Διαφημίσεις

Θα πτωχευσουμε και? Η πρώτη φορά θα είναι? Θα μας πάρουν το σπίτι και? Το έχουν ξανακάνει οι τραπεζίτες ..πάντα αυτό κάνουν …δίνουν ,δίνουν με ένα μόνο σκοπό την γη!! Έχουν αγοράσει την γη ολόκληρη!! Εσύ μην σκας ….δανεικά δεν τα πήρες?..ε πες πως ζούσες στο ενοίκιο τόσα χρόνια! Δεν ήταν ποτέ δικό σου…. Και ποιο σημαντικό από όλα είναι η Ζωή σου ,η υγεία σου η η Ειρήνη σου….και εσύ Έλληνα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο να σαι σίγουρος θα έχεις περισσότερη υγεία , περισσότερη Ειρήνη !!.Εσύ αν είσαι καλά θα ξανακάνεις τα πάντα!

Πράγμα που δεν θα συμβεί στον υπόλοιπο κόσμο !! ..Πράγμα που όταν θα δεις τι θα γίνει παγκόσμια θα πεις ….πω πω ευλογία που τα περάσαμε αυτά που περάσαμε και πρώτοι άλλα και τόσο ..ξοφαλτσα!

Τα παγκόσμια λαμογια δεν καίγονται για το ζωγραφιστό χαρτάκι άλλα για τον νέο τρόπο διακυβέρνησης…και αυτός ο τρόπος μπορ ει να έρθει μόνο με μεγάλο καρότο ως δόλωμα!! Το καμπουμ που θα γίνει και το ΣΟΚ που θα δούμε θα είναι το πιο απίστευτο που έγινε ποτέ στην ανθρωπινη ιστορία!!

Λυπάμαι πολύ για τα θύματα μας , παρα πολύ …για τους συνανθρώπους μας που δεν άντεξαν και δεν θα αντέξουν την πίεση …Για αυτό φωνάζω …αν σήμερα μαθαίναμε τη θα πάθει ο πλανήτης ολόκληρος …τι στήνουν τα Σούπερ ερπετά …θα αφήναμε στην μπάντα όποιες διαφορές…θα ξεχνουσαμε το δόλωμα του χρήματος …και θα απλώναμε χέρι στο συνάνθρωπο μας …να τον κρατήσουμε εδώ κοντά μας!! ..Η Ζωή ,ο χρόνος και η αξιοπρέπεια είναι τα μέγιστα αγαθά …ενεργοποιηθείτε και βοηθήστε τον διπλανό σας….δεν υπάρχει δικό μου και δικό σου..ποτέ δεν υπήρχε ..όλοι ήμασταν απλοί διαχειριστές της οποιαδήποτε θεωρητικής περιουσίας μας….δεν υπάρχει ύλη ως περιουσία….Μόνο η ψυχή είναι περιουσία…..Και στο φωνάζω ΕΛΛΗΝΑ εσύ θα την κρατήσεις …..άλλοι λαοί θα την χάσουν!! Βάλε λοιπόν προτεραιότητες και δες …..το δάνειο είναι μια μαλακια μπροστά στο θάνατο…Δώσε την ασυλία μόνος σου στον εαυτο σου….και πάρε την απόφαση της αρχής..

…ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΑ!!

Stanger… Δεν υπαρχει το εγω αν δεν υπαρξει το συνολο! Και το συνολο ειναι η ψυχη του θεου ….προστατεψε την!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

49 σχόλια στο “Αυτό που θα γίνει παγκόσμια θα κάνει τα προβλήματα της Ελλάδας να μοιάζουν με βολτα σε ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ!”
  1. Νίκο μπερδεύεις πολλά, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου για μια ακόμη φορά.
    Βλέπει για να επιβιώσει ένας άνθρωπος το παν είναι να αντέξει ψυχικά. Ψυχικά αντέχει μόνο αυτός που "περιμένει το κακό" που έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου. Καλή η αποθήκευση, η προσευχή και όλα τα άλλα. Όμως μόνο αυτοί που είναι ψυχικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουν έναν συμβάν θα τα καταφέρουν. Και ευτυχώς αυτοί θα μπορούν να σώσουν πολλούς.
    Στην καθημερινότητα του καθενός μας βλέπει ανθρώπους που όταν έρχετε αυτή η στραβή (θάνατος, δυστυχία κλπ) ένας από όλους αντέχει και βγάζει και τους άλλους από το λάκο, από το φαύλο κύκλο.
    Αυτός λοιπόν ευελπιστώ να είμαι και εγώ και οι υπόλοιποι που σε παρακολουθούμε.
    Ίσως όλα αυτά να είναι στην σφαίρα της φαντασίας μας. Εαν όμως γίνουν πρέπει έστω και λίγοι να αντέξουν. Να αντέξουν για τα παιδιά τους, τους γονείς τους (που τέτοια σενάρια τους φαίνονται διαστημικά, λες και ξέχασαν ότι ένα πρωί ξύπνησαν και είχαν πόλεμο…) αλλα και τους γείτονες, τους φίλους, ακόμα και για τους αγνώστου που θέλουν τη χείρα βοηθείας.

    Μυτιληνίος 2

    1. re vlaka esy ta grafeis esy ta apantas tipota then tha ginei an then totheloun oi ellhnes eimaste orkismenoi gnorijeis tous orkou ton ellhnon; gnorijeis ton aleksandro; ton ell- hn profanos nai alla kaneis thn papia roufianaki.

  2. ΕΠ…..ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ……ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ……ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ….ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ….ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…..ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ?…..ΑΦΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ….ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…..ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….ΟΠΟΤΕ….ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ….ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ….ΠΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ……Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ….ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΟΛΟΙ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΕΑ ΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ…ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ…..ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ….ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ Η ΟΧΙ

  3. Γίνε πιο συγκεκριμένος Αν θες ή μπορείς.Θα πέσει μετεωρίτης στο βόρειο ειρηνικό ωκεανό? θα πτωχεύσουν οι γερμανικές,αμερικάνικες,ρωσικές και ισραηλινές τράπεζες? θα γίνει σεισμός 9-10 ριχτερ στην κεντρική ευρώπη ή αλλού? συγνώμη αν τα σχόλια φαίνονται γελοία-χαζά αλλά κάτι τέτοιες "ειδήσεις-πληροφορίες" γράφονται σε αυτό το site.

  4. είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου…..σε παρακολουθώ και σε διαβάζω και σε "ψάχνω"….Όμως τα σπίτια που λές κάποιοι τα έκαναν με πολύ κόπο και σαφώς η ζωή μπαίνει μπροστά από οποιοδήποτε ντουβάρι αλλα΄στην Ελλάδα το σπίτι συμβολίζει την οικογένεια…Επίσης αν έχουμε κάτι διαφορετικό από τους άλλους λαούς (εχουμε πολλά) είναι η δύναμη της γης…..Γιατί όποιος κατέχει γή έχει δύναμη….Δεν ξέρω τί θα συμβεί , ψυχανεμίζομαι μόνο τί μπορεί να γίνει και πότε….εσύ ξέρεις καλύτερα αφού στο παρόν πεδίο, στο παρόν επιπεδο και στο παρον matrix είσαι "γραμμένος" με ανοιχτό μάτι και αυτί…εμείς οι υπόλοιποι απλά παραμένουμε στην διαδικασία της "αφής"……όμως φοβάμαι πως το λιγότερο κακό δεν είναι ποτέ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ…..Με σεβασμό

    Ιφιγένεια

  5. Καλό άρθρο που αγγίζει τη ψυχή. Γιατί ξεχάσαμε να ξεχωρίζουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Τα αληθινά από τα ψεύτικα

  6. Πόσοι από εσάς εδώ μέσα,πήγανε στην τράπεζα να δώσουν ΈΣΤΩ και ένα ευρώ για το τρίχροο παιδάκι που πάσχει από λευχαιμία (προχθεσινή ανάρτηση στο ''κατοχικά'') και που έχουν κάνει έκληση οι γονείς του γιατί δεν έχουν χρήματα ;; Σας ρωτάω,ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ ;;; ΠΌΣΟΙ ;;; Ε;;; ;;; Όπως λέει και ο stranger,βοήθεια στον ΣυνΆνθρωπο !!! Κι ας μην τον γνωρίσουμε ποτέ !!! . . . Περιμένετε εσείς να κουνηθεί η γή ή να έρθουν οι Τούρκοι . . Εδώ ρε ΖΏΑ δεν σας πιάνει η ψυχή και το φιλότιμο να βοηθήσετε ένα μικρό παιδί .. Θέλετε κι άλλα ;;; Εσύ άραγε stranger,το βοήθησες το παιδάκι ;;; ;;; ;;;

  7. επειτελους η μεγαλητερη αλειθεια ολα γινοντε για την πληρει υποταγη του πνευματος και να χαθη το αθανατο.Η ΨΥΧΗ!!!!!!!γιατι αυτο ειμαστε πνοη και ψυχη που μας εμφυσα οταν γιενιομαστε ο θεος και την παραδινουμε παλι σε εκεινον για να παμε στην θεση μας εαν το αξιζουμε?ελπιζω να καταλαβουνε και να.ενωθουμε για να τα βγαλουμε περα .και μην τα ριχνουμε ολα στους εχθρους μας η.ανθρωπινη πλεονεξεια τους ανειξε τις πορτες για να εισβαλουν και να καταχτησουν "οπως πιστευο οτι κανεις απο αυτους που τους προσκηνουν τοθς εχουν δει οπως.πραγματικα εινε

  8. Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου,αν παρότρυνες και για το πώς μπορούμε να σώσουμε την ψυχή και την αξιοπρέπειά μας και για το πώς μπορούμε να σώσουμε αυτόν τον έρμο τόπο, που είναι κομμάτι της ψυχής μας ,από τα "αρπακτικά".Εμείς οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε το θαύμα,επειδή πρώτοι δεχόμαστε την τόσο ανήλεη επίθεση,και είναι μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε τώρα αυτό και να πάρουμε πίσω την ψυχή και τη ζωή που μας στέρησαν χρόνια τα εγκάθετα λαμόγια της πολιτικής,κάνοντας σημαία ό,τι μας ενώνει και μας απολυτρώνει από τα στενά όρια του εγώ.Τώρα που ξεβολευτήκαμε ,ας δούμε πιο καθαρά το ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε εκ των πραγμάτων στο διεθνές σκηνικό.Από εδώ θα ξεκινήσει το ξήλωμα της αυταπάτης ενός κόσμου που λιώνει τις ανθρώπινες ψυχές και τις "ξεπουλάει"σε ψεύτικα είδωλα,που μόνο ποιότητα ζωής δεν προσφέρουν και δουλοποιούν τον άνθρωπο…Ενωμένοι θα το κάνουμε το θαύμα…Η ώρα είναι κοντά και είμαστε εμείς που θα γευτούμε τη χαρά της πιο μεγάλης νίκης,φτάνει να το θελήσουμε.

  9. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΟΓΟΔΩΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ. ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

  10. Τι γνωριζεις που εμεις οχι….Πες μας αυτο που εμαθες ….και φυσικα συμφωνω μαζι σου….και μπραβο σε σενα….Αλλα τι θα γινει ? Το αναφερουν και οι προφητειες….θα ειναι το ηφαιστιο της Αμερικης?…θα ειναι κομητης?…γι αυτο η φεμα ετοιμαζεται με τα φερετρα?….Μας εχεις εξαψει την περιεργια…περιμενω απαντησεις………………

  11. Πριν αγοράσω αυτό το ταπεινό σπίτι που μένω πριν 10 χρόνια, έζησα όλα μου τα χρόνια σαν βεδουΐνος. Καινούρια δωμάτια, καινούριοι δρόμοι, καινούριοι γείτονες, καινούρια σχολεία και κάθε φορά να προσαρμόζεσαι από την αρχή. Άκουγα τα άλλα παιδιά να μιλούν για πατρικό, για δεδομένες συνήθειες και παρέμενα αμέτοχη.Δεν είχα τί να πω εγώ από τη μεριά μου.Βαρέθηκα να μετακομίζω, να βάζω τα πράγματά μου και τις αναμνήσεις μου σε κούτες, να έχω ένα κεχαγιά, τον ιδιοκτήτη πάνω από το κεφάλι μου με το μακρύ του και το κοντό του. Τώρα λες πως τίποτε δεν θα μείνει. Εντάξει. Για μένα παλιά μου τέχνη κόσκινο… άσχετα αν επί του παρόντος δεν έχω καν την δυνατότητα να ενοικιάσω και άρα θα πρέπει να βρω κατάλυμα έστω και σε τροχόσπιτο (ελληνικές φαβέλες τα είπανε) όπως διάβασα τελευταία για πολλούς συνανθρώπους μας. Τί είναι όμως αυτό το καμπούμ που λες? Το παγκόσμιο σοκ? Το σφράγισμα και η ανατροπή των πάντων? Πάντως εδώ θα μείνω, μαζί με τους άλλους, μέχρι να αποφασίσει ο Θεός για το πού θα πάω….

  12. ΕΔΩ STRANGER ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΟΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ FALSE FLAG.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
    ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ;
    ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΕΚΑΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.

    Ποια ελλαδίτσα,πιες γερμανικές εκλογές και ποιο μνημόνιο.

    Σκεφτείτε μια αμερικανική μεγαλούπολη να δέχεται ένα πυρηνικό πλήγμα (false flag)

    Μετά από ένα τέτοιο γεγονός έχετε την αίσθηση οτι η τρόικα και οι γερμανοί θα ασχολούνται μαζί μας και θα μας επιβάλλουν μνημόνια;

    ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΙΔΙΟ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑΣ

  13. θελουν να αλαξουν το συνταγμα γιατι υπαρχη ο ορκος περι[[ βομων και εστιων]] πραγμα που τωρα οτι κανουν ειναι αντισυνταγματικα οι παπουδες μας ελεγαν οτι για να χασης την ψυχη σου πρωτα πρεπει να εχουν χαθει οι μαχες για τοις εστιες και τους βομους σου δηλ τα κοκκαλα οι ΑΞΙΕΣ και τα μνημεια σου και την χωρα σου που εδρευει το σπιτι σου εγω προσωπικα θα δοσω αυτες τις μαχες πρωτα και ας χασωΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ εξαλλου γνωριζω οτι μετα η νικη για την ψυχη μου ειναι σιγουρη γιατι οι εχθροι δεν εχουν βλεπε πλαταιες

  14. Άρα το παγκόσμιο σοκ είναι μία απίστευτη καταστροφή φυσική ή κατασκευασμένη. Θα αλλοιώσει τις δομές παγκόσμια. Μία καινούρια Ατλαντίδα. Πόσοι άραγε στο Λούνα Παρκ της Ελλάδας θα αγκαλιαστούν για να επιβιώσουν και να αναθεωρήσουν στάση ζωής? Μακάρι πολλοί. Ευχαριστώ Stranger

  15. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ! Αδερφια μην σκύψουμε το κεφάλι, λιγα περασαν οι πρόγονοι μας? Περήφανα κι με αξιοπρεπεια ας ξαναγραψουμε την ιστορία μας παρέα με τα …παιδιά μας που τοοοσο το έχουν ανάγκη!!!!

  16. Τι να φοβηθω ρε συ Παραξενε ; Εγω γι αυτο και με αυτο το ονειρο ζω . ΟΛΑ ΣΚΟΝΗ . ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ . ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ , ΚΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .

  17. stranger αυτα που λες ειναι μηδεν μπροστα σε αυτα που βλεπει ο ανθρωπος οταν φυγει απο αυτον τον κοσμο.(να τον παιρνει ο διαβολος αιωνια κοντα του)

  18. ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΝΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!!!!! ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΟΥ…………ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?????? "ΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΘΕΙΝ ΠΡΟΣ ΜΕ" ΕΙΠΕ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ"…………. ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ.. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΑΓΑΠΗΣΤΕ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΒΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…………….. ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ……….. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ…….

  19. Νικο πολυ καλο και ανθρωπινο το αρθρο.Συμφωνω σε ολα αλλα διαφωνω στον τροπο επιτευξης του στοχου.
    Το ζουμι των οσων λες ειναι οτι πρεπει να κοιταξουμε την ψυχη μας και οχι την Υλη.
    Εδω θα κανω την πρωτη ενσταση και να ξερεις οτι ειμαι Ορθοδοξος.
    Εξεταζοντας τα πραγματα υπο το πρισμα της Πατερικης Θεολογιας η ανθρωπινη ψυχη χωριζετε σε δυο κατηγοριες ΤΗΝ ΖΩΣΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΨΥΧΗ.
    Ο ανθρωπος σαν "κατ'εικονα και ομοιωση" δημιουργημα του Θεου ηταν και αυτος ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΑΡΧΙΚΑ.Ειχε δηλαδη Σωμα χοικο(υλικο),ψυχη και τελος ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ που κατοικουσε μεσα του και τον διατηρουσε σε κατασταση ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.
    Οταν λοιπον ο ανθρωπος εξεπεσε το πρωτο πραγμα που συνεβη ηταν η αποχωρηση του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ετσι εμεινε διμερης και ατελης.
    Γι'αυτο ο Χριστος λεει στον Νικοδημο "Εαν ο ανθρωπος δεν αναγεννηθει απο νερο και Πνευμα δεν σωζετε" και Σωτηρια εννοει την αποκατασταση του ανθρωπου στην προ της πτωσεως κατασταση.
    Τα μυστηρια της εκκλησιας και η Εν Χριστο ζωη αυτο το νοημα εχουν,την καθαρση της καρδιας ωστε το ΠΝΕΥΜΑ να επανελθει στην ανθρωπινη υπαρξη και πλεον ολοκληρομενος και απαλλαγμενος απο το αρρωστο ΕΓΩ να παλεψεις το ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ και να νικησεις.
    Ολες οι επαναστασεις καλα ξεκινησαν αλλα ολες απετυχαν γιατι οταν η αλλαγη που πρεσβευαν συγκρουστικε με το εγω του πληθους νικησε το δευτερο.
    Εαν λοιπον θελουμε να κανουμε ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ εκμεταλευομενοι την κριση αλλα και τα επερχομενα δεινα μηπως πρωτα θα επρεπε να καθαρισουμε πρωτα την καρδια μας απο την ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ και μετα να παλεψουμε για ενα καλυτερο αυριο??
    Αλλιως απλα θα ημαστε καποιες ΝΕΚΡΕΣ ΨΥΧΕΣ αδυναμες να αντιμετωπισουν την δυστυχια και την καταστροφη.

  20. Και? τα ξερουμε αυτα. τι προσπαθεις να μας πεις? να μας κανεις να νιωσουμε καλυτερα σε μια υποτιθεμενη καταστροφη ολων των υπολοιπων κρατων και την επιβιωση της ελλαδας. αιντε αιντεεεεεε κουνα που σε κουναγε. ρε πανε απλωσε τραχανα και ασε της προφητειες με τα καμπουμ και τα σοκ.

    Υ.Γ.

    συμβουλη: ase ton kosmo na kanei diakopes kai mhn ton tromokrateis adika me tis lalakies soy.

  21. Εντάξει είναι γνωστό νομίζω ότι η παγκόσμια κρίση είναι ένα στημένο κόλπο των μασόνων….απέναντι τους όμως έχουν ρωσσία-κίνα….το θέμα είναι πόσο το θέλει ο καθένας…και πόσο διατεθειμένοι είναι να χάσουν χιλιάδες νεκρούς στρατιώτες…..οι κινέζοι και οι ρώσσοι επειδή είναι κράτη έθνη…αν χάσουν από 1 εκατομμύριο στρατό ο καθένας ,νομίζω δεν θα τους πεί κανείς τίποτα…ίσα ίσα θα τους κάνουν ήρωες….για τους αμερικάνους όμως ,άγγλους γάλλους δεν έχω την ίδια γνώμη…..βέβαια πιστεύω ότι όλα αυτά ,μα όλα,γίνονται για ένα και μόνο πράγμα ,να μας ελέγχουν προσωπικά τον καθένα…και να μας πλασάρουν το χάραγμα στο πρόσωπο ή στο χέρι….για να μας ελέγχουν οπουδήποτε ,ότι και αν κάνουμε ,τη αγοράζουμε ,τη τρώμε ,που πάμε διακοπές κλπ…….το ότι θέλει όμως κάτι η μασωνεία δεν σημαίνει ότι θα γίνει φυσικά…..ας μην ξεχνάμε ότι η αμερική ,αγγλία ισραήλ ,γαλλία, μασωνεία…..λέγανε ότι ο άσαντ στη Συρία θα πέσει σε λίγο καιρό….και φάγανε τα μούτρα τους….ακόμα τρέχουν από τη φάπα που φάγανε……όπως και να το κάνουμε σαν έθνος δοκιμαζόμαστε ,σίγουρα η μασωνεία μας έχει τρυπήσει παιδεία και θρησκεία……αλλά έχουμε τόσο δυνατό DNA που θα βγούμε πάλι νικητές…..νομίζω ότι ο όλα θ'αλλάξουν σε λίγο καιρό ,μέρες ,βδομάδες ,μήνες…..θα βγούνε μπροστά άνθρωποι σωστοί ,πατριώτες…..που θα νοιάζονται για το καλό του έθνους….και όχι της μασωνείας……όσοι λένε ότι αυτά δεν γίνονται και έχουν τελειώσει όλα…..θα του πώ ότι όλα αλλάζουν όχι γιατί το λέω εγώ….αλλά ο μεγάλος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ….ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ κύριοι…………….

  22. Ρε σεις τι ειναι παλι αυτο το ανεκδοτο ο ΓΑΠ εδω και δυο μηνες γυρναει στα νησια και πινει τρωει στην υγεια των κοροιδων.
    Καταβροχθιζει λεει μπαρμπουνια και σφυριδες την στιγμη που ο ενας αυτοκτοναει μετα τον αλον..και δεν βρισκετε ρε ενας Ελληνας
    να του τιναξει τα μυαλα στον αερα τον αξιοπουστα;
    Γαμω το ραγιαδιλικη μας γαμω.

  23. Πολύ ωραίο το άρθρο σου sranger!!! Μπράβο σου!!! Έτσι πρέπει να σκέφτονται όλοι και όχι να καταλήγουν στην απόγνωση και την αυτοκτονία! Δύναμη,αισιοδοξία και αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και θα τα καταφέρουμε! Και όπως είπε κάποτε κάποιος: ''ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!''

  24. 10.16 αφου το θες τοσο πολυ γιατι δεν το κανεις εσυ αντι να καθεσε να βαρας κουμπακια και να βριζεις τους αλλους ραγιαδες ; Αφου το θες γινε εσυ αυτος ο Ελληνας…ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΩ ΑΝΩΓΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩΓΙΑ , λεει ο λαος και σιγουρα κατι ξερει . Αυτο που ολοι εχουμε πεισει τον εαυτο μας πως ειμαστε ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ εμεις προσωπικα χωρις να κανουμε απολυτως τιποτα αλλα ταυτοχρονα να ζηταμε και τα ρεστα απο ολους τους υπολοιπους μηπως παραπηγε ;

  25. ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ
    ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ
    ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ
    ΚΡΥΨΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
    ΝΙΚΗ

  26. ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΗΣΤΕΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΗΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΤΕ …..ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

  27. Αν και εχω διαφωνησει πολλες φορες μαζι σου εδω συμφωννω με οσα λες. Και οσο για το μεγαλο μπαμ και εγω πιστευω οτι θα γινει αλλα δεν ξερω με ποια μορφη.

  28. Μηπως εχει σχεση με το αρθρο " Εdward Snowden θανατηφορος κατακλυσμος ηλιακων εκρηξεων",που αναρτησατε σημερα?Αυτο να δω και τι να πω,μονο που το σκεφτομαι…..
    ΑΣΤΕΡΙ

  29. 31 Ιουλίου 2013 – 5:39 μ.μ.

    συμφωνώ με τον τρόπο που βλέπεις το θέμα "ψυχή" δηλαδή πόσο πρέπει να την προσέχεις αλλά…….
    τα έχεις μπερδέψει κομματάκι τα δικά σου και τα δανεικά……..

    ΛΑΘΟΣ, και φρόντισε να βγεις από αυτό γιατί είσαι σε λάθος δρόμο.

    Η ΨΥΧΗ είναι το μόνο που είσαι. Είναι ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. Είσαι και θα είσαι αιωνίως η ΨΥΧΗ. Για αυτόν ακριβώς το λόγο τη χρησιμοποιείς -αυτήν την ίδια- σε κάθε ζωή. Οπότε ναι, όπως την κάνεις (μαύρη άσπρη κακή καλή) αυτή θα έχεις, είναι δική σου.

    ΤΟ ΣΩΜΑ σου είναι δανεικό από τη Γη και εκεί θα επιστραφεί για να χρησιμοποιηθούν ξανά τα υλικά σου. Το σώμα σου φαντάσου το σαν παλτό. Το φοράς το χρησιμοποιείς να ντύσεις την ψυχή σου αλλά φθείρεται και το πας για "ανακύκλωση". Πρόσεχε το λίγο, φρόντιζε το, γιατί είναι χρήσιμο όσο είσαι ενσαρκωμένος αλλά μην ασχολείσε και παθολογικά.

    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ σου είναι αιώνιο αλλά σου δίνεται από τον Ήλιο και εκεί στο τέλος θα επιστρέψει, εκεί ανήκει όταν τελειώσουν οι κύκλοι της ζωής.

    Άρα: ΠΡΟΣΕΧΕ πολύ την ψυχή σου, ΔΕΝ είναι δανεική, δεν θα την ξεφορτωθείς όταν θα την έχεις χαλάσει. Με αυτή θα ζεις στους αιώνες των αιώνων.

    Υ.Γ. άσε που είναι το μόνο δυνατό σου σημείο απέναντι στα ερπετά.

  30. 31 Ιουλίου 2013 – 5:39 μ.μ.
    MOY ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑΙ, Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΕΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΘΕΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ, ΑΦΘΑΡΤΗ, ΘΕΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΗ.
    ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΨΥΧΗ – ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ" ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ.
    ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΩΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ GAME OVER, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙΣ Ή ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ.

    ΥΓ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΑ.

  31. 1.40 σχολιαζεις καποιον κ λες οτι τα εχει μπερδεψει κ απαντας πως πιστευεις στη μετενσαρκωση……Ρε φιλε αντε να δεχτεις τωρα εσυ , ποσο μπερδεμενος κ σε λαθος δρομο εισαι….

  32. Δύο σχόλια από εμένα:
    1. Όντως το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου είναι η ίδια του η ψυχή. Όμως ο άνθρωπος εκτός από ψυχή έχει ακόμα σώμα και πνεύμα. Ο Χριστιανισμός, σε αντίθεση με άλλες θρησκείες και επίσης σε αντίθεση με την άποψη που έχουν πολλοί για τον Χριστιανισμό, διδάσκει ότι και οι άλλες δύο μορφές της ανθρώπινης υπόστασης είναι πολύ σημαντικές. Έχουμε λοιπόν όλοι χρέος να προστατεύσουμε τόσο την υλική όσο και την πνευματική μας υπόσταση μέσα από ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, οι οποίοι και θα εξασφαλίσουν την σωτηρία της ψυχής μας. Το να κάτσουμε όλοι σε μια πολυθρόνα και να περιμένουμε πότε θα πεθάνουμε με αποκλειστικό στόχο να μην υποπέσουμε σε οποιοδήποτε αμάρτημα, είναι από μόνο του το μεγαλύτερο αμάρτημα που μπορούμε να διαπράξουμε.
    2. Προσωπικά πιστεύω ότι πριν φτάσουμε στο στάδιο του να είναι τυχεροί όσοι θα βρίσκονται στην Ελλάδα, έχουμε να περάσουμε ακόμα πολλά δεινά. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα, ίσως και μέχρι το τέλος του χρόνου, έρχονται τα χειρότερα. Κανείς Έλληνας δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα πρόσφατα γεγονότα στη Βουλγαρία. Κι όμως αυτά θα έπρεπε ως Ελλάδα να μας είχαν απασχολήσει περισσότερο απ' όλα τ' άλλα: Οι Βούλγαροι βγήκαν στους δρόμους γιατί η κυβέρνηση τοποθέτησε στη θέση του Υπεύθυνου Εθνικής Ασφάλειας έναν ΤουρκοΒούλγαρο. Σας λέει κάτι αυτό σχετικά με τις μεθοδεύσεις για τη Θράκη;
    ''Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία'' όμως ''θα ρθει (ήρθε) ένας καιρός που δεν θα ακούτε (μαθαίνετε) τίποτα''.

  33. Πίστεψε στη δύναμη της ελληνικής ψυχής…Κοντεύει ο καιρός που θα ξυπνήσει και επάξια θα σταθεί απέναντι στο θεριό του φασισμού …Ζούμε ιστορικές στιγμές…Το θεριό έχει ήδη ηττηθεί μέσα μας,στη συνείδησή μας,κι εμείς είμαστε πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ τώρα που έπεσαν οι μάσκες και παίρνουμε οι ίδιοι στα χέρια μας την υπόθεση της πατρίδας…

  34. ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΤΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

  35. Ηρακλειτος: αρχη των παντων ειναι ο πολεμος αλλους τους κανει πλουσιους αλλους αρχοντες αλλους φτωχους και αλλους χαμενους ετσι μεγαλωσαμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πρωταγορας διδασκε την μετρηση ολων των πραγματων με σταθερα την αξια του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και ο Ιουλιανος ο παραβατης(!) προσπαθησε να ξαναφερει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ στην διοικηση του κρατους αλλα τον καθαρισαν με συνοπτικες διαδικασιες σε λιγους μηνες που ηταν αυτοκρατορας ο δε Αγαμεμνωνας καταφερε να ΕΝΩΣΕΙ ολους τους βασιλεις για να κατακτησουν την Τροια Εμεις πλεον χωρις αυτους αλλα με τα εργα ΑΥΤΩΝ στην κυτταρικη μνημη μας δεν μπορουμε ουτε να αυτοκτωνουμε για λιγα ψωροευρω των τραπεζων τους ουτε να περιμενουμε τους εξωελληνες να μας βοηθησουν αλλα ο καθενας μας κανουμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μας οπως δεν απανταμε στις εισπρακτικες δεν πληρωνουμε ολοκληρη την δοση μας στην εφορια αλλα συναμα κανουμε αγωγες κατα των τραπεζων μηνυσεις στις εισπρακτικες εταιριες και οτιδηποτε αλλο που θα δειχνει ΑΝΤΙΘΕΣΗ προς τις δικες τους λυσεις ουτως ωστε να ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ μεχρι να ενεργοποιηθει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ μας. Χεστε τα σπιτια και τα σπιτακια και τα οικηματα σας Χεστε την ανετη ζωη που ποτε δεν την υπηρετησε ο ΕΛΗΝΑΣ αφου παντα ειμαστανν και ειμαστε στον ΑΙΩΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ο ωχ αδελφισμος μας μας εφερνε τον εκφυλισμο την διχονια και το σκανδαλο ας βγαλουμε απο μεσα μας την ξενοφερτη νοοτροπια πασοκ και την δουλικοτητα νοικοκυρωσυνης της νουδου και ας μην περιμενουμε απο το υποπτο συριζα ΤΙΠΟΤΑ αλλα μονον απο τον προσωπικο μας αγωνα εναντιωσης σε ολους και σε ολα οποταν ετσι θα ερθει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ που μαζι με την βαση μας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ θα αντιμετωπισουμε αυτην την αδικη επιθεση που μας προσεβαλαν τον δικο μας δρομο και που στις πλατες μας αυτοι εκαναν κρατη και αποκτουσαν δυναμη που την εστρεψαν με αχαριστεια κατα του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ του ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ του ΑΓΑΜΕΝΩΝΑ του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και του σημερινου νικου,χριστου,μπαμπη,γεωργιας,νικολετας,χαρουλας κ.ο.κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek