Διαφημίσεις

ΜΕ ΒΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΤΑ ΚΑΙ OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΛΕΝΕ: “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ”!
είτε τώρα πάνω από την Αττική τι γίνεται. Ένα ανελέητο μπαράζ αεροψεκασμών έχει ξεκινήσει εδώ
και 1-2 ώρες πάνω από την Αττική. Αεροπλάνα πετούν σε μεγάλο ύψος και αδειάζουν τα χημικά αέρια τα οποία σε λίγο φτιάχνουν τεχνητή νέφωση μπουχτισμένη με βάριο, αλουμίνιο και ό,τι άλλο θανατηφόρο μείγμα έχουν ετοιμάσει για τους Έλληνες οι παγκοσμιοποιητές. Αυτοί που θέλουν να κάνιυν φυτά, πειραματόζωα, πειθήνεια όργανα στα χέρια τους.

Εάν το αίμα των Ελλήνων είναι γεμάτο από αλουμίνιο, κάποιους δεν τους προβληματίζει καθόλου. Τα πολιτικά σκύβαλα που μας έχωσαν στα δίχτυα του ΔΝΤ και στα νύχια της Μέρκελ και του Δ’΄Ράϊχ κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτε.

Εάν οι Έλληνες πατριώτες δεν ξεσηκωθούν και δεν πάρουν την κατάσταη στα χέρια τους, σε λίγα χρόνια-λίγες δεκαετίες, δεν θα υπάρχουμε παρά ως μμουσειακό είδος!
Δείτε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε πριν από λίγα λεπτά.
πηγη

Δείτε οπωσδήποτε !

ΣΟΚ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

74 σχόλια στο “ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!”
  1. Γινεται παντου σφαγη σημερα…δεν ξερω αν το θεμα συνδιαζεται και με τη "μαγνητικη καταιγιδα" που μας εχουν επισης στο μενου για σημερα. παντως πρωτη φορα βλεπω εναν καταγαλανο ουρανο να μετατρεπεται σε κουρκουτη απο ακρη σ'ακρη μεσα σε 2 ωρες….Νικος – θεσσαλια.

  2. ΤΟ ΙΔΙΟΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 10:45 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ ΤΡΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑ ΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

  3. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΙΧΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΛΙΩΝΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!!ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!!!MOTHER HELLAS.

  4. ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!

  5. Το ειδα το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά και δεν το πίστευα.
    Τώρα εχει γίνει μια αραιή συνεφιά σε ολο τον ουρανό!!!!
    αν και δεν είμαι σίγουρος οτι στόχος τους είναι η αργή "δηλητηρίαση", δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ολο αυτο το "φίλτρο" που εχουν φτιάξει σήμερα με την ηλιακη καταιγίδα που αναμενουμε (βλεπε αφυπνιση-αλλαγη DNA μεσω ηλιακών ακτίνων)

  6. ίσως να φαίνονται περισσότερο σήμερα λόγω μαγνητικής καταιγίδας φίλε. Ίσως τα κεμτρέηλς να είναι η φόλα που καλύπτει την πραγματικότητα από πίσω. Μπορεί να είναι η ατμόσφαιρα τόσο χαλασμένη που τα κοντρέηλς φαίνονται έτσι. (αυτό είναι χειρότερο από τα κεμτρέηλς.) Μπορεί να έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα τόσο δραματικά επειδή επίκειται βομβαρδισμός μετεωριτών.

  7. Χαμός σήμερα όντως…
    Από Β. Προάστια βλέπω από πριν τις 9 το πρωι να ριχνουν ανελέητα…

  8. για καθηστε ρε παιδια…αυτοι που μας ψεκαζουν ζουν σε αλλη χωρα??οικογενειες δεν εχουν??? στην αθηνα??

    1. Πιθανόν αυτοί που μας ψεκάζουν δεν είναι Έλληνες. Από την Ελλάδα φεύγουν αεροπλάνα για να ψεκάσουν σε άλλες χώρες και έρχονται από άλλες χώρες και μας ψεκάζουν

  9. παιδια οντως! και στον πειραια χαμος! τοσο πολυ ψεκασμα πρωτη φορα! κ ειναι κ η μαγνητικη καταιγιδα σημερα…δεν ξερω πως μπορουν να συνδεθουν αυτα τα δυο…

  10. Προφανέστατος ο συσχετισμός με την αναμενόμενη μαγνητική καταιγίδα! Ανάλογες εικόνες έρχονται από όλη την περιφέρεια.

  11. εδω και δυο ωρες στις κυκλαδες μας ψεκαζουν και απο ηλιολουστη μερα εγινε φθινοπωρινη.πρωτη φορα το ειδα τοσο ξεκαθαρα και το συζητουσα με τη γυναικα μου ωσπου ειδα και το αρθρο σας τωρα.προσωπικα το βλεπω απο Νάξο.

  12. 4H σαλπιγγα !!!!!!!!!!!!
    οσονουπω αρχιζει κι η 5η ???
    ψαξτε την αποκαλυψη ….ολα μας εχουν λεχθει …..ξεπερνα καθε λογικη αυτο που γινεται ……..κι ομως το ζουμε ……κρυφτηκε ηδη ο ηλιος κατα το ενα τριτο ….δε θελω κι εγω να το πιστεψω οπως ολοι μας ……το μυαλο δινει χιλιεςδυο αλλες εξηγησεις …κι ομως ειναι υπαρκτο ….δειτε τον ουρανο Τωρα και σκεφτειτε …..πως καθομαστε ολοι ετσι παθητικα σε κατι τετοιο ???πως ειναι δυνατον να μας ψεκαζουν κυριολεκτικα σαν εντομα και κανεις δεν αντιστεκεται???ετσι πρεπει να γινει δυστυχως …..
    οσο και κακια ναχουν ορισμενοι ανθρωποι ,οσο διψα ναχουν για πλουτισμο ,οσο διαστροφη ναχουν στο μυαλο τους ….τοσο οργανωμενα εχουν δουλεψει δεκαετιες τωρα μη πω αιωνες που καταφεραν να δεσουν το πλανητη οικονομικα ,πνευματικα ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ???ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΔΩ!! και βλεποντας το 1/3 των δασων στη α σαλπιγγα ,το 1/3 των θαλασσων στη β ,την Αψινθο [τσερνομπιλ]μας ειπε ο π Παισιος κι εναι η γ σαλπιγγα και τωρα κρυβεται ο ηλιος κατα το 1/3… η 4η προφανως???
    Κι ολα αυτες οι σαλπιγγες ηχουν και ηχησαν παγκοσμια ….σ ολο το πλανητη !!!
    Μονο δαιμονικα μυαλα θα προσπαθουσαν να κανουν κατι αναλογο στην ανθρωποτητα ,στα παιδια τους τα ιδια ,στις οικογενειες τους ….αρα υπαρχει δαχτυλος του Κακου? οπως μας λεει η Αποκαλυψη και συχρονως μας δινει και τα σημεια να τα αναγνωρισουμε ….ΑΡΑ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!!!!
    Ενδιαφερεται για μας και μας εδωσε τα σημεια να τα γνωρισουμε και να ετοιμαστουμε …..πως??με την Μετανοια !!!!με την Αγαπη !!!!
    Αναμενουμε λοιπον την 5Η ……ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!!ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ….που οντως βλεπουμε ολοι πως ειναι αναποφευκτος καποια στιγμη …οποτε ερθει !!!
    Κι εχουμε τους Αγιους μας που μας λενε και την εξελιξη του !!!!!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ …….ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ !!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ????ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ?
    ΜΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ,ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ!!
    ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?????
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ !!!!ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ !!!!!!!!ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΕ !!!ΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ????ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ………ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ …Ο ΘΕΟΣ!!
    ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ !!!!
    ΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ……………Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΞΩ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ …..ΠΑΛΙ !!!

  13. φέτος το καλοκαίρι μην κάνει κανείς το λάθος και αγοράσει αντηλιακό,πλέον έχουμε δωρεάν υψηλής προστασίας και πάνω απ όλα τζάμπα!

  14. Για να μας προστατεψουν απο την ηλιακη-μαγμητικη καταιγιδα το κανουν βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Όσοι πήγατε σχολείο και προσέχατε στα μαθήματα Φυσικής και Χημείας, αν έχετε τα κότσια, το παραδέχεστε…

  16. χθες ελεγαν οτι απο σημερα ξεκινουν οι αεροψεκασμοι για τα κουνουπια..τωρα για τα κουνουπια ειναι..για μας ειναι…θα δειξει..

  17. Κοινό μυστικό πια το θέμα αυτό.
    έχουμε φτάσει και στο σημείο να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας ως προς το "τι σε ραντίσανε".
    Δεν βλέπω όμως καμία αντίδραση από κανέναν.
    Το θέαμα αυτό το είδα κι εγώ το πρωί και ξεκινούσαν πίσω από την Πάρνηθα με κατεύθυνση την Αθήνα.

  18. Και οχι μονο στην Αττικη!! Στην Φθιωτιδα εδω και 4 ωρες ενα ασταματητο βουητο αεροπλανων εχει μετετρεψει ενα ηλιολουστο πρωι σε μια βαρια συννεφια… Πραγματικα δεν σταματανε να πετανε απο πανω μας εδω και τοσες ωρες με οτι αυτο συνεπαγεται….

  19. ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.

    Νικος Καρουσος

  20. ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΕΝΩ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9π.μ. ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΘΕΝ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ??? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ??? http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/05/blog-post_2217.html?spref=fb

  21. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΑΔΩΝΗ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΥΘΗΚΕΣ 4ΑΤΗ ΤΙ ΤΑΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΕΣΥ ΠΙΛΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΑΖΕΣΕ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΝΗΤΗ ΜΟΝΟ 500000000ΕΚΑΤ.ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝΕ, ΧΤΥΠΑΝΑ ΤΟ ΚΑΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!1

  22. πρεπει παιδες να παρουμε τα οπλα γιατι διαφορετικα δεν γινεται 'εχουμε υποχρεωση να προστατεψουμε τα παιδια μας.τ συνθημα ειναι ενα ΟΙ ΗΡΩΕΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

  23. Θεσσαλονικη απο τις 9.30 που το ειδα εγω ως τωρα 15.38ψεκαζουν συνεχεια!! Αν μπορουσα να σας δειξω φωτογραφια θα βλεπατε τι γινεται..χαμος..

  24. ποιοί πιλότοι ρε παιδιά; γίνεται να πετάει αεροπλάνο άνευ σχεδίου πτήσης; δεν είναι ελληνικά αεροσκάφη αυτά. Μόνο το ΝΑΤΟ μπορεί να πετάει πάνω από χώρες της συμμαχίας.

  25. Ρε τους πούστηδες τι μας κάνουν σήμερα! Είναι δεδομένο ότι εκμεταλεύονται τη ηλιακή καταιγίδα για να πετύχουν μεγαλύτερη απόδοση στο πείραμα. Αποδεικνύεται αναλυτικά στο site μου (συγχωρέστε το όνομα αλλά είμαι πραγματικά αγανακτισμένος με τις πουστιές που μας παίζουν).

  26. Απάντηση σε όσους λένε "μα και αυτοί που ψεκάζουν ζουν εδώ όπως και οι οικογένειές τους". 1 μπορεί να νομίζουν ότι κάνουν καλό. 2 μπορεί να είναι υπνωτισμένοι. 3 μπορεί να μην είναι καν άνθρωποο. Δε θα αναλωθώ με λινκ για τα παραπάνω. Όσοι διαβάζουν και ασχολούντε κατάλαβαν.

  27. Το ξερουμε ολοι οτι μας ψεκαζουν,τι να κανουμε ομως,ποια ειναι η λυση? Περιμενω μια απαντηση απο αυτον που εγραψε το αρθρο!!! Γιατι δεν φτανει πλεον να το ξερουμε οπως φαινεται και απτο αποτελεσμα,αλλα κατι πρεπει να γινει…ΤΙ? Περιμενω απαντηση ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ???

  28. Όλα αυτά τα αεροσκάφη είναι ΝΑΤΟΪΚΉΣ προελεύσεως. Απογειώνονται από Νάπολι Ιταλίας, έρχονται, ψεκάζουν και επιστρέφουν!

  29. Όλα αυτά τα αεροσκάφη είναι ΝΑΤΟΪΚΉΣ προελεύσεως. Απογειώνονται από Νάπολι Ιταλίας, έρχονται, ψεκάζουν και επιστρέφουν!

  30. οτι και να κανουνε οτι και να ψεκασουνε ο θεος τα βλεπει ολα αυτα…και αυτοι που κανουν αυτα κατα της ανθρωποτητας θα τα πληρωσουν Ο Λ Α απο το θεο..ουε ουε σε οποιον ανθρωπο προσπαθει να ζημιωσει τον συνανθρωπο του ο θεος θα τον ταπεινωσει σιγουρα γιατι ο θεος δεν ξεχναει

  31. Το πρωι ο Πορτοσαλτε στον ΣΚΑΙ ειρωνευοταν τα τηλεφωνα σχετικα με τους αεροψεκασμους.Αν και τον συμπαθουσα για χρονια,εχει καταντησει ακομα ενας γραφικος ξερολας που εχει αποψη για ολα, χωρις να εχει εμβαθυνει πουθενα κλασικη επιφανειακη γνωση.Παντως πιστευω πως αυτοι τους ψεκασμους τους κανουν για αλλους λογους(Ηarp τηλεπικοινωνιες ασυρματα δικτυα αντανακλαση της ακτινοβολιας του ηλιου κ.α)και οχι για να μας σκοτωσουν αμεσα,τελικα ομως καταληγουν να μας δολοφονουν σιγα σιγα δηλητηριαζοντας το χωμα και τις τροφες που τρωμε οπως και τον αερα που αναπνεουμε εμεις και τα παιδια μας. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΧΧ

  32. Ίδιο ουρανό είχε και η Θεσσαλονίκη το πρωί, τώρα μας γέμισαν με σύννεφα από το haarp…

  33. Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο! Ο,τι θέλει κανείς διαβάζει εδωμέσα ρε γμτ μου!!! Ανάθεμα και αν το 1/3 απο εσάς που γράφετε εδώ έχει κάνει την παραμικρή έρευνα.

    Ανάθεμα και αν εχετε αντιληφθεί την παραπληροφόρηση που συντελείται σε αυτο το site! Ο,τι μαλακία γράψουν θα τη φάτε!!! Το site αυτό έχει γελοιοποιήσει τον χώρο της συνωμοσιολογίας , έχει εξεφτελίσει έρευνες σοβαρών ανθρώπων και έχει πάρει στο λαιμό του πρόβατα σαν κι εσάς που γράφετε εδώ! Γιατί έτσι αποδεικνυετε ότι είστε πρόβατα, τρώγοντας οοοοτι μαλακία σας πλασάρει ο περιπτεράς!!!

  34. και ΧΙΟ σημερα χαμος….ολη μερα. Προσωπικα μετρησα πανω απο 30 ψεκασμους και σινεχιζεται. Εγινε η ηλιολουστη μερα συννεφιασμενη

  35. NA μας δωσει ο γατος ο 6-11, που δεν ειναι ασχετος τα φωτα του παρακαλω. κοιτα μην πεταξεις καμια μαλακια μονο.

  36. θελω εναν επικοδομιτικο διαλογο με τον μονο σοβαρο ανθρωπο εδω μεσα τον 6-11.Ολοι οι αλλοι ειστε για τα μπαζα.

  37. Κατά τις 9 το πρωί πάνω από το Περιστέρι εκτός από τα αεροπλάνα που ψέκαζαν υπήρχε και ένα άλλο αεροπλάνο προφανώς επιβατικό γραμμής σε ιδιο ύψος που άφηνε ουρά περίπου 500 μέτρα και μετά διαλυόταν χωρίς να αφήνει ίχνη. Αυτά είναι τα κανονικά comtrails από καυσαέρια και καμία σχέση με τα διπλανά ιχνη από τα υπόλοιπα αεροπλάνα. Οποιος δεν βλέπει τι γίνετε μάλλον εθελοτυφλεί η είναι εντελώς βλάκας.

  38. ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑ 6:11 ΠΕΣ ΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ. ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕ…

  39. Τώρα πλέον όλα γίνονται ανοιχτά γιατί δεν τους ενδιαφέρει αν αρκετοί άνθρωποι καταλαβαίνουν τι γίνεται.Ξέρουν πολύ καλά πως δεν θα κουνήσουμε καν το δαχτυλάκι μας, άλλωστε το αποδεικνύουμε καθημερινά ότι ΔΕΝ αντιδράμε ουσιαστικά.Ακόμα και σήμερα μετά από 4 χρόνια περίπου συνεχής σφαλιάρας σε όλους τους τομείς υπάρχουν γνωστοί μας που κάνουν ότι δεν βλέπουν ή όντως δεν βλέπουν και προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους περίπου όπως πρίν…και εκείνοι το βιολί τους λοιπόν και εμείς το δικό μας..με τις υγείες μας

  40. γνωστός μου που έχει φίλο πιλότο στο Ακτιο, του έχει πει ότι απογειώνονται από εκεί αεροπλάνα ξένων χωρίς διακριτικά που δεν δίνουν λογαριασμό σε ελληνικούς φορείς και ψεκάζουν βάριο, αλουμίνιο κλπ. Επίσης θείος μου που ήταν κάποτε στρατό στο ΝΑΤΟ ξέρει ότι γίνονται αυτά και πριν από 40 χρόνια!!!! έχουμε φάει πολύ δηλητήριο και δεν το πιστεύουμε ακόμα…

  41. παιδια αυτα τα ελεγα πριν χρονια και ολοι γελουσαν αν το ειχαμε παρει χαμπαρη περισοτεροι θα καταλαβαιναμε τι ερχοταν σημερα.Αλλα βλεπεις το τυρακι ηταν καλο δολωμα τωρα να και η φακα……ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ….

  42. Αν δεν πάρουμε τα όπλα πολυ σύντομα θα μας στείλουν όλους στον τάφο αδέλφια. Ξυπνάμεεεεε!!!

  43. Απο εχθες το βραδυ ξεκινησανε στην αττικη να ψεκαζουνε και δεν έχουν σταματησει ουτε για μια ωρα.

  44. Ο 6:11 ειμαι που κάποιος είπε ότι παπαρολογώ… Ειναι δυνατόν να μάς λες ότι η εικόνα που έχεις σχηματίσει ειναι αποτέλεσμα αμερικανικών ντοκυμαντέρ;;; Η έρευνα άνθρωπέ μου δεν γίνεται μόνο απο τον καναπέ και απο το το Internet!! Ο σοβαρός ερευνητής αφιερώνει χρόνο για να ψάξει, να μιλήσει με κόσμο, να ρωτήσει ειδικούς! Πήγες να ρωτήσεις στην πολιτική και πολεμική αεροπορία; Πηγές να ρωτήσεις μετεωρολογους; Εψαξες να βρεις πώς δημιουργούνται οι γραμμές; Προσπάθησες να πάρεις δείγμα απο τις κωλογραμμές;;; Θα σου απαντήσω εγω! ΟΧΙ!!!

    Κάποιος άλλος είπε να εξηγήσω γιατί θεωρώ ότι το site παραπληροφορεί! Απο πού να αρχίσω και που να τελειώσω; Ας πω για την ηλιακή καταιγίδα! Να ειναι δυνατόν να βάζει τίτλο ότι ηλιακή καταιγίδα και μάλιστα έντονη,θα πλήξει την Ελλάδα;;;πόσο άσχετος πρέπει να είσαι για να γράφεις κατι τέτοιο; Πείτε μου ποιος αντιλήφθηκε το παραμικρό πρόβλημα σήμερα; Για να μη ρωτήσω ποιος έκατσε να διαβάσει τι ειναι η ηλιακή καταιγίδα…

    Να πω για τους σεισμούς;;; Για τις δολοφονίες στην Αγγλία και στην Αμερική; Μόλις γίνει σεισμός, να'σου αμέσως το HAARP. Κάτσε ρε φίλε, άμε δες στατιστικά στοιχεία για τους μεγάλους σεισμούς! Δε λέω ότι δεν υπάρχει το haarp , δε λέω ότι δε γίνονται συνωμοσίες, αλλά ο κόσμος πρώτα κάθετες και μελετά, ψάχνει και μετά δημοσιεύει!

    Προσπαθούν να βγάλουν έναν που αποφάσισε να αποκαλείται stranger , ως αστικό θρύλο… Τι να πω. Του τα έχω ξαναγράψει. Δολοφονεί την ήδη κακοποιημενη ελληνική γλώσσα και βγαίνει απο πάνω να μας πει ότι το κάνει συνειδητά γιατί η ελληνική γλώσσα και η παιδεία που έχουμε αποκτήσει ειναι για τα μπάζα. Και τι μας λέει (αυτός και το site); Πράγματα χιλιοειπωμενα και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις κακές απομιμησεις.

    Και έχω διαβάσει πολλές φορές να κράζουν τη σελίδα και να ζητάνε να ψάχνει λίγο πριν δημοσιεύσει , αλλά η σελίδα το χαβά της… Γι'αυτό και έχω καταλήξει στο ότι το κάνουν επίτηδες και πως το site αυτο μόνο κακό κάνει.

    Daimon

  45. Ωραία φίλε 11:24, δηλαδή εσύ μετά από έρευνα που έκανες διαπίστωσες ότι δεν μας ψεκάζουν; Ή δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και απλώς δεν πιστεύεις τίποτα ή θα ασχοληθείς στο μέλλον και θα μας πεις ή κάνεις τώρα κάποια έρευνα και σε οδηγεί αλλού;; Τι απ' όλα;
    Φιλικά πάντα.

  46. 12:20 θα σου απαντήσω λέγοντάς σου πως προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία και πως όποτε μου δίνεται η ευκαιρία το ψάχνω περισσότερο. Γιἀυτό είπα ότι θέλει κάποιο χρόνο. Ναι, διαβάζω κι εγώ, αλλά επίσης γνωρίζω ότι πλέον και το Internet δεν θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω μιλήσει και με πιλότους, έχω κάνει αρκετά ταξίδια και ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο προσπαθώ να παρατηρώ. Μίλησα με μετεωρολόγους: δεν κατέληξα κάπου μιας και οι άνθρωποι στους οποίους μίλησα είπαν πως αυτό οφείλεται στη διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στη μηχανή και στην ατμόσφαιρα, αλλά ταυτόχρονα δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο των ψεκασμών. Ο ερευνητής φίλε μου γίνεται σιγά σιγά επιστήμονας με την έννοια ότι μαθαίνει διαδικασίες και λειτουργίες που τον βοηθούν να οδηγηθεί σε κάποιο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, αφού οι μετεωρολόγοι δεν μου έδωσαν μια στάνταρ απάντηση και επειδή η διαφορά μας έγκειται στο ότι ενώ εγώ βλέπω τις γραμμές να εξαπλώνονται ενώ αυτοί λένε ότι εξαφανίζονται σε λίγες ώρες, τότε θα κάτσω να ψάξω πώς δημιουργείται αυτό το φαινόμενο (η υγροποίηση λόγω διαφοράς θερμοκρασίας) και αν είναι δυνατόν να δημιουργήσει κάποιο νέφος το οποίο θα εξαπλώνεται…

    Σε κάλυψα;

  47. ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙΣ 6.11 ΡΕ ΣΚΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΡΕ 11.24 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ= ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ =ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕΙΜΑΜΑΡΑΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΠΕΝ -ΙΖΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ- Μ Α Ν Α -ΕΞ,ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜ….Ε ΤΗΝ ΜΑΝΑ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΣΤΑ= Κ Ε Π=ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΣΤΟΥΣΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΨΥΧΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΕΡΙΟ- ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!

  48. 5:25 , ο 6:11 είναι ο ίδιος με τον 11:24 που τυγχάνει να είμαι εγώ. Ξέρω , μπορεί να σε μπερδεύει αυτό, κατανοώ το ότι σου βάζω δύσκολα.

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, κάθε πότε πηγαίνεις ΕΣΥ στο αστονιμικό τμήμα; Κάθε πότε κάνεις αιτήσεις στα ΚΕΠ;;; Κάθε πότε κάνεις αιματολογικές και σε προκαλώ να μας σκανάρεις τα αποτελέσματα!!!

    Τι σκέψεις σου δεν στις δολοφονούν τα chemtrails, εσύ ο ίδιος τις δολοφονείς με τη ζωή που κάνεις και με τις επιλογές που κάνεις!!! Είσαι ελεύθερος να πας και να ζήσεις στο πιο απομακρισμένο χωριό της Ελλάδας, εκεί όπου (ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ) η ζωή σου θα αποκτήσει άλλο νόημα και θα ζεις πιο ποιοτικά!Γιατί λοιπόν δεν το κάνεις;;;

    Βέβαια, αν διαβάσει κανείς την απάντησή σου (ποιον μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει) θα καταλάβει πως την έχεις χάσει τη μπάλα. Ξεκινάς με τα  chemtrails, βάζεις στη μέση τον Αβραμόπουλο συνδέοντάς τον έντεχνα με τον Σιωνισμό, μετά το γυρίζεις στα μεταλλεύματα και στο πετρέλαιο! Κατάλαβέ το , γίνεσαι γραφικός με όλη τη σημασία της λέξης!!! Άκουσες κάπου κάτι, διάβασες κάπου κάτι και απλά το αναμασάς και μάλιστα χωρίς ορθογραφία και χωρίς κάποια συνοχή!

    Αναρωτήσου πόσοι από εδωμέσα (συμπεριλαμβανομένου και του διαχειριστή του site και βέβαια και εσένα) έχουν προβάλει κάποιας μορφής αντίσταση! Και πες μου τι έχουν κάνει! Μια φορά ρώτησα τον διαχειριστή-αστικό θρύλο αν έχει αρνηθεί να πληρώσει το χαράτσι και ακόμα περιμένω απάντηση. Αλήθεια, ΕΣΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ;;;

    Αυτά!

    Daimon

  49. Μας ψεκάζουν και επιστρέφουν στον πλανήτη Κένταυρος.
    Τους ενοχλεί το μεγαλείο της Ελλάδας μας και θέλουν να μας κάνουν σαν τους Γερμανούς ή του Σκανδιναυούς. Η Ελλάδα, λόγω ανωτέρας νοημοσύνης, είναι το μόνο εμπόδιο στην εισβολή των Κενταύρων. Θα απαντήσουν οι Έψιλον;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *