Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:30 - 20/02/2013

Βομβαρδισμός στο υποσυνείδητο για τα Chemtrails ως φυσικό φαινόμενο – Δείτε τα στην ταινία Flight

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να μας αποδείξουν πως τα chemtrails αποτελούν ένα φυσιολογικό φαινόμενο και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Εκτός από τις προσπάθειες γελοιοποίησης και υποβιβασμού του θέματος απ’ όλα τα μέσα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια το θέμα αυτό να περάσει σαν κάτι το φυσιολογικό.

Προσπαθούν λοιπόν υποσυνείδητα να μας το “εμφυτεύσουν” ώστε σε λίγο καιρό να μη μας προκαλεί καμιά απολύτως αίσθηση. Στο trailer της ταινίας που σας παραθέτουμε σε πέντε (5)!!! σημεία όπως θα δείτε μας περνούν την εικόνα του chemtrail.
Ξεκινάμε λοιπόν. Την προσοχή σας στα σημεία 0:58, 1:22, 1:30, 2:13, 2:25 του βίντεο.

Ακόμα δε σας πείσαμε; Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο με ιδιαίτερη προσοχή στο 1:11 και μετά. Σας θυμίζει κάτι; Μήπως τα γνωστά X που σχηματίζουν τα αεροπλάνα πάνω από τα κεφάλια μας κατά τους αεροψεκασμούς;

Για αναρωτηθείτε λίγο, γιατί να μας προβάλουν τη συγκεκριμένη εικόνα;

Γιατί να γίνεται τέτοια πλύση εγκεφάλου για ένα “φυσιολογικό”, όπως το αποκαλούν αυτοί, φαινόμενο;

psekasmata

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 02/20/2013 @ 2:37 ΜΜ

    apistefto!!! ti thrassos….. otan eida to arthro me tin tainia ''flight'' nomiza oti olh h tainia eixe sxesi me ta chemtrails kai me tin eksigisi tous alla kamia sxesi. ta xrisimopoioun san fonto se merika defterolepta tis tainias. afto einai plusi egefalou kai yposinidita minimata gia na ta synithisoume.pisteyw oti polloi akomi den koitane ton ourano oute tous endiaferei alla oxi mono mas psekazoun kai den mas lene me ti alla mas to pernane kai os fysiologiko. apistefto thrassos. ti na pw. exo sxoliasei polla arthra kata kairous edo sto katohika alla afto einai anw potamwn

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*