Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Για να ακούσουμε λίγο..”
  1. Αυτός ο άνθρωπος είναι "δώρο" Θεού για τη χώρα.Ο μόνος που είπε από την αρχή την αλήθεια,αλλά κανείς δεν ήθελε να τον πιστέψει.Ο μόνος που επιβεβαιώθηκε σε όλα και παλεύει με νύχια και με δόντια να ενημερώσει τον κόσμο.Είναι "ιερό τέρας"γνώσεων και πραγματικό παλικάρι…Μας λέει ότι μόνοι μας θα σωθούμε,κι ότι όλο το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα είναι ελεγχόμενο…ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ,που όλοι επιθυμούμε!Πάμε για Γενική πολιτική απεργία,λειτουργικές καταλήψεις και στάση πληρωμών…ΑΝ ΔΕΝ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΏΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ σαν λαός ,χαθήκαμε!

  2. ΚΑΖΑΚΗΣ: 8:51… ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ!…

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΕΙ ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΑΙ Η "ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΥΦΛΩΤΗΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ. ΚΑΘ' ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΪ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: 10:4…ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;… ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ!!!…

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΟΟΟΧΙ ΤΩΡΑ!! ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ!!

    ΜΙΑ ΓΕΝΝΕΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΧΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ.. ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΚΕΝΟ… ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ (ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!!! ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΚΩΝ ΙΝΩΝ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. ΤΗΣ DEUTSHE TELECOM… ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙ ΤΗΣ B.N.D. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ MI6 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ… ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

    Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΔΩ.

  3. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ?????

    ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ……Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…….ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ,ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ…………..ΤΟ Ε.Π.Α.Μ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ…….ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ….ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ 3 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ SSS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 3 ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑ SSS ΠΟΥ ΚΑΘΕ S EINAI TO 6…..ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ SSS=666………ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ…….ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ(ΟΛΟ)…..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ??????……ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΙ ΤΟΥ……ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ…..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ….ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΡΕΣ ΤΟ "ΦΩΣ" TOY ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΕΡΓΑ…….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ…….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΣ…..ΕΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ…..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ…..ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ

    ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ… ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ….ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΝΩΣΗ…ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΕ….ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΩΣΤΕ Η ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ??……ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ…..ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ…ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ…ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ….ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΕΡΓΑ…ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…..ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ…..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ…ΑΙΩΝΙΑ…..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ

  4. Πρός Ανώνυμο 20 Οκτωβριου 2013 – 75 μ.μ.

    Καλά ο κεραυνός του Διός είναι μασωνικό σύμβολο; Πας καλά; ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ…πές το σε σένα. Άκου μασωνικός ο κεραυνός του Δια…. Αλλά με κάτι ανιστόρητους σαν και εσένα πως να μην χαθεί η χώρα. Λαός που δεν ξέρει την ιστορία του και από που προέρχεται είναι έρμαιο. Όσο για τον Καζάκη…τον παρακολουθώ 2 χρόνια τώρα. Ότι είπε έτσι και έγινε. Αντικειμενικά ο άνθρωπος ότι και να είπε έτσι και έγινε.

  5. Ο Καζάκης είναι άριστος οικονομολόγος αλλά οικτρός πολιτικός.Ονειρεύεται νέο ΕΑΜ το οποίο θεωρεί εθνοσωτήριο γιατί παραμένει αριστερός στην σκέψη στην πιό βεβεαίως ιδεαλιστική εκδοχή του.Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπόρεσε να γίνει πολυσυλλεκτικός.Κατηγόρησε τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητος με τον οποίο έγινε προσπάθεια συγκόλλησης,αλλά τον απέρριψε μετα βδελυγμίας,με δικαιολογητικό ότι συμμετείχε σε εορτές μίσους (αναφερόμενος στην συμμετοχή του ΣΕΕ στο Γράμμο και Βίτσι),ενώ βεβαίως το Πολυτεχνείο,τον Λαμπράκη… και λοιπούς αριστερούς ήρωες, έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής,καθόσον οι αριστεροί κατ'αυτόν ενώνουν,δεν διχάζουν.
    Επίσης θεωρεί συνωμοσιολογίες τα περί Μασσονίας,δεν κατεφέρθη εναντίον Σιωνιστών κοσμοκράτορων (όπως έκανε π.χ ο Αδαλής των Aegean times) ,και πιστεύω ότι δυστυχώς κατασκευάστηκε ως συνεχιστής του έργου της Αριστεράς ,προκειμένου να εισπράξει τις απώλειες του χώρου μετά την δεδομένη ανεπιστρεπτί φθορά του και απόδειξη ότι λύσσαξε εναντίον της Χρυσής αυγής ,κρατώντας πανομοιότυπη στάση με τα ΜΜΕ και όλο το "συνταγματικό τόξο"κατονομάζοντας τους μεν βουλευτές πρεζέμπορους,σωματέμπορους ……. τους δε οπαδούς "κατιμά" και κατάλοιπα των ταγματασφαλιτών,αντί να κρατήσει ισσορροπία,με δεδομένο ότι υπάρχει ένας χώρος πατριωτών με αγάπη στην πατρίδα,σεβασμό στην ιστορία,την αλήθεια,την δικαιοσύνη,ο οποιος παραμένει άστεγος ,εκτός βέβαια από οργισμένος.Εκτός αυτών,είναι άκρως επιθετικός ,προσβλητικός και απαξιωτικός σε όποιον αμφισβητεί το αλάθητο της ιδιοφυίας του και απόδειξη το blog του και οι κατά καιρούς απαντήσεις σε "αντιφρονούντες".Την ίδια περιφρονητική στάση κράτησε εναντίον του Σώρρα,αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να υπάρχει κάποια αλήθεια και δυνατότητα στην κίνηση,με κριτήρια την μη συνοδεία του από bodybilders,ότι θα εγένετο δεκτός με γονυκλισίες και υποκλίσεις και τέλος γιατί τα περί της πώλησης μυστικής τεχνολογίας και Ανδρομεδίους είναι φαιδρά.Ο σοφός που θα μπορούσε να οδηγήσει τον λαό σε σωτηρία θα ένωνε,θα εξέταζε κάθε ενδεχόμενο και δεν θα καλούσε επί ματαίω σε γενική πολιτική απεργία,πράγμα αδύνατο υπό τις παρούσες συνθήκες καθότι αδυνατεί να συνεννοηθεί κανείς με κανέναν και η ΓΠΑ απαιτεί σύμπνοια,ταύτιση σκέψης και κοινά ιδανικά.Στο θέμα των μεταναστών επίσης η σκέψη του είναι αριστερή,με λουστράρισμα το κλείσιμο των συνόρων και έκδοση χαρτιών με άνοιγμα στην ΕΕ.Κάτι σαν όνειρο θερινής νυκτός δηλ.
    Παρότι λοιπόν θα μπορούσε να κάνει την διαφορά,δυστυχώς,υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχει την πληρότητα που απαιτούν οι συνθήκες.

  6. ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΘΗΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΛΜΚΜΜ . ΠΗΓΕ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ. ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔ@@@ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!! ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΛ ΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΓΕΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Η ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΚΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 40 ΚΥΜΑΤΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΔΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΑΜΕΤΟΧΟΣ, ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ, ΑΤΕΝΚΤΟΣ, ΑΝΔΡΕΙΟΣ, ΚΑΘΑΡΟΣ…. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΠΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ………. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟ!!!!!!!!!!

  7. "Ο ΕΛΛΗΝΑΣ" ΠΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙΤΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΛΑΖΟΝΑΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΕΘΟΔΟΣ, ΦΙΛΟΤΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ. ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ. ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΕΞΟΡΙΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ 1821 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΣΕΙ. ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ 1909 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1912 ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΨΕΙ. ΠΛΑΣΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΑΤΙΘΑΣΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΣΤΑΘΕΣ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ, ΟΙΚΤΗΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΤΕ ΤΟΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *