Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:30 - 03/02/2012

Γιώργο Παπανδρέου, ό,τι λες μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έλεος! Όχι και να μας δουλεύει ο Παπανδρέου…

Ξέχασε ότι ο ίδιος μας έβαλε στο Μνημόνιο

Τον απολογισμό της θητείας του ως πρωθυπουργός έκανε ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και βλέποντας ξεκάθαρα ότι δεν τον θέλουν ούτε οι σκύλοι έξω από την Ιπποκράτους. Αν και δε μίλησε καθόλου για τα εσωκομματικά και την κίνηση Λοβέρδου – Βενιζέλου, η ομιλία του είχε καθαρά χαρακτήρα απολογιστικό, αποχαιρετιστήριο και ήταν μια προσπάθεια να γλιτώσει στο μέλλον τα γιαούρτια όπου κι αν πηγαίνει στην Ελλάδα.

Περιγράφοντας μια μαγική εικόνα για την Ελλάδα και τα επιτεύγματά της τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλησε να διατηρήσει κάτι από την υστεροφημία του.


Μη μπορώντας να διακρίνει την κατάσταση της κοινωνίας και το αδιέξοδο της χώρας, περιέγραψε μια Ελλάδα που πέτυχε μεγάλα κατορθώματα εξαιτίας της δικής του διακυβέρνησης. Επανέλαβε ότι έσωσε τη χώρα και τους πολίτες, ότι αυτός τόλμησε και οι άλλοι κρύφτηκαν και πως ούτε λίγο ούτε πολύ τον έχουμε αδικήσει διότι θα μείνουν στην ιστορία τα δύο αυτά χρόνια.


Κατηγόρησε τη ΝΔ για μηδενισμό του έργου που έκανε ενώ έριξε το φταίξιμο σε προηγούμενες κυβερνήσεις.


Επίσης, δεν παρέλειψε να τα βάλει και με τα… διαπλεκόμενα, τους μεγαλοεκδότες, τα κανάλια που έπαιρναν δάνεια καθώς και με τις τράπεζες για τις οποίες έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το PSI. Ενώ δηλαδή βρίσκεται στην … πόρτα του κόμματος του τα έβαλε με τις τράπεζες τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να δεχθεί η ενίσχυσή τους να γίνει χωρίς την έκδοση κοινών μετοχών υπέρ του Δημοσίου, πράγμα που ουσιαστικά οδηγεί στην κρατικοποίησή τους, την οποία όμως έχει αποκηρύξει κατηγορηματικά η Τρόικα.


Φυσικά στο τέλος δεν παρέλειψε να εκβιάσει ψυχολογικά τους βουλευτές ώστε να ψηφίσουν τα νέα μέτρα που έρχονται και τα οποία θα πρέπει να περάσουν από τη Βουλή. Λειτουργώντας ως εκπρόσωπος της τρόικας και του Παπαδήμου μας ανέλυσε πόσο σημαντικό είναι να υπογραφεί το PSI και η νέα δανειακή σύμβαση μαζί με τα μέτρα φυσικά ενώ θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι ο τελευταίος κάβος που θα περάσουμε. Δύο χρόνια κάβους περνάμε όμως, μπορεί να πιστέψει κανείς τους ψεύτες;


Είπε ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δίκαια της Ελλάδας στο εξωτερικό και μας έπιασε ρίγος γιατί αν πράγματι συνεχίσει τότε βουλιάξαμε αύτανδροι.


Σαν να μην βρισκόταν εδώ την τελευταία διετία αλλά να ήρθε από άλλο πλανήτη μας είπε πόσα πολλά πέτυχε και πως χρειάζεται να κερδίσει η χώρα την αίσθηση αυτοπεποίθησης. Λες και αυτή την αίσθηση δεν την έχασε από το 2009 και μετά.


«Κάναμε λάθη είπε αλλά κερδίσαμε και πολλές μάχες» αλλά δε μας διευκρίνισε ποιες είναι οι νίκες του, διότι τα λάθη του τα ξέραμε καλά.


Αμετακίνητος έμεινε στις θέσεις του για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο λέγοντας ότι είναι μύθος πως υπήρχαν λεφτά από τη Ρωσία και πως μόνο η Κίνα αγόρασε ομόλογα 6 δισ ευρώ.


Για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι ο ίδιος θα ζητήσει εξεταστική επιτροπή αλλά πριν τις εκλογές γιατί μετά θα λέει ψέματα η ΝΔ. Παραδέχθηκε δηλαδή ότι η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ μόνο με τους σημερινούς βουλευτές θα μπορέσει να γλιτώσει το Ειδικό Δικαστήριο.


Είπε κι άλλα πολλά που όμως δεν έχουν σημασία από έναν απερχόμενο πρόεδρο του οποίου τη θέση έχουν πετσοκόψει οι σύντροφοί του. Η ομιλία του έμοιαζε με επικήδειο από τον ίδιο το νεκρό (πολιτικά εννοούμε).

Οπως και να έχει, ανοίγει ο δρόμος για να φύγει ο Παπανδρέου πριν από το Μάρτιο, ίσως και μέσα στο Φεβρουάριο. Ο Βενιζέλος και η ομάδα του πιέζουν για διευρυμένο συνέδριο που θα εκλέξει το νέο πρόεδρο και ο Παπανδρέου θα είναι οριστικά παρελθόν.


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ο κ. Παπανδρέου βρήκε το θράσος να απευθύνεται στους πολίτες που ο ίδιος και οι κυβερνήσεις του οδήγησαν στη φτώχεια, την ανέχεια, την κατάθλιψη.


Βρήκε το θράσος να μιλήσει για ΑΟΖ αυτός που απέκλειε ως πρωθυπουργός κάθε παρόμοια σκέψη.


Ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να εμφανιστεί σκληρός, αλλά ξέχασε ότι αυτός κυβερνούσε τον Τόπο έως πρόσφατα.


Ξέχασε ότι αυτός – μετά από μυστικές διαδρομές – οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ.


Ότι όλοι οι οικονομικοί και κοινωνικοί δείκτες, εξαιτίας της πολιτικής του, είναι σήμερα χειρότεροι απ ό,τι το 2009.


Ότι οι πολιτικές του ήταν αιτία για να χάσουν οι Έλληνες, σε δύο χρόνια, όλα όσα κέρδισαν τις δύο προηγούμενες δεκαετίες.


Ότι επέβαλε άδικες θυσίες, περικοπές μισθών και συντάξεων και αλλεπάλληλες φορολογικές επιδρομές.


Ότι επί πρωθυπουργίας του τα λουκέτα, η ανεργία, η φτώχεια γνώρισαν πρωτόγνωρες διαστάσεις.


Όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι μόνος πρώην πρωθυπουργός που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του για να φύγει από τη θέση του.


Ο κ. Παπανδρέου για ακόμα μια φορά χωρίς ντροπή και φιλότιμο δεν ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες για τις δραματικές στιγμές που ζούνε αλλά και δεν απάντησε στην κρισιμότερη ερώτηση: Ποιος κατέστρεψε τη χώρα;


Αν δυσκολεύεται να βρει την απάντηση ας ρωτήσει το μόνιμο υπουργό στις κυβερνήσεις του κ. Χρυσοχοΐδη.


Ο κ. Παπανδρέου, ψελλίζοντας, σήμερα, το κύκνειο άσμα του, έφτασε στο σημείο να περηφανεύεται για όσα διέπραξε ο ίδιος και οι κυβερνήσεις του σε βάρος της Πατρίδας, της οικονομίας και της κοινωνίας μας».
Πηγή
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*