Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:24 - 20/08/2011

Αυτή είναι η κόντρα που τρέμει όλος ο πλανήτης!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με το μυαλό στη βεβαρημένη παγκόσμια οικονομία, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρεί την Αμερική «παρασιτικό» οργανισμό που δυσχεραίνει την υπάρχουσα κατάσταση.
Οι ΗΠΑ
«ζουν με ‘λευκές επιταγές’ μεταφέροντας το εγχώριο πρόβλημά τους στις οικονομίες του κόσμου, έχοντας, κατά μία έννοια, συμπεριφορά παράσιτου στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και στο μονοπώλιο του ίδιου του δολαρίου», δήλωσε ο Πούτιν σε ….

συνέδριο νέων, στις αρχές του μήνα, δίνοντας έτσι μία απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα αμερικανικής ύφεσης.
Για την κυβέρνησή του, το χρέος αυτό της υπερδύναμης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι και η πιο ασφαλής επένδυση.
Αμέσως μετά την απόφαση της S&P να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ, η Ρωσία -όσο αμφιλεγόμενο κι αν ακούγεται- βιάστηκε να διατυμπανίσει τη στήριξή της στην… εχθρό της με το να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσει η Αμερική τα κεκτημένα των ταμείων της.
«Η αμερικανική αγορά χρεών παραμένει η πιο ρευστή, αξιόπιστη και ασφαλής. Επομένως, δεν υφίσταται λόγος για τη χώρα μας να αλλάξει στρατηγική αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός οικονομικών, Σεργκεί Στόρτσακ.
Οι πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία στο εξωτερικό φθάνουν το 64% ενώ αυτές των μεταλλευμάτων το 15%.
Επειδή το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων αυτών είναι σε δολάρια, η Τράπεζα της Ρωσίας «παραμένει με ιδιαιτέρως υψηλό ποσοστό δολαρίων στα ταμεία της», δήλωσαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg οι οικονομικοί αναλυτές Νατάλια Ορλόβα και Ντμίτρι Ντόλγκιν.
Ειδικά κατά την παρούσα συγκυρία, η Ρωσία εμμένει στην απόφασή της για αγορά αμερικανικών ομολόγων, πιστεύοντας ακράδαντα ότι, έτσι κρατά «στο χέρι» την αντίπαλό της και ταυτόχρονα διασφαλίζει ένα υγιές μέλλον για τη δική της οικονομία μέσα στην γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Και η οικονομία δεν είναι το μόνο πεδίο που δημιουργείται κλίμα ψυχροπολεμικό.
Η Μόσχα αντιτίθεται ανοιχτά και στις εκκλήσεις των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παραίτηση του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-‘Ασαντ. Αντίθετα διατυμπανίζει ότι ο πρόεδρος της Συρίας χρειάζεται χρόνο προκειμένου να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και οι δυτικοί σύμμαχοί του ζήτησαν για πρώτη φορά χθες Πέμπτη την αποχώρηση του προέδρου Μπασάρ αλ-‘Ασαντ, ενώ ενίσχυσαν τις κυρώσεις κατά του καθεστώτος του, πέντε μήνες μετά την αιματηρή καταστολή στη Συρία.
Το συριακό καθεστώς δηλώνει από τις 15 Μαρτίου ότι στέλνει το στρατό και τα άρματα μάχης στις εστίες αμφισβήτησης για να καταδιώξει τις “τρομοκρατικές οργανώσεις” που κατηγορεί ότι ευθύνονται για τα βίαια επεισόδια και το χάος. Εξήγγειλε μεταρρυθμίσεις αλλά υπογράμμισε που δεν μπορεί να τις εφαρμόσει “χωρίς να έχει αποκατασταθεί η ασφάλεια”.
Η Ρωσία, σύμμαχος επί μακρόν της Συρίας και προμηθευτής οπλικών συστημάτων της Δαμασκού, ζητεί κυρίως τη μη-ανάμιξη, ενώ καλεί σε εσωτερικό πολιτικό διάλογο από την αρχή της εξέγερσης.
Π/Θ

http://www.eglimatikotita.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*