Διαφημίσεις

Αντιλαμβάνομαι μια πρεμούρα από όλους τους εν εγωισμό ηγέτες να ξεκινήσουν να πάρουν τα ηνία του λαου! Όσοι ήταν ήδη συστημικοι λυσαξανε να θέλουν να φέρουν την μεγάλη αλλαγή αυτοχριζομενοι ως οι “Αντι” του μνημονίου!

Πέρασε λίγο χρόνος και αφομοιώθηκαν σαν τα σκατά μέσα στην αποχέτευση της πολιτικης!

Μετά από την αρχική “ευκαιρία” για ανάδειξη “καριέρας” που υπήρξε πριν δυο χρόνια ξεκινάει ένα νέο κύμα “ευκαιρίας” μιας και όποιος πλέον είναι γνωστός λίγο από την τηλεόραση …νοιώθει μέσα του ότι η Ιστορία του χτυπά την πόρτα! Άλλοι πατώντας σε τάσεις και μόδες πίστεως έντεχνα αυτοχριζονται ως Θεοί εν “ύπνωση” …που μόλις αφυπνίζονται στην γη!!

Ο ίδιος ο λαός ζητάει τον Ηγέτη να ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!! Μα γιατί βιάζεστε καλοί μου άνθρωποι!

Σας είπε κανείς ότι αυτό που μόλις αρχίσατε να αντιλαμβάνεστε ως πόλεμο ότι θα διαρκέσει λίγο; Αν σας το είπε κάποιος τότε ρωτήστε τον να σας πει πόσα χρόνια ήδη έχουν περάσει από την αρχή του Πολέμου!! Μάλλον δεν θα μπορέσει να σας το πει!

Ενότητα ,αφύπνιση ,μάχη,σηκωσου απανου…μερικά από τα χιλιάδες σλογκαν ,βίντεο ,άρθρα….Όμορφα λόγια άλλα μόνο για να αγαπιόμαστε !

Πολύ θα ήθελα να μιλήσω με έναν από τους νεοφερμένους ηγέτες ,τηλεπερσονες οι Θεούς ,ενωτικούς η εθνικούς ..και όλα τα άλλα υποχείρια της δόξης και να τους ρωτήσω …μα καλά είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ποιος είναι ο εχθρός και θέλετε να μας κάνετε στρατό να πολεμήσουμε;

Έχουμε κατά την εγωιστικά τραυματισμένη αντίληψη σας κάποια ελπίδα να πολεμήσουμε μέσα από το ίδιο τους το σύστημα και να νικήσουμε;

Μπορεί ποτέ να έρθει λύση από την πολιτική,τους νόμους ,την συνεχόμενη επαναλαμβανόμενη κινησιολογία μέσα στην σκακιέρα του εχθρού;

Ποιο είναι το μεγάλο σας πλάνο; το ιδεώδες σχέδιο;η ασύλληπτη στρατηγική που θα οδηγήσει σήμερα τον Έλληνα στο να ξεφύγει από τα δεσμά που πλέχτηκαν γύρω του και μέσα του τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια;

Πως ζητάτε ένωση ;στρατό; όταν τα μέλη ,οι μονάδες δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένες και μάλιστα σε μια εκπαίδευση που δεν έχει ξανά υπάρξει ποτέ έτσι ώστε και ο εχθρός να μην γνωρίζει τι τον βρήκε;

Πολλές ερωτήσεις θα έκανα σε όλους αυτούς που σήμερα αγωνίζονται για την θετική σου στάση απέναντι τους!

Το έχω ξαναπεί και θα στο λέω συνέχεια ο πόλεμος γίνεται όλος για σένα ,για το τι θα πιστέψεις εσύ ,για το πως θα δεις εσύ την πραγματικότητα! Δυστυχώς μέσα στην άγνοια τους λοιπόν όλοι οι Σωτήρες θέλουν το αποτέλεσμα χωρίς να δώσουν καμία σημασία στην ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! Πράγμα άκρως επικίνδυνο μιας και κάθε νέα κίνηση που δίνει Ελπίδα στον άνθρωπο αλλά δεν έχει βάσεις να είναι η πραγματική απάντηση αντίστασης απλά εμποδίζει τον λαό να βρει μόνος του τον Ηγέτη του!

Ο πραγματικός Ηγέτης κύριοι δεν θα βγει σε κανάλια να το παίξει επαναστάτης, ούτε εθνικιστής,ούτε υπερπατριώτης , δεν θα είναι τηλεπερσονα! Ο πραγματικός ηγέτης κύριοι δεν ΒΙΑΖΕΤΑΙ γιατί γνωρίζει το επί μακρόν του έτους Πολέμου που έχει μπει η ανθρωπότητα !

Ο πραγματικός Ηγέτης αραχνουφαινει σήμερα που μιλάμε την απόλυτη στρατηγική ώστε να γονατίσει τον ΕΧΘΡΟ και όχι να λουστει με δάφνες πολιτικές και για μια τετραετία! Ο αληθινός Ηγέτης δεν είναι τοπικός κύριοι ,αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας δεν είναι τοπικό είναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ,ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ και η αλλαγή πολιτισμού δεν είναι κάτι που μπορεί να έρθει σε πέρας από κάποιον που απλά ξύπνησε ΤΩΡΑ το πατριωτικό του γίγνεσθαι αλλά από κάποιον που ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ έτσι!

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ επειδή ακριβώς γνωρίζει ότι το πρόβλημα είναι σημαντικό ,επειδή είναι μια εξίσωση αλλαγής του κοσμικού προγράμματος και κάλεσμα βοήθειας από την ίδια την Ζωή ώστε να την οδηγήσουμε σαν είδος στην Αθανασία, δεν τρέμει το φυλλοκαρδι του αν θα αναλάβει το τιμόνι , δεν ενδιαφέρεται αν θα μάθει ποτέ κανείς για αυτόν , δεν ξοδεύετε σε πράξης εντυπωσιασμού για να οδηγήσει νέο κοπάδι σε νέο μαντρί! Απλά ανασαίνει με την έννοια εντολής του σύμπαντος , με την απόφαση της αρχής παρμένη είναι έτοιμος όταν θα είναι και ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ του να αναλάβει απλά! Τον αληθινό ΗΓΕΤΗ τον ανακηρύσσει η ανθρωπότητα , τον διαλέγει ανάμεσα σε εκατομμύρια χωρίς αυτός να έχει κάνει τίποτα για να διεκδικήσει την θέση του ΗΓΕΤΗ!

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΟΓΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!

Ο ΑΛΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΙΒΟ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ …. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Stranger …. Ο πόλεμος αυτός θα διαρκέσει μέχρι εμείς να τον σταματήσουμε…και θα σταματήσει από μονάδα και όχι σύστημα! Την κάθε ξεχωριστή μονάδα που ανακάλυψε τις ιδιότητες της… και θα μπορεί να είναι η μίμηση του σκοπού μας για όλους! ….Αρχή για νέο πολιτισμό…!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Γιατί βιάζονται όλοι;”
  1. θα πεσει πολυ χρημα αρη!!! τοσα χρονια παιρνει το πασοκ κ η νδ ολο το 20ο αιωνα κ κατι ψιλα ηρθε κ η εποχη του συριζα της αριστερας του αλεξη του σωτηρα θα συμμαχησει μεχρι κ με καραμανλικους ο αριστερος αλεξης μονο κ μονο για να μας σωσει να συνεκμεταλλευτει αυτος με τη τουρκια να βρουνε δουλεια οι πακιστανοι κ επιτελους να γινει ηγετης ο αλεξης!

  2. "Έχουμε κατά την εγωιστικά τραυματισμένη αντίληψη σας κάποια ελπίδα να πολεμήσουμε μέσα από το ίδιο τους το σύ
    στημα και να νικήσουμε;"
    ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ….
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ….

  3. ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ…ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΟ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ???Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ "ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΕΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ"???ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ…ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΡΧΟΥ ΑΥΛΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΛΙΚΟ ΤΕΤΡΑΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ,ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.ΜΗ ΠΕΠΟΙΘΑΤΕ ΕΠ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΕΠΙ ΥΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΙΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ..Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ-ΥΛΙΣΤΗΣ-ΑΡΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΛΑ…ΠΡΑΞΗ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ.ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΔΙΚΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΗΡΘΕ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΑΚΟΥΣΕ…ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑνΩνυμος

  4. BIAZONTE E ? KATI ΘA ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ , Ε ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ "ΛΑΘΑΚΙΑ".

  5. Πολύ σοφά και ψαγμένα λόγια! Εν συντομία ο καθένας αλλάζει τον εαυτό του, άρα αλλάζει όλος ο κόσμος! Με μια μικρή λεπτομέρεια. Θα αλλάξουν μόνον αυτοί που τρώνε τα χαστούκια, όχι τα χαβιάρια.

  6. ….Καποια οντα..παλια…αποφασιαν,να μην εχουνε συνεπειες των πραξεων τους, ετσι, για να μπωρεσουν να κανουν οτι θελουν,κοπηκαν απο την συνδεση που ειχαν με τον πρωταρχικο Δημιουργο,….και φτιαξαν ενα δικο τους εικονικο αντιγραφο συμπαν….ΕΠΗΔΕΙ ομως κοπηκε η συνδεση τους με τον δημιουργο….κοπηκε και το φαι τους- ΕΝΕΡΓΕΙΑ…!!!…..ετσι με την ενεργεια-υλη που ειχαν εκεινη την στιγμη…την εγκλωβισαν..και εκτοτε…την ανακηκλωνουν, προκειμενου να συντηρηθουν…ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΖΩΗ….και αυτοι ανεπτυξαν μεσα στα δισεκατομμυρια χρονια εξελιξης τους ,τις πλεον περιτεχνες μεθοδους ρουφήγματος ενεργειας…..http://www.youtube.com/watch?v=mVsHII3kUdA ….

  7. Φιλε Stranger..τελικα δεν εισαι .."stranger"…τα οσα λες τα σκεφτομαι εδω και καιρο,οπως και αλλοι…αλλα οταν θελησει καποιος να "αφυπνισει" εστω και εναν γνωστο του ακολουθουν χλευασμοι και κοροιδια….και οπως λεγεται.."το μυαλο λειτουργει σαν το αλεξιπτωτο…λειτουργει οταν ειναι ανοιχτο"….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *