Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:51 - 22/10/2013

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ – Οι δανειστές ζητούν να κατάσχουν την περιουσία της Εκκλησίας, του Αγίου Όρους και του Οικουμενικού Πατριαρχείου!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σάλος αναμένεται να προκληθεί στους κόλπους της Ιεράς Συνόδου μετά την απόφαση της Τρόικας να κάνει ντου στα ταμεία της Εκκλησίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Γεραμανών δημοσιογράφων οι δανειστές έχουν βάλει στο μάτι την
τεράστια ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας, εκείνη του Αγίου Όρους καθώς και του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Οι Τροικανοί ζητάνε σχεδόν το σύνολο της περιουσίας που ελέγχουν οι 3 φορείς της Ορθοδοξίας για να προχωρήσουν σε αντίστοιχο κούρεμα του χρέους!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμες οι διεθνείς εταιρίες εκτιμητών παγκοσμίου κύρους να δώσουν προσφορές για να αναλάβουν το έργο της αποτίμησης της περιουσίας της Ιεράς Συνόδου, του Αγίου Όρους καθώς και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η υλοποίηση αυτής της απαίτησης γύρευε μπορεί να εντοπίσουν στο άβατο των Οικονομικών της Εκκλησίας!

Η συγκεκριμένη απόφαση βόμβα των δανειστών έρχεται λίγες ώρες μετά την πρωτοφανή “οδηγία”, του Οικουμενικού Πατριάρχη ο οποίος ζητούσε από τους Έλληνες πολίτες να αντιδράσουν με την λογική “σφάξε με αγάμ ν΄ αγιάσω…”!

-Να αντιμετωπίσετε την κρίση με πνευματικό τρόπο ώστε να γίνεται ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Δηλαδή συνεχίστε να πεινάτε εσείς και τα παιδιά σας, την ίδια στιγμή που κάποιοι διεφθαρμένοι παράγοντες του τόπου θα εξακολουθούν να πλουτίζουν. Έτσι θα βρείτε την πραγματική ευτυχία!

Παρόμοιες είναι οι υποσχέσεις του Μωάμεθ προς τους μουσουλμάνους που γίνονται ανθρώπινες βόμβες: Σας περιμένει η ευτυχία και τα ουρί του Παραδείσου!

Κατά τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη, ο Οικουμενικός σημείωσε ότι «είναι απαραίτητο ο ελληνικός λαός να οπλιστεί με υπομονή και ελπίδα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τού καθημερινού βίου».

Και πρόσθεσε ότι «μέχρι σήμερα η αληθινή ευτυχία ταυτίστηκε επανειλημμένως με την οικονομική ευμάρεια. Γι’ αυτό τον λόγο, αν η οικονομική κρίση αντιμετωπιστεί με ορθό και πνευματικό τρόπο, αυτό μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο, καθώς η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται ούτε στην οικονομική άνεση, ούτε στην οικονομική ευημερία, ούτε στην αφθονία των αγαθών».

Με απλά λόγια ο Οικουμενικός Πατριάρχης ξεπέρασε και το “μαζί τα φάγαμε…” του Πάγκαλου!…

Να δούμε τώρα που οι δανειστές απαιτούν την περιουσία του Πατριαρχείου αν θα είναι εξίσου παθητική η αντίδρασή του…

πηγη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (45)

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ.

  2. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 8:17 ΠΜ

    Για να δούμε τους παπάδες τώρα…. που κυκλοφορούν με BMW….

  3. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 9:03 ΠΜ

    Αυτές η ανακριβείς υπερβολές βλάπτουν. Είπε ο Μωάμεθ στους πιστούς του να γίνονται ανθρώπινες βόμβες σε εποχή που δεν υπήρχαν καν τέτοιες; Ή μήπως τους είπε να κάνουν αίσχη για να πάνε στον παράδεισο; Έτσι σκέπτονται κι αυτοί, δηλαδή ότι αφού αυτοί που τους καταπιέζουν είναι χριστιανοί, τότε μάλλον ο Χριστός τους είπε να κάνουν αυτά τα πράγματα κι ότι όλοι οι χριστιανοί είναι τέτοιοι! Ίσως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή,γιατί στις μέρες πούρχονται θα χρειαστούμε όλες τις δυνάμεις της λογικής μας για να εμποδίσουμε το κοινωνικό χάος.

  4. Αφου η ευτιχια δεν ειναι στην ευημερια ασ δωσουν την εκλησιαστικη περιουσια να πεσει το χρεος και να ειναι παλι ευτιχισμενοι
    Αντε να δουμε ντε

  5. Να σημειωσουμε εδω οτι αυτη την κατασχεση των περιουσιακων στοιχειων της ορθοδοξιας,δεν την κανουν για να βοηθησουν τους Ελληνες πολιτες,αλλα α)για να στερησουν απο τροφη και βοηθεια για οσο μερος βοηθαει η Εκκλησια,προκειμενου να δολοφονηθουν δια της πεινας οσο περισσοτεροι Ελληνες μπορουν και οσο ποιο γρηγορα μπορουν και β)για να βρουν νεα πηγη κλοπων και ληστειων.Οι ανθρωποι το μονο που δικαιουνται ειναι να δικαστουν απο διεθνες δικαστηριο με την κατηγορια της γενοκτονιας κατα επαγγελμα και κατα εξακολουθηση.Κι ομως υπαρχουν καποιοι που τους στηριζουν!Μπραβο τους!!!!!!

  6. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 9:17 ΠΜ

    Αμήν …. Η περιουσία τους είναι 2 3 φορές ποιο μεγάλη από το χρέος μας .
    Να πάρουν από εκεί το "χρέος " χα χα …θα περισσέψει και τεράστιος
    μεζές και για εμάς …Όσο για το παπαδαριό δεν νομίζω να στεναχωριούνται ..
    Έχει ο θεός

  7. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 10:17 ΠΜ

    Αν ειναι να σωθουμε βεβαιως και να την παρουν.Αν ειναι οντως τοσο μεγαλη θα επρεπε να το ειχαν προτεινει απο μονοι τους(οι παπαδες).Οσον αφορα την ΙΩΑΝΝΑ να την πληροφορησω οτι τουλαχιστον στα ενοριακα συσσιτια τα τροφιμα αλλα και την εργασια(μαγειρεμα)τα προσφερουν οικιοθελως οι πολιτες.Η εκκλησια απλως ειναι ο τοπος συναντησης των απορων αντε να βαζουν αυτοι το ρευμα.Το οποιο βεβαια εχουν βγαλει και με το παραπανω απο κοροϊδα κουμπαρους και νονους που για μια τελετη μισαωρου δινουν 50αρικα και 100ρικα.

  8. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 10:44 ΠΜ

    Τελικα καποιοι απο εσας τι ειστε; Μνημονιακοι ή αντιμνημονιακοι; Δηλαδη η τροικα οταν τα παιρνει απο εμας ή το κρατοςειναι κακη. Και οταν τα παιρνει απο την Εκκλησια ειναι καλη. Ειλικρινα με μπερδευετε! Αντιθετοι στην ξενη κατοχη κατα το δοκουν! Βρε τι μου θυμιζει αυτο, τι μου θυμιζει! μηπως ειστε εμπαθεις, αφελεις ή απλα ανιστορητοι;

  9. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 10:54 ΠΜ

    Δηλαδή ρε κορόιδα, πιστεύετε ότι θα αρπάξουν την περιουσία της εκκλησίας, θα ξεχρεωσουμε κ θα φάμε κ μεις; Ποιο Ραγιάς πεθαίνεις. Πραγμετικα δηλαδή η ηλιθιότητα σπάει καρύδια εδώ μέσα. Αφού ψοφισε η κατσίκα μου να ψοφήσει κ του γείτονα!!!!!!!!!! Ω ρε γλέντια που πρέπει να κάνουν αυτοί εκεί πάνω μ'αυτά που συμβαίνουν εδώ!!!!!!!!!
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ΅ΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΆΚΙΑ!!!!!!
    Η σειραμας έρχεται!!!!!!!!
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Γελοίοι!!!!!
    ΕΛΛΗΝ

  10. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 10:54 ΠΜ

    Τι χαζός κόσμος Θεέ μου… Όλα μα όλα γήπεδο ρε Ελληνάρες?

    21515

  11. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 10:55 ΠΜ

    ZAΓΡΕΑΣ ΠΕΛΑΖΓΟΣ
    Το Φανάρι αν δούμε την ιστορία πάντα ήταν ποίσο από όλες τις
    ίντριγκες για την καταστροφή σε κάθε τι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, από σφαγές
    των μισθοφόρων που πληρωμένοι αναλάμβαναν να το επιτελέσουν. Ποτέ,
    μα ποτέ, δεν έδειξαν οίκτο για τους Έλληνες. Η εκκλησία της
    Ελλάδος δεν μας λέει ποτέ πόσα χρήματα δίνονται στο Φανάρι. Το
    Φανάρι λειτουργεί σαν δούρειος ίππος για την ΕΛΛΑΔΑ, και μπορεί
    να είναι και πάλι από ποίσο από το σχέδιο να πουληθεί δηλαδή
    καθετί ΕΛΛΗΝΙΚΟ, και να σώσουν τα δικά τους περιουσιακά και
    πολιτικά προνόμια.

  12. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 11:18 ΠΜ

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΤΕ(ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ)ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ?ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ

  13. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 11:52 ΠΜ

    προς τον αγαπητο στις 12.17 κυριε μην αφηνετε την αποψη σας περι θεου να να σας κανει να μην βλεπετε μπροστα σας …..

    προς τον αγαπητο στις 1.17 απλα δεν εχετε ιδεα τι ειναι εκκλησια και πως λειτουργει και τα γευματα (τα οποια δεν τα πληρωνει κανενας σκαι η γιουρμπανκ ) και σιγουρα ….."Η εκκλησια απλως ειναι ο τοπος συναντησης των απορων " ουτε αυτο κυριε και σας συνηστω οπως και στον αλλο κυριο μην νομιζετε … πρωτα να μαθετε και μετα να πειτε το οτιδηποτε

    γεωργιος τ

  14. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 11:58 ΠΜ

    Αν είναι να καθαρίσουμε μια και έξω με δαύτους ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να την πάρουν.
    Είναι βέβαιο ότι άμα τα πάρουν καθαρίζουμε; Να το κοιτάξουμε αυτό πριν τα δώσουμε γιατί είναι και ο Ερμής ανάδρομος !!

  15. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 1:00 ΜΜ

    Κάποιοι έχετε δίκαιο και κάποιοι άδικο.Το μόνο που φαίνεται στα σχόλια σας είναι για ακόμη μία φορά ο διχασμός και η διχόνοια.Μη πέφτετε στη παγίδα τους,μόνο ενωμένοι θα αποτινάξουμε τον κατακτητή.Πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους(όχι επειδή πάει να γίνει αυτό με την Εκκλησία).Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα για αυτούς που νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή και αυτούς που νομίζουν ότι είναι ακόμη βολεμένοι.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗΣ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ.ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.Με εκτίμηση σε όλους τους Έλληνες-Αδέρφια Στέλιος Κομοτηνή

  16. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 2:37 ΜΜ

    Ποιοί μιλάνε γιά τήν εκκλησία όχι μόνο γήπεδο τά βλέπουν αλλά καί στά παιδιά τούς ακόμα τή θρησκεία τών γηπέδων έχουν βάλει .πηγαίνετε λοιπόν να πάρετε καμιά αθλητική γιά νά πείτε στούς άλλους μακάκες τίς καινούργιες μακακίες πού γράφουν οί αθλητικές@@@@@@

  17. Κυριες και κυριοι,πιστευω στο Χριστο αλλα οχι οπως τον περιγραφει η Χριστιανικη θρησκεια,και της εχω καμποσα μαζεμμενα ΑΛΛΑ ειτε ως τοπος συνασντησης,ειτε ως προσφορα εθελοντων πιστων Χριστιανων,ειτε προσφεροντας χρηματα, ειτε προσφεροντας ελπιδα,ειτε οπως θελετε να το ξερετε η να το βλεπετε,εδω και πολυ καιρο προσφερει ΕΡΓΟ.Εκατονταδες χιλιαδες συσσητια που κρατουν ενα σεβαστο μερος των Ελληνων χορτατο.Επι πλεον επι τρια και χρονια ζουμε στο πετσι μας την ανηλεη επιθεση της κτηνωδους παγκοσμιας συμοριας και της βουλημιας της.Την λυσσαλεα της προσπαθεια να μας εξωντωσει δια της πεινας αλλα και να αρπαξει οτι Ελληνικο υπαρχει.Σκοπος της λοιπον ΔΕΝ ειναι να ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ αλλα να ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.Εκτος κι αν υπαρχει καποιος που δεν το βλεπει.Εχω διαφωνιες με την Εκκλησια ΝΑΙ.Αλλα για να διαφωνησεις με καποιον βασικη προυποθεση ειναι να ΖΕΙΣ.Ας συμπαρασταθουμε στην Εκκλησια,κι οταν ξαναγυρισουμε στη ΖΩΗ τοτε θα εχουμε αφθονο χρονο να διαφωνησουμε μαζι της.

  18. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 2:54 ΜΜ

    Alepouείπε…

    XAXAXA σταματα ρε αλεπου …το αλλο με τον τοτο το ξερεις…η εκκλησια ντροπη σου ωραιο μου αρεσε αφου ο γεχοσουα τους λεει…

    Εμού είναι το αργύριον και εμού το χρυσίον, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων. (Αγγαίος Β΄ 8) Παλαια Διαθήκη
    μεταφραση: Απαντα ο άργυρος και ο χρυσός και τα σκεύη από χαλκό και σίδηρο, ειναι αφιερωμένα εις τον Κύριο

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΥΛΟΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕ?

    οσο για τα συσητεια που λεει ο φιλτατος…ειναι μεγαλη απατη,τουλαχιστον σε μερικες εκκλησιες,κρατανε τα καλα γι αυτους και δινουν εως και 4 μηνων ληγμενα,δινουν η μακαρονια η φασολια και γι αυτους η τους δικους κρατανε τα καλα που στην ουσια τα μαγειρευουν αλλοι εστιατορια-φουρνοι κτλ και τα κανουν δωρεα στην εκκλησια απο μονοι τους η εκκλησια δεν κανει τιποτα μεσαζοντας ειναι και παιρνει την δοξα και παριστανει την καλη…

    και μην μου πεις που τα ξερω ασε…παραλιγο να την πληρωνα αυτην την ιστορια.
    δουλευα σε catering και οτι εμενε τα επαιρνα και τα πηγενα σε αστεγους κρυφα…οταν με επιασαν η δημοτικη αστυνομια και μου ειπε ειναι παρανομο πηγενε τα στην εκκλησια…ΟΟΟΚ λεω τα παω στην κοντινη εκκλησια που μενω…μα ποτε ποτε δεν ειδα αυτα τα φαγητα…οποτε τα ξανα πηγενα κρυφα οσο του εμεινα ανεργος(λογο κρισης οχι λογο της πραξης μου) η' μηπως με τιμωρισε ο γιαχβε που βοηθαγα αστεγους και οχι τους υπαληλους του χαχαχα

  19. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 3:18 ΜΜ

    -Να αντιμετωπίσετε την κρίση με πνευματικό τρόπο ώστε να γίνεται ευτυχισμένοι άνθρωποι!
    Δεν είπε :
    Θα αντιμετωπίσουμε την κρίση με πνευματικό τρόπο ώστε να γίνουμε ευτυχισμένοι άνθρωποι!
    Το θέμα είναι ότι , όλοι , μας λένε τι θα μας κάνουν μπλα μπλα γιατί δεν είμαστε καλά παιδιά μπλα μπλα και μας τα λένε χύμα και με λεπτομέρειες μπλα μπλα και είναι όλα τόσο μα τόσο φανερά και μας προκαλούν συνεχώς , μας θεωρούν ηλιθίους .
    Το να είσαι Ελληνας είναι Ιδιότητα ! Η Ελλάδα είναι Ιδέα !
    Θα ήθελαν πολύ όλοι αυτοί να είναι ΄Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά δεν τους έκατσε !

  20. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 3:43 ΜΜ

    Πρις 5.54 μ.μ Απέχεις πολύ μα πάρα πολύ ,
    απ το μήνυμα του Χριστού , ο Γιαχβέ είναι η ονομασία των Οβρέων όχι των Χριστιανών Ορθοδόξων … οπότε πρόσεχε τι συγκρίνεις συμφωνώ απόλυτα για ότι αφορά τα συσσίτια κι απο ποιους δίνονται . Είδαμε και την θέση της Εκκλησίας όσον αφορά των Φωκά με τα αθλητικά ένα απ τα μεγαλύτερα καταστήματα της Θεσσαλονίκης που έκλεισε και το κτηριο ήταν της Εκκλησίας , που πέταξε έξω τόσους εργαζόμενους ..

    Συμφωνώ επίσης και με τα λεγόμενα της ΙΩΑΝΝΑΣ , δεν είναι λύση αυτή..
    δεν Χρωστάμε τίποτα μα τίποτα σε καμία Τρόικα , όλα είναι εικονικά ,
    κι αν αυτοί μπορούν να τα φάνε μπορούμε κι εμείς πολύ καλύτερα.
    Γιατί τα λεφτά αυτά μας ανήκουν και δεν τους ανήκουν.

    Γ.Μ

  21. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 5:02 ΜΜ

    Ενα μεγαλο μπραβο στον αρθρογραφο που, κουκια τρωει και ρεβυθια τα λεει ..!

  22. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 5:25 ΜΜ

    προς Γ.Μ

    Το όνομα Γιαχβέ ή Ιεχωβά είναι κατοχυρωμένο θα λέγαμε από την ορθόδοξη θεολογία και εκκλησία.

    Read more: http://iereasanatolikisekklisias.blogspot.com/2009/01/blog-post_10.html#ixzz2iTKr7bqn

    http://el.orthodoxwiki.org/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B2%CE%AD
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF
    %CE%BF:Depiction_of_Jehovah_%28detail%29,_Martinskirche,_Olten,_Switzerland_-_20061203.jpg

  23. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 5:28 ΜΜ

    Κατά συνέπεια, "το όνομα Γιαχβέ οιονεί αναλύεται εις το "Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα". Ούτω Γιαχβέ ο Πατήρ, Γιαχβέ ο Υιός, Γιαχβέ το Άγιον Πνεύμα. Πλην δεν υπάρχουν τρεις Γιαχβέ, αλλ' εις Γιαχβέ (Δευτ. 6: 4), διότι υπάρχει μία θεία ουσία. Επειδή δε έκαστον των τριών προσώπων έχει όλόκληρον την θείαν ουσίαν…δυνάμεθα να λέγωμεν, ου μόνον ότι ο Υιός είνε Γιαχβέ, αλλά και ότι είνε ο Γιαχβέ (ενάρθρως), ο όλος δηλαδή θεός".[30][31]. Για τους Ορθοδόξους, ο Ιησούς Χριστός της Καινής Διαθήκης είναι ο Γιαχβέ-Λόγος[32], που σημαίνει ότι "ο Χριστός είναι Γιαχβέ και αυτός, ως ο Πατήρ του"[33]. Το όνομα αυτό, στην πραγματικότητα, εκφράζει τον ένα Θεό στην ουσία του, επειδή τα ονόματα του Θεού είναι δηλωτικά ιδιοτήτων της θείας ουσίας[34].TO ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ..

  24. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 5:35 ΜΜ

    ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Ή ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

  25. βαβατιβι 10/22/2013 @ 5:47 ΜΜ

    χα χα χα χα χα χα χα χα χα …..α!!! ρε πλακαααααα

    να παρουν την περιουσια (την…ουσια ) του Ανθιμου…
    αχ αχ αχ αχ αχ χα χα χα χα χα χα χα χα αχαχ αχα χαχ

    τον βλεπω να εκπαιδευει μουζαχεντιν/ταλιμπαν
    ζωσμενους με βομβες κατα των γραφειων
    της τροικας των υπουργων και οποιον υπογραψει ..

    χα χα χα χα χα χα…

    κατα τα αλλα συμφωνω με καποιαν απο πανω μου
    που πονηρα σκεπτομενη σχολιασε οτι
    " το κανουν για να μην εχουμε συσσιτια και ζησουμε"

    ((παραβλεποντας οτι θα με συσσιτιζουν και με τα ληγμενα
    διοτι θα εχω ημερομηνια ληξεως ως εξαθλιωμενη ψυχη))

    ο Ανθιμος θα παθει …πες του ρεεε οτι ειναι πλακα….

  26. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 6:47 ΜΜ

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΤΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ 4.00μ.μ.

  27. Ανώνυμος 10/22/2013 @ 7:43 ΜΜ

    http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/holysynod.asp?id=1682&what_sub=d_typou

    Οι απόψεις αυτές ότι η Εκκλησία είναι τμήμα του κράτους και τα ακίνητά της «περιουσία του Δημοσίου» μας πηγαίνουν πίσω, σε σκοτεινές περιόδους της ελληνικής ιστορίας, ή σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, χωρίς δημοκρατία και συνταγματική προστασία της ατομικής ιδιοκτησίας απέναντι στο κράτος.

    Σε όμοια επιχειρήματα είχε στηριχθεί το Ελληνικό Δημόσιο και σε δημοκρατικές περιόδους, όταν επιχείρησε μονομερώς, με τον νόμο 1700/1987, να αφαιρέσει την ακίνητη περιουσία των Ι. Μονών και να μεταφέρει τη διαχείρισή της σε κρατικό οργανισμό. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (απόφαση της 9.12.1994) καταδίκασε την Ελληνική Δημοκρατία και νομολόγησε ότι τα νομικά πρόσωπα της Εκκλησίας έχουν ανακηρυχθεί «νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου», για να απολαύουν της προστασίας, που έχουν τα κρατικά ν.π.δ.δ.,

    χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η περιουσία τους ανήκει στο κράτος, αντίθετα τα

    εκκλησιαστικά ν.π.δ.δ. δεν εντάσσονται στη δημόσια Διοίκηση, και είναι «μη

    κυβερνητικοί οργανισμοί» (ΕΔΔΑ Holy Monasteries c. Greece). Τα ίδια ως προς την σχέση Κρατών και Εκκλησιών νομολόγησε το Δικαστήριο και για Εκκλησίες, οι οποίες επίσης είναι νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου σε άλλα κράτη (ΕΔΔΑ Holy Synod of the Bulgarian Orthodox Church c. Bulgaria, ΕΔΔΑ Siebenhaar c. Allemagne, ΕΔΔΑ Reuter c. Allemagne, ΕΔΔΑ Müller c. Allemagne, ΕΔΔΑ Fernández Martínez v. Spain, ΕΔΔΑ Schüth c. Allemagne, ΕΔΔΑ Obst c. Allemagne). Είμαστε βέβαιοι ότι ο συντάκτης του ρεπορτάζ, αφού μεριμνήσει να ενημερωθεί για τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, θα προβληματισθεί για τις ξεπερασμένες απόψεις του στο θέμα αυτό………………………………………………………………………………………………………….

    Από την εποχή του Όθωνα προσπαθούν οι Γερμανοί να βάλουν χέρι στην εκκλησιαστική περιουσία.
    http://www.oodegr.com/oode/koinwnia/oikonomika/ekkl_periousia_forologia_1.htm#a

  28. Προς 22 Οκτωβρίου 2013 – 5:54 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    Θα συμφωνούσα μαζί σου άνετα αν δεν καταφερόσουν τόσο ύπουλα εναντίον αυτού που πιστεύω. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα στο ΠΟΥ πιστεύεις. Αν θες πίστευε και Κοετζαλκοάτλ των Αζτέκων. Πάω πάσο. Καλά κάνεις και τον πιστεύεις. Το πρόβλημα πού αρχίζει? Όταν καταφέρεσαι ύπουλα εναντίον αυτών στους οποίους πιστεύουν δικαιωματικά οι άλλοι. Όταν πάς να μου βγάλεις τον ίδιο τον Χριστό Σκρούτζ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΥΝΕΊΔΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΥΦΗΜΗΣΜΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΌΠΩΣ ΠΟΛΎ ΈΞΥΠΝΑ ΈΘΕΣΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ Ο βαβατιβι), τότε θα πάρεις τον εύλογο και πρέποντα αντίλογο κατ'ευθείαν.

    Κατ'αρχήν καραμαλάκαρε μάθε πρώτα ότι το "Εμού είναι το αργύριον και εμού το χρυσίον" σημαίνει ότι ΟΛΑ δημιουργήθηκαν από τον Θεό και οτι όλοι είμαστε δικά του κτίσματα. ΔΕΝ εννοεί ότι δικά του είναι τα φράγκα ή τα χρυσάφια βρε τούβλο. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΠΟΥΛΕ?? Είσαι πανηλίθιος και μόνο που το πήρες τοις μετρητοίς.
    Αυτό που είπε το είπε για να δείξει ότι οι άνθρωποι που λάτρευαν είδωλα και χρυσά βόδια – ΒΟΔΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ -, ουσιαστικά προσκυνούσαν ύλη. Η οποία ύλη ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΚΑΒΛΑΚΑ?

    Επίσης ΑΝ ο Θεός ήταν Σκρουτζ και μετρούσε τα φράγκα του πριν πέσει για ύπνο σύμφωνα με το καθυστερημένο μυαλό σου, τότε άν έχεις αρχίδια εξήγησέ μου ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ, ΑΚΤΗΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…? Εξήγα ρε στόκε αν φοράς πανταλόνια….

    Και κάτι τελευταίο. Λές ότι πήγαινες τα φαγητά κρυφά στους άστεγους. Και μετά – άκουσον άκουσον – έστησε καρτέρι η δημοτική αστυνομία ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΑΙΤΗ και σε έπιασε να ταίζεις τους άστεγους και σου είπε ότι είναι παράνομο…
    Μάλισταααα…
    Και σε ρωτάω εγώ ρε μάγκα…. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ???? Εσύ που κόπτεσαι για τους φτωχούς και τους πήγαινες και φαγητό, ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΦΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ….???? ΑΠΛΑ ΕΙΠΕΣ "ΟΟΟΚ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ
    ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ? Καλά σε ποιόν τα πουλάς τώρα αυτά τα παπατζιλίκια ρε σκατόψυχε βλακάκο ..? Εμένα αν μου το έκαναν αυτό και μου απαγόρευαν να τους ταίσω με δυο μπουκιές φαί, θα τους έβγαζα στα κανάλια. Και ξέρεις πολύ καλά ότι τα κανάλια μετά χαράς θα έκαναν δεκτό το θεματάκι αυτό – όχι λόγω αλτρουισμού – αλλά λόγω "πιασάρικου" θέματος που πουλάει και γουστάρουν να βγάζουν τέτοια. ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΙΝΑΙ
    Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ??? ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ… ΆΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΝΤΩΣ ΝΟΜΟΣ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΦΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ "ΟΟΟΚ"? ΔΕΕΕΕΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ??? Ε ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ? ΥΠΟΥΛΕ ΠΙΝΟΚΙΟ…

    Υ.Γ.
    Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κάλο φίλε… Μήπως σε λένε και Καλόπουλο…?
    Τέτοιο κόμπλεξ με τον Χριστό, μόνο στον Καλόπουλο έχω δει…
    Όργια γίνονται γύρω μας, ο Χριστός σου έφταιξε κωλοπαιδαρά.
    Θα'πρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που έγραψες και για το γεγονός ότι μας θεωρείς και από πάνω ηλίθιους. Βρωμάς ψευτιά, υποκρισία και κομπλεξισμό. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    ΒΡΙΑΡΕΩΣ

  29. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 12:55 ΠΜ

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΙΑ ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ.ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΜΟΡΑ,ΠΟΣΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΟΙΩΣΑΝΕ,ΟΤΑΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ.
    ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΑ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΠΙΚΡΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.
    ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ,ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΤΟΤΕ…ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

  30. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 1:00 ΠΜ

    Προς 22 Οκτωβρίου 2013 – 5:54 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    ΕΣΕΝΑ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΕΤΣΙ???

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 5:54 μ.μ.
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΠΕΡΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΜΝΟΙ…

  31. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 1:26 ΠΜ

    Η Εκκλησια πραγματι εχει μεγαλη περιουσια απο τα πρωτα χροννια τον 3ο αιωνα μ.χ οποτε και εγινε ο χριστιανισμος κρατικη θρησκεια ενισχυθηκε στην συνεχεια απο φιρμανια επι οθωμανικης καταχτησης κτλπ. Αλλα με λυπη μου διαπιστωνω πως οι περισοτεροι απο εσας παραμενεται ηλιθιοι, εμπαθεις και απαιδευτοι τα σχεδον 4 χροννια μνημονιων και σχεδον καταργησης του ελληνικου κρατους κρατος το οποιο δημιουργηθηκε με επανασταση κοινως ((επαναστατικω δικαιω)) και επι τω λαικοτερω πηραμε τα οπλα και αφου σκοτωθηκανε σχεδον οι μισοι Ελληνες εκεινης της εποχης διωξαμε τους οθωμανους μουσουλμανους καταχτητες (ασχετα αν τα πολιτικα κομματα και η σατανοκρατουμενη Ε.Ε μας τους κουβαλαει στην πατριδα μας κατα χιλλιαδες τον μηνα)) και στην ουσια αυτο το κρατος που το αναγεννησανε οι προγονοι μας με το αιμα και το σπαθι τους καταργηθηκε με τρεις υπογραφες απο καποιους ανθελληνες πολιτικαντηδες και αυτο ακομη δεν σας διδαξε τιποτα!!! Ναι η εκκλησια δεν χρειαζεται μια τεραστια περιουσια !! αλλα η περιουσια της εκκλησιας να δημευθει κατα ενα μεγαλο μερος οταν θα υπαρξει ενα πραγματικα ελευθερο και ανεξαρτητο ελληνικο κρατος ενα κρατος στο οποιο ο λαος θα ειναι ο αφεντης, και οι πολιτικοι θα ειναι πραγματι Ελληνες και Πατριωτες, και τους οποιους ο λαος θα επιλεγει με ελευθερη βουληση, με ελευθερο φρονημα να τον κυβερνησουν, Εφοσον φυσικα εχει ξεριζωθει οτιδηποτε εχει σχεση με την ντοπια πουλημενη στα ξενα κεντρα ελληνοφωνη αστικη ταξη, μια ταξη η οποια προερχεται απο τους ((τουρκοκοτσαμπασηδες)) της τουρκοκρατιας και τους δοσιλογους και μαυραγοριτες της περασμενης γερμανικης κατοχης. Τωρα ομως σε αυτα τα κορακια,σε αυτους τους αιμοδιψεις γυπες δεν πρεπει να τους επιτραπει να παρουνε ουτε ενα στρεμμα γης απο την εκκλησιαστικη περιουσια, για τον απλουστατο λογο, οτι μονος δικαιουχος αυτης της περιουσιας ειναι ο ελληνικος λαος σε αυτον ανηκει η περιουσια της εκκλησιας και σε αυτον πρεπει καποτε να επιστρεψει,, τα ξενα φανς και οι αιμοβοροι τοκογλυφοι οι συχρονοι σαυλοκ δεν εχουνε κανενα δικαιωμα να παρουν οτιδηποτε απο την πατριδα μας. ΥΓ: και η Ιταλια, η ισπανια, η Πορτογαλλια στο μνημονιο ειναι!! Γιατι δεν κατασχουνε και την περιουσια του βατικανου;;; Αντε ανθρωπακια με μυαλο μπαμπουινου ξυπνηστε, γινεται ανθρωποι μπας και σωθουμε εστω στο παρα πεντε, παψτε πια να εισαστε μικρομυαλοι, μικροψυχοι, ρηχοι, γεματοι φθονο, ατομικισμο και υποκρισια!!!! Ο χοντρο παγκαλος με το που ειπε το ((μαζι τα φαγαμε)) καθησατε ολοι σαν κοτες!! επειδη επι δεκαετιες τρεχατε και γλυφατε αυτους τους βρωμιαρηδες πολιτικαντηδες ((για να κανεται την δουλεια σας)) και να βολευτειται στο δημοσιο με αργομισθια η να παρεται τα (( βρωμικα λεφτα)) της εωσφορικης φασιστικης Ευρωπαικης Ενωσης υπο μορφη επιδοτησεων,, η χωρα και τοτε πουλοτανε αλλα δεν σας ενοιαζε καθοτι φιλοτομαριστες και παρτακηδες την ((γαζωνατε καλα)) τωρα σας πηρε ο πονος που δεν εχει αλλο λεφε!!

  32. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 1:31 ΠΜ

    22 Οκτωβρίου 2013 – 11:10 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΑΟΛΑΓΝΕ
    1ΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΗΕΡΩΘΗΚΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.ΕΔΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑ…ΤΡΟΜΠΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΖΟΜΠΙ
    2ΟΝ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ «ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ» ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΗΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ…ΧΑΧΑΧΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ ΧΡΙΔΤΟΔΟΥΛΕ
    3ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΨΕΜΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ…ΑΠΛΑΑΑ ΠΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΨΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΣΟΥ…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΧΟΣΟΥΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΡΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ…ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ—-
    Οι Χριστιανοί εξακολουθούν να ισχυρίζονται μέχρι και σήμερα ότι η Θρησκεία τους αποτελεί την δικαίωση των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης!!Θέτουμε λοιπόν στην διάθεση του αναγνώστη μερικά αποσπάσματα από την βίβλο τα οποία διαψεύδουν τον ισχυρισμό αυτόν και γκρεμίζουν όλο το σαθρό οικοδόμημα του Χριστιανισμού!!Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο βιβλικός Θεός δεν αναγνωρίζει την ιστορία της Καινής Διαθήκης και τον Ιησού τον Ναζωραίο!!Προκαλώ τον οποιοδήποτε Χριστιανό απολογητή σε διάλογο με βάση τα παρακάτω εδάφια της Βίβλου!!
    ΗΣΑΪΑΣ κεφ:43
    10 Σεις είσθε μάρτυρές μου, λέγει Κύριος, και ο δούλός μου, τον οποίον εξέλεξα, διά να μάθητε και να πιστεύσητε εις εμέ και να εννοήσητε ότι εγώ αυτός είμαι• προ εμού άλλος Θεός δεν υπήρξεν ουδέ θέλει υπάρχει μετ' εμέ. Ησ 41:4, Ησ 44:8, Ησ 45:21, Ωσ 13:4
    11 Εγώ, εγώ είμαι ο Κύριος• και εκτός εμού σωτήρ δεν υπάρχει.
    12 Εγώ ανήγγειλα και έσωσα και έδειξα• και δεν εστάθη εις εσάς ξένος θεός• σεις δε είσθε μάρτυρές μου, λέγει Κύριος, και εγώ ο Θεός.
    13 Και πριν γείνη η ημέρα, εγώ αυτός ήμην• και δεν υπάρχει ο λυτρόνων εκ της χειρός μου• θέλω κάμει και τις δύναται να εμποδίση αυτό; Ησ 14:27
    14 Ούτω λέγει Κύριος, ο Λυτρωτής σας, ο Άγιος του Ισραήλ• διά σας εξαπέστειλα εις την Βαβυλώνα και κατέβαλον πάντας τους φυγάδας αυτής και τους Χαλδαίους τους εγκαυχωμένους εις τα πλοία.
    15 Εγώ είμαι ο Κύριος, ο Άγιός σας, ο Ποιητής του Ισραήλ, ο Βασιλεύς σας.
    25 Εγώ, εγώ είμαι, όστις εξαλείφω τας παραβάσεις σου ένεκεν εμού, και δεν θέλω ενθυμηθή τας αμαρτίας σου. Ιεζ 36:22
    26 Ενθύμισόν με• ας κριθώμεν ομού• λέγε συ, διά να δικαιωθής. Ησ 1:18
    27 Ο προπάτωρ σου ημάρτησε και οι διδάσκαλοί σου ηνόμησαν εις εμέ.
    28 Διά τούτο θέλω καταστήσει βεβήλους τους άρχοντας του αγιαστηρίου, και θέλω παραδώσει τον Ιακώβ εις κατάραν και τον Ισραήλ εις ονειδισμούς.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ κεφ 32..39
    39 Ίδετε τώρα ότι εγώ, εγώ είμαι, και δεν είναι Θεός πλην εμού• εγώ θανατόνω και ζωοποιώ• εγώ πληγόνω και ιατρεύω• και δεν υπάρχει ο ελευθερών εκ της χειρός μου. Δτ 4:35, Ησ 45:5, Ησ 45:18, Ησ 45:22, Α' Σαμ 2:6
    40 Διότι εγώ υψόνω εις τον ουρανόν την χείρα μου, Και λέγω, Ζω εγώ εις τον αιώνα•
    Εδώ ο Βιβλικός "Θεός" είναι ξεκάθαρος!!Λέει επί λέξη ότι μόνο αυτός είναι "Θεός" και Σωτήρας , δεν υπάρχει άλλος ούτε και θα υπάρξει!!Δηλώνει επίσης ότι μονό αυτός μπορεί να απαλλάξει από τις αμαρτίες τον λαό του Ισραήλ!!Εδώ ο Βιβλικός Θεός ακυρώνει τον Ιησού τον Ναζωραίο και μαζί του ολόκληρη την Καινή Διαθήκη!!
    Έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ ότι ο Ιησούς της Καινής δεν υπήρξε !!Μέσα σε απαγορευμένα χειρόγραφα , στα Απόκρυφα Ευαγγέλια και σε πολλά εδάφια της Καινής εμφανίζεται ο πραγματικός Ιησούς!!Ο Εβραίος επαναστάτης Ιησούς ο οποίος Σταυρώθηκε για ληστείες ,δολοφονίες και ένοπλο αγώνα κατά των Ρωμαίων κατακτητών της πατρίδας του!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΡΝΕ ΚΑΡΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

  33. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 1:32 ΠΜ

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΒΡΕ ΣΑΛΩΜΗ ΚΟΥΝΙΣΤΗ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΚΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΕΚΕΙ…ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠ ΤΗΝ ΓΑΜΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ,,ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑ ΣΤΟ 5Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΚΕΙ…ΒΛΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ
    ΥΓ
    ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ε ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΞΥΛΟ ΚΑΤΗΧΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΣΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
    ΝΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΑΣ ΣΑΥΡΟΛΑΓΝΟΙ
    ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ
    Βρωμάς ψευτιά, υποκρισία και κομπλεξισμό. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ….
    ΤΣΟΓΛΑΝΕ

  34. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 5:42 ΠΜ

    ΠΡΟΣ 5:54 επειδη τα μπινελικια δεν μου αρεσουν θα ειθελα εφοσον αυτα που λετε ειναι αληθεια (εται δεν ειναι ? ) ΕΠΩΝΗΜΗ καταγγελια με ονοματα και ναους και σας διαβεβαιω οτι θα γινει το ελα να δεις με τους και τις υπευθηνους

    υγ αν δουλευατε στο κετερινγκ αυτου του θεομπεχτη που εδινε τα σαπακια του γιατι δεν κανατε καταγγελια ανωνημη τροποι υπαρχουν …..ευτυχως αυτος χαρικε πολυ λιγο τωρα μαλλον τα δινει σε εστιατορια

    γεωργιος τ

  35. Τελικα αναρρωτηθειτε ολοι τι ακριβως υποστηριζετε.Πιστευει κανεις απο σας οτι οι παγκοσμιοι γλυτσολησταρχοι,θα παρουν,την Εκκλησιαστικη περιουσια,για να κουρεψουνε το χρεος?Ποιο χρεος?Αυτο που παγκοσμιως ονοματιζεται ως απεχθες,δηλαδη κλεμμενο?Δεν ειναι θρησκευτικο το θεμα.Ειναι καθαρα θεμα αποπειρας καταληστευσης και ιδιοκτησιακης κατοχης απο τους διεθνεις εγκληματιες,ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.Θα πληρωσουμε τα ληστεμενα με σταθερα περιουσιακα στοιχεια απο την Ελληνικη επικρατεια?Ειτε ειστε με την Χριστιανικη θρησκεια ειτε οχι,καταλαβαινετε οτι το ζητημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ?Οτι ο στοχος ειμαστε ολοι οι Ελληνες ανεξαρτητως πιστης?Οτι στοχος ειναι τα Ελληνικα εδαφη και η ψυχολογικη καταπτωση των εκατομυριων ΕΛΛΗΝΩΝ Χριστιανων?Εσεις που χαιρεστε εχετε καταλαβει οτι η διεθνης συμμορια δεν το κανει για δικαιοσυνη-να πληρωσει η κακια Εκκλησια για τα… κλεμμενα τους!!!-αλλα γιατι λιγουρευεται Ελληνικα εδαφη που θα την βοηθησουν ΝΟΜΙΚΑ στον πραγματικο της στοχο που ειναι η διαιρεση του Ελληνικου κρατους και το μοιρασμα του?Οταν αποτιναξουμε τον κατακτητικο ζυγο,θα εχουμε ολο το χρονο να λυσουμε τις οποιες διαφορες μας με την Εκκλησια.Με την Εκκλησια που νομιμως η παρανομως, ηθικα η ανηθικα,οπως θελετε παρτετο,ειναι ιδιοκτητης ενος μεγαλου μερους της Ελληνικης γης.Σε τι θα μας χρησημευσει να πεσει ολη αυτη η γη στα χερια της παγκοσμιας ληστοσυμμοριας?Η Εκλησια ειναι ΕΔΩ.Η ληστοσυμμορια?Αντε βρες την για να διεκδικησεις τα οποια δικαια σου!

  36. Και κατι ακομα..Δεν εχετε καταλαβει οτι εμαστε σκλαβοι?Πως μπορειτε να τσακωνεστε με τις αλυσσιδες στα ποδια?Δωστε τα χερια για να ελευθερωθουμε,γιατι ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ειμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ και εχουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τσακωνομαστε αλλα ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.Ξερω οτι ο διαιτητης τρωει το ξυλο!!Παρακαλω να ειστε τρυφεροι στα χτυπηματα σας!!

  37. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 7:30 ΠΜ

    Αγαπητε μελετητη….

    Η γνωση σου ειναι επιλεκτικη.

    Οι προφητες της παλαιας διαθηκης
    προβλεπουν και αναγγελουν την ελευση του Υιου.

    Δεν θα σου κανω μαθημα διοτι δεν το χρειαζεσαι. Τ ο μαθημα σου το εχεις μελετημενο.
    Μποορω να σεβαστω την πατρωα πιστη σου. στο αγαλμα του αγνωστου θεου.
    Αλλωστε απο αυτον τον διαλογο ολοι εμεις σημερα εχουμε πιστεψει.

    Το αβατον της Παρθενου Μαριας της παναγιας μας δεν εχει καμια σχεση με τα οποια ακινητα βρισκονται απεξω απο το αγιο ορος

    Αυτα μαζι με τα ρουχα μου ευχαριστως να δωθουν σε πατριωτες που θα μας βγαλουν απο αυτην την κατασταση. Τωρα βεβαια σε τροικανους δυσκολο το βλεπω

    Για την κατακριση σου ομως ως προς την ενσαρκωση τα παθη και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του αυτο θα μου επιτρεψεις να τοπιστευω χωρις να ειμαι ΕΒΡΑΙΟΣ.
    Να συνεχισεις την μελετη γιατι θα σε βοηθησει. Διαβαζε ομως τα παντα μεσα απο την γραφη …. και μιας και εχεις την πατρωα…δουλευε με το ΚΡΥΠΤΟΝ τοΝΟΗΜΩΝ και ΣΗΜΑΙΝΩΝ.

    Χωρις αντιπαραθεσεις…
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ.

  38. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 7:50 ΠΜ

    και εσυ μακακα στο 4;32 σε ποιον πιστευης σε κανενα παραγοντα του ποδοσφαιρου και εχεις μαθει μονο να χειρωκροτας αυτους που τα κονομουν ηλιθιε@@@@

  39. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 10:26 ΠΜ

    4:31 ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΕΣΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ ΑΘΕΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ Κ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ Κ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ!!!!

  40. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 2:50 ΜΜ

    Αυτος ειναι ο Χριστιανικος διαλογος φιλε μου οταν μπορεις να απαντησεις τα του οικου σου κανεις κριτικη στον απεναντι!!

  41. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 3:13 ΜΜ

    Aπό το 22/13 12.03. Μην παρασύρεστε από την οργή σας ενάντια στην εκκλησία, είτε έχετε δίκιο είτε άδικο. Αυτό το χρέος δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ ό,τι και να πάρουν και επιπλέον αυτή η πράξη είναι άδικη και δημιουργεί νομικά πρότυπα για το μέλλον ενάντια σε όλους μας. Ο άνθρωπος που σκέπτεται με εμπάθεια σκέπτεται λάθος και κοντόφθαλμα.

  42. Άς είμαι ευγενικός για αρχή.

    Στα δύο πρώτα ερωτήματα δεν απάντησες. Έχεις πλήρη άγνοια κάποιων
    βασικών ΔΟΓΜΑΤΩΝ της θρησκείας. Βάζεις δική σου σάλτσα και τα κάνεις μπουρδέλο. Το να κάτσω να σου μιλήσω για τρείς υποστάσεις σε μία ουσία και να σου αναλύσω το τριαδικό δόγμα κτλ κτλ θα είναι απλά ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλάβεις. Και ένα εκατομμύριο χρόνια να προσπαθώ να σου πώ τί λέει η Ορθοδοξία εσύ μονίμως θα κράζεις σαν τον κόρακα. Άν παίρνεις κατά λέξη τί λέει η πρόταση, τότε να σου υπενθυμίσω και αυτό που είπε ο ενσαρκωμένος Υιός του Θεού όταν μίλησε για τον ναό του Σολομώντα και είπε γκρεμίστε τον και θα τον ξαναχτίσω σε τρεις ημέρες. ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΝΑΧΤΙΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΡΕ ΞΥΠΝΙΕ? ΠΑΡ'ΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΣΥ…

    Πέραν τούτου – για το τρίτο ερώτημα – το παραμυθάκι που μας είπες στην αρχή ότι σε έπιασε η δημοτική αστυνομία και σου είπε πήγαινέ τα στην εκκλησία (!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!) και εσύ μετά είπες "ΟΟΟΚ" μετά ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ στο δεύτερο μήνυμά σου και λες κάτι άσχετα… ότι τελικά οι αστυνόμοι δεν σου είπαν τίποτα, αλλά είχαν πρόβλημα με τους άστεγους γιατί έκαναν εκεί στέκι και
    παραπονιόνταν οι γονείς κτλ κτλ… ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΦΤΕΙΣ???
    Παρ'όλα αυτά εσύ ασχολείσαι με τα μπολίνια του Θεού…

    Και κάτι τελευταίο γιατί είσαι χάσιμο χρόνου…
    Τσόγλανο και σαλώμη κουνιστή να πεις τον πατέρα σου που σε έβγαλε στην γη για να βρίζεις Χριστούς και Παναγίες…
    Χθεσινή πορδή να πούμε που βρίζεις και από πάνω… Κλανιά…
    Άθεο μοσχάρι… Ορθογραφία δεν ξέρεις καλά-καλά και κάνεις κριτική στον Θεό χαϊβάνι.
    Αρτέμη Μάτσα της ανθρωπότητας… Ξώγαμο του Βελζεβούλ…
    Όσο για την μανούλα σου
    http://www.youtube.com/watch?v=1LusRYr0CQo
    2:29-2:35 όπως επίσης και 4:26-4:29

  43. Ανώνυμος 10/24/2013 @ 8:06 ΠΜ

    Εχω μία απορία χρόνια και σε κάθε ευκαιρία ερωτώ :
    Μήπως γνωρίζει κάποιος που θάβονται οι τσιγγάνοι (γύφτοι) ,που δεν είναι ορθόδοξοι ;

  44. Ανώνυμος 10/29/2013 @ 4:31 ΜΜ

    Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Νο 2 ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

  45. Ανώνυμος 11/09/2014 @ 1:52 ΜΜ

    τα χρεη να τα πληρωσουν αυτοι που τα εφαγαν [λογισστικο ελεγχο] οσον αφορα την θρησκεια οσοι ειναι αθεοι πρεπει να μαθουν οτι η ελευθερια τους σταματα εκει που αρχιζει του αλλου και οι θρησκευομενοι μη ξεχνουν το αγαπατε αλληλους και πανω απο ολα αγαπη και ειρηνη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*