Διαφημίσεις

ΣΥΝΔΥΑΣΕ,ΣΚΕΨΟΥ…ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ-ΛΟΦΟΣΕΙΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ-ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ
ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950
ΝΕΑΡΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΡΑΧΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ 35 ΕΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΒΟΣΚΟΥ.

ΑΜΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΗΛΘΑΝ ΕΠΛΗΣΙΑΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
Ο ΒΡΑΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΣΟΠΡΙΝΙΑ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ.
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΓΙΔΙΑ.

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΘΗΚΑ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΞ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ 100-150 ΜΕΤΡΑ.ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ.

ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ,ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΠΙΝΑΝ ΝΕΡΟ.
…ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ Η ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ …ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.

ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΔΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΕΙΔΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ,ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 300 ΔΟΛΛΑΡΙΑ…

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΗΡΘΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ.ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΗ,.
ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΜΕ ΠΑΧΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ…

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΝΕΤΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥΣ ΛΕΞΕΩΝ…ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…ΖΚΕ…”
  1. Καλά ήταν να την πεις όλη την ιστορία , και ας σε πουν γραφικο.Και τον Ερρίκο σλήμαν τον έλεγαν γραφικο αλλά ανακάλυψε την τροια. και της μυκήνες που ολοι έλεγαν οτι ηταν μυθολογία.Αυτά τα μεταλικά αντικείμενα λοιπόν ήταν τρεις αρχαίες ιπτάμενες μηχανές (βιμάνας).Τά ζητησε η αμερική αλλά ο γεώργιος παπανδρέου δεν τα εδινε λέει επ ουδενί Δεν ήξεραν τα σαϊνια τα δικά μας τι ακριβως ήταν τα αντικείμενα, και έφεραν αμερικανούς να τα εξετάσουν.Οι αμερικάνοι του στησαν την δικτατορία παπαδόπουλου τον εριξαν και η δικτατορία με αντάλαγμα δυο πανεπιστήμια των πατρών και του ηρακλείου τα δωσε στους αμερικανούς.
    Ανεκτίμητης αξίας και τεχνονλογίας τα ιπτάμενα οχήματα,Η αμερική παραχώρησε το ένα στον σοβιετική ένωση με αντάλαγμα την περεστροϊκα
    Ετσι ανέφερε κάποιος εδώ και χρόνια
    Το πιστεύω σε ποσοστό 80%.Γιατί έχω μάθει πια το ποιόν αυτουνών που μας κυβερναν Ετσι στήνονται τα παιχνιδια και όχι οπως τα λεει η ιστορία που για να εκδοθεί κάποιοςτου συστήματος πρέπει να το εγκρίνει.Η πραγματική αλήθεια αν ειπωθεί τότε αυτος που την λεει ειναι γραφικός και η επικυρίαρχοι αλωνίζουν.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ..

  2. Να που πηγαν τα λεφτα που χρωσταμε !!! Η κυβερνηση αγοραζε φαρμες στην αφρικη, στους τρελους των χωριων και τους πληρωνε για 35 χρονια !!!
    Οι τρελοι βοσκοι τα φαγανε !

  3. Με επίγνωση των λεγομένων μου και μεγάλη πιθανότητα να γίνω γραφική, χωρίς ή έστω ελάχιστη γνώση, αναφέρω:
    Υπάρχει μία πολύ μεγαλύτερη τέτοια μαύρη πέτρα σε σχήμα αυγού με κάποιου είδους σχέδια (σαν νεύρα και κατά τόπους στίγματα) σε λευκό χρώμα (όπως μία διακλάδωση με τελείες άτακτα διεσπαρμένες γύρω και περίπου στην μέση της). Φυλάσσεται σε σπηλιά, μέσα σε μία παραλληλόγραμμη τάφρο και είναι τοποθετημένη όρθια μετά το μέσον και προς τα δεξιά της τάφρου.Στα τέσσερα σημεία της τάφρου και έξω από αυτήν, υπάρχουν μικροί πάσσαλοι όπου στερεώνεται ένα σκοινί γύρω από την τάφρο ως προστατευτικό. Είναι απολύτως απαγορευτικό να αγγίξεις την πέτρα. Η περιοχή, η σπηλιά, είναι μάλλον εντός ορίων ορθόδοξης χριστιανικής περιοχής άγνωστης σε εμένα. Ένας τουλάχιστον μοναχός? / ασκητής? είναι προφανώς γνώστης. Δεν γνωρίζω την χρησιμότητά της (αν υπάρχει), την ιδιότητά της, το ορυκτό από το οποίο είναι φτιαγμένη αλλά σίγουρα δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο και δεν βρήκα στοιχεία για κάτι ανάλογο όσο κι αν έψαξα. Αυτά μόνον είδα ….πριν καιρό.
    ΙΩ

  4. αυτο με την κρητη μου φαινεται καπως περιεργο…παλιοτερα απλα "εξαφανιζαν" τους ανθρωπους οταν δεν ηθελαν κατι να μαθευτει. με αυτον γιατι το ρισκαραν? θα μπορουσε να μιλησει και στην αφρικη που ηταν τοσα χρονια..

  5. Μαγκες δεν ξερω αν εχετε δει την συνεντευξη του φουρακη πριν παιθανει!!που παραδεχετε οτι ο ιδιοσ και υπολυποι ειναι μασονοι και τοσα χρονια κοροιδευαν το κοσμο!!!τωρα τ ν πεις…

  6. @littlepartofsoul…..Σε αυτό αναφέρεσαι? "Η πέτρα είχε σχήμα αυγού. Την επόμενη στιγμή, η πάρα ή­ταν στην επιφάνεια του νερού και σύ­ντομα γύρω της δημιουργήθηκε ένας κύκλος από πάγο!_ Εκείνη η μεγάλη, βαριά πέτρα, επέπλεε στο νερό, χορεύ­οντας στο φας τον φεγγαριού! Έπειτα και μιά δεύτερη – και μιά τρίτη, όλο και περισσότερες πέτρες έκαναν τις ί­διες κινήσεις και έβγαιναν στην επιφά­νεια. Είχαν όλες τους περίπου το ίδιο σχήμα αυγού. Οι άλλες πέτρες με α­νώμαλο ή γωνιώδες σχήμα, παρέμεναν ακίνητες στον πάτο. Μπροστά μου εκ­δηλωνόταν ένας μοναδικός τύπος κίνη­σης που μπορούσε να υπερνικήσει τη δύναμη της βαρύτητας…» http://enallaktikiskepsi.blogspot.gr/2011/02/blog-post_25.html

  7. Με εκεινη την μεγαλη αρχαιολογικη αναμαλυψη στην περιοχη των Σερρων , τι απεγινε , ξερει κανεις;;Την βρηκαν την εισοδο στον αρχαιο ταφο ;;

  8. Ανώνυμε 3:02

    Δυστυχώς όχι. Δεν υπήρχε νερό. Είναι ακριβώς όπως το περιγράφω, Η σπηλιά είναι σε πλαγιά βουνού με πεύκα. Η πέτρα είναι μέσα σε τάφρο και δεν έχει επαφή με τον καθαρό αέρα ή το φως. Είναι μαύρη, γυαλιστερή, εντελώς λεία και έχει "ζωγραφισμένα" ενσωματωμένα καλύτερα, αυτά τα νεύρα και στίγματα σε λευκόφαιο χρώμα περίπου στο μέσον της, Δεν γνωρίζω τίποτε άλλο. Αν όμως κάποιος γνωρίζει ή μπορεί να βρει πληροφορίες που εγώ δεν εντόπισα δυστυχώς, θα ήμουν ευγνώμων.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *