Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:46 - 20/01/2014

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μην πιστέψεις ότι το παρακάτω είναι διαφημιστικό γιατί θα χα σεις την ουσία στην πληροφορία που μπορεί να σε οδηγήσει σε σπουδαίες συνειδησιακές ανακαλύψεις!

Ξεκίνησα το δίκτυο του χρυσού αρχές Σεπτεμβρίου ..έτσι βάζοντας σαν την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα έχουμε διανύσει χρονικά 141 μέρες!

Μέσα σε αυτές της ξερες δημιούργησα 126 νέους χρυσούς …. και ενα δίκτυο 602 ατόμων..μέχρι αυτή την στιγμή !

126 οικογένειες άλλαξαν την ροή των πραγμάτων , άλλαξαν τον τρόπο που τους ήθελε η οικονομική κρίση ,άλλαξαν και από σφαξε με να αγιάσω έγιναν ΕΓΩ θα το αλλάξω!

Το 50-55% του δικτύου ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ …Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ …περιμένουν όλοι από άλλους να κάνουν για αυτούς!

Μαζί με αυτούς που δεν κάνουν τίποτα αν βάλουμε και αυτούς που κάνουν άλλα χρησιμοποιούν τον δικό τους τρόπο και όχι ότι η Stranger-team εκπαιδεύει σαν στρατηγική φτάνουμε στο 85% ..

Ακόμα δηλαδή και με το 15% ετοιμοπόλεμο και με σωστή διαχείριση των ονλινε εργαλείων έχουμε αλλάξει την Ζωή σε 126 οικογένειες !

Και το δίκτυο εξελίσσεται και θα συνεχίζει να εξελίσσεται ως ότου όλοι να φτάσουν στην αποπληρωμή …μιας και είναι μια ΚΥΚΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ όλων μας!

Τα νούμερα με κάνουν να σκέφτομαι , συνηθίζω να μην σκέφτομαι γραμμικά στην ζωη μου άλλα χαοτικά!

Αναρωτιέμαι τι θα έχει συμβεί σε ένα χρόνο από σήμερα ; Πόσες οικογένειες θα έχουν εξασφαλίσει το + που θα τους κάνει να μην έχουν κίνδυνο από την “οικονομική κρίση” ;

Από την ημέρα που ξεκινήσαμε όλο και περισσότερες φυλλάδες έχουν δημοσιεύσει ότι τους κατέβει στην γκλάβα τους για το θέμα του χρυσού , άλλα τόσα μπλοκ και φεισμπουκ σελίδες ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ στρέφονται εναντίων μου και με συκοφαντούν σαν ΑΠΑΤΕΩΝΑ , ΜΑΣΌΝΟ και οτι άλλο θες ..Εκατοντάδες avatars χρηστών ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ σχολιάζουν σε όλο το ίντερνετ για τον ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ που έγινε …ΧΡΥΣΟΘΥΡΑΣ!!

Βλέπεις φίλε μου , σε θέλουν πραγματικά στον καναπέ σου και όχι να πράξεις οτιδήποτε, τους χαλάει την δικη τους κονόμα!

Τέτοια επίθεση δεν έχω φάει για τίποτα από ότι αλλά έχω προσφέρει στην ιντερνετικη κοινότητα! Με το Σχέδιο Αχιλλέας δημιούργησα την πρώτη φουρνιά οχτρων άλλα όσο η πληροφορία παρέμενε σε φιλοσοφικό επίπεδο η επίθεση παρέμενε και αυτή σε ήπια μορφή!

Όταν ξεκίνησε το θέμα χρυσού ξεπετάχτηκαν από παντού σωτήρες , ο δικοί σας σωτήρες !! Να σας γλυτώσουν από τον αετονύχη STRANGER ..που να ήταν και δική μου η μπιζνα του χρυσού δηλαδή ..θα με κρέμαγαν στο Σύνταγμα!

Σκέφτομαι , τι γίνεται αν τελικά έχω δίκιο , αν αυτή η εταιρία (χέστηκα προσωπικά για την οποία εταιρία) διαρκέσει σε λειτουργία τα επόμενα 50 χρόνια ..που θα είναι αυτές οι 126 οικογένειες ;

Τι θα γίνει αν τελικά 1.000.000 Έλληνες επενδύσουν στην διαδικασία να αλλάξουν το ζωγραφιστό χαρτάκι με χρυσό;

Άκουσε με ήρθε η ώρα να ανοίξω τα χαρτιά μου , όλη μου την Ζωή για να περίεργο λόγο (εγώ τον θεωρώ κατάρα ) μπορώ και διαβάζω πολύ εύκολα την ροή των γεγονότων , τα ντόμινο που λέω συνήθως ! Όταν σαν ποιο νέος μιλούσα σε ομάδες και τους έλεγα ότι μετά το 2010 θα εργαζόμαστε 16 ώρες και δεν θα έχουμε δικαίωμα σε αποζημίωση η σε εργατικό δίκαιο όπως παλιά με χλεύαζαν !

Σήμερα όλοι αυτοί δεν μου μιλάνε πια, ίσως από ντροπή… ίσως από εγωισμό !

Αποφάσισα μέσα σε αυτόν τον πόλεμο να εκμεταλλευτώ αυτό το ταλέντο ..για αυτό και ξεκίνησα τον χρυσό!

Γνωρίζω ότι η μεγαλύτερη τιμωρία στο σύστημα τους και τον “οικονομικό πόλεμο ” τους είναι να τους στερήσεις την επανακυκλοφορία από ζωγραφιστό χαρτάκι!

Γνωρίζω ότι η ένωση ανθρώπων που θα δημιουργήσουν νέες συμβάσεις αλήθειας έξω από κάθε ταμπέλα διαχωρισμού είναι η επόμενη γενιά αντίστασης !

Γνωρίζω οτι σαν ανθρωπότητα έχουμε πάρα πολύ λίγα όπλα και λυπάμαι που αυτό που λέω θα στεναχώρησει τους ρομαντικους επαναστάτες !

Γνωρίζω οτι ακόμα και τα εργαλεία που θα μπορούσαμε να έχουμε για να οργανωθούμε ,να επικοινωνήσουμε , να δυναμώσουμε ,αν το κάναμε με στόχο την αντίσταση θα μας τα έστρεφαν ενάντιων μας μέσα σε μια στιγμή!

Η απομάκρυνση του ενός από τον αλλά , η δομή μιας πόλης που σε κάνει κατοικίδιο σε κλουβί , η ελεγχόμενη πληροφόρηση , ο έντεχνα δομημένος φόβος μέσα στην πληροφόρηση είναι λίγα από αυτά που σήμερα σε μαστιγώνουν.

Μπορώ να σου αναλυτό πλήρως με ποιο τρόπο τα έχουν καταφέρει άλλα θα χρειαστεί να σου γράψω ένα βιβλίο για να κατανοήσεις τον εχθρό ! Κάποια στιγμή σκοπεύω να το κάνω!

Γιατί χρυσός λοιπόν; Γιατί καταρχάς τους χτυπάς εκεί που θέλουν να σε ελέγχουν..στον χρόνο και στο ζωγραφιστό χαρτάκι!

Γιατί μέσω μιας ομάδας που δημιουργείς μπορείς να έχεις πληροφορία καθαρή!

Αυτή την στιγμή ένα 15% της ελληνικής κοινωνίας έχει να ζήσει και θέλει και να βοηθήσει ,πως όμως θα ξέρει ο Μήτσος τι ανάγκη χει ο Κώστας ; Υπάρχει το εργαλείο ενημέρωσης ; Το είχαμε εύκαιρο αυτό το εργαλείο ενημέρωσης ; την πλατφόρμα την είχαμε; ΟΧΙ ….Αρα μέσα από την διαδικασία κοινής πορείας μπορείς να έχει και ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ …γιατι μιλαμε για την ομάδα σου …. Πως αποκοβεις την υπεροντοτητα πληροφορίας από το μαστίγωμα σου στον φόβο; ….Η ομάδα σου

Γιατί δεν μπορούν αυτό το εργαλείο να το στρέψουν εναντίων μας; Γιατι παίζουμε με το ίδιο καρότο……ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !

Έχεις ένα ΟΝ που δυστυχώς ξεπούλησε τον χρόνο του για αντίτιμο ένα ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ … Οι τσοπανηδες του αυτοί την στιγμή αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα της συγκομιδής του και με μέσω το ζωγραφιστό χαρτάκι οδηγούν το ΟΝ στην στρούγκα για σφαγή!!

Μέσω της κρίσης θα φέρουν τους πολέμους , μέσω της εξάντλησης και της πείνας εσύ αύριο θα πεις ναι σε οτιδήποτε αισχρό σου προσφερθεί σαν σωτηρια!Μέσω του συμφέροντος (ένα συμφέρον που αυτοί θα έχουν ζωγραφίσει στον καμβά της πραγματικότητας σου και όχι το μόνο συμφέρον σου) θα καταφέρουν να ελέγξουν τον πλανήτη !

Τι μπορείς να κανεις λοιπόν για να κάνεις το ΟΝ να ξυπνήσει και να δει ότι όλα μα ΟΛΑ είναι ένα σχέδιο ,μια φιέστα ώστε να το κάνουν να πιστέψει στην πραγματικότητα που θέλουν οι τσοπανηδες!!

Να του δώσεις εναλλακτικό συμφέρον ,να του δώσεις το ναρκωτικό του (αναγκαστικό ναρκωτικό σε όλους μας μιας και αφήσαμε όλα να εξαρτώνται από το χρήμα) .

Τι πρέπει να κάνεις σε ενα “οικονομικό πόλεμο”; …απλά αντίμετρα!

Αν αύριο λοιπόν θέλουμε ΠΟΛΛΟΥΣ να πουν όχι στην Κάρτα του πολίτη θα πρέπει να έχουμε φροντίσει αυτοί που θα πουν ΟΧΙ να έχουν να φάνε!

Αν αύριο θέλουμε να πούμε ΟΧΙ σε έναν νέο Σωτήρα ,στημένο και με ιλλουμινε φουστίτσα θα πρέπει να έχουμε φροντίσει στο που ,πως αυτοί οι άνθρωποι θα επιβιώσουν!

Όταν θέλουμε να πιστεύουμε ότι έρχεται μιας νέα σκλαβιά στην ανθρωπότητα με την μορφή μιας νέας παγκόσμιας τάξης ..και θέλουμε να λεγόμαστε ΑΝΤΙ ..Θα πρέπει να έχουμε δημιουργήσει τον κατάλληλο οργανισμό – ένωση – ομάδα ώστε να έχουμε και μετάδοση πληροφορίας γρήγορη και ασφαλή άλλα και τα ΜΕΣΑ να ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ μόνοι μας -ΑΥΤΟΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ τα οπλα και την άμυνα μας!

Είναι καλό λοιπόν να φιλοσοφούμε και να κραγαυζουμε πρι αντίστασης ..άλλα εγώ εχτές έδωσα σε ένα παλικάρι να πληρώσει το ρεύμα του … και ο Νίκος ο φίλος μου έστειλε σε μια κυρία για το νερό της … και αύριο που έρχεται το σκοτάδι θα πρέπει κάποιοι να έχουν το τρόπο να ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ λάμπες ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ…ΑΝ ΑΥΤΟΧΟΡΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ !

Θέλεις ακόμα να σου εξηγήσω γιατί τα δίκτυα είναι το τελευταίο προπύργιο του ανθρωπίνου είδους ;..Και να σου πω κάτι στο κατω κατω εγώ προσωπικά δεν συμβιβαστικά πότε ,εσύ που το έχεις κάνει και συντηρείς τον ΣΦΑΓΕΑ σου …ήρθε η ώρα να ΣΚΑΣΕΙΣ και να αφήσεις κάνα τρελό να κάνει την δουλεία του!

Stranger …Γνωρίζω ότι τα μεγάλα λόγια πολλές φορές απωθούν , θα χρειαζόντουσαν πολλές σελίδες μελάνι να εξηγήσω ..απλά μερικές φορές τα λόγια πρέπει να προφέρονται δυνατά!

ΔΙΚΤΥΟ ΧΡΥΣΟΥ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 5:15 ΜΜ

    φιλε,πιστευω οτι πραγματι θελεις να βοηθησεις κ.τλ,δεν υπαρχει ομως μια αντιφαση σε ολα τα υπολοιπα που γραφεις;το δικτυο χρυσου με την επικειμενη καταρευση;

  2. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 5:27 ΜΜ

    ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ …ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ… ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΤΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ..ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ……ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΦΗΜΕΡΟ[ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ]…ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ…[ ΑΝ ΘΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ ]…ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ Η ΜΕΣΑ ΒΟΛΦΑΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΟΣ…ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΤΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 6:01 ΜΜ

    μπαλες με το χρυσο. νομιζω οσοι ακολουθησαν μαζευτικατε.
    στη τελικη ουτε καν τρωγεται

  4. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:10 ΜΜ

    Μια ερωτηση ενα. Ας πουμε σχολειο που εγραψα στην προηγουμενη αναρτηση το ελαβες η οχι ;;: το αν δεν το αναρτησες δεν με απασχολη;;;; απλως θελω να ξερω τι εγινε;;; οσο για τα μελουμενα ασε φιλε μου???????? Το αρχικο του ονοματο σου Σ@@@@@ς?????και αν ρωταω εαν το ελαβες εινε γιατι ???? Παρακαλω μια απαντηση???? Και προς αποφυγη παρεξηγησεων ουτε καν εχω σχεση με πρακτορακια η. Οτιδιποτε. Αλλο???? Αναρτω σχολιο μονο οταν συμπευτουν. ?????? Οσο περι χρυσου εισε εξυπνος μπραβο σου και αν ειχα χρηματα θα ακολουθουσα????

    ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ…..
    ……..

  5. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 7:39 ΜΜ

    20 Ιανουαρίου 2014 – 7:15 μ.μ.
    αυτό λέμε κάποιοι άλλα ……

    20 Ιανουαρίου 2014 – 8:01 μ.μ.
    ακριβώς!

  6. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 8:35 ΜΜ

    20 Ιανουαρίου 2014 – 7:27 μ.μ.
    Φιλε μου Σκεψου ποσο βλαμμενος πρεπει να ειναι ο κατασκευαστης που μπαινει στην διαδικασια να αλλοιωσει πλακιδια χρυσου απο 1gr εως 100gr βολφραμιο!!! ουτε καν τα εξοδα κατασκευης δεν θα βγαλει αφου ειναι ακριβη η επεξεργασια και του βολφραμιου !!! Επιπλεον απο τις 5 εταιρειες που διαθετουν το χρυσο τους μεσω του προγραμματος επιβραβευσης οι 2 ειναι εθνικα νομισματοκοπτεια 1 κρατικος Φορεας 1 Εγκεκριμενος παγκοσμιος εποπτης ποιοτητας-καθαροτητας χρυσου αυτης της μορφης (αν δεν βαλει υπογραφη δεν βγαινει στην αγορα με λιγα λογια ).
    Παει αυτο ! παμε στο αλλο !
    Αφου εισαι τοσο καχυποπτος πηγαινε στην τραπεζα η σε οποιον θες και ζητα να αγορασεις χρυσο αυτης της μορφης (επενδυτικο χρυσο ) και αν δεν σου προτεινουν τουλαχιστον μια απο αυτες τις εταιρειες μαλλον δεν εισαι απο αυτο τον πλανητη
    Και τελος !
    Σταματα εσυ μαζι με τα υπολοιπα "γατακια" να πιπιλατε την ιδια καραμελα καθε μερα γιατι πραγματικα γινεστε απλα κουραστικοι και βαρετοι ! Ανοιξτε τα στραβα σας και πριν ανοιξετε το στομα σας ενημερωθειτε σωστα και υστερα μιληστε !

    Νικο ταισε λιγο τα "γατακια" γιατι σιγουρα πεινανε !

    Φιλια πολλα απο Καλαματα !

  7. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 8:36 ΜΜ

    Μπορει να μην τρωγεται……..φαντασου ομως οτι ενα κουτι που εμπεριεχει 30 ουγγιες χρυσσου, μεγεθους οσο μιση και ισως λιγοτερη κουτα τσιγαρα αποφερει κερδος αντιστοιχο με μια μερσεντες…..ποσες οικογενειες μπορουν θα θραφουν με τοσο χρημα για ενα ετος…? Οι περισσοτεροι δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι αν υπαρχει μια αξια στον κοσμο που συγκεντρωνει ολη την δυναμη καθε ανθρωπινης δραστηριοτητας, ειναι ο χρυσος. Προς το παρον, οπως ειπε και ο Stranger, γινεται χρημα με βαση το σχεδιο αναπτυξης, αυτος που σφαζοταν πριν τωρα ζει καπως αξιοπρεπως και οι 126 οικογενειες που ειπε πριν αλλα και οι 600 συνολικα αλλα και ολοι που θα ακολουθησουν , ενας ενας με την σειρα του θα κανει ακριβως το ιδιο πραγμα. Θα αμοιφθει……για την δουλεια του. Ειναι η απολυτη ισχυς εν τη ενωσει. Κατι το οποιο η προπαγανδα και ολη αυτη η παραπληροφορηση , οπως ακριβως τα ειπε και ο Stranger πριν, εχει στοχο να πεισει τον καθενα μας οτι δεν γινεται. Και ομως………..γινεται 🙂 Ολοι μαζι μπορουμε 🙂 Αυτο ειναι πιστευω το μηνυμα του Stranger. Καλη συνεχεια σε ολους!!!

  8. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 9:26 ΜΜ

    πιστευεις οτι οσοι πουν οχι στην καρτα του πολιτη και οχι στον νεο σωτηρα και ανηκουν στις ομαδες που λες θα τους αφησουν ετσι απλα ησυχους?? ΔΕΝ το νομιζω. ΚΥΝΗΓΟΣ

  9. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΔΑΤΕ Η΄ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΧΡΥΣΟ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ, ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΣΟΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΟΥ (ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ EMGOLDEX ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!

  10. Ανώνυμος 01/20/2014 @ 11:13 ΜΜ

    Ποσο εχει ο χρυσος το κιλο ξερεις?
    Ποσο ειχαι πριν 5 μηνες κ ποσο τωρα γνωριζεις???
    Πληροφοριακα χρυσοχοος ειμαι.

  11. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 12:33 ΠΜ

    μπορεις να παρατεινεις λιγο παραπανω τον χρονο ζωης που εχεις χωρις λεφτα για να ανταλλαξεις τον χρυσο με τροφη.επειδη η πεινα ειναι εδω και ερχεται αγριεμενη,αλλα ο χρυσος καποια στιγμη που εχετε θα τελειωσει οποτε μετα τι θα φατε? πετρες? η καλυτερη λυση ειναι να εισαι αυταρκεις στο σπιτι σου στον κηπο σου στο θερμοκηπιο σου στο μαζεμα του νερου της βροχης για ποσιμο και για πολλα αλλα σε περιπτωση πολεμου λιμου μεγαλης πεινας κλπ. ο χρυσος προσωπικα δε μου λεει κατι. δεν εχει ψυχη ειναι απλα ενα κιτρινο μεταλο που δεν με ΣΥΓΚΙΝΕΙ καθολου.Αποψη μου. ευχαριστω

  12. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 7:43 ΠΜ

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ…ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΗΡΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ …ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ…ΕΓΩ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟ…ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΟΥΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ …ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΨΥΧΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ[ ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΦΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ] …ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ…… ΦΙΛΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ…ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ STRANTZER…ΕΓΩ ΓΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΤΕ …ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ SITE..[ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΔΟΛΟ Η ΣΥΜΦΕΡΟΝ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  13. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 9:15 ΠΜ

    ΝΙΚΟ καλημέρα…. αν και δεν έχω καταφέρει [για οικονομικούς λόγους] να μπω στο τιμ του χρυσού, πιστεύω στην διορατικοτητα και εντιμότητα σου και μόλις τα καταφέρω να συγκεντρώσω το ποσό θα μπω στην ομάδα…. θα ήθελα όμως ευκαιρίας δοθείσης να πω και εγώ την άποψή μου για τον κόσμο που πας να αφυπνίσεις… ίσως το σχόλιο μου σου φανεί χρήσιμο…..
    Ας επισημάνουμε κάποια πράγματα
    1] ο νεοραγιας δεν θέλει να πιστέψει οτι η εποχή των αποφράδων αγελάδων πέρασε ανεπιστρεπτί.
    2] λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ στα σεντούκια και στα στρώματα των νέο ραγιάδων
    3] είναι τεμπελχαναδες και μόνο στην ιδέα της εργασίας έχουν τάσεις αυτοκτονίας
    4]τους βολεύουν τα δόγματα,κώματα,θρησκείες γιατί κάποιο άλλο ανώτερο ιδεατό[εκτός από τον άξιο συμπολίτη τους[που να του ψοφήσει η κατσίκα] }θα τους σώσει …
    4]είναι τόσο αρχιτεκτονικα σχεδιασμένο το σχέδιο των επικυρίαρχων που ότι και να κάνεις πάντα τα κουρελόχαρτα τους χρειάζεσαι και πάντα θα βρίσκονται πρόθυμοι ραγιάδες που θα πουλάν και την ψυχή τους για αυτά.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΊΣ…… ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΆ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΣΠΉΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΆΤΩΝΑ…… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΧΆΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ……….
    ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ……..
    ΑΠΟΛΛΩΛΟ
    ΥΣ= ΓΡΆΦΩ ΣΠΆΝΙΑ ΤΏΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΓΙΑΤΊ ΠΡΟΤΙΜΆΩ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΆΛΛΑ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΣΏΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΊΑ -ΜΙΖΈΡΙΑ

  14. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 9:41 ΠΜ

    2,33 ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΣΟΥ ΣΩΣΤΌ ΑΛΛΆ Ο ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ ΓΙΑ ΆΛΛΟ ΠΡΆΓΜΑ ΜΙΛΆΕΙ…… ΆΛΛΟ ΠΡΆΓΜΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ….. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ[ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΚΑΝΩ] ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΏ ΣΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΆΩ ΜΑΣΟΝΙΚΆ ΦΑΝΤΆΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΏΝΕ ΖΩΝΤΑΝΌ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΉΣΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΎΣΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΟΎΝ ΟΙ ΠΟΛΈΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ [ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ] ΤΗΝ ΝΊΚΗ ΜΟΥ ….. ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΎΝΗ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ….. ΜΟΛΙΣ ΨΟΦΉΣΕΙ Η ΡΩΜΙΟΣΎΝΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΊΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΆΝΩ……

    ΑΠΟΛΛΩΛΟ

  15. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 10:33 ΜΜ

    *FACEPALM*

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*