Διαφημίσεις

Ολες οι πληφορορίες αναφέρουν ότι ήρθαν από τη Γαλλία για να …πετάξουν τα ρούχα τους μπροστά στα ΜΑΤ. Πρόκειται για μια εικόνα που σημάδεψε τη χθεσινή ημέρα εορτασμού για τα 40 χρόνια από το Πολυτεχνείο.

Οι δύο άνδρες έβγαλαν όλα τα ρούχα τους και έμειναν ολόγυμνοι μπροστά στα ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στη βασιλέως Γεωργίου, κλείνοντας το δρόμο στους διαδηλωτές.

Οι αστυνομικοί έμειναν απαθείς μπροστά στη γυμνή διαμαρτυρία.
Οι δύο νεαροί στη συνέχεια φόρεσαν ξανά τα ρούχα τους κι αποχώρησαν ειρηνικά από το σημείο.

Είναι η δεύτερη φορά που η Βασιλέως Γεωργίου τραβάει τις γυμνές διαμαρτυρίες. Κατά την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, Βρετανός άνδρας πέταξε τα ρούχα του και διέσχισε τον ίδιο δρόμο ολόγυμνος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Γάλλοι οι …τσίτσιδοι διαδηλωτές του Συντάγματος”
  1. Οι πληροφορίες πρέπει να ενημερώνουν τους άλλους, αλλά όταν την πληροφορία την καταντανε πορνό σήριαλ στα σχόλια, τι να πω… Πρακτορακι

  2. ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ Ψυχαγωγος …. Η ΓΝΏΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩΝΤΕ……

    ΑΠΟΛΩΛΟΠΡΟΒΑΤΩ

  3. οφειλω να σχολιασω την μεταλλαξη της συμπαθους Ιω σε "Ψυχαγωγος"

    οτι απο την ημερα που εκφραζει τον εαυτο της χωρις την επικληση ποιηματων /αποσπασματων συγραφεων /κ.ο.κ.

    μας αποδεικνυει το λαμπερο και ευφυες πνευμα της σκεψης της και μου προκαλει την θετικη απολαυση οταν τα διαβαζω, οπως πιστευω και αλλους συνσχολιαστες μας

    παραδειγμα και ο "επαρχιωτης θαυμαστης" της…

    η παρεξηγηση μας που οφειλοταν στην παρεμβολη τριτων διχαστικων προσωπικοτητων αλλα και στην δικη της απειρια χειρισμων αναλογων ιντερνετικων παρανοησεων

    θελω να ελπιζω οτι εχει ληξει υπερ της αναγκης συνυπαρξης ολων μας χωρις αρχηγικους θωκους και υποχθωνιες βλεψεις σε αυτην την ελευθερη και ανεξαρτητη γειτονια των Κατοχικων και Κατοχικες

    ωστε το αποτελεσμα του παραγωμενου πορισματος μας να επιδρα και σε αλλους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ εγκεφαλους ωστε να καταφερουμε την αφυπνηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ολων μας,

    εαν μου επιτρεπεις τελειωνοντας θα προτρεψω τους παντες

    να γινουμε λιγακι πιο πολυ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟΙ στα σχολια μας

    αφου η σατυρα ,και η αναλαφρη διακωμωδηση του οποιου θεματος που μελεταμε, ΟΞΥΝΕΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ της σκεψης μας

    εφοσον σαν ΕΛΛΗΝΕΣ λειτουργουμε με ….την διερευνηση …την αμφισβητηση…την παρατηρηση …

    και οχι με τις εντολες ευαγγελιων…αγιων εντολων…κανονων…κ.τ.λ.

    ελπιζω οτι θα αποδεχθεις αυτην την τοποθετηση μου που στην προσφερω με ταπεινοτητα σεβομενος και κατανοωντας και τις δικες σου προσωπικες αναγκες εκφρασης….

    προσβλεποντας οτι θα συνεχισεις να εκφραζεις τον εαυτο σου …οπως εκανες και στο πρωτο σχολιο σου σαν …"Ελληνιδα μανα" …που εντυπωσιασες !!!

    νασαι καλα για οτι αποφασισεις.-

  4. 11.55 η μέρα γίνεται ομορφότερη όταν αντιμετωπίζεις τα πράγματα με χιούμορ.. το ΑΠΟΛΩΛΟ το έπιασε… το νόημα

    παρ'όλα αυτά συγγνώμη αν το σχόλιό μου έθιξε την ποιότητα του επιπέδου σας πρακτοράκι..

    τα σέβη μου
    η "Ψυχαγωγός"

  5. Ψυχαγωγε/10.52

    αφωνος!!! απο την ελληνικη επαρχεια για σενα…

    ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ (θαυμαστης για παντα)…((εσυ;…))

  6. δεκτόν.. πρακτοράκι..
    μ'αρέσουν οι παρατηρήσεις.. διορθώνομαι..
    (και δεν το λέγω ειρωνικά.. μα από καρδιάς)

    τα σέβη μου

    η "Ψυχαγωγός"

  7. ρε συ Πρακτορακι 129
    το οριο το μετρησε η "Ψυχαγωγος" απο την μεγενθυνση της φωτογραφιας
    γιαυτο εκρινε …χαλαρωση !!! …κατι ξερει…

  8. αγαπητέ μπλακ-αη,

    μετά το "κέρασμα στη λύπη" ..κοινώς το χώσιμο… στις αναφορές μου και στην επίκληση των λόγων των άλλων ….

    είπα να αλλάξω ρότα…
    όπως συνηθίζω.. να λέω.. μαρέσουν οι παρατηρήσεις.. διορθώνομαι..

    αβρότητες μεταξύ μας δε χρειάζονται.. δε μας αρμόζουν.. το ξέρουμε καλά και οι δύο..
    παρεξήγηση δεν υπήρξε ποτέ.. απ΄την πλευρά μου.. πάντα κοιτάζουμε μπροστά.. όχι πίσω..

    άλλωστε κατανοώ.. πως κίνητρό μας – "καύσιμη ύλη" είναι η αγάπη μας για το Φως.. και ο στόχος κοινός…

    ίσως απλά διαφέρουμε στον "τρόπο".. που το πράττουμε.. είσαι λίγο πιο καυστικός.. και ενίοτε πικρόχολος…

    όμως αυτό είναι πηγαίο και αληθινό.. γιαυτό και μπορώ να το "ανεχτώ"..

    συνεχίζω ταπεινά να νομίζω.. ότι σε μερικές περιπτώσεις… η επίθεσή σου ήταν υπερβολική.. και άδικη.. αλλά είπαμε.. δική μου άποψη.. ταπεινή..
    δε θεωρώ ότι στόχος σου είναι να πληγώσεις.. απλά να ξεκουνήσεις…και να "ανάψεις τα αίματα".. παράλληλα βάζοντας κάποιους σε σκέψη!

    Τα σέβη μου

    η "Ψυχαγωγός"

  9. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ……………………………………………………………………………………………..

    Εξωγήινη μορφή εμφανίστηκε στο Βόρειο Σέλας

    Ο φωτογράφος Iurie Belegurschi βρισκόταν στην Ισλανδία για να φωτογραφίσει το Βόρειο Σέλας. Όταν επέστρεψε σπίτι του στη Μολδαβία και εμφάνισε τις φωτογραφίες βρέθηκε προ μιας μεγάλης έκπληξης. Στις φωτογραφίες εμφανιζόταν κάτι που έμοιαζε με εξωγήινη μορφή! Ο Μολδαβός φωτογράφος είπε ότι δε το παρατήρησε όταν τραβούσε τις φωτογραφίες

  10. εγω γιατι …δεν πηρα απαντηση…"ψυχαγωγε" ;;;

    επειδη ειμαι απο την Ελληνικη επαρχεια;;

    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ (για παντα θαυμαστης…)

  11. Οι πληφορορίες αυτές αναφέρουν ότι ήρθαν από τη Γαλλία για να …πετάξουν τα ρούχα τους μπροστά στα ΜΑΤ. Πρόκειται για μια εικόνα που σημάδεψε τη χθεσινή ημέρα εορτασμού για τα 40 χρόνια από το Πολυτεχνείο.Οι δύο άνδρες έβγαλαν όλα τα ρούχα τους και έμειναν ολόγυμνοι μπροστά στα ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στη βασιλέως Γεωργίου, κλείνοντας το δρόμο στους διαδηλωτές.Οι αστυνομικοί έμειναν απαθείς μπροστά στη γυμνή διαμαρτυρία.Τρελοί οι Γάλλοι όμως δεν εχούν οι Γάλλοι χρυσο, ίσως γιατι οι Γάλλοι δεν έχουν μπακάλη.Είναι η δεύτερη φορά που η Βασιλέως Γεωργίου τραβάει τις γυμνές διαμαρτυρίες. Κατά την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, Βρετανός άνδρας πέταξε τα ρούχα του και διέσχισε τον ίδιο δρόμο ολόγυμνος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

  12. πρακτοράκι 1.42'

    ναι η αλήθεια είναι ότι ψάχνομαι..
    συνεχώς και αδιαλείπτως… και εύχομαι να συνεχίσω μέχρι να δύσουν τα μάτια μου.. μαζί με τη ψυχή μου..
    εύχομαι να κατάλαβες… μιλάω για τη γνώση.. τις μυρωδιές.. τις μουσικές την ευμορφιά την τόση…

    τώρα αν άλλα κατάλαβες.. συγχώρα με όπως πρώτα…
    και διάβασε ένα σχόλιο.. παλιό για να σου δώσει… φώτα..

    "δεν έχω ρολόι, κινητό και facebook.. τιμώ τους όρκους που έδωσα σε Θεό και ανθρώπους..
    φαντάζεσαι την Γοργώ να χαζολογά στο facebook.. την Πηνελόπη.. άπιστη… και την Αρετούσα να ενδιαφέρεται για “συνταιριάσματα” ξένα..?
    ..δεν “συνταιριάζω” με κανέναν , είμαι τρελή και αδέσποτη..
    Αγαπώ τις εξαιρέσεις.."

    η "Ψυχαγωγός"

  13. Για τις μορφες διαμαρτυριας του τυπου ((ξεβρακώνομαι)) και τρεχω σαν το παλαβιαρη στο δρομο υπαρχει μονο ένα φαρμακο μια βρεμενη σανιδα και να τους κανει τα Κ@λ@μερια σαν το κωλο της μαιμους, Αυτές οι δηθεν διαμαρτυρίες οπου και αν συμβαινουνε, προκαλούνται από ατομα τα οποια είναι ενεργούμενα του συστηματος και εχουνε μονο ένα σκοπο να γελειοποιησουνε, να ευτελίσουνε, και να μειωσουνε το σκοπο και το νοημα της διαμαρτυριας, η ακομη σε καποιες περιπτώσεις λειτουργώντας υπονομευτικα και προβοκατόρικα να προκαλέσουνε δικαιολογημενη διωξη ώστε να δωσουνε αφορμή και αιτια στις ξενοκινητες και μισθοδοτούμενες Μ.Κ.Ο να καταγγείλουνε ένα καθεστως που δεν είναι της αρεσκειας τους για αυταρχισμο και ελλειψη δημοκρατιας, λες και δημοκρατια είναι η ελευθερια της αυθαδειας της αναιδειας,της προστυχιας και της υβρης από τον καθε ανωμαλο η προβοκατορα, Αυτή ακριβως η μεθοδευση συνεβη στην Ρωσσια από κατι τυπισες μελη μιας δηθεν φεμινιστικης οργανωσης οι οποιες εισβαλανε στον μητροπολτιτικο Ναο της Μοσχας ((ξεβράκωτες)) και ουρλιάζοντας σαν υστερικες,και οταν η ρωσσικη αστυνομια τις ((μαντρωσε)) βγηκανε ανα τον κοσμο ολες οι Μ.Κ.Ο τσιρακια του Σορρος και των Ροθτσαιλντ γαυγιζωντας για την ταχα και δηθεν ελλειψη δημοκρατιας στην Ρωσσια.

  14. ΑΡΧΊΔ@@@@ ΓΙΟΡΤΗ!!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔ@@@@ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΣΩΣΤΟΙ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

  15. Ναι ψυχαγωγός
    Στο παλιό σχόλιο είπα ότι δεν πρέπει να μιλάνε έτσι σε μία γυναίκα
    Ασχέτως αν μερικές φορές δεν καταλαβαίνω το νόημα των σχολίων σου. Πρακτορακι

  16. μαθανε οτι διδηλωνομαστε πλακωσανε και οι,γαλλοι..δεν επρεπε να φυγουν ορθιοι απο εκει. κατ ευθειαν στο κατ επρεπε να τους πανε και απο το πολυ ξυλο οχι απο τα ματ αλλα απο τον κοσμονα τρωνε χυλο καλαμακι ηξα κανα εξαμηνο. για να σταλει το μηνυμα οτι ειμαστε λαος με.αξιοπρεπεια κα.οχι για τον π…..τσο. εκει στο εξωτερικο πολυ την εχουν παραξηγησει φαινεται την ελλαδιτσα και μας φερονται τοσο υποτιμητικα και αυτο που φταιει πρωτα ειναι ο ενδοτισμος μας.και.η αναισθησια μας. αν το καναν αυτο στην τουρκια ποια θα ηταν η τυχη τους ; αλλα ξεχασα οτι η τουρκια ειναι κρατος με αρ…..δια και οχι κρατος αρ….δια.αλλα τι καθομαστε και διαμαρτυρομαστε για τα μνημονια την υφεση και τις τροηκες οταν ερχεται ο.καθε λετσος και μας δειχνει και τα τετοια του και φευγει σαν να μην συνεβη τιποτα;μηοβς τελικα ειμαστε αξιοι της τυχης μας; το σχολιο αυτο το στειλα και στο πρωτο θεμα αλλα δε το αναρτησαν δηλαδη με τον τροπο τους μουδειξαν οτι εδειξαν και οι γαλλοι.και κατι τελευταιο.στο εξωτερικο οταν καποιος δειχνει σε αλλους τα γεννητικα του οργανα δημοσιως δικαζεται για σεξουαλικο εγκλημα και καταχωρειται ειδικη βαση δεδομενων ενημερωνονται οι συλλογοι γοννεων και κηδεμονων με ολα τα στοιχεια του και τη φωτογραφια του για να προφυλαξουν τα παιδια τους απο σεξουαλικα ανωμαλους και για ολη την υπολοιοη ζωη του παρακολουθειται στις μετακινησεις του και ενημερωνει για αυτες την αστυνομια και αυτη με τη σειρα της για παραδειγμα αν παει ταξιδι στη μαγιορκα διακοπες στελνει φαξ και λεει οτι την ταδε μερα με την πτηση ταδε ερχεται ο ταδε και θα μεινει στο ταδε ξενοδοχειο και εχει καταδικαστει για σεξουαλικα εγκκηματα στο παερελθον.επισης τον αναγκαζουν να μετακοκισει σε αλλη πολη και οι δραστηριοι συλλογοι γομεων και κηδεμονων της περιοχης που θα παει μηνει το.μαθαινουν και αλλη μερα που θα ξυπνησει και θα βγει στο δρομο θα δει κολημενες σε ολο το.τετραγωνο γυρω απο το σπιτι του αφισες με τη φωτογραφια του και απο κατω γραφουν γονεις προσεχτε στην γειτονια μας μενει ενας ανωμαλος .αυτο για να μην νομιζουμε οτι αυτα που κανουν οι ατιμοι και ανωμαλοι γαλλοι ειναι αστεησμοι και φραμπαλας. κανονικα,θα επρεπε να πανε φυλακη και σε κελι με μαυρους για ευνοητους φυσικα λογους και για να παρουν εικει πανω μετα το χαμπερι παιδια,μην πατε και καμια μαλακια και το κανετε ξανα στην ελλαδα αυτο που καναμε εμεις γιατι δεν θα περασετε καλα.ακομη και στο δικαστηριο να μην πηγαιναν θ α μπορουσαν να φανε διοικητικη απελαση πραγμα που σημαινει κανα δυο μηνες εγκλειστοι μεχρι ναχολοκληρωθουν οι γραφειοκρατικες διαδικασιες και στα κρατητηρια των αλλοδαπων και της ασφαλειας κατα προτιμηση μεσα κελια με μαυρους για να παρουν μια μικρη γευση γαλλικων αρωματων..μποηκοταζ στα γαλλικα προηοντα πατριωτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *