Διαφημίσεις

Γιατι η ΕΕ καταστρεφει σκόπιμα την οικονομία των χωρων της; ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ!

Με τη λεγόμενη πολιτική ενισχύσεως της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω της ΕΚΤ ( Ευρωπαϊκής Κεντρικης Τράπεζας ), εχωσαν βαθιά τις χώρες μεσα στο χρέος για να τις ελεγχουν και να τις καταστρεφουν οικονομικα μεχρι να ερθει το τελος-αρχη. Το ονειρο τους, το Τέταρτο Ραιχ με τον προεδρο φαντασμα Rompuy, που κανεις ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ, εχει σχεδον ολοκληρωθει μεσα στην Ευρωπαικη ‘ Δημοκρατια’.

Αυτο που δεν βλεπουμε ειναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, το ΠΛΑΙΣΙΟ (CONTEXT). Το πλαισιο μιας εικονας-οντότητας είναι το σύνολο των παραμέτρων, συνθηκών, εννοιών και καταστάσεων που την περιβάλλουν και την καθορίζουν φυσικά ή εννοιολογικά. Πχ. σε ονομαζω κλεφτη, τεμπελη, και ανοργανωτο τι στιγμη που εσυ οικονομικα εξαρτιεσαι απο εμενα.

Εγω σαν εργοδοτης σου δινω συνεχως λιγοτερα αλλα ζηταω να δουλευεις περισσοτερες ωρες με τον ιδιο μισθο, γιατι μου κοστιζεις περισσοτερα απο οτι μου αποδιδεις. Το σπιτι σου το βαζεις υποθηκη γιατι μου χρωστας. Εγω σου ζηταω υψηλους τοκους γιατι δυσκολευεσαι να πληρωσεις. Εσυ με κλεβεις για να επιβιωσεις. Ποιος ειναι εδω ο κλεφτης, εγω η εσυ; Τελικα ποιος βγαινει δικαιωμενος;

Η Ελλάδα έπρεπε να γονατισει οικονομικά, γιατι κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας βοηθουσε τους Σερβους. Οι Σερβοι, Κροατες, μουσουλμανοι κτλ. επρεπε να θυσιαστουν για την εφαρμογη της ατζεντας. Η Ελλάδα τοτε αρνηθηκε, οταν το ΝΑΤΟ ζητεισε άδεια για τα αεροσκάφη της να χρησιμοποιησουν το έδαφός της. Η Σερβια ηταν οικονομικα, ΔΥΝΑΜΗ, ειχε πλουσιο υπεδαφος (τωραανηκε πολιτικα στην αντιθετη πλευρα, και αποτελειτο απο διαφορετικες εθνικες ομαδες!

Πολυ ‘τυχαια’ στην ατζεντα ειχαν θεματα που επρεπε να περαστουν και ξαφνικα οι Σερβοι παρουσιαστηκαν σαν ‘αιμοσταγεις δολοφονοι’ για αυτο επρεπε οι πολιτισμενοι να τους κανουν σκονη! Βομβαρδισαν εκκλησιες, σχολεια, βιομηχανικες εγκαταστασεις, ραδιοφωνικους και τηλ. σταθμους, σκοτωσαν αθωα παιδακια, μητερες και πατερες.

Οπα, βλεπεις το ΠΛΑΙΣΙΟ; Πως γονατιζεις τους λαους; Ειναι τα γεγονοτα τυχαια και οχι συνδεδεμενα; Ο καθε παπαγαλοδημοσιογραφος αναφερεται μονο σε ενα γεγονος και ποτε στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Ο δανεισμός τεράστιων χρηματικων ποσων από την Ελλάδα στην Goldman Sachs , είχε ως στόχο να εξαντλήσει οικονομικά τη χώρα μας. Να σου περασουν το μηνυμα οτι ΕΛΛΗΝΑΚΟ εισαι κλεφτης, οικονομικα ανοργανωτος και εισαι αξιος της μοιρας σου! Όλα αυτά τα δάνεια ομως εγκριθηκαν απο αυτους τους ιδιους στις Βρυξελλες, να σου λενε τωρα τοσα χρονια οτι πρεπει να χαλας λιγοτερα, γιατι κοστιζεις πολλα και δεν αποφερεις. Την χωρα σου συμφωνησες και την εβαλες υποθηκη για να περασει η αντζεντα.

ΕΛΛΗΝΑ οι βρυκολακες δεν εχουν συνειδηση, αλλιως δεν θα σου επιναν το αιμα σημερα . Η αντζεντα του Βαροσσο προχωρα ασταματητα μεχρι να δεις την ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Οι Βρυξέλλοβρυκολακες εξαπλωσαν τα πλοκαμια τους και σε αλλα θυματα, τις αλλες ευρωπαικες χωρες. Η Ελλαδα δεν τους εφτανε, η Θυσια και ο Θανατος πρεπει να ειναι συλλογικος, ολοκληρωτικος, οι λαοι πρεπει να παραδοδουν στο ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ.

Γνωρίζεις πώς λειτουργεί η διαδικασία δημιουργίας χρήματος (απο το τιποτα δημιουργουν χρωματιστα χρηματα για να στα δανεισουν αργοτερα με τοκο) ‘ βοηθουν’ τις χώρες με την μορφή του πρόσθετου χρέους, ‘βοηθουν’ με τα χρηματικα πακέτα που δεν είναι τίποτα αλλο από μια οικονομική κρεμαλα. Οι πολιτικοί και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας βεβαιωνουν ότι όλα αυτά είναι για το καλό μας και ειναι αναγκαία μετρα που πρεπει να παρθουν.

Αυτο που δεν σας λενε ειναι οτι συνειδητα και με χρονοδιαγραμμα καταστρεφουν ολες τις οικονομιες στην Ευρωπη για να περασουν την ατζεντα τους. Η ανεργία είναι απαράδεκτα υψηλή σε ολη την Ευρώπη.

Μη νομιζεις οτι στις παραπανω χωρες οπως Ολλανδια, Λουξεμβουργο, Αυστρια η οικονομια βελτιωνεται. Ο κ. Bloomberg λεει ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Και σε αυτες τις πλουσιες χωρες χανουν την δουλεια τους, πληρωνουν υψηλη φορολογια και ασφαλειες, ο κοσμος πειναει και οι τραπεζιτες τους παιρνουν τα σπιτια.

Δειτε το βιντεο με τους ανεργους/αστεγους στην Ισπανια:

Ωμως οι κεντρικες τραπεζες θα μπορούσαν πολυ ευκολα να αναιρεσουν ολο το χρεος μονο με το πατημα ενος κουμπιου σε έναν υπολογιστή, εφοσον το χρημα που δημιουργουν προερχεται απο την Αλικη στον κοσμο των θαυματων…. και δεν εχει αντικρισμα….. . Το γεγονός το ότι δεν το κάνουν, αποδεικνύει ότι υπάρχει μια μυστικη ατζεντα πίσω από αλλα αυτα.

Η παγκόσμια οικονομία σκόπιμα διαλυεται. Οι λαοι πρέπει να φτυσουν αιμα που αυτό στη συνεχεια δημιουργεί τη βάση για τη λυτρωτική λύση, την περαιτέρω συγκέντρωση της εξουσίας των Βρυξελλων.

Ο κανόνας > πρεπει να εξαθλειωσει εντελώς τους πολιτες μεσα στις Ευρωπαικες χωρες ωστε να ερθει η καταλληλη στιγμη που ο ιδιος ο πολιτης θα ικετευει για την προστασια του μεσο δρακοντειων μετρων, οπως η συγκεντρωση της εξουσίας, αυστηρους νομους, δυκτιακη παρακουλουθηση κτλ. Στο τελος θα δεχθεί το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα, και ισως παει και παρακατω.

Ακομα πιστευεις οτι ολα ειναι τυχαια;

ΤΟΤΕ ΔΕΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Γιατι η ΕΕ καταστρεφει σκόπιμα την οικονομία των χωρων της; ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ!”
  1. ΩΣΤΕ ΚΟΡΑΚΙ;

    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΛΙΤΙΚΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1996, ΟΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΤΟ ΕΥΝΑΣΜΑ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ) ΤΟΥ 1995 ΟΤΑΝ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ (C.I.A.) ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ (B.N.D.)… ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ν.ΑΤ.Ο. ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΩΦΕΛΗ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ 4ο ΡΑΙΧ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1996 ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΜΑΧΩΝ ΤΩΝ Α΄&β΄Π.Π. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α…. ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ… ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Η.Π.Α.

    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΛΔΟΣ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΗΚΕ" ΤΟ 1996 ΣΕ ΕΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 1999, ΣΤΟ ΜΗ ΝΑΤΟΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ.

    ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ "ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ" ΤΗΣ ΛΕΒΙΝΣΚΙ… ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. Μ. ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ Α΄&Β΄Π.Π. ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ… ΚΑΙ ΣΤΟ Β΄ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Γ΄ΡΑΙΧ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΛΩΝ… ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ (ΙΣΡΑΗΛ Κ.Λ.Π.) ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΑΡΓΗ ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΡΓΟΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ… ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟ…. ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.

    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ Κ.Λ.Π. ΚΟΣΜΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΣΜΟ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΟΤΕ ΕΝΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

  2. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ 4ο ΡΑΙΧ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ) ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ (ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ) ΛΟΓΟ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ 1996… ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (EURO PANZER DIVISION) ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ… ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;

    Η ΚΙΝΑ, ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ… ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ… ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ (10 ΧΡΟΝΙΑ) ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΙΜΗ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ!

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ APPLE… ΕΝΑ iPHONE 5 ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ… ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ, 360 ΕΥΡΩ!

    http://www.pestaola.gr/tag/iphone-5c/

    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Η APPLE, ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ APPLE… ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ.

    APPLE: ΠΩΛΗΣΕΙΣ 10ΔΙΣ$ ΤΟ 2013 ΣΤΗΝ APPLE STORE.

    NAI!

    ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ… ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ… ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΕΤΗ ΣΤΗΝ "ΟΥΓΙΑ" ΤΟΥΣ MADE IN CHINA!

    BMW MADE IN CHINA ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Ε. (ΝΟΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΚΙΝΑ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΩΝΤΟΣ… ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΛΙΜΟΥ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ… ΘΑ ΕΚΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΦΘΗΝΑ ΧΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΩΣ "ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΕΩΣ… ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ!

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΕΣΤΩ Η ΕΦΟΡΙΑ (ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ).. ΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ… ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ… ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ… Ο 2 ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ…

    ΑΥΤΑ.

    ΥΓ:
    https://www.youtube.com/watch?v=z_F0h_CLtXc
    FUCK THEM ALL… MYLENE FARMER.

  3. good wines μεγάλε… εσένα περιμέναμε να δούμε το "πλαίσιο"… κούνια που σε κούναγε. όταν έχεις σπουδάσει οικονομικά και έχεις και 25 χρόνια στο εμπόριο πριν ακόμα μπεις στην κρίση "βλέπεις" που πάει το πράγμα τεράστιε φαλακροκόρακα αλλά δυστυχώς όλοι όσοι έχουν "θέσεις" να αλλάξουν κάτι φτάσαν σε αυτές τις θέσεις χαρίζοντας την ψυχή τους για την θέση. οπότε κόφτε το να μας λέτε τι και ποιοι φταίνε, το ξέρουμε καλύτερα από εσένα, ξέρουμε επίσης και πως να το διορθώσουμε. αλλά πρέπει δυστυχώς να μαζευτεί η "κρίσιμη μάζα" η οποία ακόμα δεν μαζεύτηκε. χαλαρά…

  4. 16 Ιανουαρίου 2014 – 10:39 μ.μ.
    Πιστευεις οτι εισαι ξυπνιος και τα ξερεις ολα αλλα ακομα…
    Πως ειναι δυνατον να πουλιεται το iPHONE στην κινα ακριβα αφου το κοστος ζωης ειναι μικρο εκει περα με 150 ευρω περνανε ενα μηνα στην κυριλα..
    Οποτε ειναι λογικο τα προιοντα πουλιουνται αναλογος με το κοστος ζωης παντα.
    Φτηνα εργατικα χερια ειναι στις χωρες με μικρο κοστος ζωης λογικο ειναι..
    Τωρα οσον αφορα τη Γερμανια να υποθεσω οτι πιστευεις πολυ στη προπαγανδα η εισαι υπερ..
    Προφανος δεν ξερεις ποιοι ελεγχουν τη Γερμανια και τα ΜΜΕ τους νομιζεις οτι αυτοι ελεγχουν τα παντα.
    Ουτε να υποθεσω γνωριζεις ποιοι περνανε ζωη χαρισαμενη περνωντας ατοκα δανεια συν εξτρα επιδοματα μηνιαιος στη Γερμανια.

    Οσον αφορα για το Σημιτη οι περισσοτεροι λιγο πολυ γνωριζουμε οτι ειναι εβραιος κι οχι γερμανος αφου γνωριζουμε και το κανονικο του ονομα που ειναι λιγο διαφορετικο..

    Αμ το αλλο που λες οτι η Γερμανια πινει το αιμα της Ευρωπης προφανως σου διαφευγει οτι κι αυτη ειναι μεσα στο ευρω και θα καταστραφει κι αυτη μαζι ενω θα μπορουσε να μεινει εκτος και να κρατησει το μαρκο που ηταν εξισου δυνατο νομισμα και ειχε ηδη πριν το ευρω εμποριο με τους κινεζους οπως καναν οι πονηροι οι αγγλοι οι οποιοι δεν μπηκαν λες και το ξεραν το τι θα ακολουθησει..

    Χμμ τωρα που μιλαμε για αγγλους και οι αμερικανοι λγιο πολυ την ιδια γλωσσα μιλανε..

    Ψαξε λιγο ακομα ποιοι ελεγχουν τη γερμανια ισως να το βρεις.

    η Γερμανια ειναι ενα δυνατο πιονι πανω σε μια σκακιερα πιονι ομως..

    ψαξε..

  5. Αναλύσεις της τρύπιας πεντάρας από φοβικούς υπερσυντηρητικούς εθνικιστές και φασίστες του χειρότερου είδους. Ανοίξτε τα μυαλά σας και μην αφήνετε τα τρολαρίσματα στα blogs από τους ξερόλες (πανάσχετους με το οτιδήποτε) να σας τα κάψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek