12:45 - 11/06/2013

ΑΡΘΡΟ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΒΔΑ: Η ανθρωπότητα ας ετοιμαστεί για την μάχη κατά του “πράσινου” Ισλαμικού χαλιφάτου.

Διαφημίσεις

Νέο χτύπημα μετά τα άρθρα του Ρ. Καπλάν και του Ιταλού γερουσιαστή Φ. Ρόσι για την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Ο “Πόλεμος κατά του τρόμου” τελείωσε, ο πόλεμος για την ισλαμική τρομοκρατία μόλις άρχισε.

Του Στάνισλαβ Μισιν από την Πράβδα.

Ο ισχυρός άνδρας του Αμερικανικου καθεστώτος, Σεΐχης Ομπάμα, διακήρυξε ότι ο πόλεμος στον τρόμο τελείωσε. Ναι, αυτή η αρρωστημένη επιχείρηση ολοκληρώθηκε.

Όμως, η Αμερικάνικη Τζιχάντ για την γιγάντωση του χαλιφάτου, μέσω της ισλαμικής Σουνιτικης τρομοκρατίας, της γενοκτονίας και της υποδούλωσης της ανθρωπότητας μόλις ξεκίνησε.

Ο Ομπάμα και οι συνεργάτες του, ο κλόουν Κάμερον και ο βοναπάρτης Ολάντ, ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να εξοπλίσουν τον λεγόμενο “Συριακό απελευθερωτικό στρατό” που μάχεται (και συντρίβεται) για να εκκαθαρίσει την Συρία από όλες τις μειονότητες και την λογική, την σοφία και οποιοδήποτε μέλλον για τους ψυχωτικούς σουνίτες. Να σφάζουν τους αιχμαλώτους πολέμου, να βάζουν 8χρονα παιδιά να αποκεφαλίζουν παραδομένους αντιπάλους, να κάνουν μπάρμπεκιου με τα κεφάλια των νεκρών εχθρών, να στέλνουν βομβιστές αυτοκτονίας για να κομματιάζουν γυναικόπαιδα ή να σφάζουν ολόκληρα χριστιανικά χωριά! (Με τις ευλογίες του Ομπάμα, του Μαντσουριανού Μακ Κέιν ή του υπερασπιστή των gay, Graham).

Αυτά βέβαια σημαίνει ότι θα βάλους στις τσέπες τους ακόμα κάποια εκατομμύρια από τις τσέπες των εξαθλιωμένων και ανέργων Αμερικανών χαζούληδων πολιτών. Αλήθεια, ποιό είναι το τρέχον επιτόκιο Χριστιανικών σκαλπ για την Τζιχάντ του “Θείου” και των Αμερικανών υποστηρικτών του τρόμου;

Η Δύση, υποδουλώνει τους πολίτες της με πρωτοφανείς ρυθμούς στην μετά Χίτλερ εποχή (και οι τύραννοι βέβαια ήλθαν στην εξουσία με την ίδια αντίσταση που οι δυτικοί είχαν στην άνοδο του Χίτλερ: Καμμιά), και τους ρίχνει στην αγκαλιά κάθε ακραίου που μπορεί να βρει: Αίγυπτος, Βοσνία, Αλβανία, Τυνησία, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Ιράκ και τώρα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν τα νέα αφεντικά της Συρίας.

Το μέλλον θα είναι αρκετά ενδιαφέρον και ο Ομπάμα με την διεθνή των εγκληματιών του είναι εκεί για να σιγουρέψουν ένα “πράσινο” μέλλον, χωρίς Χριστιανούς. Το “πράσινο” του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Συγχαρητήρια Αμερικανοί, τα καταφέρατε αυτή την φορά.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 1:09 ΜΜ

    έγραψε ο αρθρογράφος της αρχιτρολλιάρας πράβδα της ρωσίας της γκαζπρομ και του πούτιανιν… όταν μαλώνουν τα βόδια, την πληρώνουν τα μυρμήγκια.
    ρε πράβδα τί έγινε με τα εξωγήινα αεροσκάφη; τον πλανήτη χ; το 2012;;; cointelpro λέγεται.

  2. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 1:29 ΜΜ

    απαπα!!! σα δεν ντρεπεστε να μιλατε ετσι για τον θειο ΣΑΜ που ειναι τοσο καλος ανθρωπας!!! ντροπη και αισχος,τον θειο σαμ ρε!!! γι'αυτο υπαρχει και θεος >(ΣΟΡΟΣ) ρε και θα ριξει φωτια >(τσιπρας) και θα σας καψει!!!!

  3. Για ο,τι κακο γινεται πανω στον πλανητη, φταιει η Χ.Α…. τελος. Ξεπουλανε κομματι-κομματι τις δημοσιες υπηρεσιες? Η Χ.Α. ειναι οι ναζι. Αναγνωριση των Σκοπιων ως Μακεδονια? Η Χ.Α. ειναι οι φασιστες. Οικονομικη εισβολη των Τουρκων με τις ευλογιες των Ομπαμα-Μερκελ? Η Χ.Α. πρεπει να βγει εκτος νομου. Κοσσοβοποιηση οσονουπω στη Θρακη? Η Χ.Α. υμνει τον Χιτλερ. Το Καστελοριζο εμεινε απο γιατρο? Η Χ.Α. προκαλει καταστροφες την ιδια στιγμη σε καθε γωνια της Ελλαδος. Μνημονιο ΙΙΙ στο εγγυς μελλον? Η Χ.Α. παραφερεται στην Βουλη. Καταθεση στεφανιων στο ηρωων των πεσσοντων μας απο τους υποδουλους των Γερμανοτουρκων? Η Χ.Α. σφαζει τους ''καημενους'' μεταναστες που ηρθανε μεσω θαλασσης κι ας μην ξερει κανεις μας αν καποιοι απο δαυτους βγηκανε απο τα μπουντρουμια του Αφγανισταν. Εκλασε το φιδι? Η Χ.Α. ειναι το προβλημα της χωρας μας. Εισαι ευκοιλιος? Η Χ.Α. σε δηλητηριαζει. Πληρωνεις χαρατσι? Η Χ.Α. κανει σφαλματα που παραδιδει τροφιμα σε αστεγους. Θα σου παρουν το σπιτι στο επομενο μνημονιο? Και σ'αυτο η Χ.Α. θα φταιει κατα καποιο τροπο, μ'οποιοδηποτε τροπο….

  4. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 4:55 ΜΜ

    μπραβο στον kaminis1.μαζη σου.

  5. Ανώνυμος 06/11/2013 @ 9:54 ΜΜ

    ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΩΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ 2 ΕΧΘΡΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

  6. Ανώνυμος 06/12/2013 @ 5:38 ΠΜ

    re malakes ellhnes ellhnarades toy kerata vriste poy katntisame mas ta phran ola kai kaueste san malakes lkai katiniazeyte kai h ellada teleivnh re eimaste ellhnes jhpnate eeeeeeeeeeeere re eeeeeeeeeeeeeee ua pav monos moy sto syntagmamas ta phran olaaaaaaaa

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*