Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:53 - 10/02/2013

Δεν είσαι Έλληνας πια , δεν έχεις χώρα πια,είσαι απλά ένας καταναλωτής.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι πρέπει να γνωρίζει ο υπερασπιστής της Ελλάδας και της ανθρωπότητας,τι πρέπει να γνωρίζει ένας ΑΧΙΛΛΕΑΣ?

Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ συνεκτικός και να μην μακρηγορησω αν και για το θέμα που θέλω να σου μιλήσω κανονικά χρειάζονται εκατοντάδες σελίδες.

Ένα κράτος το κατακτάς με δυο τρόπους ,η μια είναι ο Πόλεμος και τα όπλα και η άλλη είναι το ΧΡΕΟΣ!

Η Ελλάδα δέχτηκε επίθεση και δυστυχώς ΕΧΑΣΕ!

Εσύ είσαι πια ένας αριθμός σε λογιστικά βιβλία και το μέλλον σου βρίσκεται στα χέρια ξένων δυνάμεων.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν έχασες τώρα την ατομική σου Ελευθερία άλλα ήσουν πάντα δέσμιος του λάθος πολιτισμού που εξελίσσει η ανθρωπότητα. Απλά τώρα το κατανοείς πιο εύκολα .

Ένας πολιτισμός που στηρίζετε στην νομισματοκρατεια ,στον ανταγωνισμό ,στην πρόσφορα και στην ζήτηση είναι καταδικασμένος να είναι ένας ανήθικος πολιτισμός .

Δεν είσαι Έλληνας πια , δεν έχεις χώρα πια,είσαι απλά ένας καταναλωτής. Ο τόπος που ζεις απλά διοικείτε όπως ολόκληρος ο κόσμος από 100 μεγαλοεταιριες που μαζί με τις θυγατρικές τους αποφασίζουν τι θα φας ,ποιον θα πιστέψεις ,ποιον νόμο θα έχεις ,αν θα παραμείνεις ζωντανός ,αν θα υπάρχεις και αύριο !

Πολλοί πιστεύουν ότι η νέα παγκόσμια τάξη έρχεται, κάνουν λάθος δεν έρχεται είναι ήδη εδώ!

Το χρήμα που έμαθες να ανταλλάσεις βάση των ταλέντων σου και του χρόνου σου δημιουργείτε από το τίποτα ,μέσα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές απλά νούμερα αποφασίζουν για το αν έχεις δικαίωμα μιας κανονικής Ζωής η αν θα ζεις σε ανέχεια.

Ένας πολιτισμός που σαν στόχο έχει την αυτοσυντήρηση των υπεροργανισμων που δημιούργησε είναι λογικό να χάσει κάθε ηθικό φραγμό και αξία απέναντι στην Ζωή.

Είναι φύση αδύνατον να μπορέσει να υπάρχει ηθική σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει η έννοια κέρδος και ανταγωνισμός .

Ζεις αναγκαστικά μέσα στο ψέμα , σου έχουν δώσει θεσμούς που υπηρετείς απόλυτα έτσι ώστε να ελέγχουν και την παραμικρή σου προσπάθεια να βγεις από το κοπάδι.

Οι εκατό μεγαλοεταιριες που είναι οι πραγματικοί σου ηγέτες όχι μόνο σε ελέγχουν από την ήμερα που γεννήθηκες αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν και τις τιμές που θα ζήσεις . Όταν για κάποιο λόγο τα αποθέματα της γης σε κάποιο τομέα υπερβούν την προσφορά και ζήτηση αυτές οι εταιρίες απλά καταστρέφουν το απόθεμα ώστε η τιμή να παραμένει υψηλή.

Ζεις εσύ και όλοι η γενιά σου κάτω από την συνθήκη “ο θάνατος σου η Ζωή μου” .Για να μπορούμε εμείς να έχουμε αυτόν τον τρόπο Ζωής καθημερινά πεθαίνουν παιδιά από πείνα και δίψα.

Μην πιστεύεις ότι μετά την απόλυτη και ξεκάθαρη ήττα σου σαν χώρα θα μπορέσει ποτέ πια αυτός ο τόπος να ξαναγίνει όπως ήταν. Οι πολιτικοί σου απλά ήταν υπάλληλοι των εταιριών και σίγουρα μέσα από την πολιτική δεν μπορεί να έρθει καμία λύση μιας όλοι και όλα χορηγούνται από τις μεγάλες εταιρίες που σε διοικούν.

Αν σε μια θεωρητική δημοκρατία αυτός που έχει περισσότερα χρήματα από εσένα μπορεί και να προβληθεί πιο πολύ από εσένα ώστε να κερδίσει μια θέση στην βουλή τότε καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για μια δημοκρατία αλλά για μια ΕΛΙΤ υπάλληλων που διαγωνίζονται για την καλύτερη μισθολογική σχέση με τις εταιρίες κυβερνήτες του πολιτισμού σου.

Δεν είναι οι εχθροί σου λοιπόν ούτε τα κόμματα ,ούτε οι πολιτικοί σου, αυτοί είναι απλά ξεπουλημενοι ,αν φύγουν αυτοί απλά θα έρθουν άλλοι υπάλληλοι με άλλη προβιά άλλα πάντα θα έρχονται δικοι τους μιας και τους ανήκουν όλα! Τηλεόραση ,media,πολιτικοί,νομικοί,διαφημιστικές εταιρίες ,εφημερίδες κοκ κοκ.

Για να μπορούσαμε να μιλήσουμε ποτέ για λύση μέσα από την πολιτική θα έπρεπε να μιλήσουμε για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ εκεί που ο λαός αποφασίζει για τα πάντα από το τι μισθό θα πάρει η καθαρίστρια στην βουλή μέχρι αν θα δεχτούμε να πληρώσουμε το χρέος. Τεχνολογικά μπορούμε να το πετύχουμε μέσα σε 3 μήνες .Υποδομές που θα μπορούν να ψηφίζουν όλοι οι άνθρωποι καθημερινά για τα συμφέροντα του τόπου τους μέσα από ηλεκτρονικά μέσα. Δομή συγκεκριμένη μοντέλου ήδη υπάρχει όπου κάθε χωριό θα επιλέγει τον καλύτερο αντιπρόσωπο του .Δεν έχω σκοπό να σου αναλύσω την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τώρα άλλα να σου πω ότι είναι η μόνη λύση που μπορεί ποτέ να υπάρξει από την πολιτική σκοπιά.

Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ποτέ οι εταιρίες κυβερνήτες δεν θα άφηναν να συμβεί κάτι τέτοιο . Από την άλλη μια ομάδα ξεκάθαρων ανθρώπων θα μπορούσαν να ζητήσουν από τον λαό την ευκαιρία να μπουν μέσα στο σύστημα ,να δημιουργήσουν την υποδομή αλλαγής συντάγματος και να παραιτηθούν ώστε ο λαός να πάρει την εξουσία στα χέρια του.Δεν είναι όμως ώρα να μιλήσουμε ακόμα για αυτό!

Η ώρα είναι να κατανοήσουμε την αλήθεια χωρίς να συνεχίζουμε να βάζουμε το κεφάλι μας στην άμμο.

Είναι η ώρα να πονεσουμε παίρνοντας πολύ σκληρές αποφάσεις αλλαγής.

Αν ποτέ υπήρχε ηγέτης σε αυτή την χώρα που θα μπορούσε να τα βάλει με τον υπέρ-οργανισμό που μας διοικεί τότε θα έπρεπε να έχει την δύναμη να φέρει την χώρα 100 χρόνια πίσω!! Πρόσεχε τι λέω ακριβώς …

Ένας ηγέτης για να μπορέσει σήμερα να προστατέψει την Ελλάδα θα πρέπει από την ημέρα που θα αναλάμβανε να έβγαζε από την χώρα όλα τα ξένα στοιχεία και δεν εννοώ τους λαθρομετανάστες . Εννοώ όλους όσους δήθεν συμμάχους έχει αυτή η χώρα. Θα έπρεπε να έκλεινε τα σύνορα σε οποιαδήποτε σχέση εμπορίου με τις έξω χώρες και να ξεκίναγε πρόγραμμα άμεσης παραγωγής της χώρας βάση αναγκών του λαου του. Πρώτα τροφή ,μετά ενέργεια ,μετά βιομηχανία .Θα έπρεπε να αποκόψει την Ελλάδα από την παγκόσμια σχιζοφρένεια ,να τη κάνει απόλυτα ουδέτερη ,με δικό της νόμισμα και πραγματικά ΝΕΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Θα έπρεπε να μπορούσε να κάνει τον λαό του να οραματιστεί ένα νέο μέλλον πολιτισμού που θα μπορούσε να συμβαδίσει με την έννοια ηθική,αξία ,ανωτερότητα,δημοκρατία ,σεβασμός στην Ζωή!

Έχουμε όλες τις πρώτες ύλες ώστε μέσα σε μια γενεά που θα θυσιαστεί θεωρητικά (δεν είναι δα και μεγάλη θυσία να αφήσεις το iphone και να περάσεις στην δημιουργία αληθινού πολιτισμού)αλλά θα δοξαστεί ηρωικά να δημιουργήσουμε το νέο μοντέλο πολιτισμού που χρειάζεται σήμερα ο πλανήτης . Έχουμε όλα τα μέσα ,εναλλακτική ενέργεια, παραγωγική γη ,απίστευτα και αστείρευτα ελληνικά μυαλά.

Άλλα όλα αυτά το γνωρίζεις ότι δεν μπορούν να συμβούν έτσι δεν είναι? Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι αν το θέλαμε μπορούσαμε να το κάνουμε ,να σταματήσεις να πιστεύεις ότι σε ταΐζουν περί ανεπάρκειας ,περί κρίσης ,περί δύσκολης κατανομής .Ο πλανήτης έχει όλα όσα χρειάζεται για να ζήσει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από ότι έχει σήμερα ,έχει μάλιστα τόσα πολλά που αν τα εκμεταλλευόμαστε σωστά θα μπορούσαμε να ζούμε μια χιλιάδες φορές ανώτερη Ζωή από ότι ζούμε σήμερα.Απλά αλλαγή μοντέλου πολιτισμού και απελευθέρωση από την σκλαβιά των επικυρίαρχων χρειαζόμαστε.

Άλλα είπαμε δεν είναι κανείς έτοιμος για αυτό ,μιας και αυτός ο πολιτισμός μέσα από την διαδικασία στρόφιγγας ,στέρησης και δημιουργία ανάγκης κατάφερε να κάνει εμάς τους ίδιους τσοπανηδες στο μαντρί μας. Δεν χρειάζεται να μας αστυνομεύσουν πνευματικά πια ,έχουν αφήσει τους συνανθρώπους μας που πίνουν μια σταγόνα παραπάνω από εμάς να γίνουν οι αναγκαστικοί δεσμοφύλακες μας.

Υπάρχουν όμως άνθρωποι που πια κατανοούν όλα τα παραπάνω και θέλουν να βγουν από το μαντρί σήμερα παρα ποτέ. Αυτό που ξεκίνησε παγκόσμια δεν θα διαρκέσει λίγο και είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα λήξει με μια αναπόφευκτη σύγκρουση.

Εγώ νοιώθω την ανάγκη να σου δώσω μερικούς κανόνες αντίστασης για την εποχή που διανύουμε .

1) Σταμάτα να συμμετέχεις σε ότι τους δίνει δύναμη . Εσύ είσαι ένα ακόμα γρανάζι της μηχανής τους .Ο εχθρός ο πραγματικός εχθρός σου είναι οι 100 μεγαλοεταιριες που σε θεωρούν ένα ακόμα καταναλωτή – νούμερο σε λογιστικά φύλλα. Αυτές οι εταιρίες αναγκαστικά χρησιμοποιούν το νομισματικό σύστημα ΑΚΟΜΑ. Πριν λοιπόν προλάβουν να φέρουν την απόλυτη πείνα-ανέχεια και φέρουν και την αχρηματη ηλεκτρονική κοινωνία τους χτύπα τους εκεί που πονάνε. ΣΤΑΜΑΤΑ στο μέγεθος του δυνατού να συναλλάσσεσαι με τις τράπεζες . Αν μπορείς σήκωσε τα όλα όσα έχεις στις τράπεζες ,τρέμουν το run bank γιατί έτσι εκτίθενται ανεπανόρθωτα.

2) Σταμάτα να συμμετέχεις σε ότι είναι δικό τους.Κλείσε την τηλεόραση ,η τηλεόραση εκτός του ότι είναι ο μεγαλύτερος προπαγανδιστής κερδίζει και από την παρουσία σου ,από τα μάτια σου .ΣΤΑΜΑΤΑ να την ταΐζεις. Το ίντερνετ δεν λέω ότι είναι απόλυτα ελεύθερο αλλά μπορεί να σε καλύψει σε ότι θες να γνωρίζεις αν είσαι προσεκτικός και με καλή κρίση! Αυτή την στιγμή το ίντερνετ είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε ,εκμεταλλευσου το και διαδραστικά μοίρασε την πληροφορία ώστε να νικησεις τον αποχαυνισμο!

3)Σταμάτα να χρησιμοποιείς τα αγαθά τους. Δεν γίνεται να φωνάζεις Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και από την άλλη να τσαταρεις με το iphone , η εταιρία που ταισες είναι μια από αυτές που σκότωσαν το μέλλον σου και την πατρίδα σου. Αν εσύ σε μια κοινωνία που σκοτώνει στην κυριολεξία για το χρήμα δεν μπορείς να στερηθείς φθηνές και ψεύτικες ταμπέλες τεχνολογικού πολιτισμού πως περιμένεις ο εχθρός σου να σου φερθεί? Πως θα κάνεις αλλαγή όταν εσύ ταΐζεις το θηρίο?

4)Στέρησε τους την δύναμη στα media ,εφημερίδες ,περιοδικά,ραδιόφωνα,διαφημιστικές εταιρίες , εταιρίες δημοσίων σχέσεων κοκ όλα δουλεύουν και εισπράττουν από την μορφοποίηση της συνείδησις σου ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο από την κρίση σου ,από την πραγματική γνώση σε μια βιβλιοθήκη, από την ειλικρινή συζήτηση άνευ δόγματος με τους συνανθρώπους σου.

5)Εκπαίδευσε τους νέους ,τα παιδιά σε μια νέα αντίληψη του ψεύτικου πολιτισμού.Δείξε τους το ψέμα ,δείξε τους το οξύμωρο ,μην συνεχίζεις να δημιουργείς νέο κοπάδι .ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ!

6) Κατέρριψε την όποια ταμπέλα – δόγμα σου έχει εμφυτευτεί .Δες με δύναμη την αλήθεια όσο και αν πονάει. Κράτα μέσα σου τον Θεό σου όποιος και αν είναι άλλα κατέρριψε στον καιάδα όλα τα μαγαζάκια που ζουν από την πίστη σου ,την όποια πίστη σου. Η μισαλλοδοξία ,η βια, οι πόλεμοι πάντα είχαν να κάνουν με την έννοια πίστη ,κανε λοιπόν εσύ μια νέα πίστη .ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

7)Μην επιτρέπεις στους δίπλα σου να μιλούν για βια ,για πόλεμο .Μην επιτρέπεις σιωπηλά να συνεχίζει η παραφωνία της φύσης που θέλει τον άνθρωπο να νοιώθει ισχυρός μέσα από την καταστροφή του άλλου.Οπότε ακούς κάποιον που θεωρεί ότι ακόμα έχει πατρίδα να προκαλεί τον “άπιστο” “εχθρό” ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ..ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΒΕΙΣ να καταλάβει ότι η αρρώστια του θανάτου πρέπει να σταματήσει από εμάς τους ίδιους,να καταλάβει ότι θα είναι στο περιθώριο αν συνεχίσει να νοσεί με μισος μέσα στην καρδία του . Να σκέφτεσαι κάθε μέρα ,θα ήθελα να πεθάνει ο γείτονας για να έχω να φάω εγώ? Θα ήθελα να πεθαίνουν εκατομμύρια για να πάρω μια πόλη εγώ? Θα ήθελα να πεθαίνει το παιδί μου και κανεις να μην θυμάται τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ? ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ?. Πολέμησε την αρρώστια του ΗΡΩΑ είναι επικίνδυνη ψυχολογική κατάσταση που μπαίνουν όλοι όσοι δεν κατανόησαν .

8) Μοιράσου τις ιδέες σου για ένα ανώτερο πολιτισμό , για μια αλλαγή αναγκαία ως προς την επιβίωση του είδους μας.Μην σταματάς να είσαι εσύ ,μην κρύβεσαι ,μην ντρέπεσαι ,είναι τόσο πολύ λάθος όλο το σύστημα τους που είναι τιμή μεγάλη να προσπαθείς να το γιατρεψεις .

9) Σταμάτα άμεσα να τους ακολουθείς .Μην συμμετέχεις σε πορείες ,σε απεργίες ,σε συλλαλητήρια , σε διαφωνίες .ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! Παρτο απόφαση ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ..Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ , Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!! Αν δεν ήταν θα σε εκπαίδευε σε μια πραγματική αντίσταση με ουσία και όχι σε ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

10)ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ! Μια ενωμένη γειτονιά με τα παλιά πρότυπα ,με αξια ,ηθική και αγάπη είναι το τελευταίο προπύργιο αντίστασης. Μοιράσου με τους συνανθρώπους ,αποθήκευσε ομαδικά -κοινά. Ο πιο ισχυρός να υπερασπίσει τον πιο αδύναμο γιατί η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι η αλληλεγγύη ,η ανθρωπιά , η προστασία Ζωής και οχι…ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ!!

Είμαι ο STRANGER , βρίσκομαι σε μια περίοδο πολύ παράξενη στην Ζωή μου ,μια περίοδο που πρέπει να πάρω σύντομα πολύ σημαντικές αποφάσεις! Άνθρωποι σαν και μένα σύντομα σε αυτό τον πολιτισμό θα είναι παρείσακτοι ,ίσως με μια ταμπέλα από το σύστημα ,μια ταμπέλα με το όνομα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ .Όταν συμβεί αυτό θέλω να θυμάσαι ,ότι από την αρχή που με γνώρισες ήμουν ξεκάθαρος και κράτησα στο 100% τους λόγους μου,δεν ξεπουλήθηκα ,δεν υποστήριξα κανένα πέραν της προσωπικής μου αλήθειας . Σου ζητάω να κάνεις το ίδιο δίπλα μου , σου ζητάω να ενωθούμε μέσα από το ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ και να δώσουμε μια ευκαιρία στην Ζωή να εξελιχθεί! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. GREEK-OBSERVATORY 02/10/2013 @ 4:26 ΜΜ

    KOMMUNISMUS IST SEXY "Ο παγκόσμιος κομμουνισμός είναι ένα σατανικό "Μαγικό" των Φαρισαίων τοκογλύφων της Νέας Τάξης Πραγμάτων πάνω σ' εμάς τους αφελεις"
    http://greek-observatory.blogspot.com/2013/02/blog-post_5864.html

    11 Πράγματα που μπορούν να συμβούν όταν επιτρέπετε στη χώρα σας να γίνει υπόδουλη στους τραπεζίτες
    http://greek-observatory.blogspot.com/2013/02/11.html

    Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΛΑΒΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    http://greek-observatory.blogspot.com/2013/02/blog-post_10.html

  2. Ανώνυμος 02/10/2013 @ 8:34 ΜΜ

    Φτάσαμε να λέμε τους φυσιολογικούς ανθρώπους παράξενους. Πόσο παράξενοι γίναμε τελικά!

  3. Ανώνυμος 02/10/2013 @ 9:38 ΜΜ

    Να΄σαι καλά φίλε stranger…

  4. Ανώνυμος 02/10/2013 @ 10:25 ΜΜ

    ΑΔΕΛΦΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΡΙΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.AN ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΕΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΟ..ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΕΚΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*