Διαφημίσεις

Αμερικανοί βετεράνοι του πολέμου στην Κορεά ,μιλούν για τους Έλληνες που πολέμησαν και τους εκθειάζουν.

Οι Αμερικανοί θυμούνται τα τραγούδια και …την φασαρία που έκαναν οι Έλληνες ξεχωρίζοντας απ΄ όλους, αλλά και τις απίστευτες ικανότητές τους στην μάχη. Ήταν η καλύτεροι μαχητές σε μάχες με ξιφολόγχη,σώμα με σώμα , λένε. Κι ένας απ΄ αυτούς θυμάται με δέος ότι “οι Έλληνες όταν σκότωναν κάποιον με ξιφολόγχη,σκούπιζαν το αίμα, γιατί θεωρούσαν θέμα τιμής να μην σκοτώσουν τον επόμενο με “λερωμένη” με αίμα άλλου”!

Στο βίντεο οι αναμνήσεις των Αμερικανών από τους Έλληνες στο 6΄42”.

http://elnewsgr.blogspot.com/2013/04/blog-post_8918.html#ixzz2Pm7Fixd3



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Βίντεο – Κορέα: “Οι Έλληνες καλύτεροι πολεμιστές”…!! Αμερικανοί βετεράνοι μιλούν…”
  1. δεν ειχανε καμια δουλεια οι Ελληνες να πανε στην Κορεα , οπως δεν εχουν κανενα λογω να ειναι αυτη τη στιγμη στο Αφγανισταν η οπουδηποτε αλλου . Ολα αυτα τα αδικα πληρωνονται παντα .

  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ? (ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ)

  3. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ Σ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ

  4. ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ……………..ΕΑΝ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!MOTHER HELLAS.

  5. 11.10 ΜΠΟΡΕΙς ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙς ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕς ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥς ΓΙΑ ΕΜΑς , ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ? ΕΚΤΟς ΚΙ ΑΝ ΜΑς ΕΙΧΕ ΚΥΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Η ΚΟΡΕΑ Η ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ Η ΤΟ ΙΡΑΚ Η ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ . ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ Η ΑΜΥΝΑ , ΕΙΤΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑς . ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥς ΗΡΩΕς ? ΑΛΛΟ ΚΑΛΟς ΠΟΛΕΜΙΣΤΗς ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟς ΜΑς ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΟς ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΗΡΩΕς .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *