Διαφημίσεις

Δεν θέλουμε τα λεφτά να μας σώσουν , δεν θέλουμε να σωθούμε υπηρετώντας το ίδιο απάνθρωπο σύστημα ,με του ίδιους τρόπους .

Αυτό ,στην ουσία συντηρεί το αρρωστημένο και δολοφονικό γαμωχρηματοτραπεζοοικονομικό σύστημα που ευθύνεται για όλα τα δεινά του πλανήτη…

Θέλουμε να σωθούμε με το να γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ , να ξεφύγουμε από τους ανόητους ζωώδεις τρόπους , να αρχίσουμε να σεβόμαστε την ζωή , να μην δολοφονούμε τα όντα για το χρήμα (ανθρώπους και ζώα) , να αποκτήσουμε οικολογική και κοσμική συνείδηση ,να αποκτήσουμε παιδεία Ελεύθερων και ανεξάρτητων ανθρώπων ,όχι φοβισμένων και εξαρτημένων δούλων ,από σωτήρες παπάδες ,πολιτικούς ,δικαστές και μπάτσους ….

Γιατί αν δεν παλέψουμε για όλα αυτά , ότι και να συμβεί με τα χρήματα , ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ….

Είναι θεμελιώδης αρχή και βασικός πνευματικός νόμος

Χρήστος Γιαννόπουλος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Για όσους ακόμα ασχολούνται με τον Σώρρα και το αν υπάρχουν ή όχι τα λεφτά της END…..”
  1. MHNPOS LEO MINPOS 8ELOUN NA MAS SOSUN ME TA XRHMATA TOU ELLHNIKO LAO?????DNT=IWF=INTENATIONAL BOI8IMA TRAPEZAS POU PIRE EDO KAI TRIA XRONIA H ELADA STADIAKA(287 DIS)KAI DIKEOUTAN H ELADA EPIDI EXEI FTOXEFSEI EDO KAI 3 XRONIA ORISTIKA!!AS AFISOUN THN KOROIDIA DI8EN ELENXOMENI FTOXEFSEI GIA NA MASEPSOUN EPIPLEON XRHMATA 190 DIS XARATSIA,FOROUS APO TON ELLHNIKO LAO KAI NA PROLABOUN THS METARI8MISEIS SE 3 XRONIA!!!NA MAS EKSEIGISOUN KALITERA GIATI DEN EKPIPTOUN TA XARATSIA STHS FOROLOGIKES DILOSEIS DILADI FENETE POS DEN PLIROSAME XARATSI STO KRATOS(MABRA XRHMATA)!!LEO PALI MINPOS 8ELOUN ME OLA AFTA NA MAS SOSOUN?????

  2. Μα αυτό είναι και το μήνυμα του κ. Σώρρα. Αυτό ακριβώς εννοεί με αυτή του την κίνηση. Γίνετε οι άνθρωποι που ξεχάσατε να είστε. Τα χρήματα δεν είναι η ουσία της ύπαρξής μας.

    ΄΄Γιατί αν δεν παλέψουμε για όλα αυτά , ότι και να συμβεί με τα χρήματα , ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ….΄΄

  3. ερχεται η "αχρηματη κοινωνια" κυριε γιαννοπουλε το τσιπακι 666 δεν ειναι μακρια η IBM ειναι ετοιμη και η DARPA

    http://www.youtube.com/watch?v=VK3v-9k5ycQ

    http://www.youtube.com/watch?v=wjfVexRJPNo

    και τοτε να δεις αγαπη και ανθρωπια που θα υπαρχει θα εχουμε γλεντι τρικουβερτο κυριε γιαννοπουλε!!!!

  4. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ? ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΦΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ. ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΕΧΝΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΡΟΦΉΣ, ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ, ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ, Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ??? ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΤΥΠΑΜΕ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ, ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ.

  5. Ότι να 'ναι. Άν είναι να σωθούμε (τα χειρότερα έρχονται) θα με πειράξει που θα τους νικήσω στο γήπεδό τους στο στημένο παιχνίδι τους;

  6. Να σημειωθει, οτι ο αρθρογραφος, αν και σωστα τα γραφει για το συστημα, δεν εχει παρακολουθησει ολη την διαδικασια και τους δηλωμενους σκοπους του Αρτεμη που απεχουν παρασαγγας απο την διατηρηση και συντηρηση του υπαρχοντος συστήματος. Θελει λιγο διαβασμα πρωτα και μετα να μας ξαναγραψει την αποψη του.

    Στην τελικη βεβαια και αυτο που γραφει ο 26 Αυγούστου 2013 – 3:59 μ.μ. εχει μια θετικη προσεγγιση.

    με τις υγεῖες σας

  7. Γιαννοπουλε…εχεις καμια λυση γι αυτο που συμβαινει…?. θελεις να γινεις Σοφος…Μαντης…τι στο καλο μας τσαμπουνας..ετσι στον αερα..χωρις εργα και χωρις λυσεις…

  8. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ !!!Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΝΗΡΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΙ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΖΕ!!!! (ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΤΟ ΟΠΛΟΝΟΜΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑ,ΨΙ,ΜΙ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!!!!!!!!!tasven

  9. ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ KAI ΠΛΑΣΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ WOZNY ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ Η CIA ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ CIA…ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

  10. 4.01 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η Σ Ι Α, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ,ΚΑΝΕ ΤΟ ΛΙΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧ/ΛΙΑ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΧΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ 140 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 94% ΚΑΙ ΤΟ 6%Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 1.5 ΔΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?????? !!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΓΓΕΝΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ (ΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΩΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΑΨΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *