Διαφημίσεις

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στο Ισραήλ αποκαλύψαμε ότι τον συνόδευαν επτά υπερμεταφορικά αεροπλάνα τα οποία έφεραν ειδικόν οπλισμόν ηλεκτρονικού πολέμου και παρακολουθήσεως, μεταβιβάσεως και τηλεπικοινωνιών στην Στρατιωτική Βάση του Η/Β στην Επισκοπή Λεμεσσού.

Οι φωτογραφίες και οι εικονοληπτικές μεταδόσεις του Μπάρακ Ομπάμα αρπάσσονταν στο Ισραήλ αλλά η συνάντηση ως «αρχηγού» του ΝΑΤΟ έλαβε χώρα στην Επισκοπή μαζί με Ισραηλινούς, Τούρκους, Άγγλους, Γερμανούς, Γάλλους και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Στις συνεδριάσεις παρουσιάστηκαν χάρτες που αφορούν τα πετρέλεια της Κύπρου και των περίοικων περιοχών και στρατιωτικοί χάρτες ξηράς, ναυτικού και αέρος όπως και συνεργασίας αυτών.

Το πρώτον μεγάλον δάγκωμα όλων αυτών είναι η καταπτώχευση των κεφαλαίων που ενευρίσκοντο στις κυπριακές τράπεζες. Η Κύπρος επίσημα και ανεπίσημα είναι στρατηγείον του ΝΑΤΟ και θα επιδέχοντο με τίποτε μηδεμία «συγκατοίκηση» με τους Ρώσσους στο νησί ως τινού είδους βάση. Ένας λόγος υποχώρησης των Ρώσσων από τις διεκδικήσεις τους στην Κύπρο άμα την πτώχευση της Κύπρου στις 25 Μαρτίου εφέτος, ήταν η απειλή εκ δυσμάς.

Οι Ρώσσοι φαίνεται να είπαν πως δεν θα ανέχοντο σφαγή των Ελληνοκυπρίων αλλά αυτόν δεν αποκλείεται να είναι απλά ένα πειστικό τεκμήριο πως σ’ αυτόν τον Παγκόσμιο Πόλεμο υπάρχουν τω όντι δύο αντίπαλες παρατάξεις και όχι μία Παράταξη που θα χωριστεί σε δύο στρατόπεδα για να ισοπεδώσει τους λαούς του, να καταστρέψει τους αντιρρησίες και να καταδιαλύσει την κρατική υπόσταση έκαστης χώρας, μέσω ενός έμμεσου Υπερπαγκόσμιου Πραξικοπήματος που θα έχει μορφή σύρραξης Συμμάχων δύο ανεξάρτητων και μισητών στα ανώτερα πολιτικά κλιμάκια αντίμαχων.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΣΣΩΝΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΠΠ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ = ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ Ή ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΕΞ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.

Όμως ας μην λησμονούμε ότι οι Ανώτατοι Μασσώνοι θυσιάζουν τους λαούς ύστερα τους κατώτερους εξιλαστήριους Μασσώνους, ύστερα τους ένα σκαλί πιο πάνω και στο τέλος θα αφήσουν τους Μασσώνους των 300 Εβραϊκών Οικογενειών ενώ οι λοιποί Μασσώνοι θα γίνουν παρανάλωμα του πυρός της μαφιόζικης στρατηγικής της ολιγοστεύσεως των δικαιούχων της πίττας με το όνομα Γη!!!!

Επίσης η μασσωνική αδελφότητα δύναται να αντισταθεί και να κατανικήσει τους αρχηγούς Εβραίους διότι είναι υπερπληθέστερη και μπορεί να μην της αρέσουν οι τελικές σκοπιμότητες των Υπεραρχιμασσώνων Εβραίων. Τουτέστιν, προνόησαν να τους εκκαθαρίσουν σταδιακά και να τους στρέψουν αλληλενάντιους με περισσότερη σφοδρότητα και μασσωνοκομματισμούς όσον οι Εβραίοι προχωρούν προς την παγκόσμια κυριαρχία ώστε οι Μασσώνοι να είναι απασχολημένοι με ασυνείδητους αλληλάδελφους μασσωνοεμφύλιους πολέμους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”
  1. Υπονόμευση & Διάβρωση
    https://www.youtube.com/watch?v=4X9zVNM13kI

    "Η υπονόμευση, είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τις δραστηριότητες που χρησιμοποιούμε για να καταστρέψουμε πράγματα όπως η πίστη, η θρησκεία, το οικονομικό και πολιτικό σύστημα μιας χώρας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΌ ΟΠΛΟ, ενώ συνήθως στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένη με την κατασκοπεία και άλλα ρομαντικά πράγματα όπως η ανατίναξη γεφυρών, ο εκτροχιασμός τρένων και ά λλες θεαματικές χολυγουντιανές ενέργειες…

  2. Αν αυτο αληθευει

    "η συνάντηση ως «αρχηγού» του ΝΑΤΟ έλαβε χώρα στην Επισκοπή μαζί με Ισραηλινούς, Τούρκους, Άγγλους, Γερμανούς, Γάλλους και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας"

    η ερμηνεια ειναι μια – ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ

  3. βαλτε το καλα στο νιονιο σας….ο αρμαγεδων θα γινει μετα τα 3 μιση χρονια του αντιχριστου….η αιτια θα ειναι που ο θεος θα τον αποκαλυψει στον κοσμο….τοτε αυτοι που εχουν πεσει θυματα του αντιχριστου θα στραφουν εναντιον του….θα ειναι αργα για αυτους βεβαια τοτε….αν θα γινουν πολεμοι μεχρι τοτε θα ειναι μονο της β.κορεας και του ιραν….αλλα και αυτοι μπορει να μην γινουν και να τα βρουν στα χαρτια….οποτε ξεχαστε τον παγκοσμιο πολεμο τουλαχιστον με οπλα….γιατι οικονομικα και ψυχολογικα κυριος θα υπαρχει μεχρι τελους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek