Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:27 - 29/03/2015

Βίντεο: Αεροπλάνο της Air Canada βγήκε εκτός διαδρόμου στο Χάλιφαξ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Είκοσι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα – Λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών το αεροπλάνο προσγειώθηκε «απότομα» και παρέκκλινε της πορείας του, χτυπώντας σε ένα πυλώνα υψηλής τάσης

Ευτυχώς κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο 23 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς. Το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής προκάλεσε για λίγη ώρα διακοπή ρεύματος στο κτίριο του τερματικού σταθμού του αεροδρομίου, ενώ προσωρινά ανεστάλη η προσγείωση και η απογείωση αεροσκαφών.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 9:35 ΠΜ

    ήταν σχιζοφρενής ο καιρός

  2. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 10:19 ΠΜ

    Χρειάζομαι μια ανάρτηση των αναλύσεων που εχούμε για τα αστρικά φαινομενα του 2015 αν μπορεί καποιός απ το κατοχίκα να το ανεβάση θα με βοηθούσε πολύ..ευχαριστώ.
    (Μ.Ε')

  3. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 11:40 ΠΜ

    Το ότι βιάζονται πάρα πολύ να τα φορτώσουν στον πιλότο μας δείχνει ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να πείσουν πως το αεροπλάνο έπεσε όχι από βλάβη , αλλά επειδή τρελάθηκε ο πιλότος ..

    ¨Όπως φαίνεται το θέμα δεν αφορά μόνο την Λουτφάνσα , αλλά όλες τις αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη και για αυτό όλα τα μμε έχουν συντονιστεί και αναμασάν τις ίδιες μπούρδες συνέχεια και συνέχεια .. Και εξηγώ ..

    Το μέγκα έκανε μια αποκάλυψη που στην συνέχεια δεν την αναμετέδωσε ξανά και την έθαψε :

    (..) Νέα τροπή στις έρευνες για την αεροπορική τραγωδία- Τα Airbus κάνουν απότομες βυθίσεις(..)

    http://www.candianews.gr/2015/03/25/nea-tropi-stis-erevnes-gia-tin-aeroporiki-tragodia-ta-airbus-kanoun-apotomes-vithisis/

    (..) Ανατροπές στην υπόθεση της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings που κόστισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους, φέρνει ένα έγγραφο – φωτιά που έφερε στο φως το Mega. Σύμφωνα με αυτό το επίσημο έγγραφο με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου του 2014, δηλαδή πριν περίπου τρεις μήνες, η Airbus δίνει οδηγίες όταν υπάρξει ξαφνική βύθιση του αεροσκάφους, δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο πιλότος και τι συστήματα πρέπει να ενεργοποιήσει ή όχι.
    Αυτό το έγγραφο προέκυψε μετά από έλεγχο που είχε υπάρξει είχε προηγηθεί μία ανεξήγητη βύθιση σε αεροσκάφος τέτοιου τύπου, σε πτήση από το Μπιλμπάο προς το Μόναχο. Σε αυτή την πτήση της Lufthansa φυσικά δεν είχε υπάρξει πρόβλημα σοβαρό καθώς ο πιλότος είχε καταφέρει να επαναφέρει τον έλεγχο στο αεροπλάνο.(..)

    Τι σημαίνει αυτό πρακτικά .. ? Στον αέρα αυτή την στιγμή πετούν χιλιάδες Α320 και επομένως κάποια στιγμή ήταν αναμενόμενο κάποιο Α320 θα έπεφτε λόγο αυτής της βλάβης .. Από την στιγμή λοιπόν που έπεσε το αεροπλάνο , αυτόματα ΟΛΑ τα Α320 γίνονται αναξιόπιστα για πτήση , λόγο της παρουσίας αυτού του εγγράφου .. Δηλαδή θα πρέπει να αποσυρθούν ΟΛΑ όπως ‘έγινε και τα κονκόρτ παλιότερα .. Αφού κανείς πιλότος , αλλά και επιβάτης δεν θα δέχεται να πετάξει με αυτές τις ιπτάμενες νεκροφόρες ..

    Οι ζημιές για όλες τις αεροπορικές εταιρείες θα είναι τεράστιες και το εργοστάσιο θα αναγκαστεί να σταματήσει την λειτουργία του , αφού δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει το κόστος που θα δημιουργηθεί ..

    Τώρα λοιπόν γίνεται κατανοητό το γιατί συνεχίζονται να επιμένουν σε όλα αυτά τα ψέματα ΟΛΑ τα ΜΜΕ ..

  4. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 11:48 ΠΜ

    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠ' ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ [ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο STRAINGER] MAΣ ΔΙΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ Η ΣΙΝΙΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ HOLLYGOOD. AΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΚΑΠΟΙΑ 9/11 ΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ CARTOONS OΠΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ SIMSONS, AΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΤΑ ILLUMINATI. AYTA OMΩΣ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ Η.Π,Α. ΠΡΟΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ. ΤΩΡΑ, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΓΑΛΛΙΑ, Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΑΙΝΙΑ -ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ- Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΕΙΧΕ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟ ΤΙΤΛΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΛΛΟΦΩΝΗ. ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΚΦΡΑΖΩ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

    • Ανώνυμος 03/29/2015 @ 6:42 ΜΜ

      ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ 10.30 [ ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ ]…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΙ 10.41… ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΩΡΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΓΡΑΨΤΟ …

      ΑΝ Η ΩΡΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ 10.41 ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟΝ…ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ …ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΠΑΝΕΛΘΩ…

      ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ..

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 03/29/2015 @ 9:34 ΜΜ

      ..φωτισε μας Ιωαννη, φοβαμαι πια, Χρις.Λ.Α

    • Ανώνυμος 03/29/2015 @ 10:39 ΜΜ

      ΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΣΤΡΙΑΣ -ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ, Η ΑΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ. ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΝΟΤΙΑ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΕΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΑ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΕΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ, ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΤΕΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Η ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΤΑΝ, Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ. ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΑΤΑΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HOAX. TO NTYSSELNTORF ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΑ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΕΛΓΙΟΥ-ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  5. Ανώνυμος 03/29/2015 @ 4:15 ΜΜ

    Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!! ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ …ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ..
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΔΙΟΥ ;;;;
    Μην τα γενικευουμε ρε παιδια ολα !! Ουτε να κανουμε συσχετισμους με ευκολια του τυπου… αν αφαιρεσω το 3 απο το 9 θα μας κανει 6 γιατι το 9 ηταν η ωρα που θα εφτανε στον προορισμο του το λεωφορειο και το 3 η ωρες που ταξιδευε αρα το 6 ειναι το πεδιο που πατησε την προγκα και εγινε το ατυχημα ..και οι πινακιδες του ειχαν και αυτες ψηφια του 3,6, 9 ..αρα να η αποδειξη !!!!
    ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ !!!

    ΕΔΩ ενα συστημα ΒΑΝ προσπαθει να κανει προβλεψη με συνδιασμους τεχνολογιας .φυσικης ,μαθηματικων και αριθμολογιας και….κανει παρολα αυτα πολλα λαθη !!!
    Ελεος !! καφετζουδικο καναμε την αριθμολογια !! Ορισμενοι .εδω μεσα , οντως εχουν γνωσεις.., αλλα κρατανε και "πισινε'ς " μην εκτεθουν , γιατι γνωριζουν περι αριθμολογιας !! και κανουν επιφυλακτικες παρατηρησεις , πολλακις εκ των υστερων (δημοσιως ).., γιατι δεν ειναι σιγουροι !!
    Μη λεμε οι υπολοιποι βλακειες και απαξιωνουμε και αυτους που ξερουν !!

    • Ανώνυμος 03/29/2015 @ 6:34 ΜΜ

      ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΤΖΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΒΑΣΕΙ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΤΝΑΝ ΕΙΚΟΣΙ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΓΡΙΑ, ΑΝΑΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΧΕΡΕΤΗΣΕΙ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*