Διαφημίσεις

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ”ΡΙΞΟΥΝ” ΑΠΑΛΑ;ΤΥΧΑΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ….

3:13 …Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν’ αποκαλύψω ονόματα

ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ…

Η τότε πρόεδρος τής Ελληνικής Βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, προλέγει τήν καταστροφή τής Ελλάδος στόν νεοδιοριζόμενο πρόεδρο τής Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Αυτός ώς άβουλο πλάσμα τήν άκουσε, τήν δέχτηκε καί τήν υπέγραψε. Δηλαδή υπέγραψε τήν καταστροφή μας αδιαμαρτύρητα αυτός πού διερρήγνυε τά ιμάτιά του ότι από τά 14 του χρόνια πολεμούσε αντάρτης στά βουνά γιά τό καλό τής Ελλάδος.

Άκουσε τώρα την εκπομπή του web radio του ΕΟΕ(www.eoellas.org/webradio) ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ και στον Ιωάννη Παπαζήση, ο στρατηγός Γεώργιος Αυφαντής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ …

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ???

Οι αλήθειες πονάνε! ¨ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ¨

Σπάνια ακούγονται τέτοια λόγια απο δημοσιογράφους!

Η δημοσιογράφος Άννα Δαβίτη τα λέει έξω από τα δόντια με παρρησία για όλους και για όλα!!!…
Αξίζει να δείτε το σύντομο βίντεο και να αναδειχθούν από την κοινωνία αυτοί οι δημοσιογράφοι που τα λένε έξω από τα δόντια.

Δείτε το συγκλονιστικό ξέσπασμα της Άννας Δαβίτη που τα λεγόμενα της αντιπροσωπεύουν όλους του Έλληνες

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ …

“Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ” ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ: ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΑΓΕ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΜΠΕΝΑΚΗ; ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ … 6 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ”
  1. Σίγουρα κάπου μέσα στην δημοκρατία μας υπάρχει ένα καλοστημένο σύστημα συμφερόντων που μοναδικό σκοπό έχει το κέρδος πάνω από της ανθρώπινες ψυχές.Κάποιοι θα χρειαστεί να πουλήσουν το τομάρι τους για να ζήσουν ανετα στο πολιτικό στερέωμα και κάποιοι θα πάνε κόντρα σε αυτο.Έτσι όπως έχουν τα πράγματα η ιστορία θα δείξει αν οι μελλοντικές γενναίες θα θυμούνται τους κακούς της τωρινής κατάστασης η τους καλους.Πάντως έτσι όπως έχουν τα πραγματα και εγώ ακριβά θα το πουλούσα το τομάρι μου!Ειδικά τέτοιες εποχές που η ανθρώπινη ζωή με ότι συνεπάγεται δεν έχουν πλέον καμία αξία..

  2. Ο Παπανδρεου, με το ενα ποδι στον ταφο αποφασιζει να πει εντελει την αληθεια…Λιγο αργα ομως.
    Οι Αμερικανοι εχουν αποθρασυνθει εντελως – το "κωλοεμβολιο" μπορει να το χωσει στο κ@λο της η συγκεκριμενη "κυρια"- οι προεδροι τους τα λενε ολα ανοιχτα, απο χαζομαρα η απο επαρση, λιγη σημασια εχει.
    Ο υιος Παπανδρεου, οπως και οι υπολοιποι πολιτικοι μας απλα ακολουθουν εντολες και το ξερουμε.
    Ολοι ξερουμε το παιχνιδι κι οσοι επιμενουν να το αγνοουν ειναι απλα φοβισμενα ανθρωπακια, που τρεμουν να κοιταξουν την αληθεια καταματα, κι ειναι πολλοι ολοι αυτοι…
    Το θεμα παντα ηταν και ειναι Ενα : ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

  3. 4 Νοεμβρίου 2013 – 11:30 π.μ.
    Το θεμα παντα ηταν και ειναι Ενα : ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    Ψάχνουμε τις απαντήσεις:
    Πώς ορίζονται και διαχωρίζονται οι έννοιες : Ελληνισμός και κρατίδιο Ελλάς;
    Πώς η δημιουργία του δεύτερου συνετέλεσε στην συρρίκνωση του πρώτου;
    Ποιανού (από τα δύο) η ύπαρξη εγγυάται την ύπαρξη του άλλου;

    Υπερασπίζομαι τη θρησκεία μου και το κήρυγμα του Ιησού όταν αναλώνομαι στο σχήμα του τρούλου;

  4. Ποιούς εισαγγελείς περιμένεις να μας βοηθήσουν;
    Η Δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο είναι τυφλή, αλλά εδω στην Ελλάδα είναι όχι μόνο τυφλή αλλά και κουφή και κάνει μονο ότι θέλουν οι πολιτικοί και όχι ότι είναι δίκαιο για την πατρίδα και τον λαό.
    Γιαυτό φτάσαμε στο σημερινό μας χάλι.

  5. kai ti tha kanoume emeis? an ksesikothoume tha mas kopsoun tin ellada sta dyo!!! karadokoun oi eirineytikes tourkikes dynamis tou nato parakalan na diniourgithi emfilios xaos.
    mas exoun midenisei den paragoume oute karfia gt ta koloisagomena einai fthinotera ayrio an aniksi ena elliniko ergostasio na paragi karfia me tin daria forologia tin akridia to alokoto asfalistiko den tha anteksi ton antagonismo apenanti stis gitonikes mas xores, me apotelesma na klisei mesa se 4 eti i legomeni tetraetia me apotelesma na minoun kapioi ellines ypaliloi apliroti kai anergoi. oi prodotes politikoi mas feran se ayto to simio, i tourkoi na paragoun maxitika aeroplana k emeis ti? ti paragoume politikous? dimosious ypalilous? ti?
    paides prepi na ginoun ekloges amesa tha ksepoulisoun mexri kai tin amo apo tis paralies oxi petrelaia akoma k ton aera pou anasenoume tha xasoume.
    me dimokratika mesa na zitisei o laos ekloges, prepi anakgastika na vgaloume mia kyvernisi dimokratiki ( oxi ratsistikh ) pou na agapa tin ellada kai tous polites tis, oi metaritmiseis kai ta nomosxedia prepei na apofasizonte apo ton lao me dimopsifisma dil me psifoforia ayto simeni dimokratia. as ksekolisoume apo ta arxaia xronia oi progonoi mas kanan arketa kai eimaste perifanoi. tora einai sira mas prepi na fiaksoume oloi mazi tin ellada tou melontos as min skotonomaste metaksi mas gia komata kai gia thriskies ( prepi na minoume enomenoi )

  6. εεε κυρα πηγη, ο πολεμος θελει αιμα και κοκαλα και πανω αππολα ψυχη!!!
    αμα θαρεις πως οι τουρκοι και τα ςς εφυγανε με δικηγορους και εισαγγελεις
    ,,,ε τοτε τι να σου πω!!!

  7. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ?

  8. gΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ?Α[ΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2016 ΤΕΛΕΙΩΝΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΙΣΩς ΝΑ ΧΩ ΔΙΚΙΟ ΙΣΩς ΝΑ ΧΩ ΑΔΙΚΟ.ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ?ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΟ 2002 ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΝΗ.2007-2009 Η ΠΡΩΤΗ ΕΦΤΑΕΤΙΑ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 2016.ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek