Διαφημίσεις

Ποιες οι δηλώσεις βόμβα που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς για εκλογές στα μέλη του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας;

«Να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, τη Δευτέρα μπορεί να οδηγηθούμε σε εκλογές». Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στα μέλη του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, στο περιθώριο του προσυνεδρίου που διοργανώθηκε, στην Κυριακή, στο Ναύπλιο.

Τι και αν τα διάφορα στελέχη της κυβέρνησης προσπαθούσαν να ξορκίσουν τα σενάρια περί εκλογών, η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα, το σύνολο του πρωθυπουργικού και κομματικού επιτελείου βρέθηκε σε εκλογική τροχιά.

Η ίδια η ομιλία του Α. Σαμαρά, την Κυριακή, ερμηνεύτηκε ως σαφής προσπάθεια να τεθεί το πολιτικό και, υπό προϋποθέσεις, εκλογικό διακύβευμα, όχι σε όρους δημοκρατίας ή πολυφωνίας, όπως επιδιώκουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αλλά με όρους μεταρρύθμισης και προώθησης των διαθρωτικών αλλαγών.

http://www.hellasattack.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

50 σχόλια στο “Δήλωση βόμβα Σαμαρά: «Ίσως την Δευτέρα οδηγηθούμε σε… »”
  1. σας τα πα … σας τα πα … σας τα πα …τα ΚΑΛΑ τα μαντατα !!!
    φευγει ο ανθρωπος των γερμανων … (στα τσακιδια…)
    ειτε με εκλογες …ειτε χωρις εκλογες…ΑΥΤΟΣ επιτελους ξεκουμπιζεται!!!

    οτι και ναρθει αδελφια ναστε σιγουροι οτι θαναι ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ
    (αυτος ηταν …και …πολυυυυυ κομπλεξικος)

    θυμαμαι οτι μολις προχθες ο σακσεςς πορθυποργος
    ελεγε και ορκιζοταν οτι οι εκλογες θα γινουν το ….το 2016 !!!

    χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα .στα τσακιδια… χα χα χα χα χα
    ο μεγαλυτερος απατεων που διοικησε την χωρα …

  2. γιατι να το κανουν αυτην την στιγμη γνωριζοντας πως δεν εχουν ελπιδα να κερδισουν?

  3. Δεν αρκεί, εάν τη Δευτέρα οδηγηθείτε στην κρεμάλα (οι περισσότεροι από τα πολιτικά ρεμάλια) θα είναι το τέλειο!!!

    Έχετε ευθύνη για τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων, έχετε την ευθύνη για την εξαθλίωση εκατομμυρίων Ελλήνων, έχετε ευθύνη για πολλά δεινά που πλήτουν αυτή τη χώρα.

    Έχουμε ευθύνη να μην αφήσουμε να συνεχιστεί πλέον η κατρακύλα μας…

    Απόστολος

  4. ραδιο αρβυλα.θα δουμε απο δευτερα αν θα επαληθευτει το αρθρο γιατι τωρα αυτο μου μοιαζει σαν την γιαγια μου που μου ελεγε το φλιτζανι:D

  5. Συγνωμη…..αν καταλαβα καλα δεν μιλαει για την δευτερα που ερχετε 18/11/13.Καποια παλια δηλωση του ειναι….μαλλον αναφερετε για την προηγουμενη με την προταση μομφης του ΣΤΥΡΙΖΑ…(ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ…ΣΤΥΡΙΖΑ)

  6. ola ta kommata sinergastikan kai mas paisoun 8eatro edo kai 4 xronia!!ta xrhmata tou ellhnikou laou ei8elan kai se euro akoma 253 dis euro!!! opos dixnei tora pro8oun ton tzipra kai pali h pliopsifia la8os 8a kanei(epidi mas ka8odigoun eki pou 8eloun aftoi!!makria apo ta kommata kai eidika apo palia onomata!!gia na mporesei h elada epitelos na alaksi selida gia ena kalitero abrio kai ton paidion mas!!! ta kommata eksertounte apo mas kai oxi emis apo aftous mono sinferoun eiparxei(karekles kai kalo mis8o!!!ksipniste ellhnes!!

  7. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ….ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΟ ΕΙΧΑΝ..

    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ:

    – «ΠΑΝΕ» ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
    – ΥΠΕΡ-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΔΡΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ
    – ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ… ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠ΄ΌΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ

    – ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΘΡΑΚΗ

    – ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΧΘΕΣ Η ΑΙΔΗΨΟΣ ΜΕ 4.9, ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΚΟ 4.4 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΩΤΕΡΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΜΗΝΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ? Η ΑΙΤΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ.. ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

    – ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ EMAIL ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ?. ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ.

    – ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΒΑΣΗ. ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ? ΦΥΣΙΚΑ…..

    – ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΤΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ.(ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ). ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙΣΗΣ ΕΡΤ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ? Ο ΠΡΥΤΑΝΙΣ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ…. ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

    – ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ ΖΗΤΑΝΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ

    – ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΠΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?

    – ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

    – Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Κ Α Ι ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ… ΚΑΙ Ο ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ… ΑΡΑ ΑΣΤΑΘΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..

    – Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ… ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ….

    – ΚΑΙ…… Ο ISON C2012 S1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ (ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΘΗΚΕ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΗΛΙΟ…. ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    Η ΚΡΙΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΖΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙ, Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ 10 Οκτωβρίου 2013 – 2:26 π.μ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://www.katohika.gr/2013/10/milontas-ston-eayto-mou.html

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…

    ΙΩ

    Υ.Γ. ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?

  8. ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η ΕΣΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΟΝ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ)… ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ΩΣ ΑΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ….

    …ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ (ΕΘΝΙΚΕΣ) ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΤΟ WIFI ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ.

  9. merikoi, pistebete oti malakia entexna lene kapoioi. gia ton enan h ton allon., analoga me thn epoxh.. mia gia ton enan.. ton aloo xrono gia ton allon.. exyphretwntas synfronta- eross mpla

  10. ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ…

  11. Ρε παιδιά, δεν προσέχετε καθόλου???

    Tην Κυριακή 16 Ιουνίου (!!!!!!) πραγματοποιήθηκε στο “Βουλευτικό” Ναυπλίου,
    το 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

    http://synedrio.nd.gr/node/49

  12. Τί καρούμπαλα – κέρατα είναι κάθετα , στις τόσες ρυτίδες του ;
    'Ασχημη φωτο.
    Κάτι δεν ταιριάζει σε σχέση με το ύφος του που είναι γεμάτο απόγνωση !!
    Πρέπει να του συμπαρασταθούμε !!

    Τι λέτε Ελληνες ;

  13. Αν ισχύει μάγκες είναι πολύ απλό.Για μια ακόμη φορά λοιπόν θα δημιουργηθεί τεχνητή ανησυχία,και καλά εκλογές δηλαδή.Ξανά θα επιχειρηθεί η τακτική σοκ και δέος με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά να περάσουν ΟΛΑ τα μέτρα της Τρόικας.Αυτά…

  14. "Ο φόβος φυλάει τα έρμα (τους βουλευτές)"! Όλοι οι βουλευτές που είναι τώρα στην κυβέρνηση φοβούντε ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα έχουν τον τζάμπα μισθό των 10.000 ευρώ το μήνα! Άσε που άμα βγει άλλη κυβέρνηση το σίγουρο είναι ότι θα πάρει την εκδίκηση της από όλους αυτούς που με έπαρση κατηγορούσαν…. Εκλογές ή όχι ένα είναι σίγουρο, τα σκατά πάλι εμείς θα τα φάμε, έτσι όπως τα έκαναν, δυστυχώς!!

  15. Αυτοί μας έχουν πουλήσει προ πολλού και το παιχνιδάκι τους το παίζουν μιά χαρά! Μέχρι και τα τρισέγγονά τους θα τρώνε με χρυσά κουτάλια! Το ερώτημα είναι ΕΜΕΙΣ πότε θα γίνουμε ήρωες για να τους τα πάρουμε από το στόμα, μιάς και μας ανήκουν!!!!!!

  16. Ρε σεις αυτη η ειδηση ειναι απο 18-6-2013. Τοτε ειχε προσυνεδριο η ΝΔ στο Ναυπλιο. Α ρε ακριβεια στην είδηση

  17. ρε 9.52 πας καλα..και τι πιστευεις οτι αν φυγει ο σαμαρας ο επομενος που θα ανεβει θα σου δωσει δουλεια και 3.000ευρω το μηνα.τοσα χρονια δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινετε.τελικα ειμαστε πολυ αφελεις και λετε οτι αλλαξε η νοοτροπια του ελληνα μετα τα οσα περασε..ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΕΣ

  18. ΟΧΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

  19. Μα…αυτός δεν ήτανε που έλεγε το βράδυ της πρότασης μομφής πως οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το…2016;

  20. παιδια κατι ετοιμαζουν
    κατι οι δηλωσεις του ξεπλενη κατι η πρασβεια αμερικανων
    κατι μου βρωμα την κυριακη…
    ενα ειναι σιγουρο…ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

  21. Για ποια Δευτέρα μιλάτε? Ποιας εβδομάδας , ποιανού μήνα και ποιανού έτους? Θα αφήσουν οι καρεκλοκένταυροι τα 10.000 το μήνα? Ε τόσο αφελής δεν είμαστε νομίζω.

  22. Θα μας σωσουν οι ΕΛ ρε τι αγχωνεστε? αντε να ξυπναμε σιγα σιγα οι τουρκαλαδες ειναι ενα βημα πριν να παρουν την σκυρο

  23. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ- ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  24. Με τον φοβο των εκλογων,ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΙΣΗ του δικου του μνημονιου,που αλλα ελεγε και αλλα ψηφισε,μας τραβανε μεχρι σημερα με τις απειλες!!!!!
    Αντε καντες να τελειωνουμε λαμογιο!!!Αι σιχτιρ.

  25. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΙΩ (Littlepartofsoul) 13 Νοεμβρίου 2013 – 10:50 μ.μ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ..

    ΄΄ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…΄΄

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  26. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ; ΚΑΝΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΜΑΣ!

  27. Εσείς μπορείτε να λέτε και να γράφετε ότι θέλετε…εγω όμως βλέπω ότι ο Τρελαντώνης με τις στημένες κολωτούμπες του, με δεδόμενη την ταγή του προς την μικροπολιτική της διαπλοκής, ο ποιό μοιραίος άνθρωπος της ΝΔ και του 47% του ελληνικού λαού, έχει κλείσει αισίως την διετία στην πρωθυπουργία και πάει ντεφάκτο για τριετία, υπό δυσμενέστατες συνθήκες.

  28. ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !

    ΣΥΡΙΖΑ 34% (+2)
    ΝΔ 24% (-1)
    ΑΝ.ΕΛ 9% (-1)
    Χ.Α. 7% (+1)
    ΠΑΣΟΚ 6% (-1)
    ΚΚΕ 5% (-1)
    ΔΗΜΑΡ 3% (-1)
    ΛΑΟΣ 3% (+1)
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2% (+1)
    ΑΛΛΟ 7%

  29. ο ιδιος και ιδιος σχολιαστης με τα ιδια και ιδια τερτηπια του
    βγηκε παλι παγανεια προς αγραν οπαδων και "κραχτων"
    του τρικιμιωδους μεγαλειου της σκεψης του!!!
    παλι προσπαθει να "τουμπαρει" την ΙΩ
    αφου ειναι ανικανος και αναξιος να συμμετεχει στην παρεα ισοτιμα και
    χωρις να το παιζει ειδημων και αρχηγος….
    χρεισιμοποιει παλι την κατηγοροποιηση , την ομαδοποιηση,
    και τον διχασμο των μελων της παρεας των Κατοχικων!!!
    δεν ειναι απλη υποθεση η παρουσια του …υπαρχει σκοπος!!!
    Προσοχη απο ολους μας στα δικτυα του που παλι απλωσε….

    Ιω

  30. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    ?????? ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ –C.B.– (ΔΛ)
    ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ" ΣΥΝΝΕΦΑ (cumulonimbus).

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑΝΑΜΕΝΩ

    ΙΩ

  31. …εισαι ΕΣΥ ;…. ο ωραιος ;;…ο νεος;;…ο δυνατος ;;…
    μονο ΕΣΥ με καταλαβαινεις… οτι μιλαω για σενα!!!
    με σενα που μονον ΕΣΥ με καταλαβαινεις…

    ειμαι η ΚΟΥΛΑ…εισαι ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ…
    ΚΟΥΛΑ….ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ…ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ…ΚΟΥΛΑ…

    ΑΝΑΜΕΝΩ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ
    να ξεφυγουμε απο εδω μεσα….ναμαστε μονοι….μονοι…μονοι…

    …και ετσι εχουμε και love story στην ..γειτονια μας!!!!

    ((((και εμεινε καγκελο η ετερα "ψυχαγωγος" ))))

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  32. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ : ΙΩ (Littlepartofsoul) 15 Νοεμβρίου 2013 – 6:09 μ.μ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ "ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ" ΣΥΝΝΕΦΑ (cumulonimbus)…
    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..
    ΥΠΟΜΟΝΗ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ
    (ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ;)
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΠΙΟ ΓΑΛΗΝΙΟΣ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.
    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ.
    ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ..
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..)
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ..
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣ ΘΕΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Α……….;

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Α-ΝΟΗΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ..
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/11/kypros-ena-vima-prin-to-telos.html
    ΕΚΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  33. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ Α-ΝΟΗΤΟΥΣ ΤΡΟΛΛ
    15 Νοεμβρίου 2013 – 5:23 μ.μ.
    15 Νοεμβρίου 2013 – 7:01 μ.μ.
    15 Νοεμβρίου 2013 – 7:59 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…..
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ…
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ…..

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BB_%28%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF%29

    Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll)
    ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΠΟΝΗΡΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ, ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΝΟΗΤΕΣ Η ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ONLINE ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, MAILING LIST, CHAT ROOM Η ΜΠΛΟΓΚ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
    ΄΄Η΄΄
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ.

    ΕΡΩΤΙΣΙΣ…

    ΠΡΟΣ Α-ΝΟΗΤΟΥΣ ΤΡΟΛΛ
    15 Νοεμβρίου 2013 – 5:23 μ.μ.
    15 Νοεμβρίου 2013 – 7:01 μ.μ.
    15 Νοεμβρίου 2013 – 7:59 μ.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ;

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ Α-ΝΟΗΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΗΣ ΣΑΣ…;

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ…..
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ…..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  34. ακομη μια απο τα ιδια …φακελλωμα σχολιων μελων της παρεας…
    κριτικη για να ομαδοποιησει σε δικους μου και τους αλλους…
    και υπερμετρη χρεισιμοποιηση ΦΟΒΟΥ και ΤΡΟΜΟΥ
    για να πλανεψει αδυναμους και να τους "ρουφιξει" την ψυχη
    εποχουμενος πανω σε αυτες !!!
    ο αποπροσανατολιστικος λογος του ειναι ΕΠΙ ΚΙΝ ΔΥ ΝΟΣ
    του υποσχεθηκαμε οτι δεν θα ασχοληθουμε με τις
    προσωπικες υβρεις και υποχθωνιες κινησεις του εναντυον μας
    αρκει να μην ενοχλει αλλους σχολιαστες…
    επειδη η εσκεμμενη παρουσια του ειναι διατεταγμενη
    προειδοποιουμε για τα πιο πανω ολους μας….
    Προσοχη απο ολους μας στην παρουσια του
    του γνωστου….

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  35. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    "….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ;"

    ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΟΣΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΑΛΗΝΗ
    ΙΩ

  36. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ : ΙΩ (Littlepartofsoul) 16 Νοεμβρίου 2013 – 9:59 π.μ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ –C.B.– (ΔΛ)
    ΚΟΙΤΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ…
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ….ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 7ΑΡΙΑ.

    ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΙΤΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ
    Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/130787#ixzz2koDvV3XQ
    16/11/2013 09:22
    Η Αίτνα, το διάσημο ενεργό ηφαίστειο της Ιταλίας και το ψηλότερο στην Ευρώπη φαίνεται να ξύπνησε πάλι μετά από ένα σχετικά ήρεμο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους παρατηρητές, ξεκίνησε πάλι τις εκρήξεις βγάζοντας γιγάντιους δακτυλίους καπνού, μικρά συντριβάνια λάβας και προκαλώντας μικρές σεισμικές δονήσεις.
    Ηφαιστειακές εκρήξεις είχαν σημειωθεί σε αυτό το σημείο, όταν οι ευρωπαϊκές και αφρικανικές τεκτονικές πλάκες συγκρούστηκαν, πριν από περίπου μισό εκατομμύριο χρόνια. Σήμερα Αίτνα είναι ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο, με τον κρατήρα της να στέκεται στα 3.329 μέτρα πάνω από την νοτιοανατολική ακτή του ιταλικού νησιού της Σικελίας.
    Ο φωτογράφος και ηφαιστειολόγος Τομ Πφάιφερ βρέθηκε εκεί πριν λίγες ημέρες, στη μέση μιας καταιγίδας που σκέπασε το ηφαίστειο με δυνατή βροχή και χιόνι. Οι παγωμένοι άνεμοι καθάρισαν τον ουρανό, δίνοντας στον Πφάιφερ την ευκαιρία να φωτογραφήσει με μεγάλη ακρίβεια την ηφαιστειακή δραστηριότητα.
    «Μπορούσαμε να ακούσουμε τις εκρήξεις και να εντοπίσουμε το σύννεφο τέφρας. Ξαφνικά είδα ένα τέλειο δαχτυλίδι καπνού να υψώνεται στον ουρανό και σύντομα μετά από αυτό ένα δεύτερο και ένα τρίτο!»
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΡΗΧΟ ΣΠΗΛΑΙΟ, Ο ΠΦΑΙΦΕΡ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΞΑΝΑ.

    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ…
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ;

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  37. …και επιτελους εγενετο …συνενωσης εις σαρκα μιαν !!!
    ΑΥΤΗ βρηκε ΑΥΤΟΝ !!!
    …και ζησαν αυτοι καλα …
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ !!!!!!!!!! (αρκει ΕΜΑΣ να μην μας ξαναενοχλησουν…)

    ΙΩ & ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ …μας τα χοντροπρηξατε με τις π@π@ριες σας
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  38. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤ ΓΡΑΦΕΙΣ:
    "ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ
    SAN ANDREAS/ΦΟΙΝΙΞ/ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ/10-12-2013/50΄/ΝΗΣΙ/ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ/ΜΕΞΙΚΟ/ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΤΩ/ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ/ΚΟΜΗΤΕΣ/ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ/ΣΕΙΣΜΟΙ."

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ:
    – Ναι, αλλά και Ιλλινόϊς και πολιτείες πέριξ της λίμνης. Και Οκλαχόμα. Και όχι μόνον Καλιφόρνια. Από Βανκούβερ μέχρι Τιχουάνα. Το Μεξικό έχει αρνητική ενέργεια συσσωρευμένη. Η Ιαπωνία σε πολύ δυσχερή θέση και θα συνεχίσει. Βάλλεται συνεχώς. Μέλλον αβέβαιο. Η Αλάσκα δεν έχει τελειώσει.
    – Θα υπάρξει πρόσκρουση και παραμένει η στόχευση στο νερό. Έχω την αίσθηση ενός ντόμινο. Καταλαβαίνεις….
    – Και ο Νοέμβριος είναι δύσκολος. Έχει αναταράξεις σε πολλαπλά επίπεδα.

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ Ή ΣΥΝΘΕΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ, ΚΑΠΟΤΕ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ, ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ…..

    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΑΛΗΝΗ

    ΙΩ

  39. ΙΩ /11.30
    τι κανει αραγες η ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ; σου προτεινε καποιο ξυδι ως συμπληρωμα στην βαλεριανα και εισαι τοσο …"γαληνεια" !!!
    πολυ καλη θεραπευτρια …ξερει καλα !!!
    ο ΦΑΕΘΩΝ ;…. η Ηρακλεια;…
    ξερεις εσυ …για την παλιοπαρεα ρωταω…

    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

    Ιω η "ψυχαγωγος"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *