Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:31 - 06/09/2013

Βρέθηκε στη Σουηδία η 5χρονη Γουαζάν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 5χρονης Χουντά Γουαζάν, που είχε εξαφανιστεί στις 30 Αυγούστου.

Ο εθελοντικός οργανισμός ανήρτησε στο Τwitter την είδηση ότι η οικογένεια της μικρής από τη Συρία έστειλε πληροφορίες για την τύχη της.

«Δεχθήκαμε πληροφορίες απ’ την οικογένεια της μικρής Χούντα Γουαζάν. Είναι καλά. Βρίσκεται με τον πατέρα της στη Σουηδία», έγραψαν οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η υπόθεση της Χούντα είναι άμεσα συνυφασμένη με τα δραματικά γεγονότα της Συρίας. Η οικογένεια της πεντάχρονης αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα στα τέλη του 2012.

Εμπιστεύτηκαν διακινητές προς την Ευρώπη και λίγο αργότερα βρέθηκαν στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, άγνωστο πώς, οι γονείς και το ένα παιδί ταξίδεψαν στη Σουηδία, όπου και ζουν.

Τον περασμένο Ιανουάριο η μικρή εντοπίστηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος με έναν άνδρα, ο οποίος υποστήριζε ότι ήταν συγγενής, και θα την έβγαζε παράνομα από την Ελλάδα.

Έκτοτε, η μικρή φιλοξενούνταν σε ξενώνα του Χαμόγελου του Παιδιού.

Την περασμένη Παρασκευή την πήρε ο πατέρας της και εξαφανίστηκαν τα ίχνη της.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Τι υποκριτες ειστε ολλοι σας ρε μαγκα?
    1. Δεν τους αφιναν να φυγουν!
    2. μετα που τους ξεφιγαν. διλοσαν οτι τιν ψαχνουν.
    3. Γαιτι να φιγουν κρυφα αφου μπορουσαν και να φιγουν, κανονικα?
    4. Τωρα που φτασανε στη Σουιδια, το γιρνανε σαν ά ενταξει μια χαρα, ειναι ζωντανει ταχαμου. Αρε σκουλικια ολλοι σας!

    Αραγε στο Αεροδρομιο που δεν τους αφισαν να φυγουν δεν ηταν κανενας ξενος αλλα δεν θελανε να τους αφησουν!

    criticaroom.com
    να ξεβρωμισει ο τοπος!

  2. μπλακ-αης 09/06/2013 @ 8:34 ΠΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ

    ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ Η ΟΛΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ

    ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

    ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

    ΜΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

    (και στον Γιαννοπουλο του χαμογελου του παιδιου
    και στους επικεφαλεις εισαγγελεις ανηλικων αθηνων
    κ. σταθουλοπουλου και κ.συφναιο)

    Η ΚΟΡΗ ΤΩΝ "ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ" ΒΡΕΘΗΚΕ!!!!
    διοτι ολοι μας προσευχομασταν και ευχομασταν για αυτην.-

  3. Πραγματικά μπράβο σε όλη αυτή την προσπάθεια…. Διάβασα και ένα σχόλιο παραπάνω περί άρνησης εξόδου του παιδιού με τον πατέρα του και επειδή σε μια Ελλάδα σαν την σημερινή όλα μπορούν να συμβούν, εγώ πραγματικά χαίρομαι γιατί αυτό το παιδάκι είναι σήμερα στην αγκαλιά των γονιών του και ο Θεός μαζί τους.

  4. Ανώνυμος 09/08/2013 @ 10:44 ΠΜ

    Τέλος καλό όλα καλά για τη μικρή. Ένα αγοράκι 5 ετών στην Κίνα δεν είχε την ίδια τύχη δυστυχώς… (επίσημο άρθρο από επίσημη εφημερίδα του Oman στις 30 Αυγούστου 2013 και δυστυχώς το διάβασα) … παρά το γεγονός ότι ζεί και αυτό.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  5. μπλακ-αης 09/08/2013 @ 12:12 ΜΜ

    αγαπητε και σεβαστε Αριστοφανη 1.44/8.9.13

    χαιρομαι που ξαναδιασταυρωνονται τα σχολια μας διοτι η ποιοτητα του λογου σου ακτινοβολει και στο δικο μου σκεπτικο!

    ναχεις παντα επιτυχιες για οτι κανεις εκει που βρισκεσαι.

    πιστεψε με οσες μερες δεν βρισκοταν η μικρουλα το μυαλο ετρεχε σε τετοια αρνητικη εξελιξη της περιπτωσεως που αναφερεις και που οι ευασθησιες μου οπως και ο παραγωμενος συναισθηματισμος δεν μου επιτρεπουν να αναλυσω να δεχθω και να αποδεχθω οτι ειναι υπαρκτο γεγονος για να μπορεσω να προστατευθω απο αυτην την αγριωτητα.

    επειδη ομως το ανεφερες
    ας ελπισουμε οτι η δημοσιοτητα θα οφελησει την θετικη εξελιξη της αποκαταστασης του αφου καθε αρνητικο γεγονος προκαλει την ενεργοποιηση του θετικου και ετσι να βρεθουν δοτες αλλα και γιατροι για να εμφυτευσουν τα νεα οργανα με επιτυχια.

  6. Ανώνυμος 09/08/2013 @ 3:45 ΜΜ

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΠΕΤΟΠΕΙΔΕΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ

  7. Ανώνυμος 12/29/2014 @ 1:32 ΜΜ

    Μπράβο. Μπράβο πολύ εξυπνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????εεεεε ρε μπουνιές το ερευνούν πρώτα ποιος είναι ο άντρας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*