Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:30 - 05/02/2013

ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΙΡΕΣΗ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΦΥΛΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΑΣ ΣΥΝ ΤΩΝ ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΛΕΟΣ. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΕ ΠΑΤΡΩΑ ΜΥΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΜΕ ΛΑΤΡΕΙΕΣ, ΔΟΞΑΣΤΙΚΕΣ, ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΦΟ, ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ ΛΥΚΟΙ – ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΗ ΦΛΟΓΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ – ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΝΑΟΥΣ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΟΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ.

ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ «ΓΙΑΧΒΙΤΕΣ» ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ; ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.

϶ϵ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ Ε’. Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ϶ϵ

ΠΗΓΗ: ΘΕΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ (Facebook)

http://diogeneis.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 02/06/2013 @ 8:43 ΠΜ

    Και γιατί θα πρέπει η αγάπη να σημαίνει παθητικότητα, ότι πρέπει να ανέχεσαι να σε κάνουν δούλο; Αυτά είναι αυθαίρετες ερμηνείες των εκκλησιών, των αντιπάλων τους και όλων, γιατί τους βολεύει στο να εξουσιάζουν. Δηλαδή τι θέλετε; Να υπάρχει μίσος; Τότε τι κατηγορείτε αυτούς που κατηγορείτε για το μίσος τους;

    Και θέλετε μόνον οι έλληνες να σωθούν; Όλος ο άλλος κόσμος είναι για πέταμα;

    Όσο για την Ελλάδα είχε ήδη αυτοκαταστραφεί, όταν εμφανίστηκε ο χριστιανισμός. Και καμμία αντίρρηση βέβαια για τα αίσχη που έγιναν από τους χριστιανούς. Αλλά αίσχη έχουν κάνει όλοι, σιγά την πρωτοτυπία!

  2. Ανώνυμος 02/06/2013 @ 5:44 ΜΜ

    Απαράδεκτο κύριοι όλο το κείμενο και το μένος σας για τον Χριστιανισμό. Είναι ανάξια σχολιασμού ακόμα και τα σχόλια περί Γιαχβέ.

    Όσοι πιστεύετε σε Δία, Απόλλωνα και… αστρική σκόνη, πάρτε τα διαστημόπλοιά σας και πηγαίνετε να αράξετε στον Σύριο. Γιατί κάθεστε σε αυτόν τον αντιδωδεκαθεΐκό τόπο και πλανήτη;

    Τι διαβάζει κανείς Θεέ μου; Άφες αυτοίς. Ου γαρ οίδασι καί τί λέγουσι καί τί ποιούσι…

  3. Οκ το μαντρι καλα κρατει
    Α ρε προβατα βγαλτε τις παροπιδες

  4. Ανώνυμος 02/07/2013 @ 5:38 ΜΜ

    Βλέπουν τα χριστιανά το τελευταίο καιρό ορδές προβάτων που ξυπνάνε και φεύγουν απο το μαντρί και έχουν πάθει παράκρουση!!!!

    ΕΣΤ'ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ

    Αιγέας.

  5. Ανώνυμος 02/11/2013 @ 9:53 ΠΜ

    Τι σχέση έχει η διδασκαλία του Ιησού , με όλα οσα αναφέρεις…ουδέποτε είπε σκοτώστε στο Ονομα του Θεού ή κάτι τέτοιο …αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες και Πλάτωνα και Αριστοτέλη κ.α που μιλούν για έναν Θεό…όπως και όταν επισκέφθηκαν 5 Έλληνες τον Ιησού ….

    Δεν ανήκω σε κανένα δόγμα ή αίρεση , είμαι ελεύθερος… Και εννοείτε πως δεν αποκλείω και τους δώδεκα *Θεούς* …γενικά τίποτα δεν αποκλείω αλλά πιστεύω στον Θεό!!

    Εχει εδώ και χρόνια που γράφεται τα ίδια…κατάντησε λίγο κουραστικό …δεν νομίζεται;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*