Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:00 - 13/04/2012

Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός – SaLuSa 11/4/2012

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Δεδομένου ότι όσο περισσότερα λόγια απλώνονται για τις αλλαγές, τόσο περισσότερο περιμένετε με ανυπομονησία την πρώτη αναγνώριση από τα μέσα ενημέρωσης.
Επίσης, δεδομένου ότι λεπτομέρειες των κατορθωμάτων των συμμάχων μας και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας γίνονται  γνωστές, τόσο περισσότερο κρατάτε μια ισχυρή πίστη στο αποτέλεσμα.
 
Εξάλλου, έχει γίνει φανερό ότι, αν οι αλλαγές δε λάβουν χώρα, ο Άνθρωπος θα βυθιστεί περαιτέρω στον βούρκο και τελικά στη λήθη. Αυτές οι αλλαγές επιταχύνθηκαν από την παρέμβαση μας, με την πρόθεση να εξασφαλίσουμε ότι οι Θείες παραγγελίες ακολουθούνται που θα σας οδηγήσουν στην απελευθέρωση σας από τους σκοτεινούς. Μένει μόνο να συλλάβουμε εκείνους που ασκούν τη μεγαλύτερη ισχύ, έτσι ώστε οι Illuminati να μη μπορούν πλέον να λειτουργούν ως μία ενιαία μονάδα.

 
Τα πάντα είναι έτοιμα για μια ολόκληρη σειρά εκδηλώσεων, σε τέτοιο βαθμό που θα πιεστείτε σκληρά για να συμβαδίσετε μαζί τους. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τις μάζες καλά ενημερωμένες, ώστε να μην υπάρχει καμία παρανόηση ως προς τις προθέσεις μας. Μερικοί άνθρωποι με θρησκευτικές προσδοκίες και επιθυμίες δεν θα μας δεχτούν, καθώς θα δούν τον ερχομό μας ως διαφορετικό από ό,τι τους έχουν πει να περιμένουν. Μάλιστα, σε μερικούς έχει δοθεί να καταλάβουν ότι είμαστε σε συνεργασία με τον Διάβολο. Θέλουμε να διαλύσουμε αυτές τις αμφιβολίες και τα συναισθήματα, καθώς αγαπάμε το Θεό και σας εξυπηρετούμε για να σας βγάλουμε από την υποδούλωση.
 
Παρέχουμε «εκπτώσεις» για τις διαφορετικές πεποιθήσεις σας, αλλά στο τέλος θα υπάρξουν μόνο δύο γραμμές του χρόνου.
Μία εξ αυτών θα είναι της Αναλήψεως, όπου γίνεστε πιο θεϊκοί, και η άλλη αποτελεί συνέχεια αυτού που ήδη βιώνετε.
Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να κάνουμε γνωστή την αλήθεια για το μέλλον σας, και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει εκτός του ότι έχετε μια επιλογή. Εμείς δεν ασκούμε πίεση σε καμία ψυχή, αλλά θα παρασχούν αποδείξεις της αποστολής μας που θα υποστηρίζονται από τους Διδασκάλους τόσο επί όσο και εκτός της Γης. Υπάρχουν τόσα πολλά που σας έχουν δοθεί ως αλήθεια, αλλά πολλά έχουν νοθευτεί σκόπιμα ή είναι απόλυτα ψέματα, έτσι ώστε η βλάβη που γίνεται να πρέπει να διορθωθεί.
 
Στο παρελθόν υπήρξατε υπάκουοι στους σκοτεινούς κυρίους σας, χωρίς να συνειδητοποιείτε το κακό στις προθέσεις τους. Ωστόσο, έχετε πλέον εισέλθει σε μια περίοδο εξύψωση, και με τα ολοένα αυξανόμενα επίπεδα συνείδησης αυτό είναι ορατό. Η αλήθεια θα φέρει μια ενέργεια που θα σας αναγνωριστεί ως τέτοια, και θα ενεργήσει με τη διαίσθηση σας η οποία είναι ο πιο αξιόπιστος φίλος σας.
 
Φυσικά θα θελήσετε επίσης απόδειξη από τις δηλώσεις μας σχετικά με το παρελθόν της ιστορίας σας.
Αυτό δεν παρουσιάζει προβλήματα σε μας, καθώς θα σας δείξουμε όλες τις σχετικές αποδείξεις στο σημείο που τα δείχνουν και φυλάσονται στα Ακασικά αρχεία. Όλα όσα έχουν ποτέ συμβεί μπορούν να ανασυρθούν και πάλι, όπως για παράδειγμα τη μεγάλη πλημμύρα και παρόμοιες μεγάλες ιστορικές στιγμές. Η Κιβωτός του Νώε είναι μια υπέροχη ιστορία που περιβάλλεται εντός μύθου, αλλά θα σας θέσουμε τη καταγραφή σωστά. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα, και έχουμε ετοιμάσει ήδη τα μαθήματα διδασκαλίας μας. Έτσι, σαφώς, είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε αυτά τα επίπεδα.
 
Μέχρι που να μπορούμε να επικοινωνήσουμε ανοιχτά και να συζητήσουμε μαζί σας, το καλύτερο είναι να μπορείτε να συνεχίσετε όπως συνήθως, και να μην αποσπάτε την προσοχή σας με το τι προβλέπετε από εμάς. Αφήστε το να εξελιχθεί φυσικά και στο κατάλληλο χρόνο, γνωρίζοντας ότι το μέλλον σας είναι τώρα εξασφαλισμένο.
Φυσικά θέλετε να έχετε μία θέα της Ανάληψης και στο χρόνο που απομένει θα πρέπει να είστε καλά ενημερωμένοι για το τι πρέπει να κάνετε.  Βασικά θα πρέπει να πάρετε μια θέση όπου να μπορείτε να παραμένετε ήρεμοι, ενώ μια μεγάλη δραστηριότητα θα λαμβάνει χώρα γύρω σας.

Εσείς οι Εργάτες του Φωτός θα είστε το φωτεινό μας θεμέλιο πάνω στη Γη, και είστε οι πιο σημαντικοί για την εργασία μας. Ακολουθήστε την καρδιά σας και θα αισθάνεστε ασφαλείς και ήρεμοι, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Τα καλύτερα είναι για να έρθουν, και με τις συλλήψεις των σκοτεινών δυνάμεων κάθε τελευταία παρέμβαση θα ανακοπεί.
 
Θυμηθείτε, Αγαπητοί μου, ότι ολόκληρη η Γη επίσης ανταποκρίνεται στην εισροή των υψηλότερων ενεργειών.
Η Μητέρα Γη βρίσκεται στην προσπάθεια να απαλλαγεί επιτέλους από τις χαμηλότερες ενέργειες που έχουν προκαλέσει τέτοιο πόνο και τόσο τη θλίψη της. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κανένας λόγος να φέρει τον καθαρισμό της που θα οδηγούσε σε καταστροφικά αποτελέσματα, και δεν προβλέπουμε ότι αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Ωστόσο, η Μητέρα Γη αλλάζει συνεχώς και προσαρμόζεται στις νέες ενέργειες που την προσεγγίζουν. Επομένως, θα υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις, αλλά θα παρακολουθούμε στενά τα γεγονότα αυτά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να ελαχιστοποιηθεί η επηρροή σε σας, κάτι που το έχουμε πράξει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Είστε τόσο κοντά στο να βιώσετε τα αποτελέσματα των ενεργειών μας, και πολύ καιρό νωρίτερα η είδηση θα βγει μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχει μάλιστα ήδη αρχίσει, αλλά μόνο σε μικρή κλίμακα, ενώ τελικά εμείς θέλουμε να το δούμε με μια παγκόσμια κάλυψη. Στο εγγύς μέλλον θα λάβουμε τη πρωτοβουλία για να δούμε ότι εξελίσεται πρόοδος με αυτόν τον τρόπο, και θα εμπλακούμε άμεσα με τη σύσταση της δικών μας μέσων για να λαμβάνετε τις ειδήσεις σας από εμάς. Θέλουμε να έχετε το πλεονέκτημα των νέων τεχνολογιών, το συντομότερο δυνατόν, που θα σας τοποθετήσουν στο δρόμο για μια νέα ύπαρξη, που θα συνεπάγεται με την εξύψωση σας σε υψηλότερες διαστάσεις.
Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα τέτοιο άλμα, και έχετε εισαχθεί σε αυτές τις ιδέες, έτσι ώστε να πάτε σε αυτές εύκολα.
 
Το γεγονός ότι ο χρόνος εξακολουθεί και συνεχίζει να επιταχύνει γίνεται αντιληπτό όλο και από περισσότερους από εσάς, και είναι σαφές ότι κάτι πολύ σημαντικό είναι καθ’ οδόν. Φυσικά, οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζουν τα μηνύματα επικοινωνίας είστε καλά ενημερωμένοι ως προς τους λόγους για αυτό. Αφήνετε τις παλιές δονήσεις πίσω σας, καθώς δεν είναι πλέον κατάλληλες για την επερχόμενη Γαλαξιακή Οντότητα που γίνεστε. Από την εποχή του Μεσαίωνα ξεπεράσατε τις πιο αντίξοες συνθήκες, ενώ ακόμα το Φως έλαμπε μέσα σας. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά έχετε αντιδράσει με τέτοιο τρόπο που έχετε κινηθεί πέρα από την ικανότητα των σκοτεινών δυνάμεων να συνεχίσουν τον έλεγχο σας. Έχετε φωνάξει δυνατά για την ελευθερία σας και κάνατε τα βήματα που την έφεραν σε σας. Δεν μπορείτε πλέον να παραμείνετε δέσμιοι εκτός αν το επιτρέψετε να συμβεί.
 
Είμαι ο SALUSA από τον Σείριο, και κάθε φορά που σας στέλνω ένα μήνυμα ξέρω ότι είναι ευπρόσδεκτο, και σας βοηθά να υπερβείτε έως ότου τελικά δείτε και τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων μας. Οι Σύμμαχοί μας είναι κοντά στην ολοκλήρωση της αποστολής τους, και με την έννοια αυτή δεν θα αργήσει η κατάσταση στη Γη να είναι κατάλληλη για την αποκάλυψη που πρέπει να γίνει. Να είστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το γεγονός και θα σας υποβληθεί το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε που είστε τόσο υπομονετικοί, και ο Θεός να σας ευλογεί όλους.
SaLuSa – Σείριος  
ΠΗΓΗ…http://the2012scenario.com/2012/04/salusa-april-11-2012/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ…Mike Quinsey

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*