Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ (ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΡΑΓΕ;

Έτοιμος να ξεσηκώσει τον λαό αν διαπιστώσει ότι οδηγείται στην πείνα, είναι ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’.

Σε συνέντευξη του σε κυπριακή εφημερίδα, δηλώνει ότι έχει ηθική υποχρέωση να καλέσει τον κόσμο σε επανάσταση και δεν θα περιμένει να δει το τέλος που θα είναι οδυνηρό.

Καλεί επίσης τον Κεντρικό Τραπεζίτη της Κύπρου να άρει άμεσα τα περιοριστικά μέτρα για την Ελληνική Τράπεζα (μεγαλομέτοχος της οποία είναι η Εκκλησία), η οποία όπως υποστηρίζει, παρά την αρνητική κατάσταση στον τραπεζικό κλάδο, θα τα καταφέρει.

Απαιτεί από τη κυβέρνηση να βρει άμεσα ένα σχέδιο λύσης στο κυπριακό και να το καταθέσει για πρώτη φορά στις συνομιλίες.

Θεωρεί ότι το φυσικό αέριο μπορεί να είναι καταλύτης λύσης αλλά μπορεί να είναι και μεγαβόμβα που θα ανατινάξει τα πάντα.

Αναφερόμενος στον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια είπε ότι είναι φίλος, όμως διαφωνούσε με κάποιες επιλογές του όταν ήταν Πρόεδρος.

Είχε το θάρρος, είπε, να το λέει αλλά δεν το εκτιμούσε.

Για το ΑΚΕΛ τόνισε ότι είναι καιρός να σταματήσουν οι ιδεολογίες και τα κομματικά, για αυτό και έκανε το πρώτο βήμα και επισκέφθηκε το κόμμα. “Δεν θα ψώριαζα…” ανέφερε χαρακτηριστικά.

STRANGER …ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΧΜΜΜΜΜ!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Θα καλέσω τον λαό σε επανάσταση”
  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Α Δ Α
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Σ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Ψ Υ Χ Η
    ΠΟΥ ΠΤΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Π Ν Ε Υ Μ Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Κ Υ Π Ρ Ο
    ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ Π Α Δ Ε Ι Α Σ
    διοτι εμεις εντο στο ελλαντα ξεχασαμε αν ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ

    πολυ φοβουμαι ομως παπα μου οτι θα πρεπει να περιμενεις λασπη
    απο την πολιτικη ηγεσια της μητριας σου ( οπως και με το "οχι" της βουλης σας)
    διοτι με τετοια τοποθετηση τους χαλας την αρειμανια ναρκωση των πολιτων

    και κατι τετοια δεν τα δεχεται ο "αντωνης ο δυναστης" ουτε ο "βαγγελης ο κακος"

    φανταζεσαι να ζητησει και εδω το παπαπαριο ""να ξεσηκωθει ο κοσμος"" και να χασουν την εξουσια τους…. αυτοι οι δυο…και οι γυιοι και οι κορες υπουργοι των πατεραδων τους υπουργων ….
    απαπαπαπα κατι τετοια δεν γινονται εντο στο ελλαντα

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ απο την μητρια σου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ

    γιατι κατι να μου λεει οτι σεις εκει κατω στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ
    θα τα πατε καλλιτερα απο μας;; γιατι να το πιστευω αυτο;;;

  2. Εχουμε ενα παπα, εναν στρατιώτη και "ψαχνουμε" για κεντρικη στοχευση… Τι δεν καταλαβαινεις?! Τα χμμμ?! Σε λιγο θα εισαι ετοιμος! Φιλια, Καρλος 😉

    21515

  3. Οκ, διάβαζα πριν για τον στρατιώτη , και στα σχόλια μετά , για στρατιώτη, παπά και σημάδι, τώρα διαβάσω για το παπά, και μένει το σημάδι, εκτός αν το σημάδι , οπως λένε και παραπάνω οι χρήστες ήταν η παρολίγον δολοφονία του πρωθυπουργού της Υεμένης.
    Μετά πάμε για Αμερική , κάτι για εκεί, αν έχω καταλάβει σωστά;
    Ειλικρινά έχω κάψει φλάντζα σήμερα,έχω να ταξιδέψω
    κιόλας σε μια ώρα και αντί να ετοιμάσω τα ρούχα μου, έχω 'χαθεί' εδώ στις εξελίξεις..

  4. Το γεγονός που αναφέρει ο Stranger, ότι είναι "Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ", δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση? Το ότι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, μιλάει για πράσινα, κόκκινα και μπλε χαρτάκια, επίσης δεν κάνει εντύπωση? Τι πρέπει να κάνει δηλαδή? Να ευχηθεί του χρόνου "καλή Ανάσταση" από την Αστάνα του Καζακστάν? Αλλά και τότε…μπαα…

  5. Το γεγονός που αναφέρει ο Stranger, ότι είναι "Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ", δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση? Το ότι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, μιλάει για πράσινα, κόκκινα και μπλε χαρτάκια, επίσης δεν κάνει εντύπωση? Τι πρέπει να κάνει δηλαδή? Να ευχηθεί του χρόνου "καλή Ανάσταση" από την Αστάνα του Καζακστάν? Αλλά και τότε…μπαα…

  6. Στον Εμφύλιο που έρχεται στην Ελλάδα, ποιόν (δεν) θα βοηθήσουν οι Κύπριοι άραγε;;;;

  7. Μην βιάζεστε να χαρείτε. Έχει οικονομικά συμφέροντα ο τράγος.
    Δεν τα κατάφερε να σώσει τις μετοχές του στην Τράπεζα Κύπρου και Λαική, είναι το αφεντικό στην Ελληνική Τράπεζα και παρά να χάσει θα καλέσει τον λαό σε επανάσταση.
    Διότι μην ξεχνάμε ότι αμα πέσεις στο βούρκο βαθειά μόνο ο λαός μπορεί να σε σώσει.

  8. Μολις κατεβασε ο συχγωρεμενος ο Χριστοδουλος 1.000.000 + κοσμο (δηλαδη αγανακτισμενους x 10 ) για τις ταυτοτητες ……….. αρρωστησε θανασιμα .-
    Υ.Γ ετυχε ή πετυχε ?

  9. μακαρι να ειχε αναλαβει το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ο παπας

    ειναι ο καλλιτερος στα επιχειρηματικα σχεδια
    απο τους "επιφανεστερους"….οικονομολογους…

    με αυτο το σκεπτικο λοιπον
    τον παω οτι και να προτεινει

    (πισω μου σ εχω σατανα) ….
    ας εχουμε και καμμια ηγετικη μορφη
    στην αντισταση για να τους δημιουργει προβληματα!

  10. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ….ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΗΜΕΡΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΙΟ
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
    ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΡΓΕΙ
    ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΑΦΗ

    Η αρχή του γένους……

  11. ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΑΧΙΡΑ ΤΟΥ

  12. Αναμεσα σε 100αδες αναρτησεις που ανεβαινουν εδω αλλά κ αλλού η συγκεκριμενη ειναι Εξαιρετικης Βαρυτητας … Πιστευω πως ο αρχιεπισκοπος θα παιξει τεραστιο ρολο στην εξελιξη γεγονοτων ! Υποκινουμενος βεβαια με συγκεκριμενο σκοπο!

  13. sthn omila sthn kypro eiposxe8ikes pos 8a edines ston kypriako lao thn periosia ths eklisias(aniki ston lao ths kypros)!!afth h iposxesei egine pragmatikotita ????

  14. Αν ζουσατε στην κυπρο Καλαμαραδες οπως μας λενε τα αδελφια μας οι Κυπριοι δεν θα εισασταν τοσο θετικοι στο Ελληνικο πνευμα που διαιπει τους αδελφους Κυπριους και τα μαθηματα του Ελληνισμου . Με αριστερους αδελφους που λενε εχθροι μας ειναι οι Ελληνες και οχι Τουρκοι!!!!!!!!
    Και ας αφησουμε τους ηρωισμους /στην καθημερινοτητα ο παρας μετρα για ολους ακομη και για τα αδελφια μας τους παπαδες

  15. Καλεί επίσης τον Κεντρικό Τραπεζίτη της Κύπρου να άρει άμεσα τα περιοριστικά μέτρα για την Ελληνική Τράπεζα (μεγαλομέτοχος της οποία είναι η Εκκλησία), η οποία όπως υποστηρίζει, παρά την αρνητική κατάσταση στον τραπεζικό κλάδο, θα τα καταφέρει…..ΔΟΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *