Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:39 - 23/05/2012

Γιατί Χτυπούν το Προτεκτοράτο μας ΙΙΙ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πολλοί “συνέλληνες” σήμερα πιστεύουν οτι έχουν αδικηθεί τόσο από την ιστορία όσο και από την μοίρα τους, όσο κι από τους Πολιτικούς αλλά και τις διεθνείς μεγάλες δυνάμεις…Το αίσθημα αυτό της αδικίας είναι απόρροια της άποψης περί Βυζαντινής αυτοκρατοκρατορίας. Ότι το σύγχρονο κατ’ εμέ προτεκτοράτο μας είναι η συνέχεια της βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Πολλοί μάλιστα οραματίζονται την “εθνική” ολοκλήρωση με την δημιουργία της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Ξεχνούν βέβαια ότι η βυζαντινή αυτοκατορία ως αυτοκρατορία ήτο πολυθνική με επίσιμη γλώσσα την ελληνική. Αλλά προς θεού σε κανένα σημείο δεν σημαίνει ότι στην εν λόγω αυτοκρατορία ζούσαν μόνο Έλληνες. Τουναντίον οι κάτοικοι ήταν αυτοί που σήμερα αποκαλώ “ελληνόφωνοι” ιουδαιοχριστιανοί βάρβαροι
(απολίτιστοι)…Από αυτούς υπήρξαν ελάχιστοι Έλληνες δλδ ελέυθεροι από το ιουδαιοχριστιανικό πέπλο σκοταδισμού και καταδυνάστευσης των πιστών.
Το σημερινό μας προτεκτοράο υδρίθηκε το 1830 μετά από την πίεση των ομόθρησκων Ρώσων του τσάρου καθότι η Ρωσική αυτοκρατορία ήθελε έξοδο στις ζεστές θάλασσες. Συνέπεσε δε να βρίσκεται στο περιβάλλον του Τσάρου ο Μεγάλος Έλληνας Καποδίστριας (ασχέτως αν φυλετικά δεν ήταν Έλληνας) ο οπόιος πίεσε περισσότερο την κατάσταση. Αποτέλεσμα ενώ όλα φαίνονταν να έχουν χαθεί στην πελοπόνησο ο Ιμπραήμ (Αβραάμ στα αραβικά) εξανδραποδίζει τους Έλληνες, οι Ρώσοι πιεζουν τους Αγγλογάλλους να βοήθισουν έναντι των Τούρκων. Οι δε αγγλογάλλοι είναι απρόθυμοι. Τότε οι Ρώσοι για μια ακόμα φορά φτάνουν με τον στρατό τους έξω από την Κωσταντινούπολη. Μπρος στον κινδυνο να πέσουν τα στενά σε Ρωσικά χέρια οι αγγλογάλλοι συμφώνησαν και τελικά έγινε η περίφημη ναυμαχία του Ναυαρίνου.
Η πράξη δημιουργίας της Ελλάδος οφείλεται Ανεπίσημα στους Ρώσους στο Ξανθόν γένος μπλα μπλα και στους Αγγλογάλλους. Οι “Έλληνες” ελληνόφωνοι κατά το ορθότερον κατσαπλιάδες, φυσικά έσπευσαν να μεγαλώσουν τα ήδη τεραστια επαναστατικά δάνεια…Ν αρχίσουν να τρώνε με δέκα μασέλες, να κλέβουν την εφορία (από τότε οι πλούσιοι κοτζαμπάσιδες, Μαυροκορδάτοι, κωλετηδες, δελιγιάννηδες, Μακρυγιάννηδες, εφοπλιστές -Κουντουριώτης, Μιαούλης κλπ) δεν απέδιδαν φόρο στο ελληνικό προτεκτοράτο. Ο Καποδίστριας φυσικά ως υδριτής της Ελβετίας (ναι αυτός χώρισε την Ελβετία σε καντόνια) θέλησε να εισπράξει φόρο. Αποτέλεσμα ήταν οι ελληνόφωνοι κατσαπλιάδες να τον δολοφοφονήσουν και να τα βρουν με τους Άγγλους -σημείωση δανειστές- και από τότε η εξουσία να περάσει στα χέρια τους.
Ουσιαστικά εκεί είναι η βαθιά αιτία του γεγονότος ότι σήμερα τα “ελληνικά” κόμματα είναι πολυσυλλεκτικά. Με διαστρωματώσεις σε όλες τις τάξεις. Αχταρμάς βρε αδερφέ τουρκιστί…Αχταρμάς κατσαπλιάδων…
Συναντάς Αριστερό εφοπλιστή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άνεργο εργάτη. Το ίδιο ισχυει για όλα τα κόμματα. ίσως με μικρή εξαίρεση το ΚΚΕ που κρατάει με νύχια και με δόντια ως ένα βαθμό την ταξικότητα του αλλά κι αυτό έχει διαβρωθεί…Σήμερα ενώ στις εκλογές στις 6 Μαϊου τα πρόβατα κατενίκησαν τον δικοματισμό και τους απεσταλμένους του μνημονίου, πεφτουν σε μιά νέα παγίδα.
Τον νέο διπολισμό Δεξιά έναντι Αριστεράς που έντεχνα συντηρεί ο Αντωνάκης Κομμανέτσι καθότι αυτό τον συμφέρει Αλλά και ο Ολανδρέου (Τσιπρανδρέου).

Ο Τσιπρανδρέου έχει πλέον ξεχάσει την αντιμνημονιακή πολιτική αφού έπεσε στην παγίδα : άρνηση της μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου, και λεηλατεί της ψήφους της αριστεράς με πάμπολα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις τάξεις του φιλοδοξεί να γίνει ο νέος …ανδρέου ο πατήρ. Ασε το καλύτερο έχει τις ευλογίς του Μελαχρινού αγοριού του Ευλογημένου (ομπάμα) – του Γκέυ Ομπαμα – σκύψε ευλογημένε – κατα το περιοδικό TIME. “Σπρωχνεται” απο τα Στέιτς το Τσιπρανδρέου αφού το GAP δεν τους βγήκε τρελάθηκαν να τον βγάζουν στα παράθυρα των αμερικάνικων καναλιών NBC-CNN λες και πρέπει πρώτα να του δώσουν την έγκριση.
Ο ελληνόφωνος ιουδαιοχριστιανικός πληθυσμός προσπαθεί να βρει το κόμμα που θα του δώσει μεροιδιο να φάει από τα νέα δάνεια…Η αριστερά του Τσιπρανδρέου αριστερά κατ όνομα αγωνιά μήπως η δεξιά εκλεγεία και της φάει τα νέα δάνεια του μνημονιου. Οι ΠΑΣΟΚΟΙ διεθαρμένοι μέχρι τα μπούνια εντασσωνται στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκοντας σ αυτό σωσσίβια λέμβο.
Η αριστερά του Τσιπρανδρέου οντας γνήσιοι τέκνο του συστήματος αρνήθηκε να πει
Έξω από την Ευρώπη – Έξω από το Ευρώ. Αφού οι ελληνόφωνοι Ιουδαιοχριστιανοί κατοικοι στις δημοσκοπήσεις θέλουν και Ευρώ και Ευρώπη… Πως θα τρώνε άλλωστε χωρίς δάνεια…Πως θα αγοράσεις γάλα σκόνη για το μωρό σου χωρίς δανεικά???
Το δίλλημα που δημιουργήθηκε στα ελληνόφωνα ιουδαιοχριστιανικά πρόβατα είναι Δεξιά έναντι Αριστεράς…
Ενώ το πραγματικό δίλλημα είναι Ευρώ ή  Εθνική Κυριαρχία.
Ξέχασαν τα πρόβατα τον αντιμνημονιακό αγώνα.

ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Το προτεκτοράτο μας καθότι κατοικείται από φαταούλες πειναλέους που ξεΚΟΚΚΑΛΙζουν   κάθε μορφή επιδότησεις ή δανείου, πλέον είναι ασύμφορη επένδυση για τους δανειστές του…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ…

Το μαγαζάκι σας κλείνει κύριοι…ΟΣΟΝΟΥΠΟ
ΑΟΡΑΤΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

http://aorata-gegonota.blogspot.com/2012/05/blog-post_1073.html#more

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*