Διαφημίσεις

ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

http://left.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “Γυμνή διαμαρτυρία στη Βασ. Γεωργίου μπροστά σε αλυσίδα αστυνομικών(φωτο)”
  1. Από το σοβαρό στο γελοίο
    η απόσταση είναι μικρή.
    Από το γελοίο
    όμως στο σοβαρό,
    η απόσταση
    είναι τεράστια.
    Γ. Σαίξπηρ

  2. Διαμαρτυρια το λενε αυτοι . Εγω το λεω ηλιθιοτητα και τσουτσουνομαλακινση λογω χρονιας αχρηστιας του συγκεκριμενου οργανου , που ξαφνικα θυμηθηκε πως υπαρχει και ζητιανευει με καθε τροπο επιβεβαιωση . Αυτος που τα χει , τα χρησιμοποιει , δεν τα δειχνει . Υ.Γ Απο τα πιο ασχημα αντρικα σωματα που εχω δει…μιλαμε για τα απολυτα μπαζα . Α ρε Ελληνες , καποιοι Ελληνες , πως καταντησατε ετσι .

  3. ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΥΦΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ lady gaga
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    Το ηλιακό μας σύστημα είναι ο επόμενος στόχος της Lady Gaga, που μάλλον βαρέθηκε να «σαρώνει» παγκοσμίως και σχεδιάζει συναυλία στο… Διάστημα!

    Στο πλαίσιο του «Zero G Colony», ενός τριήμερου high-tech φεστιβάλ που θα γίνει το 2015 στο Νέο Μεξικό, η εκκεντρική σταρ θα επιβιβαστεί στο διαστημικό σκάφος της «Virgin Galactic» και θα τραγουδήσει για κάθε ίχνος ζωής που υπάρχει στον γαλαξία μας.

    Τα νέα έγιναν γνωστά -μόνο στη… Γη, προς το παρόν- μέσω του Twitter, ενώ πληροφορίες λένε πως η Gaga θα αρχίσει την προετοιμασία της ένα μήνα πριν την διαστημική συναυλία, ώστε να είναι σίγουρη πως οι φωνητικές χορδές της θα ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερες συνθήκες βαρύτητας στο Διάστημα.

    Πληροφορίες που θέλουν τον Ε.Τ. τον εξωγήινο να ψάχνει από τώρα εισιτήρια για την συναυλία, ελέγχονται ως ανακριβείς…

  4. ε ναι ρε μαστορα,κατι εκαναν,οτι μπορει ο καθεις μας..ψηνω την γειτονισσα να διαμαρτυρηθει κι αυτη,χεχε

  5. ΚΩΛΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ …ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝΤΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ…ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ , ΑΝΔΡΩΕΙΔΗ .

  6. θα έλεγα στον δεξιό κώλ… συγγνώμη κύριο… την επόμενη φορά που θέλει να διαμαρτυρηθεί.. να το πράξει πιο σωστά…
    .. να έχει προηγηθεί τουλαχιστον 6μηνη εκγύμναση γλουτών μηρών κλπ

    η "Ψυχαγωγός"

  7. 7.32 για λεγε …για λεγε …για λεγε μας…
    ποσα αντρικα κορμια εχεις δει ;
    ποσα εχεις ζησει ;
    τι σε ενοχλει ;
    τι σου λειπει ;
    τι ψαχνεις ;
    για λεγε…για λεγε…
    αμα θες το αντεχουμε να το κανουμε εδω μεσα…090….οφωνο !!!…

  8. 11.19 ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ , ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΟΡΜΙΑ , ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ . Υ.Γ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΕΙΜΑΙ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΑΤΟ . ΣΚΕΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ . ΑΥΤΟΥΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΑΣΤΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ " ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ" ΝΑ " ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ" ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ . ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ .

  9. Εγω τωρα γιατι πιστευω πως το σκετσακι ηταν μια προσφορα του ΥΠ. ΠΡΟΠΟ προς το προσωπικο του ; Οι περισσοτεροι απο τους απεναντι , ειδανε δυο τιποταδες και συγκρινομενοι νιωσανε πραγματικοι αντρες .

  10. Πλατη-μεση-κωλος ενα . Που πας ρε καραμητρο ; Κοψε τα πιτογυρα , κοιταξου και σε κανα καθρεφτη και μετα , μετα .

  11. Καλέ τι νεύρα που έχετε κάποιοι?
    Αν ήταν κάποια άλλη πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε πως μάλλον
    ατυχήσατε στα αισθηματικά σας..Γι' αυτό αφήστε γρήγορα τα ''σχόλια'' και
    πηγαίνετε στα κοριτσόπουλα σας…αν έχετε!
    Βούλα

  12. δεν ταιριαζει σε ελληνες τέτοια συμπεριφορά .Είναι λυπηρό αδέλφια μου το θέαμα γιατί αποδεικνύει οτι μεταλασομαστε σε…… ευρω- μαϊμούδες .
    ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ τα περισσότερα σχόλια εδώ είναι αρνητικά στο εκτροπο,,,,
    Απο σωμα λαπαδες . ΑΠΟ ΗΘΟΣ ΚΟΥΤΌΦΡΑΓΚΟΙ . ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΏ ΓΙΑ ΑΡΡΕΝΩΠΌΤΗΤΑ …. ΜΆΛΛΟΝ ΚΡΥΦΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ ΚΆΝΟΥΝ….. ΤΟ ΕΊΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ …. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ …. ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ ….. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟ ΛΑΌ ΤΟ ΑΊΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΩ,,,, ΚΑΙ ΠΈΣΤΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΘΈΛΕΤΕ ….. ΚΑΙ ΡΩΤΆΩ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΥΧΑΊΟ ΟΤΙ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΉ ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ….
    ΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ,ΣΧΕΔΙΑΖΜΕΝΟ,ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ…
    ΕΑΝ ΞΕΦΤΙΛΕΣ [ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟΥΣ ]
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΆ ΠΟΥ ΜΑΣΤΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΎΣΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΆΝΕ …. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΣΌΛΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΆΛΕΤΕ ΤΗ ΛΈΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΑΣ …… ΤΗΝ ΜΑΓΑΡΊΖΕΤΕ….
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ

  13. 1241 για λεγε …για λεγε…τι εγινε με το γελιο του συζυγου ;;
    ειχατε και συνεχεια ;… και τι εγινε …ηταν πιο δυνατο απο αλλες φορες ;
    για λεγε…για λεγε…. οχι οτι με ενδιαφερει…αλλα να…μωρε …για νθαινουμε αι εμεις…. για λεγε…

    τελικα ειχες δικαιο …δεν ηταν ανδρες Αθηναιοι!!! ουτε καν απο αλλες Ελληνικες πολεις…αρα οι εμπειριες σου απο εμας σου εδωσαν το σωστο συμπερασμα…και η απουσια εμπειριων με ευρωπαιους σε μπερδεψε !!!
    δεν εισαι …διεθνης …δεν εισαι (πως να το πουμε….εεεε) ιντερνασιοναλ…
    εισαι επιτοπιο προσωπικο !!!!

    ((χωρις παρεξηγησεις …διοτι εισαι ωραιος τυπος!!!))

  14. ρε συ στοπζαπιγκ , δε λαλας που δε λαλας , δεν πας να μαζεψεις καμια ελιτσα να λαδωσει τ αντερακι σου , τωρα που ειναι η εποχη ; Για ψαρεμα ασε να ανοιξει λιγο ο καιρος και πας μετα ,γιατι σε κοβω και ευαισθητουλη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *