Διαφημίσεις

Διαδηλωτές που συμμετέχουν στην αντιφασιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη προκαλούν φθορές σε βιτρίνες καταστημάτων.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη έχουν αποκλείσει τους δρόμους που οδηγούν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής τη στιγμή που συνολικά πάνω από 7.000 άτομα πραγματοποιούν αντιιφασιστική πορεία στους δρόμους της πόλης.

Το ένα “μπλόκο” της ΕΛ.ΑΣ. στήθηκε στην οδό Εγνατία στο ύψος της Αντιγονιδών ώστε να εμποδίσουν την πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν “αποκλειστεί” από τις αστυνομικές δυνάμεις στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσσου και Τσιμισκή.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ…!! ΤΩΡΑ… ΣΠΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙΝΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΜ…!!!”
  1. αυτο το "αντιφασιστες" και "δημοκρατικο τοξο" ειναι πολυ πιασσαρικες εννοιες.
    ποσα ζωα το πιστευουν ακομα;

  2. …ρεεε κατι μου θυμιζει…κατι μου θυμιζει…
    που θα παει…θα το βρω!…σωπα ρε πουστη μου…και στη Πατρα…τι..; και στο Βολο…βρε …κατι μου θυμιζει!

  3. Τι λέγαμε στην άλλη ανάρτηση?
    Τα πρόβατα (του ΠΑΜΕ)μαζι με άλλα… επείσθησαν να βγουν και να κάνουν τους καραγκιόζηδες…
    Ειμαστε χώρα του Καραγκιόζη, πώς να το κάνουμε…

  4. ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ Μ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Π ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑΖΙ ΝΑΖΙ ΚΤΛ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΣΚΥΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ?ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΔΕΝ Τ ΞΕΡΩ ΡΕ? ΨΕΥΤΟΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ Κ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΤΙΝΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΚΡΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ Κ ΔΥΟ Κ ΤΡΕΙΣ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Κ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑΖΙ .ΑΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΑΖΙ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ Τ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΡΥΨΩΝΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟ Π ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΙΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ .ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΠΩ .ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΜΕ ΚΤΛ ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ Η ΣΩΣΤΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΣΕΠΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΙΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΨΥΧΩΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ.ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

  5. ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
    ΤΑ ΑΤΜ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΤΜ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟ 40
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  6. αυτο το "αντιφασιστες" και "δημοκρατικο τοξο" ειναι πολυ πιασσαρικες εννοιες.
    ποσα ζωα το πιστευουν ακομα;
    18 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:51 μ.μ.

    7.000 τουλάχιστον….. όπως διάβασες…..
    δεν έχουμε ελπίδα….

    Και παρακαλώ, ΜΗΝ βρίζετε άλλο τα ζώα εκτός του ότι είναι πολύ προσβλητικό για εκείνα, ήδη η σύγκριση βαραίνει πολύ άσχημα τον "άνθρωπο" και δεν έχει πια τη σημασία που είχε η βρισιά……
    Τα ζώα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ (δεν χρειάζεται πάνω από 1 φορά το πολύ 2 για να καταλάβουν αν κάτι είναι εχθρικό, φιλικό, αληθινό, ψεύτικο), ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ στις κοινωνίες τους, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ στην υγιεινή τους (τα περισσότερα είδη), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (αν ρίξεις μια ματιά γύρω σου )

  7. Τα πράγματα είναι σοβαρά γιατί η πλειοψηφία αυτών που συμμετέχουν σ' αυτά τα "αντιφασιστικά" του "δημοκρατικού τόξου" (πω πω πολύ μ' αρέσουν αυτές οι έννοιες, ακούγονται πολύ large!!) δεν είναι οι παρακρατικοί και οι κομματικοί βαλτοί (αυτοί είναι όσοι χρειάζονται μέσα στις συγκεντρώσεις).

    Έχετε προσέξει στο περιβάλλον σας ποιοί είναι οι γνωστοί και οι φίλοι σας που συμμετέχουν; Αν το προσέξετε θα δείτε που είναι ο κίνδυνος.

    Εμένα συμμετέχουν όλοι οι γνωστοί οι οποίοι ξέρω, ότι για κάποιο λόγο, ο καθένας χωριστά για το δικό του, όλοι είναι έτοιμοι ή για φόνο ή για αυτοκτονία.

    Μη βιαστείτε. ΟΧΙ για την κρίση.

    Τα τελευταία 3 χρόνια η κρίση επιδείνωσε τα όποια προβλήματα τους (πρακτικά,οικονομικά), την ψυχολογία (που ήταν στα τάρταρα άλλα όταν όλοι έχουν πάρτυ νομίζεις και εσύ ότι έχεις ελπίδες να συμμετάσχεις κάποτε), τα απωθημένα (όταν ένα σύστημα κοινωνικό/οικονομικό, κ.λ.π. δείχνει να δουλεύει συνήθως έχεις τη δύναμη να "θάβεις" μέσα σου, τις αποτυχίες σου, τις απογοητεύσεις σου, κ.λ.π. και προχωράς, νομίζεις)

    π.χ. αντί να πνίξεις τη μάνα σου που μια ζωή σε έχει πηδήξει και τώρα που έπαθε κατάθλιψη και δε βγαίνει από το δωμάτιο πρέπει και να τη φροντίσεις μόνος σου χωρίς λεφτά γιατί ο αδελφός σου σε έχει γραμμένο, πας σε ένα "αντιφασιστικό", φωνάζεις, σπας (αντί να πνίξεις τη μάνα σου και να σπάσεις τα μούτρα του αδελφού σου) και μετά πας και αγκαλιάζεις τη μανούλα ήρεμος…….

    κι αν τολμήσει κανένας ψύχραιμος να σου πει και καμιά κουβέντα τον λες και φασίστα, χάνεις και τους πιθανούς φίλους που μπορεί να είχες (γιατί εγώ τους έχω χέσει όλους αυτούς) και μένεις με τα …….. "φιλαράκια" από το ……. "αντιφαστιστικό" (διάφοροι αποτυχημένοι και αυτοί που παλεύουν για τη "δημοκρατία")

    περιθωριοποιήσε εντελώς……. μπλέκεις στα γρανάζια της αντίδρασης και δεν έχεις πλέον τη δυνατότητα να σκεφτείς και να δράσεις.

    Η μία κατηγορία είναι αυτή και πραγματικά είναι οι μόνοι αξιολύπητοι και είναι και οι περισσότεροι.

    Η άλλη (αυτή που κάνει και τρολάκια και προπαγάνδα στο ίντερνετ περί δικαιωμάτων, φασισμού, πολιτισμού, διαφορετικότητας κ.λ.π.) είναι οι χορτασμένοι, οι καλοταϊσμένοι και βολεμένοι και λίγο κρυφογκέϊ ενίοτε που θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τα καλά και τα συμφέροντα.
    Θα υπηρετήσουν το σύστημα και τις έννοιες του (δημοκρατικό συνταγματικό τόξο, αντιφασισμός, κ.λ.π.) όσο βλακώδης και να είναι και όσο άσχετες με την πραγματικότητα γιατί μόνο έτσι θα συνεχίσουν να τρέφονται. Αυτοί είναι τα τελευταία ποσοστά του Σύριζα, όλοι οι πάνω από το σύνηθες του 4%
    Αυτοί θα σκότωναν για τα…….. "ανθρώπινα δικαιώματα" (και βολέματα)

  8. 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:10 μ.μ.

    καλά καημένε…. αύριο θα βάλουνε του Ριζοσπάστη, έπεσες σε λάθος μέρα.
    Αν θες Αυγή, μεθαύριο.

  9. Ανώνυμοςείπε…

    φιλε… σαν να εισαι φασισταριο γραφεις και εκφραζεσαι πολλες φορες!
    18 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:42 μ.μ.

    ΤΑ ΜΟΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΩ……..ΑΙΔΑ (οι Χρυσαυγίτες είναι "δημιουργήματα" για χρήση από το σύστημα, εσείς είστε γεννήματα και θρέμματα) ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ.

    "Κυριακή κοντή γιορτή" ……… τη Χρυσή Αυγή νομίζεις ότι πρέπει να φοβάσαι…..??
    Μαύρο φίδι που σας έφαγε υβρίδια, αλλού είναι οι Έλληνες κρυμμένοι

  10. 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:01 π.μ.

    Να πας να κάψεις το μαγαζί του πατέρα σου αν έχεις αρχίδια βουτυρομπεμπέ του κώλου, για συμβολισμό και παραδειγματισμό στους μικροαστούς της κοινωνίας.

    Και να κατεβαίνεις την άλλη μέρα να καθαρίζεις τις βρωμιές που έκανες όταν έκαιγες του κάδους βρωμιάρη αλήτη γιατί αυτούς τους πληρώνουμε όλοι όσοι δουλεύουμε την ώρα που εσύ ξύνεις τα παπάρια σου και βγάζεις μανιφέστα. Αυτά δε στα έμαθε ο πατέρας σου; Αλλά τι ρωτάω?
    Ο άλλος έκανε ένοπλη επίθεση μετά φόνου στην τράπεζα και οι μάνα του καμάρωνε…….
    ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΠΟΤΕ Ή ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝΕ…… ΤΗ ΛΕΞΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ή ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ?

    Άι σιχτήρι μαλακισμένα

  11. 19 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:01 π.μ.

    Οι ΜΟΥΛΟΙ των Γερμανών κατακτητών είναι Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (και οι συν αυτώ που αποτελούν το "δημοκρατικό συνταγματικό τόξο" ) και σύντομα (μέσα στο μήνα ίσως) θα έχεις την ευκαιρία να το νιώσεις στο πετσί σου ζωντόβολο.

  12. Γιατί ενύχτωσε κ’ οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
    Και μερικοί έφθασαν απ’ τα σύνορα,
    και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
    Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
    Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.

    K.Π. Kαβάφη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *