Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:56 - 13/04/2012

Βασίλης Λεβέντης αποκαλύπτει για μασονία, μπιλντερμπεργκ και παπαδήμο τριμερίτη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αξιότιμε κ.Λεβεντη,
Σε παλιότερη εκπομπή σας ή εσείς ή καλεσμένοι σας (δεν θυμάμε καλά τώρα) είχατε πει οτι ο Παπαδήμος δεν άνηκε σε ύποπτες λέσχες της πλουτοκρατίας όπως διαδίδουν μερικές ..κακές γλώσσες .
Όμως ο Παπαδήμος, κ.Λεβέντη 1 μηνα πριν διοριστεί πρωθυπουργός είχε πράγματι καλεστεί στην Τριμερή Επιτροπή του Ροκφέλερ στην Αμερική κεκλεισμένων των θυρών, μαζί με τον Μόντι που ταυτόχρονα διορίστικε και αυτός πρωθυπουργός της Ιταλίας.. Τι συμβαίνει πραγματικά κ.Λεβέντη; Διεθνείς τραπεζίτες οπως ο Ροκφέλερ και άλλοι διορίζουν τους πρωθυπουργούς των διάφορων κρατών και της Ελλάδας μέσω αυτών των λεσχών, και εμείς νομίζουμε ότι δήθεν έχουμε δημοκρατία και το δικαίωμα επιλογής;


Ποια η γνώμη σας γι’αυτές τις λέσχες, την Τριμερή Επιτροπή και την Λέσχη Μπινλντερμπεργκ; Επειδή αναμένετε να μπείτε στη Βουλή, και επειδή αυτές οι λέσχες το συνηθίζουν, εάν σας καλέσουν κάποια στιγμή να παραστείτε, τι θα κάνετε;; Εάν αρνηθείτε συνεργασία μαζί τους σκοπεύετε να τις καταγγείλετε ανοιχτά στο λαό ως παρασκηνιακά όργανα της παγκόσμιας πλουτοκρατίας, της πολιτικής ελιτ και των βασιλιάδων της Ευρώπης όπως πράγματι είναι;;
Επειδή αμφισβητήσατε την συμμετοχή του Παπαδήμου στην Τριμερή Επιτροπή σας στέλνω την επίσημη ιστοσελίδα της Τριμερούς Επιτροπής στο διαδίκτυο όπου θα δείτε να αναγράφετε το όνομα του, μαζί με του Μόντι, και του γνωστού δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά, στους καλεσμένους της Τριμερούς τον Οκτώβριο του 2011, 1 μηνα πριν διοριστούν οι νέοι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Ιταλίας.
http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-11_2.pdf
στα μελη:
Lucas Papademos, Visiting Professor of Public Policy, Kennedy School of Government, Harvard University, Cambridge; Senior Fellow, Center for Financial Studies, Goethe University, Frankfurt-am-Main; former Vice-President, European Central Bank, Frankfurt-am-Main; Honorary Governor of the Bank of Greece.
*Mario Monti, President, Bocconi University, Milan; former Member of the European Commission (Competition Policy and Internal Market); Honorary President, BRUEGEL, Brussels; European Chairman, Trilateral Commission
Alexis Papahelas, Editor-in-Chief, Kathimerini, Athens; Secretary General of the Hellenic Foundation for European & Foreign Policy; Leading Correspondent, The Files
Ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος οπως βλέπετε είναι ο γνωστός κεντρικός μεγαλοτραπεζίτης Ντειβιντ Ροκφέλερ:
DAVID ROCKEFELLERFounder and Honorary Chairman
—————————————
Περίληψη της Απάντησης του Λεβέντη:
Σε γενικες γραμμες οταν το διαβασε ολο, απαντησε οτι και αυτος τωρα εχει απογοητευτει με τον παπαδημο και προσπαθησε να εξηγήσει τι ακριβώς πρότεινε αρχικά, μετα ειπε οτι οχι μονο ο παπαδημος αλλα και η διαμαντοπουλου, η ντορα, ο παπανδρέου, ο σαμαράς και αλλοι ειναι ενταγμένοι σε αυτες τις λεσχες της παγκόσμιας πλουτοκρατίας, αλλα λεει τι να το κανω αφου δεν σας νοιαζει και πατε ετσι κι’αλλιως και τους ψηφιζετε (δικιο εχει !!!)
μετα αρχισε να λεει μια απιστευτη ιστορια, για εναν μασονο εν γνώσει του, ακαδημαικο μασόνο (τις γνωστές “ποδίτσες” της αχαρνών), που προσπαθησε εδω και 20-30 χρονια πριν να στρατολογησει τον λεβεντη στη μασονία!! σκεψου δηλαδη απο ποσο νωρις τον προσεγγισαν για να τον στρατολογήσουν!
ειπε γι’αυτον οτι ηταν υπατος, δηλαδη ανωτατος μεν αλλα υπο αποσυρση, εννοουσε “εν υπνω” και ελεγε οτι αυτοι δεν ειναι τοσο ισχυροι (οι εν υπνω) και οτι του ζητησε ένα ρουσφετι για κάποιον γνωστό του (!!!) που φυσικα ο λεβεντης αρνηθηκε! Ειπε επισης οτι και ο Ραλλης (ραουλ -γαλλοεβραιος μασονος) ηταν επισης τότε υπατος και εν υπνω..
Αυτος τωρα ο μασονος γνωστός του ηταν ανυπαντρος και ειχε αφοσιωθει πολυ στη μασονια, το σπιτι του λεει ηταν γεματο συμβολα και μασονικά άμφια και μαλακιες… για να στρατολογησει τον λεβεντη θα επρεπε αλλοι 2 ανωτεροι μασονοι να τον εγκρινουν! Ο Λεβεντης βεβαια αρνηθηκε… Του λεει τι θα κανω εγω σε εσας αν ερθω;;.. του λεει ε να θα μαθεις τα συμβολα και τα τελετουργικά και τα άμφια πρωτα, μετα απο τις γλωσσες που ξερεις θα σε στελνουμε σε αποστολες(!!!) στο εξωτερικο σε αλλες στοες εννοουσε!!
Και λεει ο Λεβεντης εσυ τι κερδισες απο τη μασονια;; και αυτος τα μασουσε, και λεει ε να ειναι μια ενασχοληση για να περναει η ωρα μου δημιουργικα και μαλακιες… και του λεει ο λεβεντης εγω δεν εχω χρονο για αυτα..και λεει ο λεβεντης εγω τι θα κερδισω αν μπω;;
και του λεει: ε να , θα εχεις ακρες στη δικαιοσυνη!! (ακου τωρα, δηλαδη μασονοι δικαστες που αθωωνουν αλλους μασονους εγκληματιες!!)
και του λεει ο λεβεντης, εγω δεν εχω κακουργηματα στις πλατες μου, ειμαι καθαρος, δεν σας εχω αναγκη.
και κατι τετοια… ολοκληρη εξιστορηση εκανε! Παντως φανηκε ξεκάθαρα οτι ο Λεβέντης ειναι εναντιος και στη μασονια και στις μπιλντερμπεργκ και τις αντιμάχετε.
Στο τέλος ο μασόνος σε κάποια φάση προσφέρθηκε εν ονοματι της στοάς του να του δώσει δωρεά 1.000.000 δραχμές που ο Λεβέντης τα αρνήθηκε λόγω ότι δεν τους εμπιστεύετε και πολύ καλά έκανε…
Δείτε λοιπόν πως προσπαθούν ακόμα και κόμματα και πολιτικούς που είναι εκτός Βουλής να τους στρατολογήσουν και να τους δωροδωκήσουν νωρίς – νωρίς! Ολοι εσείς της Ενωσης Κεντρώων που είστε δίπλα στον έντιμο Βασίλη Λεβέντη κάντε ότι μπορείτε για να περιφρουρήσετε την Ένωση Κεντρώων από την ύπουλη μασονική διείσδυση διότι τώρα που ο Λεβέντης έχει μεγάλες πιθανότητες να εισέλθει στη Βουλή, τώρα ειδικά θα επιχειρήσουν να διειδύσουν κρυπτο-μασόνοι στο κόμμα εν αγνοία του Λεβέντη! Μεγάλη προσοχή λοιπόν!


Πολιτικός Μαραθώνιος 08 04 2012 Μέρος 1ο από enosikentroon

http://www.antidiaploki.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*