Διαφημίσεις

Μας έμαθαν πως αν χάσουμε το σπίτι μας από την τράπεζα ή την εφορία θα είναι κάτι ανεπανόρθωτο, οπότε, δούλευε άνθρωπε να πληρώνεις φόρους που δεν σου αναλογούν, μην πάνε και χαμένοι οι κόποι μιας ζωής…
Λες και η μητέρα Γη δε θα ανοίξει την αγκαλιά της να σε φιλοξενήσει και το Σύμπαν να σκύψει από πάνω σου και να ντύσει κάθε ανθρώπινη ανάγκη.

Και μέσα από αυτή την πρόκληση, θα ξεπηδήσει η οργανωμένη κοινότητα των ανθρώπων που θα βασίζεται στην ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών, θα κάνει πέρα όλες τις προσωπικότητες που κρατούν την ψευδαίσθηση του κόσμου, γυρνώντας την πλάτη σε όλους όσους παίρνουν τα σπίτια για να τα μετατρέψουν σε άδεια, αραχνιασμένα κουτιά.

Και η ανθρώπινη ζωή ανακατεμένη με την ενέργεια του Σύμπαντος, θα απλώνεται έξω από τα κουτιά. Και όσοι θα εξακολουθούν να ζουν μέσα σε αυτά, θα δουν πως δεν τους χωράνε πια και θα βγουν έξω να ανταμώσουν τους άλλους.

Κάνε την αρχή και μη φοβάσαι.

Μας έμαθαν πως αν δεν προστατέψουμε την περιουσία μας, θα την χάσουμε, οπότε, αγόραζε άνθρωπε μπάρες ασφαλείας για τις πόρτες σου, κάνε ασφάλεια ζωής και κατοικίας, ασφάλισε τον τάδε διάσημο πίνακα ή τα διάσημα πόδια που φέρνουν λεφτά.

Για να ανοίξουν οι καρδιές των ανθρώπων, βάζε έναν άγγελο σε κάθε πόρτα και δίπλα στο παιδί που στέλνεις στο σχολείο αντί να αγοράζεις κλειδαριές και να αγοράζεις ασφάλεια… συνεργάσου με τα μέσα που σου δίνει το Σύμπαν και εμπιστεύσου το.

Όσοι περισσότεροι άνθρωποι εμπιστευθούν την ουσία του Εαυτού μέσα τους και ενώσουν τις καρδιές τους, τότε ο ίδιος ο κλέφτης θα ανοίξει και τη δική του καρδιά και θα πάρει μέρος στον κύκλο κρατώντας τα χέρια που άλλοτε λήστευε.

Και όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν πολλές φωτεινές ακτίνες μαζί, που θα χαϊδεύουν γελώντας τα σφαλιστά παραθύρια, μέχρι να ανοίξουν κι αυτά και να γίνουν όλα φως.

Κάνε την αρχή και μη φοβάσαι.

Μας έμαθαν να μη μιλάμε σε ξένους, πως όλοι όσοι μας πλησιάζουν θέλουν να μας εκμεταλλευτούν θέλοντας κάτι να πάρουν από εμάς, πως δεν υπάρχει αγνή πρόθεση, οπότε άνθρωπε, άρχισε να παρεξηγείς τα χαμόγελα και την ευγένεια και κρύψου πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το internet, προκειμένου να ξεδιπλώσεις πάθη και επιθυμίες.

Όποιος έχει το Σύμπαν μέσα του, γίνεται διάφανος, αλλάζοντας καρδιές ή αφήνει να περάσουν από μέσα του – χωρίς να τον βλάψουν – όσοι δεν έχουν μάθει να αγαπούν.

Όταν ζεις την ανθρώπινη ζωή σου δίχως την προσωπικότητα να κρατάει την ψευδαίσθηση του κόσμου ενεργή, το Σύμπαν κι εσύ είσαστε ένα, δημιουργώντας κάθε Ύπαρξη μόνο από αγάπη.

Και όταν η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που βιώνεις, εμποτίζει όλες τις καρδιές γιατί η ίδια η ανθρώπινη φύση έχει την τάση να ταξιδεύει προς τα εκεί που υπάρχει αγάπη και μόνο.

Βάλε στην άκρη το εγώ, ζήσε χωρίς τον χειρισμό της προσωπικότητας και θα γίνεις μια εστία αγάπης, αλλάζοντας τις καρδιές του κόσμου. Και θα εμπνεύσεις κι άλλους να κάνουν την ίδια αλλαγή μέσα τους.

Κάνε την αρχή και μη φοβάσαι.

Μας έμαθαν πως το να μην έχεις ερωτικό σύντροφο ή να έχεις σχέση με άτομα του ιδίου φύλου ή να αλλάζεις πολλούς συντρόφους δηλώνει ένα προβληματικό εαυτό, οπότε, άρχισε άνθρωπε να νιώθεις μέσα μας την πείνα του να βρεις ή να κρατήσεις με το ζόρι έναν σύντροφο, να κρύβεις τις ομοφυλοφιλικές σου τάσεις και να ντρέπεσαι να λες τον αριθμό των σχέσεων που έχεις κάνει.

Λες και το να αγαπάς μέσα από πολλούς ανθρώπινους τρόπους, συνήθειες και τάσεις, καθορίζουν ή λερώνουν το Σύμπαν που είσαι, προσπαθώντας να σε εντάξουν σε ένα σύστημα “κοινωνικής και σωστής συμπεριφοράς”, με φυτεμένα συστήματα πεποίθησης.

Και αν παρεκκλίνεις από αυτή τη συμπεριφορά, γίνεσαι το θήραμα των ίδιων των ανθρώπων που ζουν στην ψευδαίσθηση, θύματα του ίδιου σου του είδους.

Βάλε μεγάφωνο στην καρδιά σου και θα ακουστεί πάνω από όλες τις φωνές. Πού σου λέει να πας;

Μείνε μόνος αν είναι επιλογή σου ή μέχρι να βρεις αυτό το συγκεκριμένο που ψάχνεις, αγάπησε το ανθρώπινο φύλο με το οποίο νιώθεις άνετα, κάνε όσες σχέσεις θέλεις δίχως να υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις – να παίζεις τίμια πάντα και μην πληγώνεις τις καρδιές των ανθρώπων.

Να τιμάς την αγάπη σε κάθε μορφή της και όλα τα φυτεμένα συστήματα πεποίθησης θα σπάσουν, δίνοντας ανάσα στους ανθρώπους.

Όπου υπάρχει αγάπη χωρίς έλεγχο και εκμετάλλευση, είναι ελευθερία από την ψευδαίσθηση. Πριν μάθεις να αγαπάς με ανιδιοτέλεια και να γίνεις ο ίδιος αγάπη, βίωσε την αγάπη που μπορεί να σου δώσει η ανθρώπινη φύση σου σε όλες τις μορφές της.

Κάνε την αρχή και μη φοβάσαι.

Κι αν φοβάσαι να κάνεις κάτι από όλα αυτά, πάρε τον φόβο σου αγκαλιά και κάνε το πρώτο βήμα με θάρρος… είναι καλύτερα από το να μένεις ακίνητος βλέποντας με θλίψη την ύλη γύρω σου να αλλάζει ή να προσπαθούν άλλοι να σε στριμώξουν σε αυτήν, ενώ εσύ προσπαθείς να γαντζωθείς πάνω της.

Να πηγαίνεις με τη ροή. Η ύλη αλλάζει συνεχώς ενώ η ουσία του Εαυτού μέσα σου παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή, ακριβώς όπως ήταν πριν κι από την αυγή του Σύμπαντος και των κόσμων.
Και όλα είναι μια χαρά στον κόσμο σου.

Copyright © Έλενα Έρα,

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Γύρισε την πλάτη σου στην ύλη και το Σύμπαν θα σε φροντίσει”
  1. μονο ετσι https://www.youtube.com/watch?v=l9woMdyh8qg αλλα και παλι δεν γουσταρω γιατι με το τρισδιαστατο οπλο μου πῶς θα μπορεσω να πυροβολησω γερμαναραδες στην 4η διασταση. Ολο κατι κανουν και μου χαλανε το παιχνιδι. Τι αγαπες και λέλουδα; Εγω θελω hard core!

  2. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ 95%… ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ… ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣΤΕΡΟ… ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΟΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ.

    http://cdn.cnwimg.com/wp-content/uploads/2010/07/153550954_vRx6f-M-11.jpeg

  4. …και μετα ξυπνησες.Αγαπημενε μου φιλε …
    με ξυπνησες παλιες αγαπημενες θυμησες.Λυπαμαι μονο που δεν μπορω να τα εταιρνιστω!
    "Αυτοι" μ εμαθαν μονο να ποναω…και ξερεις τον
    πονο δεν τον ξεχνω ευκολα…Ας τους βοηθεισει
    ο θεος τους,οταν θαλθει η ωρα!

  5. 12:10 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ''ΠΙΝΕΙ'' ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Κ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ Κ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Κ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.. ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ Κ ΑΚΟΥΣΤΕ, ΝΙΩΣΤΕ Κ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ!!!ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!! ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ…….

  6. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΣΑΣ?? ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙ????? ΔΙΕΓΝΩΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ, ΑΓΑΠΗΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ??????????? ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΡΟΝΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΗ ΖΩΗ. ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ. ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ. ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ????????? ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΥΨΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!

  7. Τα πιο επικίνδυνα ψέματα είναι αυτα που ξεκινούν με μια μεγάλη αλήθεια.
    Αγαπητέ φίλε και συγγραφέα του άρθρου εύχομαι απλα να μην ήταν εσκεμμένα αλλα εκ παραδρομής αναδημοσιευση.
    Είναι δυνατόν να μπλέκεται η αγνη Αγαπη, η ανιδιοτελώς προερχόμενη και ψυχικά ωφέλιμη με τα σαρκικα πάθη της υλικής μας υπόστασης;
    Ειλικρινά ένα απο τα πιο επικίνδυνα άρθρα που έχω διαβάσει. Συγχωρεσε με για την παρατήρηση αλλα μας διαβάζει και νέος κόσμος.
    Με Αγαπη και πόνο για τον σύγχρονο άνθρωπο.

  8. αφου συμφωνα, με το κειμενο, ειναι καλο να τον παιρνεις, τοτε ολοι εσεις που ενθουσιαστήκατε είτε δεν διαβασατε ολο το κείμενο έιτε τον παιρνετε ασυστόλως.

  9. ΒΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΙ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;

    ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ

    "Γύρισε την πλάτη σου στην ύλη και ο Μ.Α.Τ.Σ. θα σε φροντίσει"

    ή ακόμη καλύτερα

    "Γύρισε την πλάτη σου στον Χριστό,πούλα την ψυχή σου στον εωσφόρο και όλα τα άλλα θα έρθουν όπως τα επιθυμείς"

  10. Ακόλουθοι της γαλαξιακής ομοσπονδίας του φωτός το έγραψαν.'Εργάτες του φωτός'.Δεν έχουν καμία σχέση με τον Κύριο Ιησού Χριστό.

  11. ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ. ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ

  12. τα πράγματα είναι απλά.αυτό που θέλει να πει το κορίτσι είναι να είσαι γεμάτος μέσα σου με αγάπη και τίποτα άλλο! αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι και να προσπαθούν να σου κάνουν οι άλλοι(άνθρωποι), το μόνο που να υπάρχει για να τους δόσουμε να είναι αγάπη(αυτό που έχουμε)πχ όταν στύψεις ένα πορτοκάλι ο χυμός θα είναι πορτοκαλάδα!!!!!!!

  13. ΚΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ….ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΑΝ ΟΜΩΣ ΒΑΛΤΕ ΘΕΟΣ….ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  14. "Ακόλουθοι της γαλαξιακής ομοσπονδίας του φωτός το έγραψαν.'Εργάτες του φωτός'.Δεν έχουν καμία σχέση με τον Κύριο Ιησού Χριστό"…..
    -ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ;
    – ΠΟΙΑΝΟΥ ΦΩΤΟΣ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ..!!
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΘΕΙΝΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ..

  15. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΙΑΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΔΥΔΙΜΟ Η ΤΡΙΔΥΜΟ….ΠΡΟΣΟΧΗ

  16. 20 Αυγούστου 2013 – 8:31 μ.μ.

    Είπαμε της γαλαξιακής ομοσπονδίας.Δηλαδή του σαλούσα και των υπόλοιπων ερπετών.
    Όσον αφορά το φώς, προφανώς και δεν μιλούν για το πραγματικό.

  17. Ρε παιδιά ειλικρινά αυτή η καθυστέρηση της εμφάνισης των σχολίων είναι άθλια, δε μπορεί να γίνει καμία συζήτηση έτσι.

    1. +1 , αφου υπαρχει η δυνατοτητα διαγραφης .Πιο γρηγορα , να σχολιαζουμε στα σχολια ωστε να φωτιζεται απο διαφορετικες γωνιες ενα θεμα .-

  18. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΩΝΙΟ ΣΥΓΧΕΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΚΤΙΣΤΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΙΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.
    ΑΝ ΔΕ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΡΗΤΟ "ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ".
    Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!!ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ STAR TREK ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΕ ΤΟ STAR WARS.
    Ο ΚΑΘΕ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ!!!.
    ΝΙΚΟΛΑΚΗ!!!ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΗΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!Η ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΥΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ????.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!.
    ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ,Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΘΕ,Η Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.Η ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,ΕΝΑ ΨΩΝΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek