Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:38 - 12/06/2013

Αυτό που τώρα μου συμβαίνει ….!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καλήμερα σε όλους Πατρίδες …. Όμορφη μέρα ,καταπληκτική! Μέρα με ευκαιρίες , μέρα να αλλάξουμε ,να ερωτευθούμε ,να γελάσουμε ,να πούμε καλήμερα με νόημα ,να αγκαλιάσουμε !

Εγώ ξεκίνησα να αγκαλιάζω όσους βλέπω ,είπα να σταματήσω αυτή την αηδία με το κούνημα του κεφαλιού! Το πρόβλημα είναι ότι με κοιτάζουν περίεργα και τρέχουν πια να με αποφύγουν! Άλλα θα τους κάνω να συνηθίσουν!

Καταπληκτική ήμερα η σημερινή , η πατρίδα μου είναι πανέμορφη και 1000 φορές περισσότερο οι άνθρωποι της ! βλέπω παντού μια Ευτυχία να ξεσηκώνει τους πάντες ! Ξέρω δεν το βλέπεις ακόμα άλλα σύντομα θα το δεις και δεν θα το πιστεύεις να σαι σίγουρος!

Ο Έλληνας θυμάται και ετοιμάζεται , ο Έλληνας μπορεί να χαρίσει ξανά στον πλανήτη το φως μέσα από την χαρά του ,το γέλιο του τον ωχ αδερφισμο του ! Ναι ναι αυτόν το ΩΧ αδερφισμο που προσπαθούν χρόνια να σε πείσουν ότι είναι ελάττωμα άλλα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σου όπλα !

Ένας κλασικός μέγιστος ωχ αδερφιστης δεν υπνωτίζεται καμάρι μου!! ΔΕν μπορείς τον σταρχιδιστη που είναι τίγκα στην ενέργεια και την λατρεία της Ζωής να τον κάνεις να κοιτά μόνο το παραγάδι , δεν κάθεται καλά αυτή η φάρα Αγόρι μου , δεν σταματάς το ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΕΝΑΟ !!

Σήμερα θα πάω για ούζα , δεν έχω φράγκα θα τα γράψει ….Θα γελάσω , θα μιλήσω , θα πειράξω ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ!! Σήμερα ξεκίνησε το υπόλοιπο της Ζωης μου που θυμάμαι τις ιδιότητες μου , δεν γίνετε λέμε να με κάνεις ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΟ IQ ειναι στο dna μου , είναι στο πετσί μου να είμαι πιο γρήγορος επεξεργαστής !! Οι χαζοί γίνονται εξειδικευμένοι , οι ευφυής πανεπιστήμονες τι να κάνουμε λοιπόν?….Σήμερα θα γράψω στα Άγραφα τον καρκινικό πολιτισμό της εξειδίκευσης ,των εντόμων ,…ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΜΟ….θα πιω τα ουζάκια μου και όταν χαλαρώσω θα αφιερώσω 10-20 λεπτά σε ότι έχω να κάνω …δεν θέλω και ποιο πολύ …. οι σαύρες χρειάζονται 8-10 ώρες να κάνουν μια δουλεία …. Σήμερα θα γελάσω ξανά …γιατί θυμήθηκα ότι είμαι διαφορετικός και δεν μπορώ να ντρέπομαι που είμαι πιο έξυπνος …..δεν περνάει άλλο αυτή η παγίδα!!

ΑΡΗ … ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ …ΚΑΛΗ ΚΑΚΗ ..ΕΜΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ…. ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ …. ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ….ΑΓΚΑΛΙΆ … ΑΣ ΕΡΘΗ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ … ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΙ….ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!

Σου αφιερωνω τραγουδακι …

Stranger ….Και γαμω λεμε …. Κοιτα ουρανο..κοιτα θαλασσα …. ελατε να μας τα κουνησετεεε!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 8:49 ΠΜ

    STRANGER!!!!!!!!!!! OPΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. βασιλική 06/12/2013 @ 9:00 ΠΜ

    χαχα….έτσι έτσι δεν θα μας βάλουν κάτω….θα γελάμε και θα χορεύουμε έως τέλος και ειναι ένα τέλος που θα το γράψουμε εμείς….

  3. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:02 ΠΜ

    TIII SYMBAINEI CA EIDES ΘIPOTA

  4. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:19 ΠΜ

    that's the fckin spirit

  5. ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !

  6. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:31 ΠΜ

    ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑ
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟΙ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  7. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:34 ΠΜ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ…..ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ
    ΜΑΖΕΨΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ ΡΕΦΕΝΕ.
    ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ Ε Λ Λ Α Δ Α ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ
    ΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…..

    ΔΑΝΑΗ

  8. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:41 ΠΜ

    είσαι ωραίος ρε φίλε!!δώσεεεεε!!

  9. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:51 ΠΜ

    τα ιδια γουστα μαλλον εχουμε, δυο απανωτα τραγουδια? ισως!

  10. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 10:05 ΠΜ

    Ειναι και αυτη η εννοια του απροσδιοριστου, που τελικα βλεπεις οτι δεν σε αγγιζει τιποτε απ'ολα οσα συμβαινουν (ΕΡΤ, Σαμαρας, Στουρναρας,Συρια, ΗΠΑ……… μακρυς ο καταλογος) γιατι τελικα δεν αγγιζουν ψυχη. Η ψυχη ξερει μονο εναν δρομο ν'αγαπα, και αυτο φοβιζει εκει εξω πολλους, γιατι η πραγματικη επανασταση εχει ξεκινησει, το ξερουν, και οσο βλεπουν μπροσταρη την ΨΥΧΗ-ΑΓΑΠΗ καταλαβαινουν πλεον οτι πνεουν τα λοισθια………. Να ειμαστε ολοι καλα.

  11. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 10:56 ΠΜ

    οχι θα κατσουμε να σκασουμε. Ας σκασουν οι εχθροι που θα μας βλεπουν να μην σκαμε…χαχαχαχα Στην χωρα τους να μην δουν ηλιο ποτε. Υπαρχει μεγαλυτερη καταδικη απ αυτην???

  12. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 11:09 ΠΜ

    ούζο αμπούλα με μεταλλαγμένη ποικιλία μπαγιάτικη από τον απατεώνα ελλαδέμπορα κράχτη της Πλάκας, το οποίο σαφώς και δεν θα στο γράψει διότι ούτε καν θα το κάνεις(δοκίμασε το πάντως, θα έχει ενδιαφέρον), μετά κεφάλι από την αμπούλα που σου πούλησε ο κράχτης και καούρα από την ελεεινή μπαγιάτικη ποικιλία με μεταλλαγμένα. Μετά λόγω μέθης, θα σε πιάσει κατάθλιψη διότι αυτό κάνει το αλκοόλ και μετά πονοκέφαλος. καλή διασκέδαση.

  13. ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ.
    ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
    ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ "ΟΜΟΡΦΗΣ" ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ "ΦΥΛΑΚΕΣ", ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΣ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΕΝΕ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΛΙΑ" ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ. ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙΕΤΣΙ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΠΡΟΧΩΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!!!

  14. Πρώτη φορά καταλαβαίνω τι ΑΚΡΙΒΩΣ λες, στρέιτζερ. Άντε και καλό βόλι.

  15. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 12:59 ΜΜ

    ελα να ανεβαινουμε λεω!!!!!!!!!!!!!κατω οι σκατοψυχοι!!!!!

  16. Ανώνυμε (12 Ιουνίου 2013 – 2:09 μ.μ.) Κερνάω, ψήνεσαι;

  17. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 2:40 ΜΜ

    Stranger στην υγεία μας! Ξεκινήσαμε! Ας ξεκινήσει το πάρτυ…

  18. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 7:10 ΜΜ

    Βρε παιδια να εθω κι εγω; πολλα δεν καταλαβαινω αλλα θελω να συμετασχω στην χαρα σας, Α Ε Ρ ΑΑΑΑΑΑΑ

  19. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 9:51 ΜΜ

    Ωραία τα πίναμε, τώρα πάμε για ύπνο… Τι έγινε; Τίποτα.

  20. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 10:26 ΜΜ

    ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΕ STRANGER !
    ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ η ΧΩΡΙΣ,ΟΥΖΟ η ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΚΟΖΙΑ,Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΝΑΟΣ,ΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ !
    Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΡΗΣΗ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ !
    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙ !

  21. Ανώνυμος 06/16/2013 @ 12:07 ΜΜ

    ME TO ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΖΕΣΤΗ ΤΗΝ ΘΆΛΛΑΣΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΤΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ
    ΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ .Δεν κανω ονειρα για το μελλον εδω και 20 χρονια
    ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*