Διαφημίσεις

Η Φώτο μας δόθηκε από φιλο ερευνητή , τοποθεσία ορεινή Φθιώτιδα!

Μια βόλτα στο δασος ενός νεαρού που αισθάνθηκε κάτι να τον ακολουθεί , ο νεαρός γύρισε να κοιτάξει και έχοντας μαζί την φωτογραφική μηχανή του τράβηξε το φαινομενικά κενό τοπίο !

Τα συμπεράσματα σας ;

Η φώτο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία!

Ο Γκρι δούλος εν ώρα αποϋλοποιήσεις !!

Στο συγκεκριμένο τόπο ακούγονται ιστορίες για το συγκεκριμένο ον εδώ και 30 χρόνια .

Τότε που δεν γνωρίζαμε καν τι είναι ένας Γκρι δούλος!

Stranger …Καλημερα ειπα δεν ειπα….ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

64 σχόλια στο “Γκρι δούλος συλλαμβάνεται σε φώτο πριν αποϋλοποιηθεί! ΕΛΛΑΔΑ!”
  1. ααααααα!και που ειστε;
    μην ξεχνατε οτι απο αυριο ξεκινα τις εργασιες της η ελληνικη κυβερνηση
    με σκοπο ξερετε την εδραιωση της οικονομικης καταστασης ναι ντεεεεεε! στο επιπεδο της εξοδου απο το ευρω ……και που θα την ακολουθησει και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρος και η Πορτογαλλια και η ΙΤαλια και η Ισπανια και η Γαλλια….
    επισης η κυβερνηση των γερμανοδουλων δικτατορισκου σαμαρικου κακου αρχομανη βενιζελακου και διαπλεκομενου στουρναρι θα μεταβιβασει χωρις εκλογες στον Αβραμοπουλο την μετεπειτα τυχη της ποριας μας ο οποιος θα κανει οτι του πουν οι Αμερικανοι….
    δηλαδη μιας ζωης Ανεξαρτητη Εθνικη Πολιτικη για τον ελληνα….
    οι ΕΛΛΗΝΕΣ ακομη βρισκονται στοην αναμονη των αστροπλοιων των "Ε" που βρισκονται σε αποστολη πανω απο την τουρκια…
    τελος μην ξεχασετε οτι το σημαντικο ειναι το μπερδεμα της Αθηνας Ωναση με την δικαιωσυνη της πατριδας της την Βραζιλια και α γυμνα κορμια της Μυκωνου και οχι οι σαχλαμαρες του διαπλεκομενου στουρναρι για τον Νομο των πλειστηριασμων και του δικτατορισκου σαμαρικου για τον εγκλεισμο στις φυλακες ακομη και εαν πληρωσεις τα χρωστουμενα και του σκληρου αρχομανη βενιζελακου για τα χαρατσια και που για να μην δοσει απαντησεις σε ολα αυτα ο τοσοδουλης δικτατορας σαμαρικος ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΣΤΕΙ με δημοσιογραφους στην ΔΕΘ
    καταλαβες ΕΛΛΗΝΑ τι σου κανουν οι ελληνες……

    Υ.Γ: αυτο ειναι το πρωτο σημερινο μηνυμα
    τωρα ξυπνησα
    "κατοχικοι" και "κατοχικες" μην ξεχνατε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    κανουμε ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κατα των τραπεζων και των εισπρακτικων εταιρειων και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ κατα υων υπαλληλων συτων των γωνιακων μαγαζιων του συστηματος για να αντιληφθουν οτι θα χανουν περισσοτερα απο οτι περιμενουν να μας παρουν
    τωρα ξυπνηστε και εσεις…..

  2. απο ποτε απεκτησαν ικανοτητες απολυλοποιησης οι γκρι;
    υπαρχει ενα smudge στο σημειο, πυκνο μεν, αλλα κατι αλλο δεν ειδα.

  3. Παιδιά όσοι δεν το βλέπετε είναι γιατί έχει γίνει λάθος και έχει γραφτεί ''γκρι δούλος'' ενώ είναι πασιφανές ότι πρόκειται για PREDATOR-Κυνηγό !

    Αν κοιτάξεις στο βάθος δεξιά, μπορείς να διακρίνεις την φιγούρα του schwarzenegger που κρύβεται.

  4. εγω αυτον που ειχα δει γιατι δεν αποϋλοποιόταν και καθοταν σαν να βαριεται που ζει. δεν νομιζω οτι αποϋλοποιουνται αλλιως θα το εκαναν παντα.

  5. θελω να μας πει καποιος τι ειναι ο γκρι δουλος και σε εμας τους μη γνωριζοντες……………….

  6. ωπα τωρα το βλεπω,δεν ειναι δουλος ..εχει μια καποια μυτη κ υπερβολικα σαρκωδη χειλη,μαλλον ειναι σκλαβα του σεκς..κι ο αλλος πηγε κ τρομαξε

  7. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ…….

  8. KAI TI PREPI NA GINEI? NA PEUENI O KOSMAKIS APO TO KRIO? I MIPOS NA PLIRONEI PETRELEO 1,50 TO LITRO? ANTE RE KARAGIOZIDES ESEIS FTETE RE ESEIS VGAZETE TOUS MPIP. POLITIKOYS!!!

  9. Εγω παντος γρι δε βλεπω . Υπαρχει βεβαια μια "θολουρα" στο σημειο που δεν υπαρχει στην υπολοιπη φωτο , αλλα μονο αυτο . Υ.Γ : Θα μπορουσε καποιος που ξερει να μου πει ποιο η ποια ζωα μεσα στο σκοταδι δειχνουν να εχουν κοκκινα ματια ; Κι οταν λεμε κοκκινα , ενοουμε κοκκινα . Ευχαριστω προκαταβολικα , οποιον μπει στον κοπο να μου απαντησει .

  10. Αυτο με την αναρτηση καθε παπαριας ,πρεπει να σταματησει .Ναι στην αληθεια ,οχι στη μαλακία.-
    Υ.Γ οποιος ενδιαφερεται για υποχθονια οντα ,υπαρχει καταγγελια του (συγχωρεμενου πλεον) phil sneider με τιτλο dulce base greek subtitles στο tube .-
    d@n

  11. Γκρι δούλοι είναι κάτι μικρά ανθρωποειδή που συγγενεύουν με τα βριλ και φοβούνται τους ανθρώπους γιατί δεν έχουν δυνάμεις τέτοιες για να τους βλάψουν.
    Εσύ 2:59 που ρωτάς για τα ζώα με τα κόκκινα μάτια. Είναι πολλά νυκτόβια ζώα που όταν πέφτει φως την νύχτα στα μάτια τους αυτά φαίνονται κόκκινα.

  12. Τώρα… τι να πω!
    Οτι η ΜΑΛΑΚΙΑ δεν έχει χρώματα;

    Σταματήστε να αναμεταδίδετε βλακείες χωρίς τεκμηρίωση (και περιγραφή).
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

  13. Γκρι δουλος προφανως εννοουν καποιον γκρι εξωγηινο που ειναι δουλος αλλων εξωγηινων ( Σεναριο απο το Falling Skies???). Στη φωτο δε βλεπω κατι και ακομα κλαιω τα 5 λεπτα που εχασα προσπαθωντας να διακρινω αυτο το κατι.

  14. Littlepartofsoul/18.08.13/4.52:)
    ολο και περισσοτερο μου αρεσουν οι τοποθετησεις σου
    ακτινοβολουν μια πραοτητα γνωσης χωρις φανατισμους!!!
    σε παρακολουθω σε ολα τα κειμενα του "σπιτιου" μας…..
    αληθεια τι παει να πει το ονομα που προβαλλεις;;
    με μπερδευει η λογοσειρα του…….

  15. ΑΝΩΝΥΜΟΣ/18.8.13/09.58:-)
    Καλα ε! ολοι οι συνσχολιαστες εχουν απαντησεις απο ωραιες μεχρι περιφημες
    το δικο σου ομως "πνευμα" με εκανε να ξεχασω και τα λωλοδανεια μου και τα ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ …
    δεν σου κρυβω οτι ακομη γελαωωωωωωω χα!χα! αααχαχαχααααα!!
    υ.γ: παραμενουμε "κατοχικοι" σταθερα και πιστοι
    ετσι και αλοιως η σοβαροτητα που λεγεται stranger τελειωνει στις 23-25 με το μεγαλο το δυνατο που δεν ξαναγινε και του μαυρογυαλουρου την δυνεργασια με τον αυλο δγνωμη αοσμο μμμμμμμμ αορατο επιτελους….
    την αλλα Κυργιακη θα εχουμε να λεμε παλι
    με πνευμα ρεεεεε το εχουμε αναγκη και οχι βρισιες

  16. Σ ευχαριστω για την απαντηση Littlepartofsoul αλλα εγω μιλαω για απολυτο σκοταδι κι οχι να πεφτει φως πανω τους . Συγκεκριμενα το σκυλι μου καποιο βραδυ που ηταν στην αυλη , χωρις φωτα , σκοταδι παντου , αρχισε να γαυγιζει επιμονα και περιεργα . Βγηκα να δω τι γινεται και το βρηκα να κοιταζει επιμονα εξω απο το σπιτι στη μερια που εχει μονο μια μεγαλη λιγαρια . Κοιταζοντας κι εγω προς τα εκει περιππου 4 μετρα αποσταση ειναι , ειδα μεσα στο σκοταδι μονο δυο κατακοκκινα ματια . Αμεσως αυτο εφυγε , ουτε ξερω απο που και το σκυλι σταματησε το γαυγισμα . Μαλλον προκειται για καποιο μικρο θηλαστικο που δεν γνωριζω και γι αυτο ρωτησα .

  17. μπλακ-αης, littlepartofsoul=little part of soul = 1.μικροψυχος αλλα πιστευω οτι πρεσβευει αυτο 2.μικρο κομματι ψυχης η μερος ψυχης

  18. LITTLEPARTOFSOUL:-)11.31:-)
    παρακολουθοντας τις τοποθετησεις σου πιστευω οτι για σενα ισχυει το 2
    αφου κανεις καταθεση ψυχης καθε φορα που σχολιαζεις
    νασε καλα και παντα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ σου να δινει δυναμη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ σου και να το υπερασπιζεσαι με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ σου.

  19. ΑΝΩΝΥΜΕ/18.8.13/11.03:-)
    λογω σπουδων και απο πανεπιστημιο και κατα μονας ψαξιματος μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι εαν δεν πεσει καποιο φως πανω στον αμφιβληστροειδη των ματιων οποιουδηποτε πλαμσματος δεν αντικατοπριζεται το φως….
    αρα ψαξου διαφορετικα και σε "alternative" πεδια για να πλησιασεις την πραγματικοτητα "αυτου" που συναντησες εκεινοο το βραδυ εσυ και που αντιληφθηκε τον κινδυνο μονον το σκυλι σου….
    μαγαπη μεταξυ ερευνητων και μαγαπη να πλησιαζεις τα παντα

  20. Εγω παιδια οταν ημουν μικρη εβλεπα στην τουαλετα του σπιτιου μου ενα ροζ ανθρωπακι! Λιγο τα χρονια,λιγο το φωτοχημικο νεφος μην σας πω και ο βιομηχανικος μελανισμος τελικα το ροζ ανθρωπακι εξελιχθηκε σε γκρι δουλο…τετοια εξελιξη ουτε τα ποκεμον!

  21. μπλακ-αης σε ευχαριστω για την απαντηση . Δε σου κρυβω πως τοσο η αισθηση που ειχα εκεινη τη στιγμη , οσο και η σκεψη μου προς τετοιους δρομους με πηγε . Δεν το ανεφερα , αλλα ουτε και το εψαξα προς τα εκει γιατι εχω ως αρχη να ξεκιναω απο αυτα που καποιοι λενε πως εξηγουνται "λογικα" . Αν εχεις την καλοσυνη , βοηθησε με λεγοντας μου προς τα που να ψαξω . Οπως και να εχει σε ευχαριστω και ευχομαι Αγαπη και Φως στο δρομο σου .

  22. αγαπητε/η ,ΑΝΩΝΥΜΕ19.08.1312.40:-)
    Παρομοιως και σε σενα αγαπη +φως στο μονοπατι της ψυχης σου
    θα σου προτεινα να μην συνεχισεις το ψαξιμο για αυτο το τυχαιο,ελπιζω, περιστατικο συναντησης της ζωης σου διοτι ολο και πιο μαυρα μονοπατια θα αναγκαστεις να διαβεις για να "μαθεις"!
    εισαι ετοιμος/η για τετοια Γνωση;
    γιαυτο δυναμωσε την πιστη στον εαυτο σου
    αυξησε τις πληροφοριες της δικης σου αναγκης για Γνωση
    και τοτε θα εισαι ετοιμος/η για να μην ανησυχεις για καμμια συναντηση με αυτα τα πεδια……
    δηαλδη προχωρα μπροστα την ζωη σου χωρις να εχει συμβη το γεγονος
    σου ευχομαι καλη δυναμη καλο κουραγιο
    μαγαπη μεταξυ ερευνητων

  23. μπλακ-αης φιλε μου , ειναι πολλα τα χρονια που εχω παρομοιου τυπου συναπαντηματα στη ζωη μου , μεσα και εξω απο το σπιτι μου και πιστεψε με , δεν το θεωρω τυχαιο το περιστατικο κι εχω λογους γι αυτο . Δεν ανησυχω για οτι συνεβει , (εχω ζησει πολυ χειροτερα) απλα νιωθω την αναγκη να μαθω περισσοτερα πανω σε αυτο . Σ ευχαριστω πραγματικα για τις ευχες και το ενδιαφερον . Υ.Γ καποια-ελλαχιστα-απο αυτα που εχω μοιραστει εδω , αν θες μπορεις να τα δεις σε σχολια που εχω κανει τοσο στη ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ (11.36) , οσο και ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (5.42) . Αν μπορεις λοιπον να με βοηθησεις θα το ηθελα πολυ . ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ .

  24. απ το καταφύγιο Κισσάβου , προς καριτσα απ την πανω μερια !

    Σε μια στροφη , μεσα στα δεντρα , που ηταν και φθινόπωρο , και τα φύλλα ολα κατω στον δρομο ! Σε μια στροφή ειδα μια σκιά , με σχημα σώματος , στην επόμενη εντελος μηχανικα γυριζω στην γυναικα μου , πριν προλάβω να πω τιποτα , γυριζει και μου λεει το ειδες αυτο ????

    Τη να πω ρε παιδια ,δεν πυστευω οτι ηταν φαντασμα , αλλα μια σκια αναμεσα στα δεντρα , μες στον δρομο !

    Και αι καλα εγω καμένος, η γυναικα το ιδιο ειχε δει ! Στο τσακιρ κεφι πινει μια μπυρα μονο και μεθαει ……. εγω τα πινω ολα και δεν δινω σημασια στα παιχνιδια του μυαλου μου !

  25. Κριμα που δεν καταλαβατε το υπονοουμενο. Ο γκρι δουλος ειναι ο μισθος μας. Το εχουμ ε συνεχεια στο μυαλο μας, μας γινεται εμμονη μεχρι να πληρωθουμε και οταν τον λαμβανουμε γινεται καπνος (εξαυλωνεται) σε 3-4 μερες

  26. Littlepartofsoulείπε…18 Αυγούστου 2013 – 4:52 μ.μ.

    Επίσης, "δούλοι" λέγονται γιατί υπηρετούν τα ερπετά

  27. παιδιά…. ειλικρινά με πολύ καλη διάθεση, δεν βλέπω τίποτα στη φωτογραφία ανάλογο με την περιγραφή, δεν βλέπω τίποτα που να πρέπει να περιγραφτεί

  28. Για τον εντοπισμό αυτών των όντων, θα πρέπει να προμηθευτείτε εάν γίνεται από Αμερική θερμική κάμερα 5ης γενεάς. Υπάρχει και ιστοσελίδα του Azazel με 58 types of aliens στο utube, την οποία θα πρέπει να μελετήσετε καλά! Οι κάμερες πάντα δείχνουν πράγματα που δεν μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι.
    Pascal e-mail: maphteah@yahoo.com

  29. καλα τον κοκκινο κυκλο τι τον βαλατε..για στραβους μας περασατε;
    18 Αυγούστου 2013 – 9:58 μ.μ μπλακ-αηςείπε…
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ/18.8.13/09.58:-)
    Καλα ε! ολοι οι συνσχολιαστες εχουν απαντησεις απο ωραιες μεχρι περιφημες
    το δικο σου ομως "πνευμα" με εκανε να ξεχασω και τα λωλοδανεια μου και τα ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ …
    δεν σου κρυβω οτι ακομη γελαωωωωωωω χα!χα! αααχαχαχααααα!! ΟΝΤΩΣ Νο1 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ …..χαχαχαχχαα…..αχαχαααχαχα..

  30. H αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν βλέπω τίποτα!Αλλά με αφορμή τον τίτλο θέλω να πω ότι πριν περίπου 8 χρόνια μπορεί και λίγο παραπάνω, ο πατέρας μου ήταν στο δάσος για κυνήγι είχε μάλιστα και τον σκύλο του μαζί.Ξαφνικά βλέπει με την άκρη του ματιού κάτι να πετάγεται έμοιαζε με μικρό ανθρωπάκι χωρίς σάρκα διαφανές μόλις πήγε να το πυροβολήσει ο πατέρας πετάχτηκε μπροστά ο σκύλος για να το κυνηγήσει αλλά αυτό εξαφανίστηκε.Αυτή ήταν η δικιά μας αληθινή ιστορία.(όλα τα σχόλια δεκτά) ..ΑδγάΜ..

  31. ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ .ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

  32. εχουμε δει στη σαμοθρακη στη γρια,κατι που εφερνε σε σμηγκολ στο σωμα,γκρι χρωμα,αλλα καπως διαφανο,πολλα χρονια πριν, εκανε ενα σαλτο απο τη μια μερια του ποταμου,εως την αλλη.
    ειμασταν παρεα ,ηταν βραδυ κ ειχαμε αναψει φωτια κ αραζαμε οταν εγινε αυτο.

    παντως σε αυτη τη φωτο δεν φαινεται τιποτα,

    καλο θα ηταν να εκανες στρειντζερ ενα αρθρο και να εγραφε ο κοσμος που εχει δει καποια παραξενα πραγματα τις εμπειριες του.
    στη σαμοθρακη στη γρια κ στο φονια πολλοι που εχουν μεινει καλοκαιρια στα 2 αυτα μερη,εχουν δει εχουν ακουσει κ εχουν νοιωσει πολλα παραξενα.

    missnoi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *