Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:19 - 27/05/2015

Αρχεία UFO της NASA που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να ΥΠΑΡΧΟΥΝ -Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με τα αρχεία της NASA να αυξάνονται, οι ερευνητές UFO αποκαλύπτουν όλο και περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία και ενδιαφέροντα βίντεο μέσα από τα ίδια τα αρχεία της NASA.

Αυτοί οι ερευνητές βρίσκουν στοιχεία και αποδείξεις μέσα από φωτογραφικά και οπτικοακουστικά αρχεία πολύ εύκολα στις μέρες μας ακόμα και από παλιό υλικό. Τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, εκείνη την εποχή, δεν ήταν εύκολο να εξηγηθούν ή να διερευνηθούν αφού δεν ήταν διαδεδομένοι οι προσωπικοί υπολογιστές, τα smartphones και άλλες τέτοιου είδους συσκευές και, φυσικά το διαδύκτιο.

Ο Tim Berners-Lee εφηύρε τον Παγκόσμιο Ιστό το 1989. Η NASA τότε, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Tim Berner-Lee είχε ανοίξει την πόρτα σε κάθε είδους πληροφορία και, συνεπώς, ότι τα αρχεία της NASA, θα ήταν προσβάσιμα σε όλους.

Παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες της NASA να κρύψει τα επίμαχα αποδεικτικά στοιχεία στο παλιό και το νέο υλικό της, οι ερευνητές εξακολουθούν να βρίσκουν στοιχεία στα αρχεία της NASA.

Όπως για παράδειγμα ο πασίγνωστος StreetCap1, που καθημερινά σχεδόν δημοσιεύει στο youtube αρκετά παράξενα και άγνωστα αντικείμενα του σήμερα, αλλά και σε παλαιότερες φωτογραφίες της NASA.

Δείτε τα επόμενα δύο βίντεο. Το τελευταίο είναι μια μικρή συλλογή με παλιό υλικό της NASA με UFO.

https://youtu.be/IcbgfH9l0es

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/27/2015 @ 11:56 ΜΜ

    Πολλα ειναι αυτα που δεν επρεπε να υπαρχουν πολεμοι που δεν επρεπε να γινουν γεγονοτα που δεν επρεπε ποτε να γινουν ανθρωποι που δεν επρεπε να ειχαν γεννηθει ποτε..

    Ακομα πιστευεται οτι ζειται σε ενα τυχαιο κοσμο κι οτι ολα γυρω σας γινονται τυχαια?

    Βρηκατε σε ποιο χρονο ειμαστε ή ακομα?
    Βρηκατε πως κυλαει αυτος ο ιδιος χρονος?

    Ακομα ψαχνεται στο πεδιο?

    Μπορουμε να δουμε μπροστα στο μελλον κοιταζοντας το παρελθον.
    Οτα βαζεις το παρελθον στην ακρη δε μπορεις να δεις το μελλον οτα δε σκεφτεσαι παρελθον και μελλον δε ζεις στο παρον..

    Το φως ειναι το πρωτο βημα ο χρονος η μεση.

    Και το τελος.. αυτο αργει ακομα..

    Ασωτος

    ΥΓ. Εμαιλ δεν εχει αν περασει περασε αν οχι εσεις θα χασεται..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*