Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:05 - 30/09/2011

Δήλωση βόμβα ρώσου διπλωμάτη: Το Κόσσοβο απειλεί την ειρήνη της Ευρώπης και μπορεί να προκαλέσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Για την ένταση των τελευταίων ημερών στο βόρειο Κόσσοβο, ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, Dmitri Rogozin, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “RussiaToday” (RT), είπε πως η συμμαχία προκαλεί ένα νέο επεισόδιο στην περιοχή.
«Είναι το «λάθος» της σειράς του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια», είπε χαρακκτηριστικά ο ρώσος διπλωμάτης προσθέτοντας ότι, «οι συνάδελφοι της συμμαχίας δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες της ανάμειξης τους σε αυτά τα επεισόδια».

Ζήτησε από την ειρηνευτική δύναμη στην περιοχή να είναι ουδέτερη και να μην βλέπουν σαν υπεύθυνους για τα αιματηρά επεισόδια μόνο τους Σέρβους.  Κατηγόρησε επίσης το ΝΑΤΟ ότι ..
..δεν θέλει να συζητήσει ή να ανακρίνει τα τελευταία περιστατικά και ότι περιορίζονται σε γενικόλογες – ανούσιες ανακοινώσεις. 

«Εμείς δεν μπορούμε να παρακολουθούμε με απάθεια όσα συμβαίνουν, οφείλουμε να προστατεύσουμε τους πολίτες. Μας είπαν ότι χρησιμοποιούν μόνο πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα ενώ οι τραυματίες στα νοσοκομεία είναι από πραγματικά πυρά»
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου τι εννοεί όταν λέει ότι, αυτή η αστάθεια προκαλεί την ασφάλεια της Ευρώπης, είπε ότι, αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι η αρχή ενός νέο παγκόσμιου πόλεμο. «Αν δείτε στο παρελθόν, η ασφάλεια της Ευρώπης απειλούνταν πάντα από την κατάσταση στα Βαλκάνια. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε από τη διαμάχη στα Βαλκάνια.
Σήμερα τα Βαλκάνια είναι μία θερμή περιοχή με έντονη δραστηριότητα του οργανωμένου εγκλήματος, μαστροπείας, εμπορείου ναρκωτικών κ.α. Το Κόσσοβο είναι μια περιοχή που ελέγχεται από αυτά τα κυκλώματα και ταυτόχρονα μία Σέρβικη μειονότητα να καταπιέζεται. Όλα αυτά οι σέρβοι δεν μπορούν να τα ανεχτούν και αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση θα προκαλέσει νέο κύκλο επεισοδίων που ενδεχομένως να μεταφερθούν αλυσιδωτά σε όλη την Ευρώπη και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο.  Γι’ αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό», κατέληξε στη συνέντευξη του στο RT ο ρώσος διπλωμάτης    

  Βορειοηπειρώτης 

http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_6710.html
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*