Διαφημίσεις

Το “ανέκδοτο” βάλε έναν Έλληνα μόνο του και θα κάνει θαύματα, βάλε δυο και θα σκοτωθούν μεταξύ τους, έχει βαθιά αίτια!

ΦΙΛΟΝΙΚΟΥΜΕ :
ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, (ΞΕ)ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΠΟΚΟΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.
ΣΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ, ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ.

ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ Η ΕΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ, Α-ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ…

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΠΩΣ:
ΑΡΧΕΣ, ΗΘΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΥΝΟΜΙΑ, ΤΡΟΠΟ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΙΜΗΣΗΣ, Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ..ΚΑΙ ΩΩΩ!
ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ!

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ…
…ΦΩΤΕΙΝΕΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ…ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ “ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ” ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΕΖΑ… ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΤΡΟΠΟΥΣ, ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ… ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ “ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ…ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ… ΦΙΛΟΝΙΚΟΥΜΕ;”
  1. Οι ελληνες τρογωνταν μεταξυ τους απο την αρχαια ελλαδα μην τα ξεχναμε. Απλα στο περασμα των αιωνων εχει μπολιαστει με βαρβαρικο (τουρκικο ενετικο σλαβικο) "ταπεραμεντο" οποτε εγινε σκατα η δουλεια. Πραγματικος Ελληνας (κ τοτε κ τωρα) ειναι μονο οποιος διαπνεεται απο το αρχαιοελληνικο πνευμα των φιλοσοφων κ των λογιων, και απο την χριστιανορθοδοξη αληθινη φιλοσοφια (και οχι αυτη τη μεταλαγμενη των δεσποταδοπαπαδων. Και ο εν λογω δεν ειναι μονο Ελληνας αλλα γενικοτερα ειναι ανθρωπος (ανω θρωσκω), ολοι οι αλλοι ειναι ανθροποειδη, ανθρωπος που δεν αναζητα τους φιλοσοφικους δρομους που οδηγουν στο πεπρωμενο της θεωσης δεν ειναι ανθρωπος αλλα ανθρωποειδες, ειναι σκετος πηλός, ενα νεκρο κουφαρι. Και αυτο το ειπαν ξεκαθαρα οι αρχαιοι στοχαστες φιλοσοφοι, και μετεπειτα ο θεανθρωπος Ιησους. Ανθρωπος που κυβερνατε απο τα παθη κ την υλικη ηδονη ειναι νεκρος κατα το πνευμα, ειναι ενα τιποτα που γεννιεται ζει κ πεθαινει χωρις να παρει μυρωδια. Οι αρχαιοι κ ο Ιησους τα ειπαν , τωρα ποιος κ τι φταιει που καταντησαμε ανθρωποειδη νομιζω ειανι λιγο πολυ γνωστα. Εκεινο που δεν ειναι γνωστο ειναι η συνηδητοποιηση του οτι εχουμε καταντησει σχεδον σκουπιδια. Και για να σβηστει η ληθη στην οποια εχουμε περιπεσει χρειαζεται γερο τρανταγμα απο τριτο χερι (θεικο). Αμην

  2. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ…

    ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΑΙΤΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ… ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΆ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ… ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΤΟ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ!

    Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2.000 ΕΤΩΝ… ΑΛΛΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1.100 Π.Χ. ΚΑΙ ΕΝΤΕΘΕΝ.

    Η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΕΤΙΚΗ ΤΟΥ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΥΤΟ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ… ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΔΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΕΚΝΟΥ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ… ΕΙΔΟΣ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ Η ΟΧΙ.

    ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ (ΕΙΝΑ)Ι ΕΙΔΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΕΙΣ, ΑΙΟΛΕΙΣ, ΙΩΝΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑ ΣΥΝΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.. ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΗΣΑΝ!

    Ο ΔΕ ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ… ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΗΣ.. ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Ο ΔΕ ΠΛΑΤΩΝ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.. Ο ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Κ.Λ.Π.

    ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ, ΙΩΝΩΝ, ΑΙΟΛΩΝ Κ.Λ.Π. ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ… ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΥΒΡΕΙΣ… ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΟΒΑΡΒΑΡΟΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ.. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ… ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΥΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΗΤΑΝ ΙΣΟΘΕΟΣ Η ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

    ΑΝΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ… ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ D.N.A. (ΤΟ ΑΙΜΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ), ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ (ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ), ΟΤΙ: "ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ; ΣΥΚΩΣΟΥ ΕΠΑΝΩ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ!"

    ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Ο . ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ… ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ… ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΤΟΝ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΕ… Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ…
    http://teachershistorybook.blogspot.gr/2009/03/1806.html

    ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ.
    http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF-1834

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ.

  3. Ειμαστε ετσι γιατι ετσι γουσταρουμε……για να ειμαστε ετοιμοπολεμοι……ετσι δεν κανουν τα αδελφια???αλλα οταν μπει τριτος αναμεσα τοτε φιδι που τον εφαγε…..ετσι ειμαστε και δεν αλαζει αυτο……αλλα ποιος λαος εχει την συγχωριτικοτητα την δικη μας???συγχωρουμε τον ξενο ποσο μαλλον τον αδερφο μας……να τα καλα της κρισης….μας ενωνει…..θελει χρονο αλλα θα την βρουμε την ακρη γιατι ξερουμε τον δρομο ειναι στο DNA μας…….

  4. Τι ανοησίες γράφεις για τις 'οδηγίες προς ναυτιλευόμενους' που έδωσαν οι πρόγονοί μας; Αυτοί και αν είχαν διχόνοια. Πολεμούσαν οι πόλεις – κράτη μεταξύ τους για δεκαετίες, ενώνονταν προσωρινά μόνο για να νικήσουν τους Πέρσες και να τους πετάξουν στην θάλασσα και μετά ξανάρχιζαν τα ίδια. Αν εννοείς τέτοιες οδηγίες για ναυτιλευόμενους τότε έχεις δίκιο. Είμαστε γονιδιακά ΣΚΑΡΤΟΙ.

  5. τι βλακειες ειναι αυτες?
    ολοι οι λαοι σφαζονται και τσακωνονται μεταξυ τους

    σε λιγο θα μας πειτε οτι μονο οι ελληνες κλανουν και πουθενα στον κοσμο δεν κλανουν οι αλλοι ανθρωποι……

  6. Πολλα φυτα εχουν μαζευτει εδω μεσα, εξαιρουνται 2:16 κ 2:28, μεχρι αυτη τη στιγμη που στελνω το μηνυμα τουλαχιστον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek