Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

76 σχόλια στο “ΔΕΝ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΣΕΙΣΜΌΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑΤΊ Η ΕΛΛΆΔΑ ΦΥΛΆΣΣΕΤΑΙ…..ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ;”
  1. HATORI HANZO…Εχουν γνωση οι φυλακες.Δεν θα γινει μεγαλος σεισμος απο δω και στο εξης στην Ελλαδα .Ενας που αρχισε να βλεπει.Stranger….στοχευση σε haarp…βλεπω να το καινε το εργαλειο και μετα θα παιζουν flipper.

  2. Tελικα αποφασιστε. ερχετε η δεν ερχετε;;;;
    πριν απο μιση ωρα ειχατε ποστ για σεισμο 6,5 ριχτερ. και πως ηταν εγκυρο γιατι εδωσε και στην κρητη και στις φιλιππινες προγνωστικα.
    Γκανιαν παιζοταν.
    τωρα τι αλλαξε ;;

  3. Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος – αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.
    Νίκος Καζαντζάκης

    Δε φοβάμαι.. είμαι ελεύθερη..
    Ιω

  4. 28 με 30 του μηνος ο κυριος Τσιαπας δινει προγνωση σεισμου στο ελλαδικό χωρο μεγεθους 6.2 ριχτερ περιπου.

    1. Μην ειρωνευεσε το ρητο του μεγαλυτερου φιλοσοφου που εβγαλε η Ελλαδα!Να πας να φας βραστη γιδα.Χαμενε.

  5. ανωνυμε/3.06

    να μας ερχεσαι πιο συχνα
    χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
    ακου λεει …γκανιαν παιζοταν ο σεισμος….
    χα χα χα χα χα χα χα χα….

  6. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ
    ΤΟΤΕ….

    ΞΕΤΡΥΠΩΣΤΕ την αμαρτωλη επιδοτηση του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (αδελφου του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!)

    ΞΕΤΡΥΠΩΣΤΕ το πως εριξε την κυβερνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ το 1993 ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ με τον ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ και τον ρολο του μεγαλοκαρχαρια ΚΟΚΚΑΛΗ

    ΞΕΤΡΥΠΩΣΕτο πως το 1996 εκλεχθηκε ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ απο την προταση του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ για Προεδρος Ε.Δημοκρ. και την καταδικη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην αντιπολιτευση ξαναψαξε τον ρολο ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ πισω απο ολες αυτες τις κινησεις του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    τι περιμενουμε λοιπον απο αυτον τον πολιτικο ΑΠΑΤΕΩΝΑ που μονον την διαπλοκη και την προσωπικη βολη του τακτοποιει… (ναι! και τον αδελφο του…)

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΣΕΙΣΜΟΣ ;;

  7. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ , ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΝΟΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΤΗ !!

  8. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΑΤΣΑΛΙ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ / ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΕΗ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΦΥΛΛΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΑΤΣΑΛΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑΧΕΩΣ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  9. Ο Θεός βοήθα τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τους συνανθρώπους τους. Στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζει το 90% των Ελλήνων μια από τις δυο θα τιμωρηθεί γιατί γίναν οκνηροί και ανάξιοι της προστασίας του με πολλά κτίρια να καταρρέουν μέσα στο 2013.

  10. ZAGREAS XAOS/8.13
    λιγο πιο ελληνικα και πιο λιανα ..γινεται ;;
    για να μπορεσω να αντιληφθω εαν εκπορευονται αυτα που κατεθεσες
    απο επιθυμια σου
    απο Γνωση
    απο διορατικοτητα
    απο εκδικητικοτητα

    δεν μπορεσα να σε ψυχολογησω …εαν θελεις καντα λιγο πιο ψιλα
    διοτι μενω σε μια απο αυτες τις Πολεις που ανεφερες…

  11. our war is a spiritual war..ΙΩ ασε τις ψευτοατακες του καζαντζακη κ ψαξε καλυτερα να δεις τι εστι καζαντζακης..αθεους προπαγανδιστες μην τους εχεις για ειδωλα

  12. ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ
    ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ
    ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ
    ΣΠΑΘΙ ΗΤΑΝ

    ΕΜΕΙΣ ?

  13. προς αχωνευτο 5΄13..ειχα γυναικες κιοτι ποθουσα και λεω αληθεια μπορουσα και πετουσα χχχαχαχαχαα τρελο τραγουδι τι μου θυμισες

  14. Ανώνυμε 9.13
    Ο Καζαντζάκης μέσα από το έργο του φαίνεται να πιστεύει στο Θεό, αλλά με έναν δικό του τρόπο, μια δική του λογική. Προσπαθεί σε όλη του τη ζωή να ανακαλύψει τον Θεό, την βαθύτερη ουσία του, σκέπτεται, στοχάζεται, αμφισβητεί. Ο χαρακτηρισμός «άθεος» μοιάζει επιπόλαιος, πρόχειρος και εντελώς αβάσιμος. Το θεϊκό στοιχείο κυριαρχεί στα περισσότερα έργα του, σε μερικά από τα οποία φαίνεται ήδη και από τον τίτλο , «ο Χριστός ξανασταυρώνεται», « ο τελευταίος πειρασμός», «ο φτωχούλης του Θεού», «ασκητική». Τα όσα γράφει μπορεί να φαντάζουν και ακόμη και να είναι αιρετικά για την Ορθοδοξία, αλλά δεν τον καθιστούν σε καμία περίπτωση άθεο.
    Όταν λοιπόν η Ιερά Σύνοδος ζήτησε εγγράφως να απαγορευθεί η κυκλοφορία των βιβλίων του και σχεδίαζε τον αφορισμό του
    ο ίδιος έγραψε ως απάντηση σε μια επιστολή του : « Μου δώσατε μια κατάρα, Άγιοι Πατέρες, σας δίνω μια ευχή: Σας εύχομαι να’ ναι η συνείδηση σας τόσο καθαρή όσο η δική μου και να’ στε τόσο ηθικοί και θρήσκοι όσο είμαι εγώ».
    Η απάντησή του λοιπόν προς απάντησή σου κύριε ανώνυμε…
    και αυτές οι ψευτοατάκες τον καθιστούν τον μεγαλύτερο έλληνα συγγραφέα των νεότερων χρόνων.
    ο πόλεμός μας είναι όντως πνευματικός… και επιβεβαιώνει διαρκώς την έλλειψη πνεύματος…

    Τα σέβη μου
    Ιω

  15. Το μυστήριο του δαμασκηνού ατσαλιού ξεκινά κάπου στα βάθη του Μεσαίωνα, όταν οι Σταυροφόροι επέστρεψαν στην Ευρώπη απορημένοι από τις μαγικές (για τα δεδομένα της εποχής) επιδόσεις κάποιων ιδιαίτερα κοφτερών σπαθιών που συνάντησαν στους Άγιους Τόπους. Σε αντίθεση με τα δικά τους, μεγάλα, βαριά και μάλλον χοντροκομμένα σπαθιά, τα σπαθιά των πολεμιστών της Ανατολής ήταν λεπτότερα, και φαίνεται ότι έκοβαν πάρα πολύ καλά, αντίστοιχα με ένα μαχαίρι ή ένα ξυράφι. Η φήμη της εποχής έλεγε ότι ένα τέτοιο σπαθί μπορούσε να κόψει στον αέρα ένα μεταξωτό μαντίλι ή να χωρίσει στα δύο ένα πουπουλένιο μαξιλάρι, άθλοι πραγματικά ανήκουστοι για τα δεδομένα της δυτικής μεταλλουργίας της εποχής. Τα παράξενα «νερά» που φαίνονταν πάνω στην επιφάνεια του ατσαλιού, μαρτυρούσαν κάτι παράξενο στη σύνθεση και στην κατασκευή του σπαθιού, όμως ήταν εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον να καταφέρει να ανακαλύψει το μυστικό.
    Με την πάροδο των αιώνων, η μεταλλουργία εξελίχθηκε με διάφορους τρόπους και στις ευρωπαϊκές χώρες, οπότε και ανακαλύφθηκαν αρκετοί ακόμα τρόποι κατασκευής ενός καλού, κοφτερού σπαθιού. Όμως, το μυστήριο του πραγματικού δαμασκηνού ατσαλιού παρέμενε άλυτο, αφού κανείς δεν είχε καταφέρει να εξηγήσει την όψη της επιφάνειας του υλικού με τα «ΝΕΡΑ» που θυμίζουν κάποιο είδος ξύλου.

    http://tadeefi.wordpress.com/2012/03/30/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85/

  16. ΓΙΑΤΊ Η ΕΛΛΆΔΑ ΦΥΛΆΣΣΕΤΑΙ;
    Γιατί ετοιμάζει να κάνει τη μεγαλύτερη κίνηση της πολιτικής του σταδιοδρομίας αυτό το διάστημα ο Αντωνάκης !!!.

  17. Ρε φιλε αστην να θαυμαζει αθεους.Τι σε νοιαζει;Εμεις πιστευουμε στον Θεο εκεινη οχι.Αλλοι θαυμαζουν τον Χιτλερ εμεις θαυμαζουμε τον Μεγα Αλεξανδρο.Γουστα ειναι αυτα.Κοπελια δικαιωμα σου να σου αρεσει ο Καζαντζακης αλλα μην τον βγαζεις και Θεοσεβουμενο γιατι γελαει ολο το πανελληνιο.

  18. ετσι σε θελω Ιω/11.15/15.10.13

    …αργησες να εκφραστεις …αλλα τωρα απο οτι βλεπω…
    με τις γνωσεις σου
    με την μορφωση σου
    και το ποιοτικο επιπεδο σου…
    ΤΑΠΩΝΕΙΣ!!!!

    χαιρομαι για σενα και…καλη συνεχεια σε αυτην την ιστοπανιδα!!
    και με τους Κυκλωπες και τους Λαιστριγωνες που θα συναντας…
    …και θα μαθεις να τους αντιμετωπιζεις αλλα και να τους αποφευγεις!

  19. ΑΓΑΠΗΤΕ 4,50
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ
    ΓΚΡΕΚΟ .ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΥΜΝΕΙ ΤΟ Θ Ε Ι Ο !!!!
    ΣΕΒΑΣ
    ΥΠΑΤΙΑ

  20. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚ ΑΗΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΙΩ ΜΠΛΑΚ ΑΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΕΛΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΕΛΩ.ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΙΔΡΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ.

  21. Αγαπητέ ανώνυμε 4.50…

    πόσο εύκολο είναι να βάζεις ταμπέλες… και να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα… παραβαίνοντας μεμιάς.. την πεμπτουσία της χριστιανικής ορθόδοξης πίστης…¨αγαπάτε αλλήλους ως εαυτό¨..
    ίσως και να τυγχάνει ταυτόχρονα… να μπορώ να λατρεύω Θεό… να αγαπώ Μέγα Αλέξανδρο…και να θαυμάζω ανθρώπους της τέχνης και του πνεύματος… που λιώσαν το μυαλό τους .. αποτυπώνοντας σε λευκές σελίδες.. νοήματα και λέξεις… που άλλοι θα περάσουν ολάκερη ζωή.. και δε θα αντιληφθούν ποτέ…

    ¨Ο Θεός είναι άπειρος νους, και ο άνθρωπος με τον νου Τον πλησιάζει.
    Ο Θεός είναι άπειρη αγάπη, και με καθαρή καρδιά ο άνθρωπος ζει τον Θεό. Ο Θεός είναι απλός, και με απλότητα πιστεύει ο άνθρωπος και αγωνίζεται ταπεινά και φιλότιμα ζει τα μυστήρια του Θεού.¨
    είπε ο Γέροντας…
    … και στο γράφω με αγάπη..

    ¨Δέξου την αδικία με χαρά, όταν δε σε βλάπτει ψυχικά. Όσο περισσότερο πνευματικός είναι ο άνθρωπος, τόσο λιγότερα δικαιώματα έχει σ΄αυτή την ζωή..¨

    Τα σέβη μου
    Ιώ

    Υ.Γ: Μ’ αρέσει ο Χριστός σας. Δεν μ’ αρέσουν οι χριστιανοί σας. Οι χριστιανοί σας είναι τόσο διαφορετικοί από τον Χριστό.
    Μαχάτμα Γκάντι

  22. ΜΠΛΑΚ ΑΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΩ;ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΕΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.ΙΩ,ΜΠΛΑΚ ΑΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ(ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ)ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΜΕ.

  23. 8:29 το μονο θειο που εξυμνουσε ο Καζαντζακης ηταν ο Θειος του ο Μιχαλης.Τις παραπομπες σου κρατησε τις.Εχω δει πως "εξυμνει" το Θειο στο βιβλιο ο Χριστος ξανασταυρωνετε

  24. Γουστο σας και καπελο σας να σας αρεσει ο Καζαντζακης μην αλλαζετε ομως την ιστορια και τα γεγονοτα.Αυτα.Γεια σας.4:50

  25. Προς τους φυλακες ετσι ωρε φυλαται την Ελλαδα σιδηροδεσμια και ταπεινωμενη στους επικριτες της και δημιους της…..η γαια ακουει το παραπονο της και το παραπονο των παιδιων της που υποφερουν και τιμωρουνται για αμαρτιες αλλωνων και θα πραξη τα δεοντα……Θεωδορος Κολοκλτρωνης….!!!!!

  26. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΑΜΕ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ.
    Tελικα αποφασιστε. ερχετε η δεν ερχετε;;;;
    πριν απο μιση ωρα ειχατε ποστ για σεισμο 6,5 ριχτερ. και πως ηταν εγκυρο γιατι εδωσε και στην κρητη και στις φιλιππινες προγνωστικα.
    Γκανιαν παιζοταν.
    τωρα τι αλλαξε ;;
    15 Οκτωβρίου 2013 – 3:06 μ.μ.

  27. Το κακο ειναι οτι προσπαθειτε να βαλετε ταμπελες σε ανθρωπους, πχ. αθεος , πιστος , ο ιδιος ο θεος δεν εβαζε ταμπελες σε κανεναν , και σε ο,τι αφορα τον Καζαντζακη, πιστευω οτι ειναι επικαιρος παρα ποτε.

    Ο φανατισμος απομονωνει τον ανθρωπο , τον κανει υποχειριο καποιων και δυστυχως, οτιδηποτε αφορα την πιστη γενικοτερα, εχει ξεφυγει απο την αγνοτητα που θα επρεπε να την διακατεχει .

    Οποιος πουλαει φοβο αλλα και ελπιδα στις μερες μας χρησιμοποιει τους ανθρωπους ως μαριονετες. Και εδω ο Καζαντζακης ειναι οπως προανεφερα επικαιρος οσο ποτε.
    Μ.

  28. εγώ θα κανω μια ευχη…. μακάρι ολοι εσεις που νομιζετε πως ειστε χριστιανοι να διαβασετε και να κατανοησετε ποιος ειναι ο Χριστος και τα διδαγματα του…λυπαμαι που κατηγορητε ανθρωπους οπως την Ιω, τον stranger κ.α…..μακαρι να ανοιξει το μυαλο σας και να νοιωσετε πως το καλο ειναι καλο οπως και αν λεγεται, οπως κι αν εκφραζεται….μακαρι να κατανοησετε ποσο κοντα ειναι ολες αυτες οι φιλοσοφιες-θρησκειες….αρχαια ελληνικη γραμματεια,καινη διαθηκη (οχι παλαια!) και φυση(γη)…..υπαρχει μεγαλη ταυτηση….αντι να κατηγορητε λοιπον διαβαστε τα παντα και ανακαλυψτε το κοινο σημειο! ειναι πολυ ωραιο το ''ταξιδι'' αυτο! ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!!

    Φωτεινη

  29. η απόλυτη εφαρμογή του ¨βλέπω το δέντρο και χάνω το δάσος¨..

    το γεγονός ότι διαβάζεις Σωκράτη, Πλάτωνα σε κάνει 12θεϊστή?
    το γεγονός ότι θαυμάζεις Γκάντι.. σε κάνει ινδουιστή?

    έλεος.. στην πλειοψηφία του ο ελληνικός λαός είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι.. ο γρηγορότερος τρόπος να αποκλείσεις σε κάποιον που πιστεύει.. τη γνώση και την ανησυχία είναι να βάλεις μια ταμπέλα άθεος.. και ξεμπερδέψαμε…
    δεν μπαίνω καν στο κόπο να ασχοληθώ να μάθω για να μπορέσω μετά να απορρίψω…
    βρε βρε… για μάντεψε ποιος άθεος είπε τα παρακάτω… ποιοοοος?

    Ο Χριστός είναι η Μεγάλη Απόκριση σε όλες τις απορίες· όλα ξηγούνται, φωτίζουνται, μπαίνουν σε τάξη, κι η ψυχή ησυχάζει.
    Ρωτάει, αγωνιάει, χάνει το δρόμο του, απελπίζεται μονάχα ο άπιστος.

    ποιος μήπως …. ο Μιμίκος ο Γιατρός??

    και πάλι φυσικά ως γνήσιοι έλληνες αντι να συζητάμε για το άρθρο του stranger.. τρωγόμαστε… για τις ταμπέλες…

    τα σέβη μου
    Ιω

    υ.γ. και πολύ ασχοληθήκαμε… πάμε γι΄άλλα…

  30. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ…..ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ……ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ…..ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ…….ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ……ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΟΛΑ…….ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ…..ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ……..ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΑΙΤΙΑ……ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    1. O θεός έπλασε την Ευα από το πλευρό του Αδάμ. Αυτό σου λέει κάτι η μπα? Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ άλλο στο τι λες. ΝΤΙΝΑ

  31. θα γινει τεραστιος σεισμος και το μισο αιγαιο θα ξαναβγει στην επιφανεια. η μυκονος θα γινει φλωρινα.

  32. NΤΙΝΑ, αυτή τη φορά, είπες το πιο καίριο!
    Μπράβο, σπαθί κοφτερό, θα πρέπει, να είναι η σκέψη μας, ακονισμένο κι` αστραφτερό (καθαρό).
    Ο Νους μας άγρυπνος παρατηρητής & η σκέψη γρήγορη & επίμονη, για να οραματίζεται τον στόχο με Δύναμη, ώστε να δίνει …σάρκα & οστά στις
    σκεπτομορφές, που ο Νους έχει συλλάβει.
    Από το ΝοεΡό όΝειΡο, στο …ΝεΡό, λοιπόν, πάντα στο νερό, ΝεΡό,
    ΝΕΡΟ, ΝΕΡΟ, ΝΕΡΟ…
    art

  33. Ιω,
    δεν εχει νοημα ν ασχολεισαι. Υποτιθεται οτι τις προηγουμενες μερες ο stranger ξ ε κ α θ α ρ ι σ ε το ποιοι εχουν θεση εδω μεσα και ποιοι οχι. Τα οποια "πρακτορακια" η στην καλυτερη των περιπτωσεων "κολλημενα μυαλα", το μονο που κανουν ειναι να ξεφευγουν απο την ουσια της καθε αναρτησης, και να προσπαθουν να παρασυρουν και αλλους μαζι τους…Εσκεμμενα? Απο φανατισμο? Επειδη αλλα διαβαζουν αλλα καταλαβαινουν? Επειδη δεν τους αφορα η καθε αναρτηση παρα μοναχα να "την πουν" σε καποιον και σημερα, και να εξωτερικευσουν ολη τους την…"θετικη ενεργεια"? Δεν ξερω γιατι, δε με αφορα το γιατι. Απλα οταν βλεπω οτι τα σχολια πανε να ξεφυγουν απ την ουσια της αναρτησης, οταν βλεπω ανθρωπους τοσο φανατικους με τις ταμπελες, εγω παω αλλου….
    Αληθεια, ο Χριστος σας δεν ειχε πει "ο αναμαρητος πρωτος το λιθο βαλετω"?……Λεω εγω τωρα….

  34. Τωρα καταλαβα τι εννοει ο στρειντζερ οταν μιλαει για "σβηστηρια υπεροντοτητας πληροφοριας"…

  35. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ>

  36. 5.17 ποτε ρε γκιουμι ειπε ο Χριστος αυτα που λες ; Εσυ και κατι αχρηστοι σαν κι εσενα πηρατε το Λογο του Κυριου και τον κοψωραψατε στα μετρα σας για να κρυψετε την ανοησια , την ανικανοτητα και το μισογυνισμο σας . ΟΥΣΤ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ , ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    1. Δοχείο μεταφοράς νερού. Αλλά όταν λέμε σε κάποιον έτσι εννοούμε τον κουφιοκέφαλο τον χωρίς μυαλό στο κεφάλι. ΝΤΙΝΑ

  37. ΕΡΩΤΗΣΗΣ ή ΕΡΩΤΗΣΙΣ ;;;

    ρε παιδία, επειδή λανσάρεστε για ελληνάρες, πότε θα μάθετε να γράφετε Ελληνικά;;; έλεος πια, είστε οι μέγιστοι βιαστές του Ελληνικού πολιτισμού…
    Μας έχετε πρήξει με τις μπούρδες σας.

  38. για 16 Οκτωβρίου 2013 – 5:42 μ.μ.

    Η Μύκονος Φλώρινα?
    Έ τότε θα δώ και τον Γαβαλά με γούνα στη Μύκονο!!!!!!!!!
    Θα έχει βγεί μέχρι τότε…

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  39. Λες οτι είπε ο stranger οτι δεν έχουν θέση τα πρακτοράκια και τα κολλημένα μυαλά, για τα πρακτοράκια δεν ξέρω αλλά τα κολλημένα μυαλά, έχουν και αυτοί δικαίωμα στο να μάθουν η έστω να δουν σιγά σιγά την αλήθεια. Νομίζω οτι σε αυτό έχει λόγο ο stranger ποιά να περάσει(και εμένα με έχει κόψει αρκετά). Αλλά εσύ πως κρίνεις τους άλλους τι λένε. Δηλαδή το δικό σου σχόλιο είχε αξία τώρα. Και εσύ ξέφυγες και εσύ μας την είπες, αν κατάλαβα σωστά.ΝΤΙΝΑ

  40. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΣΤΟΠ.

    ΟΣΟ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ… ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΣΤΟΠ.

    ΕΧΕΤΕ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ KILL BILL… ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ… ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ… ΣΤΟΠ.

    ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΠΕΡΙ ΣΕΙΣΜΟΥ 8R (- +) ΝΟΤΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ… ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ… ΣΤΟΠ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΝΑΙ! ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ.. ΣΤΟΠ.

    ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!

    Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ (;) ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ Ν.Α.Τ.Ο. Η ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;

    ΥΓ.

    Η ΒΡΑΣΤΗ ΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΜΕΖΕΣ… ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ.
    http://1.bp.blogspot.com/-w1V_zyDLAi0/TZJ36X7NjVI/AAAAAAAAAEY/FNh9qusWZkA/s1600/%25CE%25B3%25CE%25B1%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF.jpg

  41. Οσο ολοι σας προσπαθειτε να επιβαλει ο ενας τα πιστευω του στους αλλους καποιοι πιο ψηλα τριβουν τα χερια τους και χαμογελανε.Οταν μαθουμε να ζουμε ενωμενοι και χωρις να τρωγομασται μεταξυ μας τοτε θα εχουμε κανει ενα μεγαλο βημα για το καλο της ΕΛΛΑΔΑΣ

  42. Προς τους ανώνυμους που ρωτάνε αν θα γίνει σεισμός.

    Μια ερώτηση παιδιά: Θέλετε να γίνει σεισμός, λιμός, καταποντισμός; Αν θέλετε συνεχίστε να το σκέφτεστε.
    Αν δεν θέλετε να γίνει αλλάξτε τρόπο σκέψης.
    Και εξηγούμε (ζητώ συγνώμη, για την απειρία μου και για την απλοϊκή απόδοση του πράγματος , σε αυτούς που γνωρίζουν).
    Ο κόσμος που ζούμε και ότι τον περιλαμβάνει (όλα όσα είναι ορατά σε εμάς) είναι σαν ένα μεγάλο σφουγγάρι το οποίο ρουφάει ότι του δώσεις μέσω των σκέψεων μας. Δηλαδή, αν κάτσουμε όλοι μαζί και σκεφτόμαστε κάτι συγκεκριμένο θα γίνει. Τώρα για τους σεισμούς, όπως εκείνοι έχουν τον τρόπο να τον φτιάξουν και να τον κατευθύνουν έτσι και εμείς έχουμε τον τρόπο να τον αποφύγουμε. Το πρόβλημα όμως είναι ότι για να προκληθεί ένας σεισμός πρέπει να δημιουργηθεί ένας όγκος στο σφουγγάρι τον οποίο όγκο δύστυχος δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε, τουλάχιστον όχι ακόμα, οπότε βάζουμε τις σκέψεις μας σαν τοίχο σε αυτό που έχουν γεμίσει το σφουγγάρι για να βρει αντίσταση ο όγκος και να πάει αλλού, σε μέρος που δεν θα μας βλάψει.
    Αν δεν μπορείς να το πιστέψεις σκέψου πως επιτρέπεις στο μυαλό σου να πιστέψει ότι κάποιος τον κατασκευάζει και κατά συνέπεια κάποιος μπορεί να τον "προφητεύσει"…..

    Τίνα

  43. 5:17 ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.ΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..)ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΝΑ

  44. ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΥΓ.ΚΑΝΤΙΩΤΗ
    Ο ΣΕΙΣΜΟΚΡΑΤΟΡ", ΕΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΓΕΡΑΝΙΟΥ 20, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
    Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟ9ΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΛΗΝΕΥΣΟΥΝ. Κ.Ε.Μ.Ε.Α.Σ

  45. Ναι Ναι η Ελλαδα προστατευεται αλλα οι Ελληνες αυτοκτονουν …..Αυτα……..καταλαβατε……αντε για νανι τωρα….αυτους τους θανατους τους να το θυμηθητε η Γαια θα τιμωριση

  46. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ!!!
    ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΒΗΛΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΝΗΜΑ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek