Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:27 - 21/10/2013

ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΗΝ “ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ”…!!! AYTO EINAI TO ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ “TCG CUBUKLU A594” ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, ΙΜΙΑ, ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, ΚΑΛΟΛΙΜΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟ…!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Προκαλούν και πάλι οι Τούρκοι μέσα από NAVTEX (Navigational Telex), που εξέδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Άγκυρα και αφορά σε έρευνα σε ελληνική υφαλοκρηπίδα και ελληνικά χωρικά ύδατα στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων.

Στην ναυτική οδηγία περιλαμβάνονται ελληνικές νησίδες που η Τουρκία επιδιώκει να χαρακτηρίζει αμφισβητούμενες, όπως τα Ιμια, το Φαρμακονήσι και η Καλόλημνος, αλλά και μέρος από τα χωρικά ύδατα κοντά στην Κάλυμνο.

Η Τουρκία ζητά δέσμευση της συγκεκριμένης θαλάσσιας περιοχής από τις 21 έως και τις 25 Οκτωβρίου με σκοπό να πραγματοποιήσει έρευνες το υδρογραφικό της πλοίο με το όνομα CUBUKLU.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα -πρώτη ημέρα των ερευνών – δεν υπήρξε κάποια δραστηριότητα από το CUBUKLU, το οποίο φέρεται να βρίσκεται στην Μαρμαρίδα, ενώ παραμένει άγνωστο αν και πότε θα βγει στο Αιγαίο.

Το ζήτημα αυτό, τέλος, φαίνεται πως το χειρίζεται το υπουργείο Εξωτερικών και οι άλλες αρμόδιες ελληνικές Αρχές. protothema.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 10/21/2013 @ 8:33 ΜΜ

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, Από το Βυθίσατε το Χόρα ή αλλιώς Βυθίσατε τη Χώρα! στο Βυθίσατε τη Τσιμπουκλού!

  2. Ανώνυμος 10/21/2013 @ 8:40 ΜΜ

    Μια τρυπα στο νερο θα κανουν….εχουν καταντισει γραφικοι σαν τους σκοπιανους.

  3. …Θα γινει χαμος, ο χοντρος θα τους κανει νταντσ…!!!

  4. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 5:29 ΠΜ

    Aπλά βυθίστετο. Όχι φανερά. Γι΄αυτό έχουμε τα βατράχια, για δολιοφθορές.

  5. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 8:20 ΠΜ

    ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ( ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ) ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΒΥΘΙΣΗ … ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ 1996. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙΝΟ ΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ( Ο ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΛΑ_ ΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΗΠΑ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΛΑΓΝΟΥΣ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ … ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΑΠΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΙΚΑΙΟΥ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ , ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ . ΝΑ ΕΘΕΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, . ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ , ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΟΧΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ…. ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ . ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ 4ΕΤΙΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ .ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ἠ ΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ . ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ …Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ή ΠΑΡΟΧΕΣ ΘΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ( ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ) ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ . ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ…. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. …. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ . ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ? ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΞΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ? ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ , ΤΑ ΡΑΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ .

  6. μπλακ-αης 10/22/2013 @ 11:04 ΠΜ

    με αυτον τον τιτλο και αυτην την επωνυμια του…χαρακτηρισμου…
    θα μας διωξεις ολες τις….. συνσχολιαστριες μας…
    θα μας τις "βυθισεις"… στα βαθια !!!

  7. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 11:36 ΠΜ

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ SITE OTAN ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΛΟΓΙΚΟΙ Η ΜΗ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ [ ΤΗ ΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ] ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΑ ΚΡΥΦΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ [ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ [ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ] ΑΝΕΛΕΙΙΠΩΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΣΥΛΗΠΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΔΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΣΕ ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗ [ ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΚΗ ] ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ [ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ] ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΓΝΟΩ… jiannhs kozani

  8. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 9:28 ΠΜ

    ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ 3481/1955 ΠΕΡΙ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ … ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥ … ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΙΣΟΝΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΛΟΥ , ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΓΛΩΣΣΑΣ , ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ … ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ? …. ΕΝΑΣ ΑΗΧΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ …. ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ….ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ , Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ…. Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ …..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*