Διαφημίσεις

Την ώρα που ο Υπουργός Υγείας δηλώνει ότι οι περικοπές που γίνονται και στο χώρο της Υγείας είναι απαραίτητες και αναγκαίες για να σωθεί η χώρα, το…. Υπουργείο πληρώνει αδρά για δύο ψύκτες νερού!…

Το κόστος που πλήρωσε το Υπουργείο Υγείας όπως μπορεί να δει κανείς από το έγγραφο, άγγιξε τις 197.000 ευρώ!

Για την ακρίβεια το Υπουργείο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη αιτήθηκε 196.800 ευρώ για την αντικατάσταση των ψυκτών, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το αίτημα ως επείγον!

Το Υπουργείο Ανάπτυξης φυσικά ανταποκρίθηκε… Τι ψύκτες ήταν αυτοί ρε παιδιά; Καλό το νερό

arouraios.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Δεν θα πιστέψετε πόσα ευρώ δίνει το Υπουργείο Υγείας για 2 ψύκτες νερού!”
  1. Μάλλον πρόκειται για ψυκτικά συγκροτήματα για κλιματισμό κτιρίων .Και μάλλον ακριβά φαίνονται, αλλά αν δεν έχεις τις προδιαγραφές και τα πλήρη στοιχεία δεν μπορείς να κρίνεις.

  2. https://www.youtube.com/watch?v=mEYxWOU0ay4
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΑΛΛΙ!!!…

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ…. ΟΙ ΨΥΚΤΕΣ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ…. ΑΣ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ 500.000 ΚΑΙ 700.000 ΕΥΡΩ!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ.

  3. μ αεστοι ντε λα πιντουρα σπανια συνταγη θέλει εκπαιδευση τι κανωμε ομως αταν ολοι είναι στον κόσμο του ς εκ τος κα

  4. λογικα δεν ειναι κατι απλο παιδια. σκεφτητε πως μια αντιλα θερμοτητας πχ , κοστιζει περιπου 8,000 για ενα σπιτι 100m2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek