Διαφημίσεις

Λυπάμαι που δεν θα σ’ ακούσω, GEIL GAP, αλλά βρήκα το σχόλιό σου τόσο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα ενημερωτικό και επίκαιρο, που δεν θα ήθελα να … χαθεί στα σχόλια.

Πόπη Σουφλή

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “Έρχεται καταστροφη;”:

A)
Καλησπέρα σας From HEIL GAP ( or mind the GAP )
ΛΟΙΠΟΝ ….. Χμ ….. ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ……

Α) απλώς …. Τώρα έφτασε η ώρα για τον Abdullah Ocalan όπως έγραφα και τότε :
Πηγή: http://www.netnewsgr.gr/2012/10/4o.html#ixzz2OOnQPKa6
Καθώς η Αραβική άνοιξη … έχει γίνει πια ένα κακόγουστο αστείο ! ΜΕΡΟΣ 4o
Πηγή: http://www.netnewsgr.gr/2012/10/4o.html#ixzz2OOn5qpM6

Μερικοί λένε ότι εάν πρόκειται για μια επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία, τότε η Τουρκία δεν θα λάβει πράγματι την πρωτοβουλία, διότι μακροπρόθεσμα θα επηρεάσει αρνητικά την Τουρκία , δεδομένου των δικών της εσωτερικών προβλημάτων γύρω από το PKK.
Αλλά όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις …. μάλλον το καλύτερο που θα είχε να κάνει τώρα η Τουρκιά , θα ήταν η άμεση απελευθέρωση του «Abdullah Ocalan» και να του επιτραπεί να εισέρθει ομαλά στο τουρκικό κοινοβούλιο , …. ως επικεφαλής του κουρδικού κόμματος ….. διαφορετικά , εάν οι Κούρδοι , με τις εξελίξεις που πήραν τα πράγματα ….. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ …
ΘΑ ΑΠΟΣΧΙΣΘΟΥΝ !

“Η Τουρκία έχει να χάσει πολλά περισσότερα από την νίκη με μια τέτοια παρέμβαση στη Συρία , είπε στην Zaman της Κυριακής ο “ Cagri Erhan ” , καθηγητής διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας στη σχολή των διοικητικών επιστημών .
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ξανοιχθεί πολύ στο παιχνίδι αυτό του πολέμου με την Συρία .

Πηγή: http://www.netnewsgr.gr/2012/10/4o.html#ixzz2OOmtQls1

Β) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΤΩΣΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ

Τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν με ανυπομονησία ότι ο εδώ και πολύ καιρό κάτοικος των ΗΠΑ Ghassan Hitto επιλέχθηκε ως ο νέος “προσωρινός πρωθυπουργός” δια της μεσολάβησης των δυνάμεων του ΝΑΤΟ που αγωνίζονται στη Συρία. Ενώ τα περισσότερα πρωτοσέλιδα προσπάθησαν να επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο για την επί μακρό παραμονή του Hitto στις ΗΠΑ και το ρόλο του σε ένα εταιρεία τεχνολογιας με έδρα το Τέξας,
Η εφημεριδα The Globe and Mail αναφέρει σε άρθρο της, “ότι:
ο Ghassan Hitto, ένας Κούρδος με συνδέσεις με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, εξελέγη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε σύσκεψη ηγετικών στελεχών της αντιπολίτευσης της Συρίας Εθνικού Συνασπισμού.

Μερικές δημοσιογραφικές πληροφορίες δείχνουν ότι Hitto στην πραγματικότητα ωθείται προς τα εμπρός ειδικά απο τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Το AFP ανέφερε σε άρθρο τους, ” Ghassan Hitto “ότι: Ορισμένα μέλη του Συνασπισμού που περιγράφουν τον Hitto ως ένα ευχάριστο υποψήφιο με συναίνεση τόσο των ισλαμιστών και φιλελεύθερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΡΔΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ …. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ !

3) Νεκρός στο σπίτι του στο Σάρεϊ του Λονδίνου βρέθηκε ο εξόριστος ρώσος δισεκατομμυριούχος Μπόρις Μπερεζόφσκι
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ

Ο ΜΠΕΡΕΖΟΦΣΚΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ …. ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ …. ( ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΥΣΙ )

B)
4)
Οι Μυστικές προετοιμασίες για την επιβολή της Υποχρεωτική εισφοράς στους τραπεζικούς λογαριασμούς έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλο τον κόσμο.

Ο καθένας μας μπορεί να πιστεύει ότι αυτός θα μείνει αλώβητος από την κρίση … ότι αυτός είναι τυχερός και θα την γλυτώσει …. ότι και να πιστεύει ότι και να λέει όμως … ο George Soros μας είχε προειδοποιήσει από τον Δεκέμβριο του 2010 σε εκείνο το εξαιρετικό άρθρο του στους Financial Times τον Δεκέμβριο του 2010 «Ο Τζόρζ Σόρος μέσω του ΔΝΤ θέλει τα λεφτά των Ευρωπαίων»
http://heilgap.blogspot.fi/2013/03/23122010-0949.html

Ο Σόρος λέει ότι οι φορολογούμενοι της ΕΕ θα πρέπει να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ακόμη περισσότερα χρήματα στις τράπεζες.
Οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιμετωπίζονται από τον Σόρος σε αυτό το άρθρο, όπως οι απλοί διαχειριστές της παγκόσμιας ελίτ για να ληστέψουν 400 εκατομμύρια ανθρώπους.
Σε αυτό δε το κομμάτι δείχνει ότι ο Σόρος έχει επαφή με την πραγματικότητα.
«Η “αρχές” δεν μπορούν να διαχειριστούν την κρίση εμπιστοσύνης που περιβάλλει την Ευρώπη καθώς άνθρωποι ξυπνούν από το γεγονός ότι όλος τους ο πλούτος τους προορίζεται για τις τράπεζες, στο πλαίσιο μιας απάτης».

Η παγκόσμια κρίση του χρέους κόσμος θα μπορούσε να ακολουθήσει το μοντέλο Κύπρου;
Η Ισπανία, η Νέα Ζηλανδία και τη Βρετανία έχουν αρχίσει αθόρυβα να δημιουργούν το νομικό πλαίσιο για την επιβολή υποχρεωτικών τελών ….
« δηλαδή του ΞΑΦΡΙΣΜΑΤΟΣ» των τραπεζικών λογαριασμών ταμιευτηρίου .
Η υποχρεωτική εισφορά στους λογαριασμούς των κυπριακών τραπεζών δεν ήρθε προφανώς καθόλου από το πουθενά.
Σε πολλές άλλες χώρες τους τελευταίους μήνες πρόσφατοι νόμοι άλλαξαν τους κανόνες έτσι ώστε να προστατεύεται από το νόμο η πρόσβαση σε ιδιωτικές τραπεζικές πιστώσεις σε κάθε περίπτωση κίνδυνου για τις τράπεζες .

Στην Ισπανία, το Σύνταγμα τροποποιήθηκε πρόσφατα:
Ένας τραπεζικός φόρος είναι πλέον δυνατός, αφού αναγνωρίστηκε πρόσφατα και από το Σύνταγμα. Το ακριβές ποσό της τραπεζικής εισφοράς θα καθοριστεί με εκτελεστικό νόμο.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, άλλαξαν οι τραπεζικοί κανόνες έτσι ώστε το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων να μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για ένα σχέδιο διάσωσης. Ειδικότερα, αυτό σημαίνει καθιέρωση κανόνων ώστε όταν ένα τραπεζικό ίδρυμα έχει προβλήματα να προσφύγει στις εγγυημένες καταθέσεις.

Δηλαδή :
«Υπερχρεώστε την τράπεζα σας …. Και στη συνέχεια, πάρτε τα χρήματα του κάθε πελάτη της τράπεζας …. γιατί δεν είναι πλέον εγγυημένα».
Χα, χα, χα …..
«Οι καταθέσεις σας θα πρέπει να προσαρμοστούν με το ρίσκο της συνολικής απώλειας των ».

Στη Νέα Ζηλανδία, η κεντρική τράπεζα σχεδιάζει ένα παρόμοιο μέτρο.
Οι Πράσινοι (Greens) πολιτικοί έχουν διαμαρτυρηθεί για τον νέο κινδυνο του «νόμιμου ξαφρίσματος » των περιουσιακών στοιχείων του πελάτη
Στη Γερμανία, δεν έγιναν γνωστά ακόμη τέτοια μέτρα.
Εδώ τι γίνεται ; Αναμείνατε στο ακουστικό σας .
HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.
Οι Καταθέσεις πελατών φαίνεται ότι θα αποτελούν πλέον πνευματική ιδιοκτησία της Τράπεζας:
Κλείσιμο του λογαριασμού σας ΤΩΡΑ

C)
5) Η Κύπρος βρέθηκε ακριβώς στη μέση του γεωπολιτικού παιχνιδιού στο οποίο ένα εργαλείο είναι οι δυνατότητες του φυσικού αερίου της σε μια αναμέτρηση μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ΕΕ ευνοεί την κατάθεση τραπεζική εισφορά σε κυπριακές τράπεζες, αλλά και το χτύπημα ενάντια στους τεράστιους λογαριασμούς των Ρώσων ολιγαρχών.
Χωρίς όμως την αναμονή εξόρυξης του φυσικού αερίου της λεκανης Levant Basin, η ΕΕ δεν θα είχε το σθένος να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, διότι η Ρωσία έχει το μονοπώλιο της προμήθειας φυσικού αερίου στην Ευρώπη.
Οι εξαγωγές φυσικού αερίου είναι ακόμη πιο μακριά, καθώς ορισμένοι αναλυτές θεωρούν το έτος 2020 ως ημερομηνία έναρξης.
Η διαδικασία της εξερεύνησης, η εξόρυξη, της επεξεργασίας μέχρι ότου η αγορά αρχίσει να παραλαμβάνει κυπριακό φυσικό αέριο στην αγορά είναι μακρύς.
Για να εξαχτεί και στη συνέχεια να αντλείται στην ξηρά θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον πέντε χρόνια και κάποιες πολύ ακριβεςς υποδομές που δεν υπάρχουν σήμερα.
Το αέριο θα πρέπει να υγροποιηθεί γιατί έτσι μόνο θα μπορούσε να μεταφέρεται με δεξαμενόπλοια διά της θαλάσσης.
Θέλει ολόκληρο τερματικό σταθμό terminal όπως είχαμε γράψει προ ήμερων και στο :
Η φάκα της Frau Μέρκελ …
From HEIL GAP (or mind the GAP)
http://heilgap.blogspot.fr/2013/03/frau.html

6) σε ότι αφορά τον ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ….
Sorry αλλά να …. πιστεύω ότι θα πρέπει να φερόμαστε πιο ευγενικά στον άνθρωπο ….
Πρώτα από όλα γιατί μας φέρνει τα σχόλια και τα άρθρα του ( μπορεί σωστά μπορεί ΙΣΩΣ και όχι) …. αλλά και δεν νομίζω ότι έχει κάποια εμπάθεια με κάτι ή εξυπηρετεί κάποιο κομματικό μηχανισμό …. . και δεύτερο και πιο σημαντικό ΔΕΝ μας ζήτησε πότε αντάλλαγμα για αυτά.

Χαιρετώ από HEIL GAP και επαναλαμβάνω ότι αυτό ήταν ΜΟΝΟ ένα σχόλιο και όχι ένα άρθρο προς ανάρτηση !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek