Διαφημίσεις

Φοβερή αποκάλυψη από την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ: «Βάζουν επίτηδες ανήκουστα μέτρα που δεν θα αποδώσουν για να υποχρεώσουν την Ελλάδα σε έξοδο (από την ευρωζώνη)» αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί τη συγκλονιστική αποκάλυψη!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

41 σχόλια στο “Αρβελέρ: «Μου διεμήνυσαν ότι θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος.»”
  1. Κανονικά τράτος είπε(δηλαδή χρόνικο όριο),αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο,για την χώρα μας.Ολική καταστροφή.Κοιμηθείτε 'Ελληνες.

  2. Συγγνώμη, αλλά έχει ακούσει κανείς ολόκληρη την εν λόγω συνέντευξη; Παρατήρησε κανείς την απαξίωση με την οποία μιλούσε η εν λόγω κυρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες; Πώς είναι δυνατόν να την λαμβάνετε υπόψη σας;
    Ποια είναι πραγματικά η Αρβελέρ;
    Ποιος την έχει μυθοποιήσει έτσι;
    Συνέλθετε επιτέλους…..

  3. Ρε παιδιά έλεος !!! "ΤΡΑΤΟΣ" λέει όχι "ΚΡΑΤΟΣ", τράτος δηλαδή "χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να γίνει κάτι" , διορία. Βέβαια με τους φωστήρες που έχουμε για κυβερνώντες ασφαλέστατα μπορούμε να πούμε ό,τι δεν έχουμε πλέον ΚΡΑΤΟΣ!! Δυστυχώς πάμε ολοταχώς στο παγόβουνο του "mind the GAP". Καληνύχτα Ελλάδα μας!

  4. κατι ηξεραν οι γεροντας..ολα πανε σε μια παγκοσμια κυβερνηση..ο πολεμος εχει αρχισει εδω και καιρο..ενημερωστε

  5. Το έχει ξαναπεί. Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο η Αρβελέρ. Ή αμετροεπής είναι ή λέει κάτι που ξέρει. Αλλά τι απορείτε; Ειλικρινά, αν μας έστελνε εγγράφως ο Χ παγκόσμιος δυνάστης φιρμάνι "σε λίγες μέρες θα καταλυθεί το κράτος σας", εμείς δε θα πηγαίναμε παραλία; Δε θα βγαίναμε για μπίρες και πιτόγυρα; Και δε θα ξαναψηφίζαμε τους ίδιους;

  6. χαχαχα θα διαλυθει το κρατο λεει γιατι δεν κανουμε μεταριθμισεις, μα αμα τισ κανουμε τις μεταριθμισεις , δεν θα υπαρχουμε, θυμιθιτε την περιστροικα στη ρωσια(περιστροικα σημαινει μεταριθμισεις).ωραιο τρυκ του μεγκα καναλιου, αλλα δεν μασ πειθει, ετσι δεν ειναι?

  7. Ακρόπολη τι σημαίνει λέει η σάπια…! ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΜΩΡΗ!!!
    Και κάτι σσχετικά με αυτούς που υποστηρίζουν πως δεν είναι τυχαία: ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΡΕ ΓΛΥΦΤΕΣ! Σταματήστε να θαυμάζετε επιτέλους σιχαμένα όντα που νομίζουν πως κάνουν κουμάντο στον κόσμο. Της είπεκανείς πόσο κοντά είναι ο θάνατός της;;;;;;;
    Αει στο διάβολο επιτέλους κολόγρια μαζί με τους μαλάκες τους θαυμαστές σου! Και το οτι ξέρει τι λέει δεν σημαίνει οτι θα την σεβαστώ και θα την λάβω σοβαρά υπόψην. Γιατί δεν κάνουμε το ίδιο και με ροκφέλερ και λοιπούς;;; Γιατί αυτοί δεν μιλάνε! ΜΑΛΑΚΑ ΓΡΑΙΚΟ!!!

  8. A re χουντα να γουσταρουμε! ΠΟυ σε ρε παπαδοπουλε! να σου πω αν εβγενε καθε ποπολο αριστεροψ προσκυνημενο των εβραιων να κανει και δηλωσεις

  9. μα έλεος βρε κολλημενοι δεν λεει ΚΡΑΤΟΣ αλλα ΤΡΑΤΟΣ δηλαδη ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ μα πόσο ανεγκεφαλοι ειστε, τι παίρνετε βρε και ΔΕΝ μας δίνετε;;;

  10. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΡΑΤΟΣ!!! ΔΗΛ. ΔΙΟΡΙΑ.

  11. Παιδιά, "ΤΡΑΤΟΣ" λέει, δηλαδή "ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ"…. Μετά είσαστε μόνοι σας! Δηλαδή απόλυτη επαλήθευση του σεναρίου που εκτός απροόπτου εξελίσσεται αυτή τη στιγμή με την πιθανή αποχώρηση του ΔΝΤ και του επερχομένου κουρέματος (εναλλακτικά μέχρι και χέρι στις καταθέσεις) μετά τις Γερμανικές εκλογές.

  12. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ; ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΒΡΑΙΑΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ Η ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

  13. ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  14. Ανώνυμε 11.40μμ, ανεξάρτητα από το αν κάποιος αποδέχεται ή όχι την Αρβελέρ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είναι εβραία αλλά Σμυρνιά, ελληνίδα πέρα ως πέρα. Πρόσεχε γιατί για να έχουμε γνώμη πρέπει να έχουμε ΓΝΩΣΗ. Αν διαδίδουμε ό,τι έχουμε ακούσει για να αισθανθούμε σπουδαίοι είναι καλύτερο να πάμε για λίγη ψυχοθεραπεία σε κάποιον ειδικό.΄Ετσι δεν θα γινόμαστε ρόμπα εστω και κάτω από την ανωνυμία μας.

  15. Η κυρια μιλαει ανθελληνικα επανιλλειμενως.ο συζηγος της ειναι εβραιος.τοποθετητε περαν του αντικειμενου της,με προθεση και προπαγανδιστικες ρητορειες.ειναι αντιπαθης και καθολου μορφωμενη με την αληθινη εννοια.αποπληρωνει προφανως τα ευρωπαικα αξιωματα που της δωθηκαν με την βοηθεια του συζηγου της.μην ασχολειστε.

  16. και δεν χρησιμοποιησε τυχαια αυτη την λεξη, περιμενε αντιδρασεις η κουτοπονηρη σμυρνια.να συμπληρωσω…

  17. ''…Θα έχετε Κράτος μέχρι το Σεπτέμβρη του '13…''

    (συνεχίζω) Μετά θα προσπαθήσουν να μας περάσουν την Ομοσπονδοποίηση της Ε.Ε.

    Για να πειστούμε όμως ότι είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο θα βάλουν την Τουρκία να μας τρίξει τα δόντια. ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

    Όσοι θεωρούν τυχαία την ''Εθελούσια έξοδο'' του Σαμαρά (μέσω ΕΡΤ) κάνουν λάθος. Δεν θέλει να χρεωθεί τα ''επερχόμενα''. Αύριο θα δείτε ότι πάμε σε εκλογές. Θα φύγει για να χρεωθεί τα σχεδιασμένα η ''πολιτειακή ανωμαλία'' που θα ακολουθήσει κι όχι ο ίδιος.

    Ένα πράγμα μας μένει αδέρφια: ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΩΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

  18. Η Αρβελέρ..για τους άσχετους και πραγματικά ανώνυμους και γελοιώνυμους που τη βρίζουν και δε την γνωρίζουν…πρέπει να μάθουν οτι…Είναι ΠΑΝΑΞΙΑ Βυζαντινολόγος καθηγήτρια σε μια σειρά απο τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο..και επιπλέον η προσωπικότητα εκείνη, το κύρος της οποίας είναι σεβαστό σε όλο τον πλανήτη και αυτό εκτός απο διεθνή τιμή, αποτελεί και διαφήμιση για την Ελλάδα σε όσους δεν τη γνωρίζουν..δηλαδή οι αγράμματοι σαν και του λόγου σας…Γιατί όσοι σεβόμαστε τους προγόνους μας,μελετάμε τον Ελληνικό Πολιτισμό και τη γνωρίζουμε καλά και την ίδια και τα βιβλία της!!!!Ανοιξτε κανα βιβλίο της να ξεστραβωθείτε λοιπόν..

  19. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜARFIN ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΨΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  20. 6.48 ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΜΕ( ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ )ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΖΕΙ ΕΚΤΟΣ , ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ tasven

  21. Ας πάψουμε επι τέλους να εθελοτυφλούμε συνέλληνες! Η ένδοξη ιστορία μας έχει και πάρα πολλά σκοτεινά και άδοξα κομμάτια. Ένα από αυτά ζούμε και σήμερα! Αυτή είναι η ιστορία μας, πρέπει να τη μάθουμε, να την δεχθούμε και να διδαχθούμε απ'αυτήν. Την ιστορία μας γράφουμε και τώρα και μάλιστα όχι την πιο ένδοξη… Δεν ωφελεί σε τίποτα να παίζουμε τη στρουθοκάμηλο. Ας μη μας κακοφαίνεται λοιπόν όταν πότε πότε ακούμε την αλήθεια. Δεν μας φταίει η κυρία Γλύκατζη-Αρβελέρ. Θα έπρεπε μάλλον να την ευχαριστήσουμε που μας ανοίγει τα μάτια.

  22. 8:44 μ.μ..πρέπει να ξέρεις ότι…η Ιστορία για τους επιστήμονες..δεν είναι οτι ο Ολυμπιακός για τους φανατισμένους του!!! Πότε δεν ξέρεις τι σκέφτεταιβαθιά ενας ιστορικός ως προσωπική άποψη για το Βυζάντιο,ακόμα κι αν είναι βυζαντινολόγος!!Αυτό δε σημαίνει οτι σώνει και καλά υποστηρίζει αυτή τη περίοδο..Απλά τη μελετά!! Δεν είναι κόμμα..ούτε ποδοσφαιρική ομάδα η Ελληνική ιστορία,ο Ελληνικός πολιτισμός εν ολίγοις..!! Η Αρβελέρ δεν είπε ποτέ οτι στο βυζάντιο έγιναν τα πιο αθώα πράγματα.. Και να είσαι σίγουρος οτι δεν είναι καθόλου μα καθόλου θρησκόληπτη και βυζαντιομανής..Τουναντίον είναι επιστήμονας με μελέτη το Βυζάντιο..Διάβασε μέσα στο διαδίκτυο κάποιες απόψεις της και θα καταλάβεις..

  23. Ολιγόμυαλε – 8:44 μ.μ.!!! αν και δεν ειμαι ο 6.48 σου λέω οτι τελικά η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη απ την ΑΜΑΘΕΙΑ…!!

    Ο ΜΕΓΑΣ Θεοδόσιος διέδωσε τον Χριστιανισμό και έθεσε εκτός νόμου τις αρχαίες θρησκείες (ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΙΕΣ-ΘΥΣΙΕΣ-ΑΝΘΡΟΠΟΘΥΣΙΕΣ) . Απαγόρευσε δλδ τις ΘΥΣΙΕΣ…!!
    Σε πείραξε ε??? Δηλαδη εσύ εισε υπέρ της ΕΙδολολατρείας και των θυσιων-και ανθροποθυσιών εεε????

    Μόνο ο Κυριος Ιησούς Χρηστός σώζει… ΜΟΝΟ!!
    και αν δεν θες να το πιστέψεις, δικαίωμα σου..!!!
    Δεν εχεις ομως ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ανοιγεις το βρώμικο σου στόμα και να πιάνεις Αγίους και Χριστιανισμό…

    Μόνο ο Κυριος Ιησούς Χρηστός σώζει… ΜΟΝΟ!!
    ΜΗ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΜΩΣ…!!!!
    στο καλό… καλή αντάμωση…

  24. Τράτος είπε ρε όρνια!

    Ο διαχεριστής του site ποιός είναι;;
    Ότι σαβούρα βρει την δημοσιεύει;;

    Και εσείς ΠΡΟΒΑΤΑ που μπαίνετε να σχολιάσετε, δείτε το video πρώτα και δυναμώστε λίγο την ένταση για να ακούσετε καλά τι είπε!

    Μου κάνει εντύπωση παρόλο που πολλοί σχολιαστές ανέφεραν οτι η Αρβελέρ λέει τράτος (χρονικό περιθώριο, διοροία) και οχι κράτος, η ανάρτηση παραμένει πάνω και κάποιοι άλλοι σχολιαστές επιμένουν στις ασυναρτησίες!! Καποιοι άλλοι μάλιστα σχολιαστές βρίζουν κιόλας την Αρβελέρ επειδή "είπε" κράτος…

    Πόσο ζώα είστε κάποιοι! Η Αρβελέρ ήταν στην ΕΠΟΝ μαλάκες!
    Που θα τολμήσετε να αμφισβητήσετε τον πατριωτισμό της!

    Συκοφάντες, σκευωροί,μαλάκεεεεεες!!

  25. Για τον κυριο-α που θιχτηκε προσωπικα ,(γιατι αραγε;)για το μορφωτικο κυρος της εν λογω καθηγητριας, να υπενθυμισουμε πως και ο κυριος παπανδρεου εχει τελειωσει πανεπιστημιο και διδασκει στο χαρβαντ.γιατι πρεπει να εντυπωσιαστουμε.και ποιος σας ειπε οτι δεν εχουμε πτυχια κ δεν γνωριζουμε τα βιβλια της βυζαντινολογου.η ελλαδα εχει πολλους μορφωμενους ανθρωπους, με η χωρις πτυχια.η διαφορα μας ειναι οτι δεν καταδεχομαστε να κανουμε οτι και αυτοι με τις ακαδημαικες καριερες. υπαρχουν πολλοι αμορφωτοι με γνωσεις και πτυχια,ειναι γνωστο σε ολους.

  26. ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΕΘΕΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΑΜΑΡΑ,ΤΣΙΠΡΑ,ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ,ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΚΑΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΤΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ.

  27. AKOY BYZANTINOΛΟΓOS ! ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΑΛΑΙΟΜΑΛΑΚΙΕΣ !ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΛΔ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ!!!!!!!!! ΕΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ!ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΛΦΗ ΟΙ Ν Τ Α Λ Τ Ο Ν !!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *