Διαφημίσεις

Ο κόσμος μιλά πολύ -φυσικό είναι- για την απίστευτη επέλαση του ψύχους στις ΗΠΑ. Μάλιστα, επισήμως λένε ότι τέτοιο ψύχος είχε να φανεί εδώ και είκοσι χρόνια.

Δεν κατάλαβα; Με συγχωρείτε; Πότε είχαμε θερμοκρασίες -50 βαθμών εκτός πόλων; Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο να έγινε ποτέ! Ούτε πριν είκοσι χρόνια, ούτε και πρωτύτερα! Μόνο τα τελευταία χρόνια (και στην Ευρώπη) παρατηρήθηκαν, εντελώς ξαφνικά, πολικές θερμοκρασίες!

Οι επιστήμονες όσον αφορά στις ΗΠΑ έβγαλαν το βολικό (για τις μάζες) συμπέρασμα, πέταξαν –όπως πάντα- έναν όρο, μίλησαν για «πολική δίνη» και… εντάξει τους! Τώρα, τι είναι ακριβώς αυτή η πολική δίνη, αν υφίσταται τοιούτον τι, αν υπήρχε ως γνωστό φαινόμενο –τουλάχιστον στις κατοικημένες ζώνες του πλανήτη- ή δεν υπήρχε μέχρι πρότινος… αδιάφορο! Εμείς το κοπανάμε και –πού θα πάει;- όλοι οι οθονολάγνοι του κόσμου θα το χάψουν!

Αντιθέτως, κανείς από τους περισπούδαστους επιστήμονες -επισήμως, τουλάχιστον- δε φαίνεται να εστιάζει σε κάποια πρόσφατα γεγονότα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε αθρόες πτώσεις μετεωριτών στη γη. Ειδικά, μέσα στο 2013, το Φεβρουάριο είχαμε την πτώση στη Ρωσία (Τσελιαμπίνσκ), το Νοέμβριο βιώσαμε εδώ μια ακόμη πτώση στο Ιόνιο (μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς) και πρόσφατα έγινε και κάποια νύξη για πτώση μετεωρικής ύλης στον Ατλαντικό (βλ. επηρεασμός του Γκολφ Στριμ, που επηρεάζει με τη σειρά του το κλίμα των ΗΠΑ και της Βόρειας Ευρώπης), χωρίς όμως επισήμως να γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση γι’ αυτό το τελευταίο.

Ας μην ξεχνάμε, πάντως, κι αυτό: ότι οι Αρχαίοι Έλληνες συνέδεαν απόλυτα τα μετέωρα και το κλίμα, γι’ αυτό και οι επιστήμονες που ασχολούνται και σήμερα με το κλίμα λέγονται «μετεωρολόγοι». Και οι Αρχαίοι Έλληνες δεν έλεγαν τίποτε χωρίς να το μελετήσουν πρώτα. Ίσως γνώριζαν, λοιπόν, ότι τα μετέωρα και οι διελεύσεις ή οι πτώσεις τους επηρεάζουν δραματικά το κλίμα… Και για του λόγου το αληθές…

Στο περιοδικό «Nature», μετά την πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία, δημοσιεύτηκε μια ενδιαφέρουσα επιστημονική έρευνα. Η ερευνητική ομάδα που την ανέλαβε, υποστήριξε ότι οι προσκρούσεις αυτού του μεγέθους είναι συχνότερες από ό,τι είχε μέχρι πρόσφατα εκτιμηθεί. Η ανάλυση της ερευνητικής ομάδας έδειξε ότι τα τελευταία 20 χρόνια έχουν εισέλθει στην ατμόσφαιρα περίπου 60 αστεροειδείς με διάμετρο μέχρι 20 μέτρα. Οι περισσότεροι όμως δεν έγιναν αντιληπτοί, επειδή έπεσαν στον ωκεανό ή σε απομακρυσμένες περιοχές, αντίθετα με ό,τι συνέβη στο Τσελιαμπίνσκ, παρόλο που το κορυφαίο αυτό γεγονός δεν πέρασε πουθενά στην ανασκόπηση των ειδήσεων του 2013 –γιατί, άραγε; Όπως δεν πέρασε, στην ίδια, τηλεκατευθυνόμενη από τα κεντρικά (βλ. νεοταξίτικα) πρακτορεία ειδήσεων, ανασκόπηση ούτε και η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου του ΙΣΤ΄ και η εκλογή του Φραγκίσκου του Α΄. Το ερώτημα «γιατί» επιμένει και παραμένει… μετέωρο!

Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας!

Σύμφωνα με την προαναφερόμενη έρευνα, λοιπόν, υπάρχουν φόβοι ότι η συχνότητα πτώσης μετεωριτών θα βαίνει αυξανόμενη στο άμεσο μέλλον…

Η επιστημονική ομάδα ανέλυσε, επιπλέον, δεδομένα από το παγκόσμιο δίκτυο σταθμών του Οργανισμού για τη Συνθήκη Πλήρους Απαγόρευσης των Πυρηνικών Δοκιμών. Οι σταθμοί αυτοί είναι σχεδιασμένοι να καταγράφουν πυρηνικές εκρήξεις, μπορούν όμως να ανιχνεύουν και οποιαδήποτε άλλη μεγάλη έκρηξη στην ατμόσφαιρα.

Η ίδια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «Νature» μάς βεβαιώνει πως εκτιμάται η ισχύς της έκρηξης στο Τσελιαμπίνσκ στους 500 κιλοτόνους TNT, περίπου 40 φορές μεγαλύτερη, δηλαδή, από ό,τι η ισχύς της βόμβας της Χιροσίμα. Η έκρηξη ήταν μάλιστα 30 φορές λαμπρότερη από τον Ήλιο!

Και βεβαίως, μιας και μιλάμε για πυρηνικές εκρήξεις και συνάφειες… εκρήξεων, δεν είναι τυχαίος ο όρος που εδόθη: «πυρηνικός χειμώνας», δηλαδή η δραματική πτώση θερμοκρασίας που ακολουθεί μια μεγάλη πυρηνική έκρηξη. Γιατί θα πρέπει να διαφέρει ως προς αυτό το αποτέλεσμα η έκρηξη που προκαλείται από ένα μετέωρο στην ατμόσφαιρα και γιατί να μη μιλήσουμε τώρα και για «μετεωρικό χειμώνα»;

Μήπως, λοιπόν, ο ακραίος αυτός καιρός δεν είναι καθόλου άσχετος με την επίδραση που έχουν αυτές οι συχνότατες πλέον πτώσεις μετεωριτών μέσω της ατμόσφαιρας της γης, από τη στιγμή που τα σώματα που πέφτουν στην επιφάνεια κουβαλάνε και… συνοδεία (κοσμική σκόνη, θραύσματα κ.ά.)! Για να σκεφτούμε και αυτή την παράμετρο…

Και μήπως μια μεγαλύτερη πτώση μετεώρου –ή μια επέλαση μικρότερων, αλλά πολυπληθών σωμάτων- μάς οδηγήσει σε μια νέα εποχή παγετώνων, λόγω της ελάττωσης της ηλιακής ακτινοβολίας και της διατάραξης των ωκεάνειων ρευμάτων; Ας μην κολλάμε μόνο στο τι λένε επισήμως -που όλοι τα ίδια λένε και οι ειδήσεις βγαίνουν πλέον σε… καρμπόν, αφού καμία δημοσιογραφική πρωτοβουλία για ανεξάρτητη έρευνα δεν παρατηρείται στα λιμνάζοντα και στρατευμένα στην Αγία Σιών ΜΜΕ! Οφείλουμε, αν θέλουμε να είμαστε άνθρωποι σκεπτόμενοι, να το εξασκούμε το… σπορ, δηλαδή να αρχίσουμε «μαζικά» να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Για να δουλέψουν λίγο και οι νευρώνες και οι συνάψεις μας! Άντε ντε! Στο τέλος τέλος, αυτό θα μας ωφελήσει πολλαπλώς! Το να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, εννοώ, αυτό θα μας ωφελήσει, και να σκεφτόμαστε πέραν της παροχής των κονσερβαρισμένων πληροφοριών με τις οποίες κανονιοβολούμεθα απηνώς.

Γι’ αυτό, πριν κλείσουμε, ας δούμε κι αυτό…

Παρατηρώντας το κλίμα της Γης σε βάθος εκατομμυρίων χρόνων, διαπιστώνουμε ότι οι παγετωνικές περίοδοι εμφανίζονται με ένα τακτικό ρυθμό θα λέγαμε. Ο ρυθμός αυτός εμφάνισης των παγετώνων, σύμφωνα με την επικρατέστερη –αν και ελλιπέστατη ως προς τη λογική αιτίασή της- θεωρία, εξαρτάται από την, σε τακτά χρονικά διαστήματα, διατάραξη της τροχιάς και της ταχύτητας περιστροφής του πλανήτη μας. Έχει βρεθεί δε ότι, εδώ και ένα εκατομμύριο χρόνια, υπήρξαν πάνω στη Γη δέκα τέτοιες εποχές εξάπλωσης των πάγων και μείωσης του επιπέδου των θαλασσών.

Σήμερα, η τροχιά της γης παρουσιάζει πάλι μια αστάθεια και αυτό μπορεί να το κρύβουν, αλλά δεν παύει να είναι γεγονός, αφού και η κλίση του άξονα είναι μεγαλύτερη και βρισκόμαστε εν μέσω του φαινομένου της μετάπτωσης των ισημεριών εξαιτίας του περάσματός μας από την εποχή των Ιχθύων στην εποχή του Υδροχόου.

Η απειλή μιας νέας εποχής παγετώνων προέρχεται, λοιπόν, από το πρόβλημα στην τροχιά του πλανήτη ή συνδέεται με την πτώση μετεωριτών; Εγώ θα έλεγα πως η καλύτερη οδός για τη σκέψη μας είναι πάντα η συνδυαστική… Άλλωστε, το φαινόμενο της αλλαγής είναι σε εξέλιξη και κανένα βέβαιο συμπέρασμα δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμη.

Όποια θεωρία και αν υιοθετήσουμε, λοιπόν, ένα είναι το σίγουρο. Ότι γύρω μας ο κόσμος μας αλλάζει και είναι καιρός να προσαρμοστούμε στις αλλαγές και να ακολουθήσουμε το κοσμικό ρεύμα, εγκαταλείποντας την κοντόφθαλμη αντίληψη του Οικονομισμού που μας έχουν επιβάλει. Χρειάζεται προσοχή! Γιατί αυτοί ξέρουν! Περισσότερα, τουλάχιστον. Εμείς είμαστε στο σκοτάδι…

Για τον ΕΟΕ Ντορέτα Πέππα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΨΥΧΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ;”
  1. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΗAARP ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ OBAMACARE ISLAMONAZI CORP

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: ''ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

  2. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2002 Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΙΝΤΑΛ ΓΚΟΡ (1ος ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛ ΓΚΟΡ), ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ".

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙ Ο ΓΚΟΡ.. ΕΙΧΕ ΠΕΙ 2 ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ "ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΕΤΩΝΑ"… ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

    "ΑΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ… ΕΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΡΙΑ"…

    ΑΥΤΑ.

  3. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΨΥΧΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ…οι ηπα θα καταστραφουν σε ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ…ΤΑΔΕ ΕΙΠΕ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΤΕΩΣ ΑΓΙΩΠΟΙΗΘΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

  4. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΧΘΕΣ ΕΨΑΧΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΧΘΕΣ 06/01/2014.
    ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΘΕΑΣΗΣ = ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ.

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ 05/01/2014 ΚΑΙ 06/01/2014
    ΚΑΙ Η ΙΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ.
    ΗΤΟΙ ΤΗΝ 05/01/2014 ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ 06/01/2014 Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ.

    ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ
    (ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΝΕ – ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ)
    ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

    ΕΞΗΓΟΥΜΕ:
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ
    http://www.katohika.gr/2013/12/giati-i-kina-diafimizi-piriniko-xtipima.html
    ΣΤΙΣ 20 Δεκεμβρίου 2013 – 2:51 π.μ.

    ΄΄ —-ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ—-

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΤΑ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ (ΠΥΡΗΝΙΚΟ 😉 ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΑΑΡΠ ΤΟΥ LONG ISLAND ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 51 ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΚΙ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ , ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ , ΜΙΣΙΣΙΠΙ , ΑΛΑΜΠΑΜΑ , ΓΕΩΡΓΙΑ , ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ , ΤΕΝΕΣΗ , ΑΡΚΑΝΣΟ , ΜΙΣΟΥΡΙ , ΙΛΙΝΟΙ , ΚΕΝΤΑΚΙ , ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ , ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ DC , ΟΧΑΙΟ , ΙΝΤΙΑΝΑ , ΙΛΙΝΟΙ , ΑΙΟΒΑ , ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ , ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΙ , ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ , ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ , ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ , ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ , ΝΕΟ ΧΑΜΣΑΙΡ , ΒΕΡΜΟΝΤ ,
    ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΜΠΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΄΄

    ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΚΙ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΛΙΝΚ

    http://www.theweatherspace.com/haarpstatus-north-america/

    ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 06/01/2014 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ 1/6/2014.
    ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΤΟΥ ΠΟΛΙΚΟΥ ΨΥΧΟΥΣ…
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…
    ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ = ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΄΄ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ΄΄
    ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ….

    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΑ ΥΒΡΙ-ΔΙΑ – ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ) ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΟΛΙΚΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ….
    http://www.katohika.gr/2014/01/ta-matia-ston-ourano.html#comment-form

    ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ..

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  5. ΤHΝ Eλλαδα την προστατευουν ακομα ουρανιες δυναμεις ,και θα την προστατευουν οσο εμεις θα παραμενουμε γενος πιστο και ορθοδοξο, παρολες τις εσωθεν και εξωθεν επιθεσεις που δεχομαστε

  6. Θα έπρεπε παντως για το φαινομενο αυτό τη ψυξης, να έχει αναφερθεί και η σημαντικότατη συμβολη των ηφαιστείων που εχουν εκραγει τα τελευταια χρόνια, καθώς, και το μεγεθος των εκρηξεων και η εκλυθείσα στην ατμοσφαιρα ηφαιστειακη ύλη, είναι σημαντικότατοι παράγοντες αλλαγης (ψυξης) κλίματος… Παραδειγματα υπάρχουν και μάλιστα σχετικα πρόσφατα, οσοι ξερουν….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *