Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:17 - 04/05/2011

Γιατί ξεκίνησαν τη λειτουργία του υπερόπλου HAARP;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, το Αμερικανικό Πεντάγωνο άρχισε να χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα που θα μπλόκαραν τα συστήματα επικοινωνιών μιας χώρας και θα προκαλούσαν βραχυκύκλωμα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Έτσι μια χώρα θα παρέμενε χωρίς ρεύμα σε συνθήκες πλήρους συσκότισης, χωρίς τηλεπικοινωνίες και χωρίς λειτουργία εργοστασίων ή άλλων μονάδων παραγωγής. Συγχρόνως θα απενεργοποιούντο όλα τα οπλικά συστήματα όπως επίσης αεροπλάνα, πύραυλοι, πλοία, υποβρύχια κ.λπ.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του ερευνητικού προγράμματος HAARP, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας (High-frequency Active Aural Research Programme) που ανέπτυξε το Αμερικανικό Πεντάγωνο σε συνεργασία με το Ναυτικό και την Αεροπορία και έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα περισσότερο από πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.

Το οπλικό αυτό σύστημα βασίζεται στην εγκατάσταση κεραιών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία υψηλής συχνότητας, δηλαδή υψηλής συχνότητας μικροκύματα μεγάλης εντάσεως, τα οποία διαπερνούν ογδόντα χιλιόμετρα της ατμόσφαιρας και φθάνουν στην ιονόσφαιρα την οποία και διαπερνούν σχίζοντάς την.
Η ιονόσφαιρα είναι το τμήμα της ατμόσφαιρας πάνω από τα ογδόντα χιλιόμετρα όπου εκεί το μαγνητικό πεδίο της Γης μας προστατεύει από τα φορτισμένα ηλεκτρικά σωματίδια και την κοσμική ακτινοβολία που προέρχεται κυρίως από τον ήλιο και άλλα αστέρια. Η αεροπορία και το ναυτικό των Η.Π.Α. έχουν εγκαταστήσει στην Αλάσκα, στην περιοχή Γιούκον, ένα σύστημα κεραιών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία υψηλής συχνότητας και μεγάλης ενέργειας που φτάνει και διαπερνά την ιονόσφαιρα. Η ακτινοβολία αυτή κυριολεκτικά σκίζει την ιονόσφαιρα και αφήνει τα ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια να διαπεράσουν την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και να προκαλέσει την απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων τηλεπικοινωνιών, τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, τηλεφώνων, εργοστασίων, πυραύλων, αεροπλάνων, πλοίων, ραντάρ, υποβρυχίων, κλπ. Με άλλα λόγια μια ολόκληρη χώρα μπορεί να νεκρωθεί πλήρως μέσα σε διάστημα μιας ώρας και για απεριόριστο χρονικό διάστημα.
Πέραν όμως της ηλεκτρονικής σιγής και την επίδραση στις βροχές έχει αναφερθεί ότι μπορεί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εισέρχονται από την ιονόσφαιρα να επηρεάσουν και τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Έτσι ολόκληρος ο πληθυσμός μια χώρας μπορεί να υποπέσει σε αδράνεια, να είναι αναποφάσιστος και να μην μπορεί να εκτελέσει απλές λειτουργίες. Έχει επίσης αναφερθεί, ότι οι ακτινοβολίες αυτές είναι δυνατόν να προκαλέσουν και σεισμικές δονήσεις. Είναι επίσης δυνατόν η ακτινοβολία του HAARP να εκτοξευθεί με πύραυλο ή με βόμβα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και να προκαλέσει τα ίδια αποτελέσματα. Πρόσφατα το Αμερικάνικο Πεντάγωνο εκτός από την βάση στο Γιούκον της Αλάσκας εγκαθιστά και μια δεύτερη βάση HAARP στην Γροιλανδία. Αυτό προκάλεσε την δυναμική αντίδραση της Ρωσίας όπου διακόσιοι βουλευτές της Δούμας, του Ρώσικου Κοινοβουλίου, ζήτησαν από τον πρόεδρο Πούτιν να παρέμβει στις Η.Π.Α. και να ζητήσει να σταματήσουν τις εφαρμογές του προγράμματος HAARP διότι αποτελεί απειλή για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα για το κλίμα αλλά και διότι αποτελούν όπλα μαζικής καταστροφής αφού ολόκλήροι πληθυσμοί μπορεί να πνιγούν από πλημμύρες ή να καταδικαστούν σε λιμοκτονία από τις μικρές περιόδους ξηρασίας.
Πριν λίγο καιρό η ευρωβουλευτής της Σουηδίας κυρία Μπριτ ζήτησε με ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα HAARP και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κλίμα. Η απάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αφού οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα πειράματα αυτά.
Οι αμερικάνοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα HAARP αποβλέπει στην συστηματική μελέτη της ιονόσφαιρας, στην δημιουργία σύγχρονης επικοινωνίας με τα υποβρύχια και μεταξύ των υποβρυχίων, σύγχρονη επικοινωνία με υπόγειες σήραγγες, ακόμη και περιορισμό της τρύπας του όζοντος. Αν όλα αυτά είναι σωστά τότε πως εξηγείται το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Ναυτικού και της Αεροπορίας των Η.Π.Α. στο πρόγραμμα HAARP; Η εταιρία E-systems έχει συμβόλαια ύψους 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη CIA, το υπουργείο Άμυνας και άλλους παρόμοιους οργανισμούς. Η εταιρία E-systems κατείχε μια σειρά πατέντων για το πρόγραμμα HAARP όταν αγοράστηκε το 1994 από την εταιρία Raytheon μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο παραγωγής οπλικών συστημάτων με δεκάδες πατέντων, χρήσιμα στο πρόγραμμα HAARP. Πιο συγκεκριμένα, δώδεκα πατέντες της εταιρία Raytheon αποτελούν την σπονδυλική στήλη του προγράμματος HAARP. Η πατέντα (ευρεσιτεχνία), του Bernard J. Eastlund, US Patent # 4,686,605 με τίτλο «Μέθοδος και Συσκευή για Μεταβολή Περιοχής της Ατμόσφαιρας, Ιονόσφαιρας ή/και της Μαγνητόσφαιρας»χαρακτηρίστηκε απόρρητη και σφραγίστηκε με μυστική εντολή της κυβέρνησης. Η εταιρία Raytheon είναι αυτή που εκτελεί πειράματα HAARP στο Γιούκον της Αλάσκας για λογαριασμό της αεροπορίας και του ναυτικού των Η.Π.Α.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*