Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:21 - 08/05/2013

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Κροατία ετοιμάζεται να γιορτάσει την είσοδό της στην ΕΕ, αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα σαμπάνιες. Μια θερμή μάχη για το εμπορικό σήμα για το αγαπημένο γλυκό κρασί της χώρας έχει κάποια αίσθηση λιγότερο από αφρώδη, αντικατοπτρίζοντας γρήγορα τον μειωμένο ενθουσιασμό μεταξύ των Κροατών για την ένταξη τους στην οικονομικά χτυπημένη ομάδα .

Η ΕΕ έχει αποφανθεί ότι μόλις η βαλκανική χώρα γίνει το 28ο μέλος της την 1η Ιουλίου, το Prosek δεν μπορεί πλέον να πωλείται με την ονομασία αυτή σε όλη την ΕΕ – ακόμα και στην Κροατία. Υποστηρίζουν ότι το όνομα Prosek είναι πολύ παρόμοιο με το Prosecco, ανθρακούχο αναψυκτικό της Ιταλίας. Και, δεν είναι μόνο το Prosek που είναι το πρόβλημα της εξαφάνισης.

Η Σλοβενία, μέλος της ΕΕ, υποστηρίζει ότι η Κροατία δεν έχει κανένα δικαίωμα στην αγορά Teran, ένα κόκκινο κρασί που γίνεται στο βόρειο άκρο της Αδριατικής από την Ιταλία, τη Σλοβενία και την Κροατία.Οι Κροάτες είναι έντονα υπερήφανοι για το κρασί τους, ένα αγαπημένο προϊόν των ηλιόλουστων νησιών της Κροατίας σχετικά με την γαλαζοπράσινη θάλασσα της Αδριατικής. Πολλοί Κροάτες έχουν θυσιαστεί για την ένταξη στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας θέσεων εργασίας σε μη κερδοφόρες επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται από εταιρείες του κράτους.

Υπήρξαν προφανώς «κουτσομπολιά» στην Κροατία για χρόνια σχετικά με τους Rothschild που χρησιμοποιούν την ΕΕ για να καταστρέψουν τους κροατικούς αμπελώνες – και τώρα αυτό … Για να ενταχθεί στην ΕΕ, η Κροατία μπορεί να εγκαταλείψει το κρασί της.

Τώρα θα ενταχθούν στο τρελοκομείο των απατεώνων και των εγκληματιών, στους παιδεραστές και σατανιστές στο συνδικάτο του οργανωμένου εγκλήματος από τη λειτουργία της ΕΕ.

Οι Κροάτες πολέμησαν σε αιματηρούς πολέμους για να αποκτήσουν την ανεξαρτησία τους και στη συνέχεια θα την παραδώσουν σε μια φασιστική επιχείρηση με ημερομηνία λήξεως.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/12/2013 @ 8:05 ΠΜ

    Οι Κροάτες, και πιο συγκεκριμένα οι Ούστασι συνεργάστηκαν με τους Ναζί κατα τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι υπεύθυνοι για γενοκτονία ενάντια στον ομόδοξο σέρβικο λαό. Για ποιούς αιματηρούς αγώνες αναφέρεστε;; να προσέχουμε τι γράφουμε..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*