αλλά αυτό που "λάμπει" στο παρόν κείμενο είναι και η ενδεχόμενη επίθεση προς τον Εβραϊκό στρατό. Το κακό θα έρθει και στάχτη και μπούλμπερη θα γίνει. Στις παράγκες θα ζήσουν όσοι απομείνουν και για ποιές πρωτεύουσες μιλάτε? Ας μείνει, ό,τι είναι να μείνει και μετά θα δούμε… θα δούνε… Εδώ δεν ξέρουμε τί θα ξημερώσει η αυριανή και φτάσαμε στο 2017.

  16. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 4:27 ΜΜ

    Το οτι καποιοι εκπλησονται με ενα ενδεχομενο χτυπημα στο στρατο η γιατι οχι και το λαο του Ισραηλ , ακομα και τωρα , μετα απ ολα οσα εχουμε δει και ζησει τα τελευταια χρονια παγκοσμιως , πραγματικα με εκπλησει !!! Τι ειναι αυτο που απαγορευει μια τετοια κινηση ; Ξεχνατε ολη την πλεκτανη του "ολοκαφτωματος" ; Ακρως αναλωσημος ειναι και ο απλος εβραικος λαος και απολυτως διαχειρισιμος οπως ολοι μας γι αυτους , φτανει να επιτυχουν το σκοπο τους . Μηπως και στις ΗΠΑ οι ιδιοι δεν σκοτωνουν Αμερικανους για να προωθουν τα δικα τους ; Καπως ετσι δεν εχουμε φτασει ως εδω ; ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ . ΤΟ ΣΟΚ ΜΑΣ , ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΟΥΣ .

  17. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 5:09 ΜΜ

    Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ αφανίστηκαν από το τσουνάμι – Remote προβλέψεις δείτε την ημερομηνία: 21 Οκτωβρίου 2013

    70 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν

    22 εκατομμύρια τραυματίστηκαν ή εκτοπίστηκαν

    275K θα πεθάνουν στον απόηχο γιατί χωρίς νερό τρόφιμα ή πόσιμο και λεηλασίες / ταραχές

    Οι πόλεις που πλήττονται:

    New York Washington, DC Βοστώνη Φιλαδέλφεια Norfolk Wilmington Charleston Jacksonville Μαϊάμι Ορλάντο

    1,5 μίλι υψηλό τσουνάμι θα φτάσει 35-70 μίλια στο εσωτερικό, λόγω της τεκτονικής πλάκας επανευθυγράμμιση

    ποτάμια του νησιού θα αυξηθεί 20 ft πάνω από το στάδιο των πλημμυρών

    Μισισιπή λεκάνης απορροής ποταμού θα πλημμυρίσει πάνω από 30 πόδια

    τμήματα του πυθμένα των ωκεανών του Ατλαντικού θα αυξηθεί έξω από το νερό και ναυάγια αποκαλύπτοντας νέες μάζες γης

    Εκατοντάδες σκάφη του Ναυτικού στον Ατλαντικό από πολλές κυβερνήσεις θα ανατραπούν και θα πληρώματα που χάνονται στη θάλασσα

    στον Ατλαντικό Ωκεανό θα πρέπει να recharted στην ακτή και νέες μάζες γης

    ξεκινά ως ένα σεισμό μεγέθους 9,6 ανοικτά της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, η οποία επιτρέπει διαφανή μάζα γης. 6 λεπτά από τη στιγμή της αλλαγής til το κύμα χτυπά τις παραλίες. κύμα άκρα 21 λεπτά αργότερα, βυθίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ. Κάθε ακτογραμμή 50 μέτρα ή λιγότερο ASL θα είναι υποβρύχια.

    Κτίρια της πόλης καταρρέουν και snap σαν οδοντογλυφίδες.

    Πλημμύρες του ποταμού κορυφές 36 ώρες αργότερα

    ασφαλή τοποθεσία 100 χλμ δυτικά του ποταμού Μισισιπή

    Κούβα, Μπαχάμες και την Καραϊβική νησί της αλυσίδας θα εξαφανιστούν μέσα σε 10 λεπτά και τα μέρη του Μεξικού θα επηρεαστούν επίσης. Ανατολική ακτή του Καναδά θα υποφέρουν.

    Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στη σύγχρονη ιστορία για να συγκριθεί με την απώλεια της Ατλαντίδας.

    και μου αρέσει να είναι ο κομιστής των κακών ειδήσεων σε καλούς ανθρώπους: (

    τις καλύτερες ευχές μου

    Δόνηση της Γης θα πάνε μια εγκοπή στις 28 Αυγούστου, 2013! Ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας θα αισθανθείτε την shockwave, καθώς εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο! … Πολλοί άνθρωποι θα έχουν μια ξαφνική συνειδητοποίηση! … Ή μια Γνωρίζοντας!

    Η κατάσταση στη Συρία είναι απλά μια απόσπαση της προσοχής!

  18. Είπα και εγώ….δεν θα δω κάποια καινούργια ημερομηνία ?? !!!!!!!!!!!!!!
    Ότι φανεί του λολοστεφανη !!!!!!!!

  19. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 6:17 ΜΜ

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ?

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Α.Ε.Δ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ… ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ… Ν.Α.Τ.Ο…. ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ "ΛΗΞΕΙ" Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ… ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ… ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ!!!!

    ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ…

    …ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

    ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ… ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ…

    …ΟΜΙΛΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ!!!….

    ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ… ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο…. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο…. ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

    "ΣΤΗΝΕΙΣ" ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗ(?) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ… ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ… ΣΑΚΑΝΟΕ ΝΟ ΤΑΜΟΥΡΑ ΜΑΡΟ… ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ… ΜΑΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

    ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΕΟ ΕΧΕΤΕ… ΔΙΨΑΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΗ ΜΕ ΑΙΜΑ.

    ΠΟΙΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ? ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΕΔΡΑΜΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ SEALS ΚΑΙ S.A.S. ΠΡΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ… ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ? ΙΟΡΔΑΝΙΑ…? ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ!!

    ΠΟΙΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ?

    …ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΗΜΑ?

    ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΝΗΜΗ 3'' ΜΕ 5'' ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ.

    ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΚΑΚΑΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!… ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?

    ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΡΩΣΙΑ – Η.Π.Α. ΙΣΡΑΗΛ.

    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ… Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ… Η ΜΕΡΚΕΛ "ΕΒΡΑΙΑ"… Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΕΒΡΑΙΟΣ"… Ο ΠΟΥΤΙΝ "ΕΒΡΑΙΟΣ"… Ο ΚΑΜΕΡΟΝ "ΕΒΡΑΙΟΣ"… ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ!!

    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΧΕΦΡΩΝΕΣ… ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ Η.Π.Α. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ "ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ… ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ "ΙΕΡΟΣΟΛΗΜΑ".

    ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΧΩΡΗΣΘΗΚΕ ΑΥΤΗ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ.

  20. Ωραίο σχέδιο έχει ο Θεός, μέσα στο αίμα και την αδικία είναι… τί να πει κανείς? Αναρωτιέμαι το σχέδιο του Σατανά πόσο πιο άσχημο να ήταν?

  21. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 9:36 ΜΜ

    ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΔΕΛΦΕ.
    ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΣΧΗ.

  22. Συμφωνώ απόλυτα Ανώνυμε 12:36,
    Μην μπλέκουμε τον Θεό στο αυτεξούσιο. Ναι φυλακή ο πλανήτης, ναι οι χθόνιοι αλλά και οι άνθρωποι μια χαρά βολευτήκαμε στην πλάνη που μας πάσαραν. Κολλήσαμε στην ύλη και κρατάμε γερά τα δεσμά μας μην μας φύγουν. Γιατί όσοι δια της προσευχής άνοιξαν ουσιαστικά την υπόφυση του εγκεφάλου τους, έζησαν την γαλήνη της ψυχής και ανεχώρησαν με προφανή την ανακούφιση της λύτρωσης?

  23. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 11:53 ΠΜ

    Aγαπητε σχολιαστη 8:09 γιαυτό μαζευουν τόσες προμηθειες στη FEMA?

  24. ΑΔΕΛΦΕ κατ'εικόναν και καθ'ομοίωσιν μας ''έπλασε'' ο μεγαλοδύναμος… ότι σπέρνεις, θερίζεις!!! Τόσο απλά…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*