Διαφημίσεις

«Το πρόσφατο κύμα ψύχους που σάρωσε ενα μεγάλο μέρος των ηπειρωτικών ΗΠΑ ήταν το αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Ενα νέο βίντεο προπαγάνδα προωθήθηκε από τα τσιράκια του Λευκού Οίκου. Σύμφωνα με το σύμβουλο επιστήμης και τεχνολογίας του Ομπάμα, Δρ John Holdren, οι ΗΠΑ παρουσίασαν δήθεν έναν από τους χειρότερους παγετώνες στη σύγχρονη ιστορία, επειδή ο πλανήτης θερμαίνεται. Μια απολύτως εκπληκτική επίδειξη γνωστικής ασυμφωνίας που αποδεικνύει τη συνολική τρέλα των ηγετών των ΗΠΑ.

Το βίντεο, με τίτλο «Ο πολικός κυκλώνας εξηγείται σε 2 λεπτά, “κάνει τον τολμηρό ισχυρισμό ότι ένας από τους σημαντικότερους δείκτες της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι μια προοδευτική αύξηση σε ακραίες κρύες καιρικές συνθήκες.

Με ένα εντελώς ανέκφραστο πρόσωπο, ο Δρ Holdren, ο τσάρος του Λευκού Οίκου υπεύθυνος για το κλίμα, προσπαθεί να πείσει την Αμερική κατά τη διάρκεια του κλιπ οτι ακραίο κρύο σημαίνει πραγματικά προοδευτική αύξηση της θερμοκρασίας , ή κάτι τέτοιο.”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ: «Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΚΡΑΙΟ ΚΡΥΟ»”
  1. Αλλά ούτε η άποψη πως δεν υπάρχει υπερθέρμανση είναι σίγουρα σωστή. Γιατί πρέπει να θυμάστε πως πριν απο λίγα χρόνια οι μεγάλες εταιρείες και οι ρεπουμπλικάνοι ήθελαν να μας πείσουν πως δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή. Αν πηγαίνουμε κάθε φορά αντίθετα σε ό,τι λένε, τότε δεν θα βγάλουμε άκρη.
    Όσο για τα λογικά δεδομένα δεν μπορούμε να τα κοστολογήσουμε με την κοινή λογική, γιατί για παράδειγμα ξέρουμε ότι οι πάγοι στον αρκτικό κύκλο λυώνουν πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει. Ε, δεν λυώνουν απ' το κρύο!
    Τώρα το γιατί λένε τη μια τόνα και την άλλη τάλλο δεν ξέρω. Εδώ υπάρχει πρόβλημα.

  2. Ο πλανήτης ψύχεται και δεν θερμαίνεται!!!!! ""Αυτοί"" για κάποιο λόγο θέλουν να τον θερμάνουν, γι'αυτό εξ άλλου έχουν αυξηθεί σημαντικά οι πυρκαγιές στα δάση σε όοοολο τον κόσμο!!!! Και κανένας δεν κάνει κάτι να το σταματήσει!!! Είναι σχέδιο!!!!!

  3. Σήμερα ..θα έπαιρνα όρκο ,παρολο που το χημικο ειχε πεσει με μεθοδο ,οτι είδα διπλή δύση 45 λεπτα μετα και μάλιστα νοτιοδυτικά …αν άλλος είχε την ιδια οπτική …εδώ είμαστε .-

  4. ΑΠΟΨΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙ… ΚΡΥΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΕΓΩ …ΠΑΝΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΓΩ …ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ…ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ …ΑΡΧΗΓΕ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΜΕΣΣΕΤΖ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΙΝΕΚΕΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  5. «Το πρόσφατο κύμα ψύχους που σάρωσε ενα μεγάλο μέρος των ηπειρωτικών ΗΠΑ ήταν το αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη"

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΙΠΛΟ-ΣΚΕΨΗ" = "DOUBLETHINK" !!!

    EXETE ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ 1984 ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ ?

    «Το πρόσφατο κύμα ψύχους που σάρωσε ενα μεγάλο μέρος των ηπειρωτικών ΗΠΑ ήταν το αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη"

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ

    ARBEIT MACHT FREI !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *