Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:53 - 16/09/2011

Αστυνομία σκέψης για νήπια! Τρίχρονα στην Βρετανία θα στιγματίζονται ως ‘ρατσιστές’ και ‘ομοφοβικοί’ και θα έχουν φάκελο στην αστυνομία!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Πάνω από 30.000 Βρετανοί μαθητές, μερικοί από την ηλικία των τριών ετών, έχουν τα ονόματα τους καταχωρημένα σε μια βάση δεδομένων της κυβέρνησης με τους χαρακτηρισμούς «ρατσιστής» ή «ομοφοβικός» επειδή χρησιμοποίησαν ‘ύβρεις’ στην παιδική χαρά, παραβιάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύφθηκαν όταν μια ομάδα που υπερασπίζεται τις πολιτικές ελευθερίες με το όνομα ‘Manifesto Club’ έκανε μια αίτηση βασιζόμενη στο Νόμο περί Ελευθερίας στη Πληροφορία που πρόδωσε το γεγονός ότι τα παιδιά που είπαν ‘κακές λέξεις’ τώρα κινδυνεύουν να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες από τις εκπαιδευτικές αρχές.

Συνολικά 34.000 περιστατικά «ρατσισμού» έχουν αναφερθεί για το έτος 2009-2010, με μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου από την ηλικία ακόμα και τριών ετών να φακελώνονται σε μια βάση δεδομένων επειδή είπαν τις λέξεις “gay” και “λεσβία”. Ένα παιδί που αποκάλεσε ένα άλλο «κεφάλι μπρόκολο» (“broccoli head” – ‘μειωτική φράση’ για τους μαύρους) αναφέρθηκε επίσης στις αρχές. Άλλες περιπτώσεις αφορούν ένα παιδί που χρησιμοποίησε τη λέξη «Gaylord», ενώ ένα άλλο που είπε ένας δάσκαλος «αυτή εργασία είναι gay», επίσης, προστέθηκε στη βάση δεδομένων του ‘εγκλήματος σκέψης’ (thought crime).

Στην πλειονότητα των αναφερόμενων περιπτώσεων εμπλέκονται παιδιά του δημοτικού.

“Ο φάκελος που έχει σχηματιστεί για το παιδί μπορεί να μεταφερθεί από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο ή όταν ένας μαθητής πάει σε άλλο σχολείο», αναφέρει η Daily Mail.

“Και αν ένας μελλοντικός εργοδότης ή ένα πανεπιστήμιο ζητήσει από τα σχολεία τον φάκελο των μαθητών, αυτός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βάση, που σημαίνει ότι τέτοια περιστατικά έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν ένα παιδί για όλη του τη ζωή.”

Τα σχολεία είναι υπό πίεση να αναφέρουν τέτοια περιστατικά στις αρμόδιες αρχές και οποίο δεν το πράττει αντιμετωπίζει τις ποινές που προβλέπονται για την πολτική κατά του εκφοβισμού (anti-bullying).

Αυτό είναι ένα σαφές παράδειγμα του πώς οι νόμοι περί ‘εγκλημάτων μίσους’ (hate crimes) έχουν ασύστολα βρεθεί υπό ομηρία από το κράτος για να βάλουν τα παιδιά σε βάσεις δεδομένων κακοποιών σε νεαρή ηλικία. Πρόκειται για την κατάσταση υπαγορεύει τι το παιδί σας μπορεί να σκεφτεί και να πει – είναι η απόλυτη αστυνομία σκέψης.

Ο Όργουελ μίλησε για το πώς το κράτος ‘κουτσουρεύει’ τη γλώσσα μέσω Newspeak στο βιβλίο του «1984». Με την κατάργηση κάποιων λέξεων που βγαίνουν από τα στόματα των παιδιών και την τιμωρία που σκέπτονται ορισμένα πράγματα, κάθε είδους κριτική σκέψη πρέπει να τερματιστεί, να καταργηθεί, και ο Big Brother αναλαμβάνει την υπέρτατη εξουσία να υπαγορεύει πιο είναι το πραγματικό – μια δικτατορία πολύ πιο πάνω από το μυαλό μας.

— Σχ. ΚΟ: Κανένας ‘ευαισθητοποιημένος’, ‘προοδευτικός’, ‘υπερασπιστής του κριτικού πνεύματος’ να αντιδράσει;;;


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*