Διαφημίσεις

– Την επόμενη εβδομάδα 206.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα λάβουν το ερωτηματολόγιο
– Ποιοι εργαζόμενοι και σε ποιους φορείς θα είναι οι πρώτοι που το λάβουν
– Μέχρι τον Ιούνιο η προθεσμία να συμπληρωθεί το τεστ
– Δείτε τις ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσουν οι υπάλληλοι του Δημοσίου
– Ο προϊστάμενος θα πρέπει να γράψει τις διαφωνίες τους και να εγκρίνει τις απαντήσεις με την υπογραφή του

Ερωτηματολόγια στέλνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε δημοσίους υπαλλήλους. Αν και το τεστ σταδιακά θα το συμπληρώσουν όλοι οι υπάλληλοι του Δημοσίου, οι πρώτοι “τυχεροί” που θα το λάβουν για να το συμπληρώσουν είναι 206.000 υπάλληλοι που απασχολούνται σε υπουργεία και σε φορείς που έχουν αξιολογηθεί οι δομές τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το “ΕΘΝΟΣ”, οι υπάλληλοι θα πρέπει να περιγράψουν τα καθήκοντα της θέσης εργασίας τους και από τις πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν από τα ερωτηματολόγια μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα κριθούν οι 12.500 πλεονάζοντες εργαζόμενοι που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Το ΕΘΝΟΣ παρουσίασε κάποιες σελίδες από το ερωτηματολόγιο

Κάθε υπάλληλος θα πρέπει να συμπληρώσει το ελάχιστο επίπεδο γνώσεων που απαιτείται για την εκτέλεση της εργασίας που καλείται να πραγματοποιήσει. Από τις απαντήσεις αναμένται να βγουν συμπεράσματα για υπαλλήλους υψηλών προσόντων που απασχολούνται σε θέσεις με μικρότερες απαιτήσεις αλλά και το αντίθετο.

Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των περιγραμμάτων εργασίας αλλά και στην καταγραφή των εκπαιδευτικών αναγκών θα παίξουν οι απαντήσεις της ενότητας 2.2 που αφορά την “εμπειρία”. Οι υπάλληλοι μαζί με τους προϊσταμένους τους θα πρέέπι να προσδιορίσουν τον χρνο που απαιτείται από έναν νέο υπάλληλο για να ενημερωθεί για τις εσωτερικές διαδικασίες.

Επίσης, οι υπάλληλοι θα κληθούν να καταγράψουν τις υποθέσεις τις οποίες επιλύουν μόνοι τους και αυτές που παραπέμπουν στους ανώτερούς τους. Έτσι με τις πληροφορίες που θα αντληθούν από τη συγκεκριμένη ενότητα, αναμένεται να καταγραφεί ο αριθμός υποθέσεων που επιλύονται από τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους οι οποίοι μεταθέτουν τα “προβλήματα” στους προϊσταμένους τους.

Τέλος, οι υπάλληλοι θα κληθούν να συμπληρώσουν αναλυτικά τις επαφές τους, δηλαδή πρόσωπα όπως προμηθευτές η ελεύθερους επαγγελματίες, με τους οποίους επικοινωνούν λόγω της εργασίας τους. Κάθε ερωτηματολόγιο θα έχει την έγκριση και την υπογραφή του προϊσταμένου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να καταγράψει τις διαφωνίες του με τις απαντησεις τυ εργαζόμενου.
newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Δείτε το “τεστ” που θα βάλουν στους δημοσίους υπαλλήλους για να βρουν τους 12.500 που θα απολύσουν!!! (Τι άλλη μ@λ@κία θα σκεφτούν…)”
  1. irthe i ora ayta poy toys dossane na toys ta paroyne piso ti soy kani i zoi kala poy den egina dimosios ipalilos eytixos den eixa tin tixi na exo gnostoys kai na trexo na glifo voleftes ?????

  2. ΤΙ ΜΕΣΩ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ;
    * ΠΟΛΙΤΙΚΟ

    * ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ

    * ΚΑΝΕΝΑ
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:
    __________________________________________________________
    |
    |
    |
    ___________________________________________________________

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek