Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:34 - 08/01/2014

Για κρατηθείτε λίγο…Επόμενο ελικόπτερο δεν περιμέναμε ; …Έτσι δεν έλεγε η “κασέτα” του χρόνου;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Να θυμίσω ; Να σας το μασησω εγώ το φαγητό; Να συνεχίζω να είμαι ο τρελός της γειτονίας ;

…Επαναληψιμοτητα χρόνου vs Stranger = 0-1 …

Λίγες αναρτήσεις ποιο κάτω είναι όλα όσα ίσως σε κάνουν να δεις την μεγαλύτερη παγίδα στην ιστορία του ανθρωπινου ΜΑΝΤΡΙΟΥ!

1 dead in Navy helicopter accident off Virginia

(CNN) — One person died and another was missing after a Navy helicopter carrying a crew of five made an emergency water landing off Virginia Beach during a routine training operation, the Navy said Wednesday.

The fatality appeared to have been among the four crew members of the MH-53E Sea Dragon who were rescued and taken to a hospital with unspecified injuries.

None of the crew have been identified.

The Navy said in a statement that the Coast Guard cutter Shearwater and two MH-60S helicopters were conducting a search-and-rescue effort near Fort Story for the missing person.

The air temperature was 28 degrees and the water temperature was 41 degrees, with 1- to 2-foot seas, said U.S. Coast Guard spokesman Nyx Cangemi.

The helicopter was assigned to Helicopter Mine Countermeasures Squadron Fourteen (HM-14), which is based at Naval Station Norfolk Chambers Field.

The MH-53E Sea Dragon carries no weapons. It has two pilots and a crew of one to six, depending on its mission, according to the Navy. There were 31 of the aircraft in operation, it said.

Stranger …Οταν αρχισουν και ερχονται τα Ορκ με τις στολες για να σε κανουν να εισαι ασφαλης …να θυμασε ποιος τολμησε πρωτος να σου πει την αληθεια/

Υ.Γ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

  1. Ανώνυμος 01/08/2014 @ 8:02 ΜΜ

    Καταρχας αν οντως υπαρχει μοτιβο (pattern) που λενε και τα αγγλακια, δεν το εχω δει αλλα θα το τσεκαρο στο μελλον, τοτε καταλαβαινουμε καθε ποτε (περιπου) θα γινει το επομενο κακο.
    Σιγουρα θυμαμε στο προσφατο παρελθον αεροπορικα (παντα σχεδον 2 η 3 μεσα σε 1 βδομαδα), οπως και πουλμαν, θα εχουμε και δευτερο μετα το χτεσινο? Αν ναι τοτε πολλα διπλα καθησαν, στα ντορτια τοτε παμε χαμενοι.Και για να γινω γραφικος, με μια προσευχη στον αντιπαλο (καντε μεταφραση το αντιπαλος στα εβραικα για να καταλαβετε ποιον λεω), γινεται και το κακο??? Ισος πιανοντας το μοτιβο μπορει καποιος και να το σταματησει……σαν κυνηγη serial killer ακουγετε.
    "The best name"

  2. Καλησπέρα stranger. Σίγουρα μου'χεις κεντρίσει το ενδιαφέρον ασυζητητί, εδώ και 2 χρόνια. Και ναι κάποιες φορές διακρίνω κάποιους συσχετισμούς σ'αυτά που δημοσιεύεις, αλλά όπως λένε και στο χωριό μου "τόχω σάδι" (κοινώς μεσάνυχτα μαύρα). Δυστυχώς δεν μπορώ να σε κατανοήσω όσο φιλότιμα κι αν προσπαθώ. Είμαι εντελώς καλοπροαίρετος και εξίσου "άσχετος", όμως πάντοτε ψάχνομαι και πάντοτε προσπαθώ. Κάποια βοήθεια? Δεκτόν ως βέλτιστον: "αυτό είναι το α όπως αυγή"

  3. Ανώνυμος 01/08/2014 @ 9:52 ΜΜ

    Πιο λιανα δεν εχετε; Πως να χαλασω διακοσα(ε)υρο;

  4. Τη θέλει να πει ο ποιητής !!!!! Δηλαδή

  5. Ανώνυμος 01/08/2014 @ 10:39 ΜΜ

    Συνέχισε έτσι, νομίζω οτι το τελευταίο 20ημερο τουλάχιστον αρχίζω να καταλαβαίνω, συνέχισε να είσαι τόσο επεξηγηματικος όσο αυτές τις μερες. Αν ολοκληρωθεί ξανά ο κύκλος με βάση αυτά που προβλέψεις, αν ξανά τρέξει δηλαδή άλλη μια φορά η σειρά των συμβάντων, τι έχουμε μετα?

  6. Ανώνυμος 01/08/2014 @ 10:43 ΜΜ

    τι έχει σήμερα το μενού; Κανα μετεωρίτη που θα πέσει στα κεφάλια μας,κανένα χρησμό του στρειτζερ,κανένα σεισμο 20ρίχτερ,κανένα ούφο που φωτογραφήθηκε ,καμια προφητεία του Παϊσιου για το ποθουμενο;
    Αντε να στε καλά βρε παιδιά που υπάρχετε και εσείς και μπάινουμε και γελάμε λιγάκι με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας

  7. Ανώνυμος 01/08/2014 @ 10:45 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΑΦΝΗ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ

  8. Είσαι πολύ μακριά νυχτωμένος αν φαντάζεσαι ότι θα κάνεις κάτι χωρίς τις προγραμματιστικές γνώσεις όσων σχεδίασαν αυτό που -νομίζεις-ότι βλέπεις κ ακούς! Από εδώ κ παρακάτω, το μόνο που θα μετρήσει είναι ποιος μπορεί να είναι πραγματικός στρατιώτης – οπότε κ ο Ξηρός είχε ένα δίκιο που δραπέτευσε μόνο που έχει κ αυτός πολύ λίγες γνώσεις για να καταλάβει τι σημαίνει "Ενέδρα στο Χρόνο". Κ για τυχόν διάφορα 'υπερεσιακά' καριόλια που κατοικοεδρεύουν σε αυτές τις γραμμές ας ξέρουν ότι το μόνο πραγματικό σχέδιο είναι αυτό που μπορεί να είναι πραγματικά αμείλικτο, αδυσώπητο κ ανελέητο! (Διότι ο πραγματικός Οδυσσέας προφανώς δε θα έρθει να μοιράσει συγχωροχάρτια αλλά να Εξοντώσει Μνηστήρες παντός είδους!) http://www.youtube.com/watch?v=IjZach8EaCg

  9. Ανώνυμος 01/08/2014 @ 11:07 ΜΜ

    Για στάκα ρε φίλε…..
    Όταν παγκοσμίως κάθε βδομάδα γίνονται 3 με 4 συντριβές ελικοπτέρων, πες μου….πόσο δύσκολο είναι πια να πεις ότι τις επόμενες ημέρες θα συντιβεί ένα ελικοπίτερο και όντως να συντριβεί?
    Υποθέτω δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο….

    • Ανώνυμος 01/09/2014 @ 12:16 ΠΜ

      Εμα πεστα ρε φιλε"στης επομενες 20 ημερες ανα τον κοσμο θα εχουμε ενα σοβαρο ατύχημα λεω εγω τωρα"για πες τι λες θα πεσω μεσα? Πολυ πιθανον" μιλαμε για ενα φασμα απιστευτα μεγαλο με φοβερα μεγαλους αριθμους επαλήθευσης"θυσιες και σαχλαμαρες

  10. ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ 1 ΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

  11. εγω αυτο κραταω Επαναληψιμοτητα χρόνου vs Stranger = 0-1 και τελος. και να σου πο κατι ρε stranger ασχετο με το radio τι εγινε?

  12. ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ

  13. Ανώνυμος 01/09/2014 @ 12:47 ΠΜ

    κοίτα ο κόσμος είναι μεγάλος και 1000δες αεροπλάνα, 1000000 τρένα και πλοία, δισεκατομμύρια αμάξια κινούνται κάθε ημέρα. Και εάν ίσχυε αυτό που λες, " επανάληψη" σε ένα συμβάν (πχ τροχαίο, πτώση αεροπλάνου, κτλ) έτσι ώστε να απορροφούν ενέργεια, θυσίες, αρνητισμός, κτλ…
    Αυτό που κάνεις δεν τους δίνεις τροφή παραπάνω? Θέλοντας να πω, ότι άνθρωποι που δεν τους απασχολεί καθόλου, ούτε ειδήσεις βλέπουν, θέλουν την ηρεμία τους και ζουν χωρίς να ασχολούνται στο να διαβάζουν τα πόσα δυστυχήματα και κακά συμβαίνουν. Αλλά βλέποντας αυτό που έχεις κάνη ποστ εσύ, λέγοντας το πόσο σωστός είσαι, παρουσιάζοντας κάτι το αρνητικό και κακό (Ένα δυστύχημα), αυτομάτως δεν τρέφεις με αύτη την ενέργεια που εκπέμπω εγώ και όποιος άλλος, αυτούς που εσύ " πολεμάς" ?
    Σε πολλά πράγματα μου θυμίζεις της οργανικές πύλες. Εσύ δεν αναφέρεσαι σε προγνώσεις, αναφέρεσαι σε ένα είδος ενεργειακού πεδίου, κάτι σαν ματριξ.

    Ξέρεις οι αρχαίοι μας, έλεγαν, οτι μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέλλον και οι σοφοί (ανώτερες ψυχές) το διαισθάνονται.

    Πιστεύω οτι εαν δεν έβγαζες αυτο το δυστύχημα ως άρθρο, θα το μάθαιναν μερικές 100δες άνθρωποι λιγότεροι και θα έπαιρνε "μικρότερη έκταση, ενεργειακά" όπως εσύ το λες. Άρα… το συντηρείς…? Γιαυτο λέω παραπάνω οτι μερικές φορές, μου βγάζεις έντονα αυτό που λένε, οργανικές πύλες… Που τρέφονται απο τον αρνητισμό και ψυχική δύναμη άλλων ανθρώπων, διότι αυτοί δεν έχουν. Ειναι αυτοί που "ματιάζουν" άλλους ανθρώπους, τους ρουφανε ψυχικά. Διαφορετική ονομασία αυτών, είναι και τα "ψυχικά βαμπίρ". Υπάρχουν πολλά ονόματα για αυτούς.

    είναι διαφορετικό να καταφέρεις να γνωρίζεις κάτι και να μπορείς να το αλλάξεις, σταματήσεις και διαφορετικό να λες οτι θα πέσει σήμερα χαλάζι και τελικά σε ενα μικρό κομμάτι του πλανήτη " να πέσει χαλάζι¨" και να πω οτι είχα δίκιο… Πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά, η εγώ δεν εχω καταλάβει… τέλος πάντων.

  14. Ανώνυμος 01/09/2014 @ 1:23 ΠΜ

    george τι σου εκαναν αγορι ευγενικο και πολιτισμενο?

  15. Ανώνυμος 01/09/2014 @ 11:05 ΠΜ

    NORTH CAROLINA WINSTON SALEM MURRAY ROAD
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10
    19 ΜΑΘΗΤΕΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ 49) ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 771 ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ GIMPSON ELEMENTARY SCHOOL ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ.
    Γ.Δ.

  16. Ανώνυμος 01/09/2014 @ 3:46 ΜΜ

    Να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο.
    Με το δίκιο σου chris που 2 χρόνια δεν καταλαβαίνεις και πολλά.
    Κι εγώ σάδι τόχω.
    Τώρα ένας φίλος ανώνυμος λέει ότι τις τελευταίες 20 μέρες κατάλαβε πολλά.Μάλλον δεν τόχει σάδι σαν κι εμάς ή είναι εντελώς σάδι.
    STRANGER αν συνεχίσεις με προφητείες τόχασες το game.
    Αναλύσεις θέλουμε όχι πολιτική. Ευχαριστώ.

  17. Ανώνυμος 01/10/2014 @ 7:11 ΠΜ

    εγω εχω μπερδευτει με τισ θυσιες και ολα αυτα.Απο τη μια γινεται η "θυσια"π.χ στο κονεκτικατ,και απο την αλλη εμφανιζονται τα παιδια της θυσιας στην επετειο ζωντανα,οπωσ ανεφερες σε πιο παλια σου αναρτηση.Εχουμε τρομοκρατικα χτυπηματα θυσιες,και εμφανιζονται ηθοποιοι οι οποιοι εχουν παρει μερος στο ολο στημενο σκηνικο.Αν ολα αυτα ειναι ψεμματα,τοτε δεν μπορουμε να μιλαμε για θυσιες αφου κανεις δεν σκοτωθηκε.Και απο την άλλη,αυτους τους ανθρωπους δεν τους ηξερε κανεις?φιλους δεν εχουν,γειτονες,γνωστους να τους αναγνωρισουν?τους εξαφανιζουν και τους εμφανιζουν ξαφνικα?και ο καθε ομπαμα τι το χει να στησει μια πραγματικη θυσια και οχι fake,που δεν εχει και το ρισκο της αποκαλυψησ?Τελικα λοπον γινονται οντωσ θυσιες η οχι?
    αστερι

  18. Ανώνυμος 01/10/2014 @ 3:03 ΜΜ

    παρακαλω να απαντησει ο διαχειριστης στον 9:11 γιατι αυτη η απορια ειναι κ δικη μου οπως πιστευω κ πολλων αλλων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*